2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gönül ne sorucam sana ya ben kabak havuç ve patates üçlüsünden bıktım tulu gibi ne yapsak çorba adına kıymaya geösem mi 8 aylık olduk nerdeyse:56::56::56::56::56::56::56::56:

Yelizim ya bilgisayar hastalandı bu sefer de, burada görünüyorum ama giremiyorum:) ben bugün çorba yaptım canım. benim uyduruk şehriye çorbamdan. bir haftadır da kıyma veriyorum zaten. çorbayı da şehriye, yarım domates rendesi, bir tatlı kaşığı kıyma koyup kaynatıyorum pişince zeytinyağ...
ayrıca balkabağı, brokoli, bulgur, karnıbahar da kullanıyorum artık onu onla katıyorum onu onla, uydur uydur oluyor bir şeyler işte:)

arkadaşlar biz de hiç diş çıkarmaya niyet yok gibi var mı bizim gibisi:40::40::40::40::40::40::40::40:

çıkar canım çıkar öyle bir anda patlayıverirler inşallah:)

doğum yaradı cnm :1: şaka bi yana yok ya tombiş bişeyimm.. saçlarımın kendi rengi ama boyamak istiyorum. o zaman daha başlamamıştım daha 15 20 gündür diytteyim cnm :)
benim 4 aylıkken çıkmış ablasının 5 aylıkken çıktı ama bu meleğimin henüz dişi yok gelecek gibi de durmuyor bu hafta pırasa aldım dişlerini kaşısın diye ama sadece özençten ne zaman gelir bilmem

ebrar fotoğrafını ben de çok beğendim en az gördüğüm ilk avatarın kadar güzel saçını mı boyadın yoksa vediğin kilolardan mı bilmem bir güzellik gelmiş sana :)

gönül senin adrenal yorgunluk linkinden zumba dansına kadar gittim... daldan dala konarım ben öyle...
gaza geldim zumba yapayım bari en azından adrenal yorgunluk için... hemde belki birkaç kiloda veririm...çok hoşuma gitti videoları...

ayy çok sevinçliyim arkdaşımın 3 üzleri doğmuş. ama küvezdelermiş 6.5 aylık doğmuşlar. dua edelimde Allahım sağ sağlim çıkarsın hepsini hastaneden. :21::21::21::21::21::21::21::21::21:

ayy çok sevinçliyim arkdaşımın 3 üzleri doğmuş. ama küvezdelermiş 6.5 aylık doğmuşlar. dua edelimde Allahım sağ sağlim çıkarsın hepsini hastaneden. :21::21::21::21::21::21::21::21::21:

üçüz mü?? biz bir tanesi ile baş edemiyoruz Allah kolaylık versin valla. üç tanesi aynı anda ağlayacak aynı anda acıkacak, gece nasıl uyuyacak onlar... Biz bir tanesini uyutamıyoruz yeri geliyor. Allah yardımcıları olsun...
İnşaallah en kısa zamanda küvezden çıkarlar, dua edicem bebişlere. cinsiyetleri ne bebişlerin...

Allah yardımcıları olsun, sağlıkla çıkarlar inşallah, hayırlısı...

gönül senin adrenal yorgunluk linkinden zumba dansına kadar gittim... daldan dala konarım ben öyle...
gaza geldim zumba yapayım bari en azından adrenal yorgunluk için... hemde belki birkaç kiloda veririm...çok hoşuma gitti videoları...

