2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba.. iyisiniz inş.. maalesef uzun zamandır giremiyorum özledim burayı:16:
gökalp in beslenme düzenini oturtamadım bir türlü, kahvaltıyı hiç sevmiyor, hani şu kendi yaptığımız bisküvi warya, yerkken pütür pütür oluyor..onu hiç sevmiyo, cicibebe vereyim diyor annem,, o şekilde diğer kahvaltııkları da yer diyor, sizler nasıl yapıyorsunuz, seviyor mu bebişler ew bisküvisini?
bir de meyve olarak neler yedirebiliriz, tam mevsim geçişi, neleri püre olarak verebiliyoruz??

Canım ben de o bisküvileri bir türlü yediremedim onca organik un vs ziyan oldu :)Eline vermeye korkuyorum boğazina kaçar diye.. Bulamaç yaptım güya kendi sütüme kattım hala katır kutur bişidi ve yine yemedi. Uno nun büyümek diye ekmeği var ya bir de onu denicem.
Meyve olarak ben cam rendede bir gün elma bir gün armut veriyorum başka bişi yemedi henüz

Ben geldim :)

Hatta Pınar'ım Elnoram da online, burada denk gelince çok mutlu oluyorum :)

Ayça ile beraberdim bugün, konuşalım diye bir araya gelip , kozyatağında otururken, kalkıp kadıköye gittik, yorulduk geldik.

Sürprizimiz var yakın zamanda bekleyin bizi anacım :)))

Gamze cvmi gönderiyim mi sana çok güzel poğaça yaparım bak :)))

Canım ben de o bisküvileri bir türlü yediremedim onca organik un vs ziyan oldu :)Eline vermeye korkuyorum boğazina kaçar diye.. Bulamaç yaptım güya kendi sütüme kattım hala katır kutur bişidi ve yine yemedi. Uno nun büyümek diye ekmeği var ya bir de onu denicem.
Meyve olarak ben cam rendede bir gün elma bir gün armut veriyorum başka bişi yemedi henüz

Pınar kendi gözetiminde ver eline, büyük parça koparırsa müdehale et. Vermezsen geç öğrenir, ve emin ol kolay kolay boğazlarına kaçırmıyorlar. Hemen yutmak yerine ağzında gevelemek hoşuna gidiyor.

Bide neden kahvaltıya koymaya uğraşıyorsunuz ki ? Ben koymuyorum hiç tek başına 1 yumurta sarısı yediriyorum bitti. Sonra eline ekmek veya bisküvi veriyorum, yarım saat sonrada emziriyorum.

Pınar kendi gözetiminde ver eline, büyük parça koparırsa müdehale et. Vermezsen geç öğrenir, ve emin ol kolay kolay boğazlarına kaçırmıyorlar. Hemen yutmak yerine ağzında gevelemek hoşuna gidiyor.

Bide neden kahvaltıya koymaya uğraşıyorsunuz ki ? Ben koymuyorum hiç tek başına 1 yumurta sarısı yediriyorum bitti. Sonra eline ekmek veya bisküvi veriyorum, yarım saat sonrada emziriyorum.

Ben bir de pekmez ve peynir veriyorum kahvaltıda ekmeği de farklı öğünlerde deneyeceğim dediğin gibi gamzecim

Dün bebek beslenmesiyle ilgili bir program izledim.Ünlü bir çocuk doktoru vardı ve pekmezle kalsiyum içeren gıdaların verilebileceğini çünkü pekmezdeki demirin 100 de 1 bile olmadığını söyledi.Pekmezde kalsiyum çok fazla bulunduğundan yoğurda veya süte çok rahat katılabilir dedi bilginize :)

Ben bir de pekmez ve peynir veriyorum kahvaltıda ekmeği de farklı öğünlerde deneyeceğim dediğin gibi gamzecim

Dün bebek beslenmesiyle ilgili bir program izledim.Ünlü bir çocuk doktoru vardı ve pekmezle kalsiyum içeren gıdaların verilebileceğini çünkü pekmezdeki demirin 100 de 1 bile olmadığını söyledi.Pekmezde kalsiyum çok fazla bulunduğundan yoğurda veya süte çok rahat katılabilir dedi bilginize :)

ben peynir vermiyorum zaten, kusuyor :) pekmezide gün içinde aklıma gelince veriyorum.

Evet ya limonatayı tutturan insanın önünde eğilirim sırf güzel limonatayı var diye Ankara'da budakaltına giderdim:)

nasıl canım çekti...

şöyle buz gibi bir sürahi olsa bitirirdim hepsini :)

2 gündür bir ateş basmalar, bir darlanmalar, hayır ola inşallah :) geçen aya benzemez umarım +2 deyim şuanda :)

vayyyy haber çabuk yayılmışşş:)))))) gamze sana mail attım..bak bi o sitelere...kızlar kızlar özledim sizleride yahuu..tekrar buluşalım sizde gelinn... lolipopum bi iyileşsindee..

vayyyy haber çabuk yayılmışşş:)))))) gamze sana mail attım..bak bi o sitelere...kızlar kızlar özledim sizleride yahuu..tekrar buluşalım sizde gelinn... lolipopum bi iyileşsindee..

Haberi duyduk Ayça sana msj atacaktım şarjım bitti.evet bencede buluşalım bi cadde yapalım benim zuzu iyileşsin . Hatta bi maç günü ayarlayalım eşler izlesin biz keyif edelim:)

nasıl canım çekti...

şöyle buz gibi bir sürahi olsa bitirirdim hepsini :)

2 gündür bir ateş basmalar, bir darlanmalar, hayır ola inşallah :) geçen aya benzemez umarım +2 deyim şuanda :)

Artık limonatanın adresi belli pınar house cafe
Benim de canım istedi şu an ya..bugün resmen yaz sıcağıydı
Gamze diye diye olucak sonunda inanıyorum ben :)))

ne zamandır bir sütlü kahve keyfi yapmamıştım,ohh mis :1: tuhaf hava tuhaf bir gün..neyse canlar burdasınız, okumakla meşgulsünüz..ben bizimkiler uyudu diye bir mart annelerine bakayım dedim..

selam kızlar nasılsınız baya uzun zaman oldu sizleri takip etmeyeli bi sürü şeyler paylaşılmış.bende süt gittikçe azaldı hatta yok denecek kadar az bu yüzden artık kendimi garantiye almak için doğum kontrol hapına başladım inş. pişman olmam bu arada oğluşum iice asabi oldu sinirleniyo söyleniyo tepkiler netleşmeye başladı anlicanız çıldırdı. okullar açıldığıiçin annem bakıyo benden büyük bi sorumluluk aldı nankörlük yapmak istemiyom ama bu durum bazen beni rahatsız ediyo sanki oğlum beni sevmiyoda ona alışacak gbi neyse saçma ama aklıma geliyo kendi öz annemden oğlumu kıskanıyorummm :((

Back