2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebekler ilk yıllarda kendilerini ne kadar güvende hissederlerse, ileriki yaşlarda ve yetişkin olduklarında da o kadar güvende hissederler. Çocuğunuz size ihtiyacı olduğunu belli ediyorsa onun ihtiyacına mutlaka karşılık verin...

cnm muhtemelen dişi çıkacaktır. 1 haftaya patlar tahminim. bizimkide öyleydi. çıkarttı şimdi gene öyle. köpek dişlerini bekliyoruz
az kaldı kafayı yememe bu sıpaya bişiyler oldu ya oturtuyorum ağlıyor yatırıyorum ağlıyor gezdiriyorum ağlıyor bişeyde yemiyor napıcam ben bu sıpayla şaşırdım puff ben eski kemalimi istiyorum ya :43::43::43::43:

az kaldı kafayı yememe bu sıpaya bişiyler oldu ya oturtuyorum ağlıyor yatırıyorum ağlıyor gezdiriyorum ağlıyor bişeyde yemiyor napıcam ben bu sıpayla şaşırdım puff ben eski kemalimi istiyorum ya :43::43::43::43:

biraz sabır annesi seni istiyor sadece aslında:) mutlaka hoşuna giden bir oyun bulursunuz...

merve canım sen iyileşmedin mi daha? bırakmadı yakanı hastalık valla. bir an önce iyileşirsin inşallah...
sabahtan beri okumaya çalışıyorum ama bir türlü bitiremedim şimdi yetiştim sonunda...
livanın dişleri hayırlı olsun canım...
gönül sen otribebe aldın mı aklıma geldi bakımstore diye bir site vardı yurtdışına gönderim yapıyorlardı...
ne güzel bebişlerinize değişik değişik şeyler yediriyorsunuz benimkinin içinde kabak, havuç ağacı çıkacak yakında...
bugün pek ek gıda taraftarı değil Alp. bol bol emmek istiyor, çocuğum yemek yemiyor kitabını bende okumaya başladım bakalım ne hatalar yapıyormuşuz...
benim hiperaktif işbaşında yine gidiyorum ben...

merve canım sen iyileşmedin mi daha? bırakmadı yakanı hastalık valla. bir an önce iyileşirsin inşallah...
sabahtan beri okumaya çalışıyorum ama bir türlü bitiremedim şimdi yetiştim sonunda...
gönül sen otribebe aldın mı aklıma geldi bakımstore diye bir site vardı yurtdışına gönderim yapıyorlardı...
ne güzel bebişlerinize değişik değişik şeyler yediriyorsunuz benimkinin içinde kabak, havuç ağacı çıkacak yakında...
bugün pek ek gıda taraftarı değil Alp. bol bol emmek istiyor, çocuğum yemek yemiyor kitabını bende okumaya başladım bakalım ne hatalar yapıyormuşuz...
benim hiperaktif işbaşında yine gidiyorum ben...

yok canım alamadım, bakayım hemen çok teşekkür ederim. Arda da öyleydi birkaç gündür hep emdi hep, sonunda dişi patladı işte.

teşekkür ederim cnm :)

:))

gönül ne sorucam sana ya ben kabak havuç ve patates üçlüsünden bıktım tulu gibi ne yapsak çorba adına kıymaya geösem mi 8 aylık olduk nerdeyse:56::56::56::56::56::56::56::56:

cnm liva ne demekti.. dişinizde hayırlı olsun dizi dizi hemencecik çıksın inşallah.

inşallah ebrarcım darısı diğer tüm diş çıkarmayı bekleyen bebeklere. ebrarcım daha önce yazmıştım anlamını ama senin için tekrar yazıyorum:) liva'nın birçok karşılığı var. liva lazcada kar suyu arapçada Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak (livaü'l hamd, Liva-i şerif), osmanlıcada da sancak demek.

Merhaba şekerler güzel bir hafta sonundan merhaba :))
Hayırlı olsun incileriniz canım. Bizimde alttan ikisi patlamıştı ilk. Şimdi üstteki 2 dehşet ve ötesi kabarmış durumda, patlamak için an kolluyor. Bizim Alya sultan da huysuzluk o biçim tabii ki de.

