• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım ama sen yinede dikktli ol..hepsini bikerede karıştırıp verme..allerji olursa hangisinin yaptığını anlayamassın..mesela milupanın kahvaltı karışımı var tahıllı..ondan al..içine 2 gün peynir ekle..baktın bişey olmuyo yumurtada ekle 2 günde öyle yedir..baktın yine olmuyo ceviz ekle..her yeni şey arasında 2 gün olsun..eğer herhangi biri allerji yaparsa anlamış olursun..kahvaltıyı ıhlamur yerine devam sütüyle ıslatsan daha sağlıklı olur bence..

saol cnm tavsiyen için dikkate alcam..

aysel çok sevindim canım annene kavuşmuşsun sağ salim hadi gözün aydın annenli günlerin tadını çıkart doya doya artık :9::9:

ooo hadi bakalım paşa büyüdü desene hayırlı olsun afiyet olsun kahvaltıya başladınız demek çok organik bir kahvaltı olmuş yalnız selçuk çok şanslı hepsi ev yapımı :nazar::nazar:

bu konuda en şanslı benim sanırım keçi sütü inek sütü paynir ve minimum süt ürünleri ve çok güvenilir kaynaklardan elime geçiyor üstelik beleş kocamı ve ailesini böyle zamanlarda daha çok seviyorum :9::9:

gelelim bizden haberlere kızlar çınarın dişi patlak vermiş bu sabah farkettim tam olarak çıkmadı henüz ama kaşığını ağzına soktuğumda tık tık ses geliyor :16::16:

valla çınar paşa çok şanslı vay bee demek herşeyi organik tüketiyonuz o zmn süt ve süt ürünlerini..imrendim..bu arada hayırlı olsun inciniz..biz ne zmn görcez belli deil :))

canım ilk baştan beri beni emmedi zaten denedim olmadı şimdide göğsümü verince öğürüyo üzülüyorum pompayla sağınca azalır diyolar bilmiyorum ölemi ilk başta emiyo zannettik ağlamıyoduda doydu sanıyoduk üresi yükseldi 4 günlükken hastanede yattım emzirme hep sorun oldu anlıcan tatlım

pompayla sağarsan azalmaz..ama sütü ne azaltır biliyomusun düzensiz sağmak..sağdıkça üretim olur ama sağım aralarını uzun süre bekletrsen işte o zmn azalr..bn valla son zmnlarda üşendm sağmaya bide çok fink attım dışarda o yüzden sütüm bitti..4 ay dolu dolu emdi sonra birden bıraktı bnde mecbur sağdım..onuda düzgün yapamadm..6 aya kdr verebldm..

Kızlar bişi sorucam ya baktımda çoğunuz ekoorganikten sipariş veriyormuşsunuz bu site gerçekten güvenilirmi yani gelen ürünlerin böyle kokusu dokusu organik olduğunu kanıtlıyormu hani organik ürünlerin şekli şemali farklı oluyor ya ne bilim ben cesaret edemiyorum bir türlü ben ellemeliyim koklamalıyım özellikle sebzeleri tamam pazardaki ürünler sera şu anda ama internetten yapılan bu satışlar bana kar amaçlıymış gibi geliyor hani siz denemişsiniz ya anlaşılıyordur heralde ürünün gerçekten organik olup olmadığı içimize sine sine alabiliriz değilmi :26::26:

zaten bir yorum yapmasa bizim insanlarımız olmaz en gıcık olduğum olay bu ya arkadaş her yiğidin yoğurt yeme şekli farklı sen öyle yaptın diye bende yapmak zorunda değilim ki tamam tecrübe önemli ama sırf yorum yapmış olmak içinde konuşanlar oluyor sinir oluyorum hangi anne bebeğini emzirmek istemez ki tatlım ya benim oğlum 7 aylık oldu ben bile azaldı sütüm diye üzülüyorum :19: çoğunu duymamazlıktan gel başka türlü işin içinden çıkılmıyor çünkü

aynen öyle tatlm insan zaten duygusal oluyo şanslısın inan bu zamana kadar emmiş bebişin çok sevindim biberonada alıştı ya artık göğsüme öööö yapması inan çok üzücü ama mamaylada olsa doyuyo diye avutuyorum kendimi canım

