2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bişey sorcam,milupa 8tahıllı ballı mama aldım da,100cc süte 2 dolu yemek kaşığı katıyorum,karıştırınca yine süt kıvamında oluyo.tarifinde de 150cc ye 3kaşık diyo,kullanan varmı aranızda,bizimki bide ballı olduğundanmı yoksa sulu olduğundanmıdır nedir beğenmedi.son kull.tarihinde de sorun yok.bundan önce bebelac tahıllı almıştım.bazen kahvaltıda vermeyi istiyordum,anne sütü kullansın diye.gün içinde az emiyo bazı günler

cnm bende kullanıyorum ben 90 cc devam sütüne 3 yemek kaşığı koyuyorum çünkü öteki türlü çok sıvık oluyo ve kızım öyle yemiyo bide bazen yumurta koyuyorum artık peynirde ekliycem

plates yapan yok mu aranızda. 4.ayımdayım, , çok faydası var. normal doğumdan korkuyorum, korkularımı yenmek ve rahat doğum için doğuma kadar platese devam etmek istiyorum.. haydi platese diyorumm :))

İyi akşamlar kızlar. Ben cok kötü usutmusum. Dünden beri babanesi bakıyor alpe. Akşamları da esim bakıyor. Kac gündür öpüp koklayamiyorum minigimi. Alp yoğurdu sevdi gibi... Mama sandalyesi de buyuk rahatlikmis neden daha once almamisim bilmiyorum... Niye kimse yok ya kac gündür burada...

İyi akşamlar kızlar. Ben cok kötü usutmusum. Dünden beri babanesi bakıyor alpe. Akşamları da esim bakıyor. Kac gündür öpüp koklayamiyorum minigimi. Alp yoğurdu sevdi gibi... Mama sandalyesi de buyuk rahatlikmis neden daha once almamisim bilmiyorum... Niye kimse yok ya kac gündür burada...
geçmiş olsun canım:(( gamze nin dediği gibi kızları aramayın hepsi face de bende ordayım ama burayıda yokluyorum ara sıra...

bende bugün boğazım ağrıyo diye aile hekimliğine gittim yakın diye arabaı almadım kucağımda götüreyim dedim zeynep i ve sonuç kıpırdayamıyorum bel fıtığım depreşti sanırım ne yapcam ben zeynep le

selam kızlar ne var ne yok? giremedim turab baya huysuzlaştı. sanırım köpek dişleri çıkcak beyazlamış ve kabarmış oralar. bakalım hayırlısı.

geçmiş olsun canım:(( gamze nin dediği gibi kızları aramayın hepsi face de bende ordayım ama burayıda yokluyorum ara sıra...

bende bugün boğazım ağrıyo diye aile hekimliğine gittim yakın diye arabaı almadım kucağımda götüreyim dedim zeynep i ve sonuç kıpırdayamıyorum bel fıtığım depreşti sanırım ne yapcam ben zeynep le

bende bir kere aynı hatayı yapmıştım kolum kopmuştu, bütün gün kolumun ağrısından duramamıştım. Dikkat et canım kendime...
Demek herkesi buraya çağırdılar sonra baktılar olmuyor kendileri gittiler yani :)

bide gamze naptın diş partisini yoksa bizden habersiz yaptınmı:((

Sema, sen face de takıl, burada ne oluyor haberin olmasın tabi...

defalarca, şurada olacak saat bu, buda 5 alternatifli ulaşım tarifi diye yazdım.

yaptık diş buğdayını,

milyon tane foto yükledim, ama senin haberin yok...

neden, face gülü oldunuz hepiniz, o yeni gidenlerede söyle, daha çok şey kaçırırlar bundan sonra....

hıh, attım tribimi...

bu ne ya, yok face miş, yok whatsup mış, bende de twitter var, orayada gelin bari....

pukunto arkadaşımm nasılsın lütfen adını bi daha paylaşırmısın ben kaçırmışım ben yeliz canım bu arada
:3::3::3::3::3::3::3: aysellllll nerdesinnn

