2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen ne kadar içiriyorsan bende o kadar :) emziriyorum sık sık su dengesi bozulmasın diye.

yoğurtun neresinde tuz var, ben yoğurt yaparken tuz koymuyorum ki, konulmaz ki ???

sebzelerde de tuz var ama kaçındığımız tuz o değil, rafine tuz ve rafine şeker, yoksa meyvede de şeker var diye gelirsin üstüme ortak :)

bu arada gece boyunca kafamdaydı, birşeyler netleşti, pr açıcından önemli olanda o zaten, hafta sonuna kadar netleştiririz iyicene. Diğer bu işi yapanların bloglarını incelemeye başlayacağım, şekil şemalimiz nasıl olmalı vs diye.

bu arada e-bay e bakıyordum dün, kaldı, sen bi incelesene, tr / e-bay fiyat karşılaştırması yapalım, free shipping olanlardan

sen dün yolladığım sitelere baktın mı

bişi yok içinde merak etme:) benim görümcem gıda mühendisi..o yeğenine getirdiğine göre:)))) domates,bakla,patlıcan,çilek gibi sebe meyveler allerjendir çünkü tohumludur..belki onun için sıkıntı çıkarıyo olabilir..ben buzamana kadar hiçç çiğ domates vermedim oğlana..ben karışım olarak sadece milupaya güveniyorum..bu dediğim karışım anne sütüyle veya devam sütüyle ıslatılıyo..boğazı kötüyse koy biberona sık azıcıkta limon içsin..hatta al bi potakal sık yarısını ver..hem c vitaminide olur..

Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - bebek maması bak istersen

aslına bakarsan bence de domates bütün işi bozuyor. ben biraz ısrarcı oldum alerjen olduğunu bildiğim halde. 3 gün önce denedim yemedi bugün karıştırıp verdim daha beter oldu:)

sen dün yolladığım sitelere baktın mı

baktım canım, kayınvalidemlere gidip geleyim, pc başına geçeceğim full konsantrasyon ile

aslına bakarsan bence de domates bütün işi bozuyor. ben biraz ısrarcı oldum alerjen olduğunu bildiğim halde. 3 gün önce denedim yemedi bugün karıştırıp verdim daha beter oldu:)

1 yaşındna önce domates,patlıcan,narenciye,çilek verilmese iyi olur kategorisinde. Domatesin çiğ olanından bahsediliyor.

baktım canım, kayınvalidemlere gidip geleyim, pc başına geçeceğim full konsantrasyon ile

1 yaşındna önce domates,patlıcan,narenciye,çilek verilmese iyi olur kategorisinde. Domatesin çiğ olanından bahsediliyor.

e-buy a bakıyorum şimdi..aynı aşağı yukarı yaaa..3,5 dolar dan başlıyo kalıplar..ama sen dün bi uç sordun ya 5 lira dedi..onun setleri ucuz..

bişi yok içinde merak etme:) benim görümcem gıda mühendisi..o yeğenine getirdiğine göre:)))) domates,bakla,patlıcan,çilek gibi sebe meyveler allerjendir çünkü tohumludur..belki onun için sıkıntı çıkarıyo olabilir..ben buzamana kadar hiçç çiğ domates vermedim oğlana..ben karışım olarak sadece milupaya güveniyorum..bu dediğim karışım anne sütüyle veya devam sütüyle ıslatılıyo..boğazı kötüyse koy biberona sık azıcıkta limon içsin..hatta al bi potakal sık yarısını ver..hem c vitaminide olur..

Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - bebek maması bak istersen

arkadaşlar bişey sorcam,milupa 8tahıllı ballı mama aldım da,100cc süte 2 dolu yemek kaşığı katıyorum,karıştırınca yine süt kıvamında oluyo.tarifinde de 150cc ye 3kaşık diyo,kullanan varmı aranızda,bizimki bide ballı olduğundanmı yoksa sulu olduğundanmıdır nedir beğenmedi.son kull.tarihinde de sorun yok.bundan önce bebelac tahıllı almıştım.bazen kahvaltıda vermeyi istiyordum,anne sütü kullansın diye.gün içinde az emiyo bazı günler

arkadaşlar bişey sorcam,milupa 8tahıllı ballı mama aldım da,100cc süte 2 dolu yemek kaşığı katıyorum,karıştırınca yine süt kıvamında oluyo.tarifinde de 150cc ye 3kaşık diyo,kullanan varmı aranızda,bizimki bide ballı olduğundanmı yoksa sulu olduğundanmıdır nedir beğenmedi.son kull.tarihinde de sorun yok.bundan önce bebelac tahıllı almıştım.bazen kahvaltıda vermeyi istiyordum,anne sütü kullansın diye.gün içinde az emiyo bazı günler

bal mı !!!!

