2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tebrikler canım:)) lor tarifini tekrar yazar mısın ben o sayfayı kaçırdığım için kimin tarif verdiğini de bulamadım dünden beri onu arıyordum.

Canım ben şöyle yaptım,yarım lt sütü iyice kaynattm,kaynar olunca yarım çay bardağı limon suyu koydum 10-15 dk daha fokurdattm,zaten süt kesilip ufak ufak topaklar oluyor,sonra tel süzgeçin içine temiz bi ağız bezi içik kullandığımız bezlerden açtım döktüm onun içine sonra sıkıca bağladım bezi musluğun başına astım sabah çok güzel lor oldu

ay ne gfüzel ya maşallah size allaH banada göstersin 7 aylık olduğu günleri

tebrikler canım:)) lor tarifini tekrar yazar mısın ben o sayfayı kaçırdığım için kimin tarif verdiğini de bulamadım dünden beri onu arıyordum.

cnm bn kndi yaptıım yourttan yaptm..yourdu ocakta fokurdattm dibinde birikenler lor oldu..hazır sütlerden yapmak istemedm..ama kızlar başka şeklde yapıyo sanrm..

ilk kahvaltı için 1 yumurta çok olmuş..umarım allerji yapmaz..1 haftanın sonunda 1 yumurtaya çıkarsan daha iyi olurdu..

yalnz varya süper şanslısın o konuda..bn inek sütünün lt sini 2 tl ye alıorm

ay ne gfüzel ya maşallah size allaH banada göstersin 7 aylık olduğu günleri

Olur inş.göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman ,sen bile farketmeyeceksin ne ara büyüdüğünü,daha dün gibi geliyor doğum yaptığım günler şimdi 7 aylık oldu

ilk kahvaltı için 1 yumurta çok olmuş..umarım allerji yapmaz..1 haftanın sonunda 1 yumurtaya çıkarsan daha iyi olurdu..

bn bikaç sefer azcık azcık veriodm bz kahvaltı yaparken sorun olmadı o yüzden 1 tane koydm..daha önce deneyimimiz var yani..

Olur inş.göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman ,sen bile farketmeyeceksin ne ara büyüdüğünü,daha dün gibi geliyor doğum yaptığım günler şimdi 7 aylık oldu

maşallah size annesi benimki daha 45 günlük büyümücek gibi geliyo:)

Teşekkür derim tarif için.
canım limon suyu sütün kesilmesini mi sağlıyor. normal tülbente de koysak olur dimi

bn bikaç sefer azcık azcık veriodm bz kahvaltı yaparken sorun olmadı o yüzden 1 tane koydm..daha önce deneyimimiz var yani..

anladım ama sen yinede dikktli ol..hepsini bikerede karıştırıp verme..allerji olursa hangisinin yaptığını anlayamassın..mesela milupanın kahvaltı karışımı var tahıllı..ondan al..içine 2 gün peynir ekle..baktın bişey olmuyo yumurtada ekle 2 günde öyle yedir..baktın yine olmuyo ceviz ekle..her yeni şey arasında 2 gün olsun..eğer herhangi biri allerji yaparsa anlamış olursun..kahvaltıyı ıhlamur yerine devam sütüyle ıslatsan daha sağlıklı olur bence..

aysel çok sevindim canım annene kavuşmuşsun sağ salim hadi gözün aydın annenli günlerin tadını çıkart doya doya artık

ooo hadi bakalım paşa büyüdü desene hayırlı olsun afiyet olsun kahvaltıya başladınız demek çok organik bir kahvaltı olmuş yalnız selçuk çok şanslı hepsi ev yapımı

yalnz varya süper şanslısın o konuda..bn inek sütünün lt sini 2 tl ye alıorm

bu konuda en şanslı benim sanırım keçi sütü inek sütü paynir ve minimum süt ürünleri ve çok güvenilir kaynaklardan elime geçiyor üstelik beleş kocamı ve ailesini böyle zamanlarda daha çok seviyorum

gelelim bizden haberlere kızlar çınarın dişi patlak vermiş bu sabah farkettim tam olarak çıkmadı henüz ama kaşığını ağzına soktuğumda tık tık ses geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…