- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #70.701
slm kızlar, bi sorum olacak size benim velete kıyma vermem gerekiyo amma kıymayı suda haşlayınca top oluyo ezmeye çalıştım ezilmiyo, pütürden korkuyorum şimdilik, bu kıymayı nasıl pürüzsüz verebilirim:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e şimdi ben bu topikte yeniyim diye dışarıda mı kaldım yani? burada yalnızım zaten tam da bir sürü kişiyle tanıştım ne güzel paylaşımlarda bulunuyoruz derken neredeyse dağılmış bir topik kaldı ortada. olan yine bana oldu yani, yine yalnızlık...
bebeği hala emekleyemeyen var mı? ben artık Arda konusunda endişelenmeye başladım hala emeklemiyor da![]()
slm kızlar, bi sorum olacak size benim velete kıyma vermem gerekiyo amma kıymayı suda haşlayınca top oluyo ezmeye çalıştım ezilmiyo, pütürden korkuyorum şimdilik, bu kıymayı nasıl pürüzsüz verebilirim:44:
Gönül ismim Yelizciğim. İyi sayılmam pek aslında bu aralar Arda çıldırmış gibi, gerçi burada okuyorum bir çok kişi de var aynı sorunhala emekleyemedi de ona da sıkılıyor sanırım... Sen nasılsın prenses nasıl bakalım:)
bu arada facedeki arkadaşlarla bağlantıda değilim:)
bebeği hala emekleyemeyen var mı? ben artık Arda konusunda endişelenmeye başladım hala emeklemiyor da![]()
berna saliha aysel suna ... nerelerdesiniz? benmi göremedim?
Berra'da henüz emeklemiyor. Doktrora sorduğumda emekleme bir gelişim kriteri değil, önemli olan 11-12 aylıkken sıralıyormu, eğer bunu 15. ayına gelir ve hala yapmaz ise o zaman oturur konuşuruz, gerekli bölümlerden randevu alırız dedi.
Berra'da henüz emeklemiyor. Doktrora sorduğumda emekleme bir gelişim kriteri değil, önemli olan 11-12 aylıkken sıralıyormu, eğer bunu 15. ayına gelir ve hala yapmaz ise o zaman oturur konuşuruz, gerekli bölümlerden randevu alırız dedi.
evet kızlar face hesabı açtık çünkü hamilelimizin başından beri konuştumuz ve telefondan girme imkanının dışında bi imkanı olmayan arkadaşlar mecburen face de takılıyolar..o kdr ısrar ettilerki onları kırmak yerine artık kafamızı kırsaydık yeriydi yani..bn başından beri face e karşıydım ama hani arkadaş hatırına çiğ tavuk yenir ya o hesap bizimkide..face e meraklı olduumuzdan değil halada orayı tam çözebilmiş değilim ayrıca aman aman aktifde değilim ki bikaç gündür annemler burdaydı derken onlar gitti Selçuk 2 gündür çok huysuz hiçbişey yaptrmıyo bna...yani bilgisayar başına oturamıorm..mecbur telefondan bakıorm arada kızlarında dedii gibi face telefona uyumlu olduundan dolayı..yoksa burayı terketmişliim yok..vakit buldukça burayada girmek istiyorm ama şu aralar Selçuk diş sıkıntısı çekiyo sanırm..ve bn bu durumda oturup net başında vakit geçiremem..tepki vermek isteyen verebilir istedii tepkiyi..burdada sevdiim arkadaşlarım var ordada..o yüzden iki tarafada bakmaya çalışcam..bnm amacım burda tanışıp orda muhabbet kurmak değil..amacım gönül bağımın bulunduğu arkadaşlarla sohbet muhabbet edip paylaşımlarda bulunmak.sevdiim insanları kaybetmeyi bağlarımızın kopmasını istemiyorm..evet bunn için oraya takılmak gerekrse takılırm..napalm..gelmiyolar buraya madem biz oraya gidelm dedk..hepsine bunu borçluyuz..bu buraya girmicemiz anlamına gelmez..ayrıca bn neyin açıklamasını yapıyosam..buda işte yine burdada sevdiim insanların olmasından kaynaklanıyo..açıklamam onlara..neyse ztn bni tanıyan tanıyo..Ayselde işlerinden dolayı yoğun hesaplar kitaplar varmış bi sürü..
ben yokken bura face nedeniyle biraz ıssızlaşmış anladığım kadarıyla..yani son okuduklarımdan öyle çıkardım..daha geçmişe bakamadım...facede devam da edebiliriz toplucanak.ne farkedecekki...gerçi kesin bu konu ben yokken tartışılmıştır, ben saf gibi yeni bişey bulmuş gibi söylüyorum muhtemelen..susuyum bari :)