aynen öyle tatlm insan zaten duygusal oluyo şanslısın inan bu zamana kadar emmiş bebişin çok sevindim biberonada alıştı ya artık göğsüme öööö yapması inan çok üzücü ama mamaylada olsa doyuyo diye avutuyorum kendimi canım
bi arka sayfada sana yorum yapmıştım ama yanlış alıntı olmuş .yeni üyeyimde

bende senin gibiydim hatta 2-3 sayfa geride yazdım.ama 4 ay boyunca sağdım.4.ayda artık iyice azaldı da bıraktım.az az geliodu tüm gün 100cc tamamlayıp 1 öğün anne sütü weriodum.ama pes etmedim en sonunda 1 sağışta iki göğüstede resmen 5 ml biberonun dibinde çıkmaya başladı da bıraktım. bence sen de azalır çoğalır düşünme sağ gitsin bitene kadar bakarsın seninki 6 ay bakarsın 1 yıl idare eder.zor bi süreç tabi.buarada emen anne görünce hala özeniorum 6 ay oldu zor alıştrdım kendimi.inşallah 2, çocuumda bööle olmaz

ay canım onu7 hiç sorma emziren görünce kötü olyorum inanırmısın geçmiş olsuna gelenlere emzirmeye gidiyorum diye söylüyodum biberonu görünce şaşırmalar akıl vermeler başlıyo tahmin edersin inşallah ikincide olmaz tatlım

Kızlar bişi sorucam ya baktımda çoğunuz ekoorganikten sipariş veriyormuşsunuz bu site gerçekten güvenilirmi yani gelen ürünlerin böyle kokusu dokusu organik olduğunu kanıtlıyormu hani organik ürünlerin şekli şemali farklı oluyor ya ne bilim ben cesaret edemiyorum bir türlü ben ellemeliyim koklamalıyım özellikle sebzeleri tamam pazardaki ürünler sera şu anda ama internetten yapılan bu satışlar bana kar amaçlıymış gibi geliyor hani siz denemişsiniz ya anlaşılıyordur heralde ürünün gerçekten organik olup olmadığı içimize sine sine alabiliriz değilmi :26::26:

Ben alışveriş yapıyorum hatta bizim burda mağazasında aldım çok temiz biryer, ama açıkçası hep kapalı ürünler aldım ben organik olduğu onaylı ürünlerden, pirinç, pekmez, tahin, süt vs açık bişey almadım o yüzden bilemiyorum canım.

valla çınar paşa çok şanslı vay bee demek herşeyi organik tüketiyonuz o zmn süt ve süt ürünlerini..imrendim..bu arada hayırlı olsun inciniz..biz ne zmn görcez belli deil :))

saol bernacım ya bende oğlumun incisinin çıktığını kimse görmedi sandım :50::50:

Herzaman olmuyor bizdede hayatım ancak köye gittiğimiz zamanlarda alıyorum getiriyorum oda bir kaç gün idare ediyor zeytin yağıydı peynirdi biraz daha uzun süre gidiyor elbet ama sütleri kayınvalidem yoğurt yapıyor hemen işte gittiği yere kadar ondan veriyoruz artık bitince kendimiz yapıyoruz hoş ben pek beceriksizim bu konuda ama :9::9:kayınvalidem saolsun

saol bernacım ya bende oğlumun incisinin çıktığını kimse görmedi sandım :50::50:

Herzaman olmuyor bizdede hayatım ancak köye gittiğimiz zamanlarda alıyorum getiriyorum oda bir kaç gün idare ediyor zeytin yağıydı peynirdi biraz daha uzun süre gidiyor elbet ama sütleri kayınvalidem yoğurt yapıyor hemen işte gittiği yere kadar ondan veriyoruz artık bitince kendimiz yapıyoruz hoş ben pek beceriksizim bu konuda ama :9::9:kayınvalidem saolsun

