- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.921
tebrikler canım:)) lor tarifini tekrar yazar mısın ben o sayfayı kaçırdığım için kimin tarif verdiğini de bulamadım dünden beri onu arıyordum.
Oh maşallah paşama benimmmhem 7 aylık olmuş,heh kahvaltı yapmış afiyet,bal şeker olsun oğluşuma.
Dün Gülnihalin loru,yoğurtu,bisküvisi bitmişti dün sabah hepsinin sonunu kullandık,akşam da annemin gelemsine sevindirik oldum hiç bişi yapmadm,vizdan yatım şimdi kızz
kızlar günaydın
siz tecrübelisiniz bi cvp verin 2. ayda yapılan aşı bebeğe ateş falan yapıyomu
kızlar günaydın
tebrikler canım:)) lor tarifini tekrar yazar mısın ben o sayfayı kaçırdığım için kimin tarif verdiğini de bulamadım dünden beri onu arıyordum.
haaa kızlar sölemeyi unuttum biz bugün Tam 7 aylık olduk ve ilk kahvaltımızı yaptık..
1 yumurta sarısı, biraz kendi yaptıım lor, biraz kendi yaptıım bisküvi (cevizle beraber rondodan geçirmiştm) bunları ıhlamurla seyrelttim..vee Selçüküm yedi teyzeleri çok mutlu oldum..içine tatlansın diye hiçbişey koymadm kahvaltının tatlı bişey olmadıını öğrensin diye..aksi takdrde kahvaltıda hep tatlı bişiler istermş gbi geldi bna ve başarılı oldm çok şükür
bernysita keçi sütünün normal sütten farkı yok bence.pastorize sütler dışında inek sütü de normalde kokar bana.keçi sütüde öle.yoğurdunda farkı yok.buarada anam istanbulda ne kadar pahalı .bana keçiden sağıldığı gibi gelio kilosu 2 tl.şanslıyım hakkaten.
evet 2-4-6 ay aşıları ateş yapar..gelince eve yarım ölçü calpol ver..zaten doktorunda söyler
evet 2-4-6 ay aşıları ateş yapar..gelince eve yarım ölçü calpol ver..zaten doktorunda söyler
kızlar günaydın
cnm bn kndi yaptıım yourttan yaptm..yourdu ocakta fokurdattm dibinde birikenler lor oldu..hazır sütlerden yapmak istemedm..ama kızlar başka şeklde yapıyo sanrm..
ay ne gfüzel ya maşallah size allaH banada göstersin 7 aylık olduğu günleri
Yapabilir,bizim hemşire sürekli ateşini ölçün çıkarsa ateş düşürücü şurup verin demişti ama ateş olmamıştı bizde.
ilk kahvaltı için 1 yumurta çok olmuş..umarım allerji yapmaz..1 haftanın sonunda 1 yumurtaya çıkarsan daha iyi olurdu..
Olur inş.göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman ,sen bile farketmeyeceksin ne ara büyüdüğünü,daha dün gibi geliyor doğum yaptığım günler şimdi 7 aylık oldu
maşallah size annesi benimki daha 45 günlük büyümücek gibi geliyo:)
Canım ben şöyle yaptım,yarım lt sütü iyice kaynattm,kaynar olunca yarım çay bardağı limon suyu koydum 10-15 dk daha fokurdattm,zaten süt kesilip ufak ufak topaklar oluyor,sonra tel süzgeçin içine temiz bi ağız bezi içik kullandığımız bezlerden açtım döktüm onun içine sonra sıkıca bağladım bezi musluğun başına astım sabah çok güzel lor oldu
bn bikaç sefer azcık azcık veriodm bz kahvaltı yaparken sorun olmadı o yüzden 1 tane koydm..daha önce deneyimimiz var yani..
maşallah size annesi benimki daha 45 günlük büyümücek gibi geliyo:)
Günaydın canlarımm
Anneme kavuştum sonunda,kapıda onu görünce nasıl sevindiğimi anlatamam,Gülnihal annemi görür görmez ona doğru eğilmeye başladı,mei taiden çıkıp kaçacaktı nerdeyse,zaten orda anneme bağladım Gülnihal'i:)Kardeşimin pasaportu hala konsoluslukda olduğu için 10 gün kadar orda annem tek olduğu için bizde kalacak,akşam ben,annem Gülnihal beraber uyudukkkk
Tek olumsuzluk annemin tee köyden Bakü'ye ordan buraya binbir zahmetle getirdiği meyve,sebzelerin püre haline gelmesi:)bagajı verirken uyarmamış içinde ezilecek şeyler var diye hepsi haşat olmuş.Böyle işte,bir daha da göndermem bi yere gitcekse benle gitsin arkadaş
haaa kızlar sölemeyi unuttum biz bugün Tam 7 aylık olduk ve ilk kahvaltımızı yaptık..
1 yumurta sarısı, biraz kendi yaptıım lor, biraz kendi yaptıım bisküvi (cevizle beraber rondodan geçirmiştm) bunları ıhlamurla seyrelttim..vee Selçüküm yedi teyzeleri çok mutlu oldum..içine tatlansın diye hiçbişey koymadm kahvaltının tatlı bişey olmadıını öğrensin diye..aksi takdrde kahvaltıda hep tatlı bişiler istermş gbi geldi bna ve başarılı oldm çok şükür
yalnz varya süper şanslısın o konuda..bn inek sütünün lt sini 2 tl ye alıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?