- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 288
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #69.901
Prof. Dr. Kadir Tuğcu inek sürünün doktorunun dediği gibi sulandırarak kullanılabileceğini söyler hep. Maddi durumu yeterli olmayan ailelere bu tavsiyeyi verir hep. ocuk Sa. ve Hastalklar Uzm. Dr. Kadir Tucu - ANNELER FORUMU - Sayfa 1 bu linkte Kadir Tuğcu'nun tüm cevaplarını kategori kategori bulabilirsin.
Keçi sütü ile de ilgili bilgiler bulabilirsin herhalde orada.
Ben 4. aydan itibaren inek sütü ile beslenmişim, annem hamile kalınca beni sütten kesmişBen yaşıyorum demekki birşey olmuyor demek te istemiyorum, en karşı olduğum cümle. Mutlaka verdiği bir hasar vardır, özellikle böbreklerimden çektiklerimin bununla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ve fazla inek sütü demir eksikliğine sebep olur, bebek için fazlanın miktarı tartışılır.
Canım, hiç anne sütü veremeseydim ne yapardım bilemiyorum, Berra formül sütte almıyor ek gıdaya geçmemizle beraber, ta ayrımında bulunmaya başladı o zamandan beri. Bende keçi sütü düşünürdüm herhalde.
Aaaa birde badem sütü var, ve susam sütü. Susamın allerjik durumu var, dikkatli kullanılmalı ama badem sütü inek ve keçi sütünden daha fazla kalsiyum içeriyor, bunlarıda bir araştır bence...
tşkr ederim arkadaşım.bebeğim doğru düzgün anne sütü almadı benim.her kadında bebeğe yetecek annesütü bulunur diolar ama bende hakkaten az oldu hiç yetmedi kilo takibi falan yapıldı bebek hep huzursuzdu derken mamayı arttırdık.her aldığım mama kutusuna bu son zaten sütüm gelir bu kutuyu bile bitiremem gözüyle bakıodum.derken mamaları arttırınca sanki bebeğim hep yapay beslenmiş gibi geldi .zaten öyle.hani uzay filmlerinde kapsülle beslenirlerya hiçhiç içime sinmiyo mama.keçi sütünüde rahatlıkla bulabiliorum köylerden getirtiorum. burada 6 aydan soraki formül mamalar sadece tok tutar bi yararı pek yoktur die okuyunca dedim acaba keçi sütünemi geçsem tamamen.zaten ek gıda olayı başladı bizde.yinede 600ml falan içio günde.dediğm gibi öbür mamalar filmlerdeki kapsül gıdalar gibi geldiği için bana bari 6 aydan sora çocuk gerçek bi sütle we ek gıdalarla beslensin die düşündüm.keçi sütü de anne sütüne yakın. doktora da gidince bi soracam tabi.