2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaa formul mamanın ıcıne yumurta,peynır,bıskuvı ekleyıp oylemı verıyosunuz,yıyolarmı barı,ooff gorunumu bıle ne fecıdır,ben ayrı ayrı verıyorum hepsını,o sekılde aysımanın yıcenı hıc sanmıyorum...
Verıorumm bıgun sevıo bıgun sevmıo anlamadm:)) Napım alısma surecı bıdahakı ay bende mınık mınık yapıp ayrı ayrı yedırmeyı dusunuorum
mine maşallahın var vallaha sen bu hızla pekmezle tereyağınıda evde yaparsın hayatım :nazar::nazar: eline sağlık
Saol canımm bende kızlardn ozndım cocugn ıcın bısey yapmak cok mutlu edıo bıde helee yıyıncee en guzl bısey:))
Gülnhiali aldm geldm,kuzenimin eşi c.tesi misafiri geleceğini,Gülnihale bakamayacağın söyledi,işeyrinden izin istedm yani müdürden,c.tesi kasada olduğm için mümkün olmadığını söyledi,eve gldm oturdm ağlıyorm,kızımı bırakacak kimsem yok burda,sizinin de başınızı ağrıttım biliyorm,hakkınızı helal edin,ama sizden başka konuşacağım kimse de yok kii:((
Kızz sanaa cok uzuluorum vallaa gelıp Gulnıhalı alasm varr su annen bı gelsede bı rahata ersn ınsnlra muhtac olmak ne kotu bısey:( Yerım ben o kerımeyııı kuzenınden daha ıyı bakarr Gulnıhalee bıde ıncırlı kurabıyee yaparkı off off karslıklı cenkle oturup yerler:)))
kızlar merhaba,

Berra'nın diş uğdayı hazırlıklarına gömülmüş durumdayım, çok yoruldum...

Burayıda takip edemiyorum ne olup bitiyor bi haberim...

PAzar günü 15.00-17.00 arası yapıyoruz diş buğdayını,

SAhrayiceditte, teknosa genel müdürlüğünün çaprazındaki cafede olacak. Gelmek isteyen arkadaşlara bana mesaj atsın, daha da detay veririm. Metro ile gelecek olanlar Yenisahra durağında inip, teknosa ya yürüyecek, 7 dakikalık bir yol.

Bugün kurabiyeleri bitirdim, beğenecekmisiniz bakalım :)

Eki Görüntüle 524296
Ellerıne saglık cok guzl gozukuo cnım katılmayı cok ısterdım ama dedıgm gıbı pazar gunu dugun var:( Insallah guzel gecer emeklerıne deger opuorum kızçenle senı:)
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki inan gö<lerim doldu okurkwn biz de burda yalnızı ailelerimiz ankarada eşimle birlikte idare etmeye çAlışıyoruz allah razı olsun o bakacak arkadaştan tanımıyorum ama tanımadan çok sevdim:nazar:
OO sen bıde tanısan bayılırsınnn:))
Eki Görüntüle 524566 Eki Görüntüle 524567

mert alinin saçını kestirdik... dişinden dolayı saçını çekmekten hep yara olmuştu kulakları şimdi daha rahatladık...
Merttttt cok ozledım senıı mınık kelebelkkkk:)) Gıttı halıl sezaıııı:)) Bısey dıyımmı cok yakısmıs bu saclarıda havası degısmıs tam adam olms masallahh:)
Gunaydin kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim malesef aden dun cok ama cok huysuzdu disindwn olabilirmi gorunurde bisey tok ama dun aglamaktan agzinin iki tarafida yirtilmis baya yirtik yani.:40:surekli diliyle alt damagi ittiriyo wlu hep agzinda huysuzluk diz boyu bunlar dis belirtisimi kizlar
Ah yazıkk bız dr kontrlndee baktrdk dıs cıkackms gıbı durmuo dedıı zatn 9 aydn oncede pek cıktıgını gormuoruz dedı dedım bey beyy sen ne dıosun bızım bı esma varr cocugu nerdeyse 20 lık dısını cıkartck:)) ınsallah dısse bıran once cıkarıp rahatlar kzuuu
bugn çok gergin ve stresliym..dağıtasm var ortalıı..sürekli kafamda bişiler kuruyorm
Bernaaa:( Bebısımm Insalalh gonlunu ferahlatacak haberler alırısn
kızlar ben dün burda bebeklerine lor bisküvi yapan arkadaşları okadan kıskandım ki akşam yemedim içmedim oğluma lor yapayım dedim yoğurdu koydum ocağa sizin söylediğiniz gibi kaynattım aldım bir güzel süzgüden geçirdim ama böyle topak topak bir tuhaf bişi oldu tadıda çok ekşimsiydi ben bile yiyemedim anlamadım nerde hata yaptım ben yaa ben bu işi beceremicem sanırım :(( eşimde dalga geçti zaten benimle bir lor bile yapamıyosun diye offffff