Gönül ismim Yelizciğim. İyi sayılmam pek aslında bu aralar Arda çıldırmış gibi, gerçi burada okuyorum bir çok kişi de var aynı sorun:( hala emekleyemedi de ona da sıkılıyor sanırım... Sen nasılsın prenses nasıl bakalım:)

bu arada facedeki arkadaşlarla bağlantıda değilim:)

bugün soru sordum sadece 1 arkadaş yanıtlamış ama tekraradan sormak istiyorum .daha önce tam adet olupta doğumdan sonra değişen var mı.ben daha önce 2 gün önceden olurdum doğumdan sonra 4 gün önceden olmaya başladım ve adetim hiç şaşmadı.ama geçen ay 19 unda oldum bu ay kaçında olmam gerekiyor.eylülün 30 çekmesi etkiler mu?idrar testi negatif çıktı ama niye hala olmadım kafayı yemek üzereyim.acaba tekrar 2 gün önce mi olucak böyle durum yaşayan var mı?yaşayan varsa ve aydınlatırsa çook sevinirim

cnm ne kitabı ben kaçırmışım? geçende sorcaktım unuttum. bende oğlana yediremiyorum zorla cenesini çeke çeke tıkıyorum agzına yoksa hiçbirşey yemiyor. 1 2 kaşık alıyor kilitliyor agzını.
slm kızlar. kaç gündür pek giremiyorum foruma..berenden hiç fırsat olmuyo..cocuğum yemek yemiyor kitabını henüz bitirmiş değilim..gündüz okumaya hiç vaktim olmuyor..akşamları okuyorum..kitapta geldiğim yere kadarki önerileri uygulamaya çalışıyorum..ek gıdaya bikaç gün ara vermiştim..bugün yoğurt verdim..önceden kaşığı görür görmez kafasını çevirip agzını kitliyodu.ilk defa kendi rızasıyla ağzını açtı ama sadece 2 kere..3. kere vermek isteyişimde kaşığı eliyle ittirip kafasını çevirdi..bende hiç zorlamadım bıraktım..artık hiç zorlamıyorum.buarada bişeyi merak ediyorum ben gün içinde hiçbirşey yapamıyorum.yemek,temizlik,kendime vakit ayırma..nereye bıraksam ağlıyo beren.tuvalete bile zor gidiyorum desem yeridir..2 saniye durmuyo kendini kan ter içinde bırakıyo..okadar bunalıuotumki hiçbie işimi yoluna koyamıyorum evde..benmi beceremiyorum herkes nasıl idare ediyor? tek rahat etttiğim zaman dışarı çıktığımız zaman genelde hiç bunaltmıyo dışarda.

cnm çok geçmiş olsun. bende alcam mama sandalyesi ama kocam ben yapcam alma deyip duruyor.

tubacım aşagıda gördüm seni ne sorcam sana. 2008 de bıraktıgında ilk dönemi yatırdın sonramı bıraktın? yoksa hiç yatırmadın mı? yeni kayıt yaptırdın mı? 205 tl de kayıt parası alıyorlar. hani harçlar kalkmıştı ya

bugün soru sordum sadece 1 arkadaş yanıtlamış ama tekraradan sormak istiyorum .daha önce tam adet olupta doğumdan sonra değişen var mı.ben daha önce 2 gün önceden olurdum doğumdan sonra 4 gün önceden olmaya başladım ve adetim hiç şaşmadı.ama geçen ay 19 unda oldum bu ay kaçında olmam gerekiyor.eylülün 30 çekmesi etkiler mu?idrar testi negatif çıktı ama niye hala olmadım kafayı yemek üzereyim.acaba tekrar 2 gün önce mi olucak böyle durum yaşayan var mı?yaşayan varsa ve aydınlatırsa çook sevinirim

canım ben henüz adet olmadım ama eğer emziriyorsan adetin düzensiz olabiliyor diye biliyorum ben...

Back