Aaa Çınarın dişi mi çıktı ,hayırlı olsun cnm.
Kız Berna bizim bıdıkların ki neden çıkmıyor,biz plan yaptık diye mii

zaten bir yorum yapmasa bizim insanlarımız olmaz en gıcık olduğum olay bu ya arkadaş her yiğidin yoğurt yeme şekli farklı sen öyle yaptın diye bende yapmak zorunda değilim ki tamam tecrübe önemli ama sırf yorum yapmış olmak içinde konuşanlar oluyor sinir oluyorum hangi anne bebeğini emzirmek istemez ki tatlım ya benim oğlum 7 aylık oldu ben bile azaldı sütüm diye üzülüyorum :19: çoğunu duymamazlıktan gel başka türlü işin içinden çıkılmıyor çünkü

evt Esra ya kim mama verdiimi görse aa sütün yok muu diyo böle aha dilimi kıstırp ağzının ortasına çakasım geliyo ya.. ya insanı öyle bi psikolojiye sokuyolarki..hyr ztn üzülüyorm sütüm bittiine bide sanki dünyanın sonuymuş amansız bi hastalıa yakalanmışız gibi acındırık yüz ifadesiyle soruyolar ya..napiim olmadı işte..geçen kayınvalide de çocuk 2 yıl anneyi emcek dedi..bnde napiim anne emmedi bnde 4 aylıkken brakmışm..bişey olmaz bisürü çocuk var mamayla beslenen dedim.. oda olmaz hep hastalıa karşı dirençli olması için emmesi lazm dedi..bnde eşimin ne kdr emdiini sordm 2 yıl dedi..bnde "valla o benden daha çok hasta oluyo..alerjisi var aksırır tıksırır, dişleri sağlam değil sürekli bi kanal tedavisi bilmem ne, üff desen hasta olur..bumu yani 2 yıl emen çocuun akıbeti..bn emmedim ama Allah nazardan sakladın sadece 1 kere grip olrm kışın oda ALlahın emri :)) " dedim kaldı bişi diemedi..yani faydaları çoktur elbet anne sütünün ama vücut direncinin anne sütüyle alakası yok..sonrada yediin besinlerle alakalı bnce..bnm eşim faydalı şeyleri pek sevmez o yzdn hasta olur sürekli..ama bn sebzesinden meyvesnden etinden sütünden bol bol aldım o yüzden böleim :))

pompayla sağarsan azalmaz..ama sütü ne azaltır biliyomusun düzensiz sağmak..sağdıkça üretim olur ama sağım aralarını uzun süre bekletrsen işte o zmn azalr..bn valla son zmnlarda üşendm sağmaya bide çok fink attım dışarda o yüzden sütüm bitti..4 ay dolu dolu emdi sonra birden bıraktı bnde mecbur sağdım..onuda düzgün yapamadm..6 aya kdr verebldm..

bende yok diye aralarını uzun tutuyodum sık deneyince temelli çıkmıyo of yaaaaa

bende senin gibiydim hatta 2-3 sayfa geride yazdım.ama 4 ay boyunca sağdım.4.ayda artık iyice azaldı da bıraktım.az az geliodu tüm gün 100cc tamamlayıp 1 öğün anne sütü weriodum.ama pes etmedim en sonunda 1 sağışta iki göğüstede resmen 5 ml biberonun dibinde çıkmaya başladı da bıraktım. bence sen de azalır çoğalır düşünme sağ gitsin bitene kadar bakarsın seninki 6 ay bakarsın 1 yıl idare eder.zor bi süreç tabi.buarada emen anne görünce hala özeniorum 6 ay oldu zor alıştrdım kendimi.inşallah 2, çocuumda bööle olmaz

bnde Allah 2.yi nasip ederse kesinlikle sağmıcam emdii sürece çünkü hiç beceremiorm çok zahmetli bi iş..bnmde 2. ile alakalı planlarım var :))

yazdığını görünce aklıma geldi arkadasım.benim bi huyum wardır kelimelere çok takılırım.şunun gibi:kitaba nie kitap demişler kimin aklına gelmiş.ws.3 aydır merak ettiğim bişi war bazılarınızın nickleri.mesela isolde, saful ws. çok değişik şeyler war nerden aklınıza geldi.kendi isminizin yada çocuklarınızın baş harflerimi falan die düşündüm bi ara o da diil isimlerinizi biliorum.hadi bazıları ingilizce falan yapıo nickini ama sizinki öyle bişi de diil.

canım merkakını gidereyim:)) adım fulya eşimin adı safa.. safanın sa sı fulyanın fu su al sana SAFUL biz lisede sınıf arkadaşıydık ordan lisede sevgili olduğumuz yıllarda cocukluk iste birbirimize bişeler yazınca msjlarda hep sonunda saful yazardık ikimizi temsilen ordan bugünlere geldi işte..hikayemide anlatmış oldum:))

Back