Oncelıkle tebrıkler:)) Ben yogurttan yapıldıgını ılk sendn duydum bak sen ılk denemende bıle benden daha farklı bı yontemle ıse baslams oldun:) Arkadslrn dedıgı gıbı sutten yap cnm cok prtkk ve tadıda guzl :)

ilkincimiz çıktı Turabımın huysuzluğu belli oldu :21::21::21::21::21::21:

çook sevindimm canım:54: resimleride ekledim. Onlarıda al istersen. İyi bebişin huysuzluğu biter.çok sevindim darısı benim kızın başına:16: Bu arada Ben pazartesi teyzemin yanına uğruyucam sabahdan o sana yakın biliyosun:34: ordanda turabın dişini görmeye sana gelirizzz:16::16:

HATUNNN süper her halinle harikasın arkadaşım maşallah sana...
ya urasın göbeğindeki geçtimi birşey dokunsa öyle olmazki acaba neden bulamadım şimdi aynımı geçtimi?
Sağol canım arkadaşım...Yok geçmedi hala aynı bende anlamadım neden oldu:50:
Gunaydin kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim malesef aden dun cok ama cok huysuzdu disindwn olabilirmi gorunurde bisey tok ama dun aglamaktan agzinin iki tarafida yirtilmis baya yirtik yani.:40:surekli diliyle alt damagi ittiriyo wlu hep agzinda huysuzluk diz boyu bunlar dis belirtisimi kizlar

Dişlerdendir canım kıyamam nasılda acıyodur...

Mine sorma ya bende kedime üzülüyorum :27: O değilde kurabiye deyince aklıma geldi,senin getirdiğin kurabiyeleri benim koca çok beğendi kafm etini yiyip duruyor o kurabiyeden yap diye bi tarif çakı ver bana kuzumm.Kerimenin incirli kurabiyesinden son bi tane kalmıştı tabakda yedim de doymadm çok güzeldiii:56:

Kerime senin tarif daha bi kolay gibi,dün gaza geldm dünya alışveriş yaptm da moralim bozuldu hiç bişi yapmadm,bu akşam püskevit yapıcam,yoğurt mayalayacm,lor da yapıcam vhuuu:27:

2 çay bardağı organik tam buğday unu
yarım çay bardağı organik irmik
2 çay bardağı organik pirinç unu
4 yemek kaşığı tuzsuz organik tereyağı
1 yemek kaşığı yoğurt ve hamur kıvam alacak şekilde varsa yoğurtun suyu
Hamurun katı olması durumunda 2 yemek kaşığı meyve püresi
Oda sıcaklığındaki tereyağına, un hariç tüm malzemeler eklenip yoğurulur, hamuru kontrol altında tutmak için un azar azar eklenerek ele yapışmayacak kadar yumuşak bir hamur hazırlanır,
İstenilen şekiller verilerek,
Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 20-25 dk altın rengi olana kadar pişirilir.

