- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #69.241
Kızlar yürüteç almamak için direniyorm,kesin almama diyordm ama vallahi dayanamıyorm artık,Gülnihal hep hoplatalm istiyor onu kol mu dayanır buna bee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende almıycam alma sık dişini boşverKızlar yürüteç almamak için direniyorm,kesin almama diyordm ama vallahi dayanamıyorm artık,Gülnihal hep hoplatalm istiyor onu kol mu dayanır buna bee
bende almıycam alma sık dişini boşver
bende aynı durumdayım ama yinede almamak daha iyi hiç bir uzman onaylamıyor nerdeyseNe bilim kuzum,zati çok yoruluyorm birde Gülnihal hep bi hop hop durumu istiyor iyice bitiyorm
bende aynı durumdayım ama yinede almamak daha iyi hiç bir uzman onaylamıyor nerdeyse
bebisim derken gulnihal bebisimi kastettim haa:) bizimki daha yeni baslayacak o da elma armut suyi falan ile.yoksamm gulnihale ben yapardim herbiseyini ama daha takim techizatim eksik![]()
Ayyy ankarada deprem olmus,kayserıden bıle hıssedenler olmus,cok gecmıs olsun ankaralılar,ebrar hıssetınızmı?
Bizim doktormuzda tavsiye etmiyorz dedi,neyse accık daha bekleym benim kızım zati aceleci belki kendi kendine yürür![]()
Neden ki canım hayırdır inş.off acayip içim sıkılıyor niye böyleyimki bugün sanki içimde fırtınalar var napsam moralim düzelmiyor ya :95::95:
ankara değil canım benim kırşehir'de 4,5 büyüklüğündeymiş.
bende gülnihalden öyle bir atak bekliyorum 2 gün sonra gülnihal yürüyor desen şaşırmam valla :))
Tmama haytm,neden panik yapıp 3 tane birden gönderiyon ki,Cenk paşa daha mink,biliyorm ben![]()
işin tuhafıda o ya bi sorun yok sadece içim sıkılıyor çok yalnız kalıyorum burda bide havalarda soğudu dışarıda çıkamıyorum hoş sıcak olsa nereye gidiceksem sanki kimsem vardaNeden ki canım hayırdır inş.
![]()
cumanız hayra karşı kızlar (hehehhe Aysel için böyle dedim)
burdan alıntıyla yazmam cok zor oluo, herkeşler eyidir inş,
bizim henüz dişcaazımız cıkmadı, çıksada şöyle dillere destan bi diş hediği yapsak kıceazumaaDD
gülnihalin bide dişi çıksa 3 yaşına gelmeden kocaya kaçar vallaAynen kuzum ya öyle kabarma neyin de yok,bende çok heves ediyorm ya
yuh diyorm..maşallah doğumdan öncekinden bile zayıfsın heral..off bugn zayıf kmse görmek istemiorm :))Eki Görüntüle 524741 Eki Görüntüle 524742 Eki Görüntüle 524743
kızlar buda benim hamilelikten önce hamilelikte ve hamilelikten sonraki hallerim bende ekliim dedim![]()
günlük sütten yourt yap bide onla dene yDA kızlarn dediği şekilde bi dene cnmhazır yoğurttan yapmıştım bernacım evet hemde sırf onun için yeni almıştım tarihi filan mı geçikti acaba yaaa bakmak hiç aklıma gelmedi keşke baksaydım neyse pes etmedim ama yine denicem eşime inat bu sefer becericem görür o gününü...bu arada hayırdır sen neden gerginsin tatlım canını sıkan bir durum yoktur umarım :44:
maşallah çok tatlılar..o çarşaftan bizim yazlıktada var çocukluumun çarşafı..TUrabın üstündekindende Selçuğa hediye geldi :))Bu arada biz geçen ay ebrarla tanıştık. Bizim bıdıklarda tanışıp oynadılar. Gecikmeli olsada resimleri paylaşıyorummm
Eki Görüntüle 524745 Eki Görüntüle 524746 Eki Görüntüle 524747
bu arada seninle tanışmak ve arkadaş olmak benim için büyük bir zevk![]()
Bernacım bgn annecının sonucları acıklanacaktı dımı,ınsallah guzel cıkar
Berna bugün annenin sonuçları çıkacaktı canım belli oldu mu, hayırla tertemiz çıkar herşey inşallah.
Berna anneciginin tahlil sonuclari bugun mu cikacakti?
BernaaaBebısımm Insalalh gonlunu ferahlatacak haberler alırısn
:)
sabah kızımıda alıp dışarı çıkayım dedim ilk defa kızımla araba kullandım annesine hiç sıkıntı çıkarmadı yavruşum. dönüşte alışveriş yapayım dedim markette görevli kız liva'ya baktı sevmek istedi liva karşılık vermedi pas vermiyo yakışıklı dedi, kasaya geldik bir elimde liva ben cüzdanımı çıkarayım derken arkamda sıradaki teyze öne geçti sen paşayla uğraşana kadar ben ödeyiveririm dedi ne diyeceğimi bilemedim. dur kızım dememle kadının bir bakışı vardı işte böylepembe kıyafet var üzerinde ayakkabılar bile pembeydi üstelik, size de oluyor mu böyle kızlar şu saçlarımız uzasaydı iyi olacaktı...