1 yaşından önce bal çok tehlikeli, allah korusun...

milupanın bu mamasında bal var,ama alerjenlerinden arındırarark katılıyormuş,zararı yok deniyor.6-36 ay arası kullanılabilir yazıyor üzerinde de.
Allah hepimizin evladını korusun

baldaki allerjenleri ayrıştırmak için nasıl da çaba sarf ediyorlardır, nasılda büyük tesisler, kurup ar-ge ve ür-ge ye yatırım yapıyorlardır...

bal ve diğerlerinin toz haline getirilmesi ise ayrı bir konu...

evde yulaf unu ile, irmikle şaheserler yaratabilecekken, ne gerek var üretimini görmediğin şeylere para vermeye, sağlıkla riske girmeye...

sizde allerjik bir durum olsa, burası türkiye tek yapılacak şey "pardon" demek....

slm kızlar. kaç gündür pek giremiyorum foruma..berenden hiç fırsat olmuyo..cocuğum yemek yemiyor kitabını henüz bitirmiş değilim..gündüz okumaya hiç vaktim olmuyor..akşamları okuyorum..kitapta geldiğim yere kadarki önerileri uygulamaya çalışıyorum..ek gıdaya bikaç gün ara vermiştim..bugün yoğurt verdim..önceden kaşığı görür görmez kafasını çevirip agzını kitliyodu.ilk defa kendi rızasıyla ağzını açtı ama sadece 2 kere..3. kere vermek isteyişimde kaşığı eliyle ittirip kafasını çevirdi..bende hiç zorlamadım bıraktım..artık hiç zorlamıyorum.buarada bişeyi merak ediyorum ben gün içinde hiçbirşey yapamıyorum.yemek,temizlik,kendime vakit ayırma..nereye bıraksam ağlıyo beren.tuvalete bile zor gidiyorum desem yeridir..2 saniye durmuyo kendini kan ter içinde bırakıyo..okadar bunalıuotumki hiçbie işimi yoluna koyamıyorum evde..benmi beceremiyorum herkes nasıl idare ediyor? tek rahat etttiğim zaman dışarı çıktığımız zaman genelde hiç bunaltmıyo dışarda.

saful sen de bilirsin ki her bebeğin yapısı farklıdır,kimi hareketli,kimi durgun,kimi iştahlı,kimi seçici....benimki de çoook hareketli bir bebek,sürekli yürütmemi istiyor ,son 1 aydır böyle.yürüteç almadım,böyle yürütmek de belimi koparıyor.dediğin gibi dışarda hiçbir sorunuöuz olmuyor,şarkılar söyleyerek geziyor.parkda bazen gördüğüm bebeklere bakıyorum arabasından başını kaldırıp bakmıyolar bile,bizimkinden de 1 ay büyük mesela.Allah yardımcımız olsun

benim adetle ilgili problemim var.doğum yapmadan önce her ay 2 gün önce olurdum.doğum yaptıktan sonra 4 gün önce olmaya başladım ve adetim hiç gecikmez düzenlidir.geçen ayın 19 unda oldum.bu aya 16 sında olmam gerekiyor ama hala olmadım.idrar testi yaprım negatif çıktı.zaten riskli ir durumda olmadı eşim korunuyor ve bir sorunda olmadı.düşünmekten kafayı yicem niye olmadım diye.

benim adetle ilgili problemim var.doğum yapmadan önce her ay 2 gün önce olurdum.doğum yaptıktan sonra 4 gün önce olmaya başladım ve adetim hiç gecikmez düzenlidir.geçen ayın 19 unda oldum.bu aya 16 sında olmam gerekiyor ama hala olmadım.idrar testi yaprım negatif çıktı.zaten riskli ir durumda olmadı eşim korunuyor ve bir sorunda olmadı.düşünmekten kafayı yicem niye olmadım diye.

saati şaşmazdı benim, ama 3 aydır bende acaba diye dolaşıyorum sürekli, anlamsız bir gecikme var, mesela bugün 4 gün geçti. Eğer bu gecikmeler önümüzdeki ayda olursa doktora gideceğim, çünkü mevsimi geçişi kalmamış olacak önümüzdeki ay...

saati şaşmazdı benim, ama 3 aydır bende acaba diye dolaşıyorum sürekli, anlamsız bir gecikme var, mesela bugün 4 gün geçti. Eğer bu gecikmeler önümüzdeki ayda olursa doktora gideceğim, çünkü mevsimi geçişi kalmamış olacak önümüzdeki ay...
benimde şaşmaz hiç daha önce ne mevsim geçişinden etkilenirdimne bişey ilk defa böyle bişey oldu düşünmekten kafayı yicem riskl bir durum olsa tamam hadi dicem ama niye olmadım anlayamıyorum ya her ay her ay stres.

pukunto arkadaşımm nasılsın lütfen adını bi daha paylaşırmısın ben kaçırmışım ben yeliz canım bu arada
:3::3::3::3::3::3::3: aysellllll nerdesinnn

Back