Teşekkür ederiz mervecim, alya da kolayca çıkarır kalan dişleri umarım.

ooo canııım gozunuz aydıın

Teşekkür ederiz canım benim, o gün dişler çıkacak gibi, herşeyi dişe bağlar oldum diyordum çıktı sonunda bende rahatladım:)

gözün aydın zeynepçim darısı kemale:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

teşekkür ederiz sunacım, evet evet darısı size olsun. kendini çok yıpratma sakin olmaya çalış, büyük ihtimal diş sıkıntısıdır. bir yerde okumuştum "diş çıkarma süreci genellikle çok sancılı ve acılıdır eğer bebeğiniz bu ağrı ve acı sırasında konuşabilseydi anne baba lütfen beni bu acıdan kurtarın derdi" diyordu. onu okuduktan sonra liva'nın diş sıkıntısı olduğunu düşündüğüm huzursuzlukları daha rahat karşılamaya çalıştım.sende aklına o zor zamanlarda bu yazıyı getir.

cemreyi boşver:) ama alya güzel anlamı kesin mi?

fatma aysima ay yüzlü gibi bir anlama geliyordu değil mi?
lilyum livada sancak demek doğrumu? Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı bu arada senin ismin neydi?

benim ismim zeynep ebrarcım:)

Bence de:) ben bugün başladım, yürüyüş yaptım en azından:)

oh çok şükür, rahatlamıştır yavrucak.

Öyle bir kırgınlık bende de var ama Arda'nın gazıyla çıktım bir saat yürüdük iyi geldi:) Hayırlı olsun Alya Hanımın dişleri:)

afiyetler olsun...

bende günlük yürümeye çalışıyordum yarım saat bile olsa ama bugün abarttım galiba alışveriş falan derken bugün 4 saat kalmışım dışarda şimdi yorgunluk uyku çöktü:) evet biraz rahatladık uykularımız uzadı sanki ilk günden:)

teşekkür ederiz zeynepcim.

mersi cnm :)))))))))))
inşallah ebrarcım darısı diğer tüm diş çıkarmayı bekleyen bebeklere. ebrarcım daha önce yazmıştım anlamını ama senin için tekrar yazıyorum:) liva'nın birçok karşılığı var. liva lazcada kar suyu arapçada Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak (livaü'l hamd, Liva-i şerif), osmanlıcada da sancak demek.

Teşekkür ederiz mervecim, alya da kolayca çıkarır kalan dişleri umarım.

Teşekkür ederiz canım benim, o gün dişler çıkacak gibi, herşeyi dişe bağlar oldum diyordum çıktı sonunda bende rahatladım:)

teşekkür ederiz sunacım, evet evet darısı size olsun. kendini çok yıpratma sakin olmaya çalış, büyük ihtimal diş sıkıntısıdır. bir yerde okumuştum "diş çıkarma süreci genellikle çok sancılı ve acılıdır eğer bebeğiniz bu ağrı ve acı sırasında konuşabilseydi anne baba lütfen beni bu acıdan kurtarın derdi" diyordu. onu okuduktan sonra liva'nın diş sıkıntısı olduğunu düşündüğüm huzursuzlukları daha rahat karşılamaya çalıştım.sende aklına o zor zamanlarda bu yazıyı getir.

benim ismim zeynep ebrarcım:)

bende günlük yürümeye çalışıyordum yarım saat bile olsa ama bugün abarttım galiba alışveriş falan derken bugün 4 saat kalmışım dışarda şimdi yorgunluk uyku çöktü:) evet biraz rahatladık uykularımız uzadı sanki ilk günden:)

teşekkür ederiz zeynepcim.

hım yok ben sevmiyorum dağ tepe dere yi isim olarak koymayı :D birine isim annesi olcam da ondan sordum ama ben kızım olursa talia koycam ama livada hoşuma gitmedi değil. anlam olarak güzel isimler bakıyorum.
ebrarcım liva'nın diğer ismi de var ama biz hep liva'yı kullanıyoruz. nehir liva :)

öğluma yeşil mercimek çorbası içirdim ilk defa 2. kaşığı red etmeden 1 kase içti. aferin oğluma :9::9::9::9: her verdiğim şeyde 1. kaşıktan sonra çenesini zorlayarak veriyordum ama mercimeği içti yaşasın mercimek :60: :60: :60:

arkadaşlar biz de hiç diş çıkarmaya niyet yok gibi var mı bizim gibisi:40::40::40::40::40::40::40::40:
benim 4 aylıkken çıkmış ablasının 5 aylıkken çıktı ama bu meleğimin henüz dişi yok gelecek gibi de durmuyor bu hafta pırasa aldım dişlerini kaşısın diye ama sadece özençten ne zaman gelir bilmem

ebrar fotoğrafını ben de çok beğendim en az gördüğüm ilk avatarın kadar güzel saçını mı boyadın yoksa vediğin kilolardan mı bilmem bir güzellik gelmiş sana :)

Back