:)) Çok hoşsun Zeynep :)) yap vallahi kim tutar seni, hatta bebişinle yap o da eğlenir :))

pukonto!! ama sen yurt dışındaydın dimi. o zaman sana tarifi yazayım

yarım kilo unun içine 4 çay kaşığı kuru maya ve 2 su bardağı ılık suyu ekleyip yoğuruyorsun. 30 dk. dinlendir ama üzerini ört. ( ben annemlerden hatırladığım kadarıyla üzerini nemle bezle örtüyorlardı ama hamura gelmeyecek şekilde. öyle yaptım ) sonra tepsi az yağlanacak (ben fıırn kağıdı üzerinde yapacağım) hamura şekil verilip 30-50derece sıcaklıkta üstü kapalı şekilde hacmi iki katı çıkıncaya kadar 20-30 dk. bekletin diyor tarifte. FIRINLAMA: Hamurun üzerini fırça yardımı ile su veya süt ile ıslatarak önceden 230 derecede ısıtılmış fırına tepsiyi yerleştir. 10 dk sonra ısyı 210 dereceye düşür. PİŞİRME SÜRESİ: Küçük ekmek için 15-20 dk. 1 ekmek için: 40-55 dk.
Afiyet olsun canım:))

Günaydınlar..kızımın kaç gündür azalmayan hırıltısı var.doktora gösterdim ciğerlerinde birşey yok dedi. ve peditus şurup birde rhinfant diye bir burun spreyi yazdı.kullanan var mı etkisini gösterir mi acaba.göğsüne sıcak bez koyuyorum ıhlamur yapıp veriyorum ama kızımın hırıltısı geçmiyor ne yapabilirim acaba başka?üzülüyorum ama geçmiyor bu ilaçlar işe yarar mı acaba öyle öksürüğü ateşi filanda yok

fırında yapacağım canım ilk kez. yoğurdum mayalanmasını bekliyorum. tahıllı karışım aldım . paketin üzerinde anlattığı gibi uyguladım bakalım nasıl olacak
annem ekmek yapma makinesi aldı harika bişey kendi yapıyor kabartıyor pişiriyor harika oluyor tavsiye ederim çok güzel bir makina

Bılgısı olan annelerden yardım ıstıyorumm...

Aysımanın azonce altını temızledım ve kızım bıldıgınız sımsıyah kaka yapmıs,yesıl falanda dııl barız sıyah...

3gundur kan ılacına baslamıstık,dunde ılk defa corbasına kıyma kattım acaba bu ıkı durumla alakalı bırsey varmıdır?

arkadaşlar günaydın herkese
7102 nolu sayfadan başladım okumaya,7110 başındayım,alıntı yapamıyorum ,çünkü erdemi uyuttum,kahvaltı yapmam lazım,uyanır 15 dakkaya
pukunto,benim uşak da halı ve çoraba bayılıyor.hayır olayında sınır tanımıyor,hayır deyince hınzır bi gülüş oluşuyor yüzünde neyapabilirsinki diye :)
berniysta ve diğer arkadaşlar,nolur face olayına takılmayalım artık,tüm sayfalar bu konu üzerine akar olmuş,kırmayalım birbirimizi.bebekler yüzünden yorum bile yazamaz oluyoruz bazen..yazdığımız ve okuduğumuz zamanların keyfini çıkaralım,bilgi paylaşımlarımız olsun ,vakti boşa harcamayalım.aman nolur bi de bana kırılmayın ha,iyi niyetle yazıyorum,seviyorum hepinizi ve bebeklerinizi
hasta olan anneler vardı,elini yakan arkadaşım vardı,hepsine geçmiş olsun..acil şifalar
ha bide ÇAKİ olarak bebeğimin adını değiştircem diyen bi arkadaşım vardı,çok güldüm :) ben de aynı ismi kullanıyorum son 1,5 aydır :)

arkadaşlar size bir de sorum olacak ama kalan sayfaları bi okuyum,ondan sonra yazarım

bide kıymayı ben blendırdan geçirmiyorum hiç..yutmayı öğrensinler,tam zamanı

öpüyorum hepinizi

Aysımanın azonce altını temızledım ve kızım bıldıgınız sımsıyah kaka yapmıs,yesıl falanda dııl barız sıyah...

3gundur kan ılacına baslamıstık,dunde ılk defa corbasına kıyma kattım acaba bu ıkı durumla alakalı bırsey varmıdır?

kan ilacından olabilir,yapabiliyor.ben de kullanmştım kendim için,şahit oldum yani :)

kan ilacından canım rahat ol.

Back