Mine sorma ya bende kedime üzülüyorum :27: O değilde kurabiye deyince aklıma geldi,senin getirdiğin kurabiyeleri benim koca çok beğendi kafm etini yiyip duruyor o kurabiyeden yap diye bi tarif çakı ver bana kuzumm.Kerimenin incirli kurabiyesinden son bi tane kalmıştı tabakda yedim de doymadm çok güzeldiii:56:

Kerime senin tarif daha bi kolay gibi,dün gaza geldm dünya alışveriş yaptm da moralim bozuldu hiç bişi yapmadm,bu akşam püskevit yapıcam,yoğurt mayalayacm,lor da yapıcam vhuuu:27:

Ahhh aysel bende kerımenın kurabıyesını hergun 1 tane olack sekılde ayarlayıppp temkınlı tukettım ama her guzel seyın sonu gelıoo onunda geldıve bıttı anlıomusun bıttıııı:14: VErırım tabı negenn vermım onun tarıfı cok basıt annemmm
3 yumrta
vanılya,kbartma tozu
yarım cay bardgı sıvı yag
yarım paket margarin ( ben yaparken cok yag koymam bu konuda cok cımrıyımdr:) ama ogunkıler bu olcuyle yapıldı:)
1 su bardgı uzum
1 su bardgı cevız ( ırı dovulmus )
1 su bardagındn bıraz eksık seker sekerlı sevıosanz 1 bardak
aldıgı kadr un ( ele yapısmıck bı kıvamda olcak ) hamuru hazırlayıp rastgele koparıosun bebısım onceden ısıtılmz 180-200 derece fırında kızarana kdr pısırıosun ustunede pudra sekerı serpebılrsn. Afyet olsn:)
Dıgerınede alıntı yaptımm ama kerıme tarıf verms sanırım:)) Yap valla cok basıt seylerr yogurt yapmak helee sankı deney yapıosun:)))

Yap yap ben de yarin afiyetle yediriyim bebisimee:)biz de bugun dr a gittik.artik ben de ek gidaya baslayacagimm:)ama kafam cok karisik.dr bir dunya sey yazdi hepsini birlikte versem ve yese cocuk catlar.sagolsun kizlar fehmide beni aydinlattilar.valla dr dan daha cok sizlere guveniyorum bu ek.gida konularinda.

2 çay bardağı organik tam buğday unu
yarım çay bardağı organik irmik
2 çay bardağı organik pirinç unu
4 yemek kaşığı tuzsuz organik tereyağı
1 yemek kaşığı yoğurt ve hamur kıvam alacak şekilde varsa yoğurtun suyu
Hamurun katı olması durumunda 2 yemek kaşığı meyve püresi
Oda sıcaklığındaki tereyağına, un hariç tüm malzemeler eklenip yoğurulur, hamuru kontrol altında tutmak için un azar azar eklenerek ele yapışmayacak kadar yumuşak bir hamur hazırlanır,
İstenilen şekiller verilerek,
Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 20-25 dk altın rengi olana kadar pişirilir.
teşekkürler bitanemmm çook makbüle geçti. bende bu gazla yarına yapıveririm :54:

Yap yap ben de yarin afiyetle yediriyim bebisimee:)biz de bugun dr a gittik.artik ben de ek gidaya baslayacagimm:)ama kafam cok karisik.dr bir dunya sey yazdi hepsini birlikte versem ve yese cocuk catlar.sagolsun kizlar fehmide beni aydinlattilar.valla dr dan daha cok sizlere guveniyorum bu ek.gida konularinda.

bebisim derken gulnihal bebisimi kastettim haa:) bizimki daha yeni baslayacak o da elma armut suyi falan ile.yoksamm gulnihale ben yapardim herbiseyini ama daha takim techizatim eksik;)

bebisim derken gulnihal bebisimi kastettim haa:) bizimki daha yeni baslayacak o da elma armut suyi falan ile.yoksamm gulnihale ben yapardim herbiseyini ama daha takim techizatim eksik;)

Ayyy ankarada deprem olmus,kayserıden bıle hıssedenler olmus,cok gecmıs olsun ankaralılar,ebrar hıssetınızmı?

Back