- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #71.201
günaydınn canlarım güzel bi pazar diliyorum bizimde babamız işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ılacı dımı kızlar yaaa,off bı anda oyle gorunce sok oldum,hamılelıkte bende kullanıdum kan hapı bendede oyle oluyodu esasında,ama yınede bı tedırgın oldum...
Yasemıncım bende kıymayı dırek verıyorum,zaten pıstıgınde un ufak oluyo,gerek yok bence blendıra falan
pukonto!! ama sen yurt dışındaydın dimi. o zaman sana tarifi yazayım
yarım kilo unun içine 4 çay kaşığı kuru maya ve 2 su bardağı ılık suyu ekleyip yoğuruyorsun. 30 dk. dinlendir ama üzerini ört. ( ben annemlerden hatırladığım kadarıyla üzerini nemle bezle örtüyorlardı ama hamura gelmeyecek şekilde. öyle yaptım ) sonra tepsi az yağlanacak (ben fıırn kağıdı üzerinde yapacağım) hamura şekil verilip 30-50derece sıcaklıkta üstü kapalı şekilde hacmi iki katı çıkıncaya kadar 20-30 dk. bekletin diyor tarifte. FIRINLAMA: Hamurun üzerini fırça yardımı ile su veya süt ile ıslatarak önceden 230 derecede ısıtılmış fırına tepsiyi yerleştir. 10 dk sonra ısyı 210 dereceye düşür. PİŞİRME SÜRESİ: Küçük ekmek için 15-20 dk. 1 ekmek için: 40-55 dk.
Afiyet olsun canım:))
maşallah :) yaw ek besin değil de bildiğin normal erkek beslenmesi bu pizzalar,lahmacunlar....
evet teyzesi..oğlumla bi anlaşma yaptık..önce normal yemesi gereken mamasını yiyoo ardından da canı ne isterse onu yiyo...ama mama yemesse yok..
buda poyrazın son kalesi..dün yataktan düşünce yeni kale yaptık..Eki Görüntüle 537200
sanki yataktaki erdem :) ben de bikez düşürdüm.ama önceden beri çook dikkatliydim,dönemediği zamanlarda bile bu şekilde yattı hep,bi gün yatırdım,yatağın kıyısına 2 yastık koyup diğer yastıklardan almaya gittim,bu sırada uyuyordu,meğer pusu kurmuş,bekliyormuş atlamayı,odadan çıkmamla patırtı sesi aynı anda geldi,yavaaaaşça akmış aşağıya,Alklah korumuş.çok ağlamadı da.ama benim yaşadığım korku yetti bana
Ayca ogluna hastayım yaa,tıpe bak:)
Yasemın bende o sahıt oldugun olayları cok duydum,sık aldıgım tavsıyelerdn bırıde puturlu ver yoksa sıkıntı cekersın oldu...
Mamalar dısında ben puturlu seyler verıyorum hep,hatta tanelı bıle verıyorum,tavugu balıgı etı catalla ezıp agzına verıyorum,yada elımde ufalıyorum bıraz...
Aysıma sankı 32 dısıde varmıs gıbı bı cıgnıyo onları,ayyy gulmekten karnım agrıyo,oyle guzel yapıyokı agzını yuzunu..
Sukur sıkıntı yasamadık tanelı gıdalarla alakalı,o sebeple kıymayı cok rahat pısırdıgım gıbı verdım
memnun olduk :) biz de erdem...bizden 1 ay küçüksünüz.Maşallah sana bugün ben de ekmeğin köşesini verdim oğluma bayıldı valla tanıştırayım bizim adımız da Ege
memnun olduk :) biz de erdem...bizden 1 ay küçüksünüz.
Evet Mart'ın son kuzularından bizimki erdem abi olmuş Ege'ye :) arada girer yazardım ama topiğin hızına yetîşemedipim için pasif kaldım.