inşallah ebrarcım darısı diğer tüm diş çıkarmayı bekleyen bebeklere. ebrarcım daha önce yazmıştım anlamını ama senin için tekrar yazıyorum:) liva'nın birçok karşılığı var. liva lazcada kar suyu arapçada Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak (livaü'l hamd, Liva-i şerif), osmanlıcada da sancak demek.
Teşekkür ederiz mervecim, alya da kolayca çıkarır kalan dişleri umarım.
Teşekkür ederiz canım benim, o gün dişler çıkacak gibi, herşeyi dişe bağlar oldum diyordum çıktı sonunda bende rahatladım:)
teşekkür ederiz sunacım, evet evet darısı size olsun. kendini çok yıpratma sakin olmaya çalış, büyük ihtimal diş sıkıntısıdır. bir yerde okumuştum "diş çıkarma süreci genellikle çok sancılı ve acılıdır eğer bebeğiniz bu ağrı ve acı sırasında konuşabilseydi anne baba lütfen beni bu acıdan kurtarın derdi" diyordu. onu okuduktan sonra liva'nın diş sıkıntısı olduğunu düşündüğüm huzursuzlukları daha rahat karşılamaya çalıştım.sende aklına o zor zamanlarda bu yazıyı getir.
benim ismim zeynep ebrarcım:)
bende günlük yürümeye çalışıyordum yarım saat bile olsa ama bugün abarttım galiba alışveriş falan derken bugün 4 saat kalmışım dışarda şimdi yorgunluk uyku çöktü:) evet biraz rahatladık uykularımız uzadı sanki ilk günden:)
teşekkür ederiz zeynepcim.