2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim malesef aden dun cok ama cok huysuzdu disindwn olabilirmi gorunurde bisey tok ama dun aglamaktan agzinin iki tarafida yirtilmis baya yirtik yani.:40:surekli diliyle alt damagi ittiriyo wlu hep agzinda huysuzluk diz boyu bunlar dis belirtisimi kizlar

Nerdeyse bir buçuk sene önce iyi ki buraya üye olmuşum,iyi ki sizler gibi altın kalpli insanlarla tanışmışm.Çaresiz,tek başına evde ağlarken önce Berna aradı,çok sağolsn bakabileceğini söyledi,ona götürecektm Kerimenin mesajını gördm,çok yakın oturuyorz onunla,Ctesi o bakacak Gülnihale,ona da bir günlük zahmet vericez:(ama eminim ki burdaki herkes bu kadar iyi kalpli,bu kadar iyi niyetli,sizleri tanıdığm için kendimi çok şanslı hiss ediyorm.O kadar sevindim ki hem ağlayıp hem gülerek eşimi aradm,ben mağazada olacağm için son çare eşim iş yerine götürürm demişti,ben her ne kadar istemesem de başka çare yoktu,oda çok sevindi kızlar Allah sizlerden binlerce kez razı olsun.

ayselcim gözlerim doldu okurken gerçekten burası insana okadar iyi geliyorki aynı sorunları aynı mutlulukları aynı sıkıntıları yaşıyoruz çoğu zaman ve uzaktanda olsa birinin seni anladığını bilmek çok iyi geliyor insana sorununun hallolmasına okadar sevindim ki anlatamam Allah bakacak arkadaştan bin kez razı olsun...

Gunaydin kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim malesef aden dun cok ama cok huysuzdu disindwn olabilirmi gorunurde bisey tok ama dun aglamaktan agzinin iki tarafida yirtilmis baya yirtik yani.:40:surekli diliyle alt damagi ittiriyo wlu hep agzinda huysuzluk diz boyu bunlar dis belirtisimi kizlar

canım benim kızımda geçen hafta aynen yazdıların oldu dudaklarının kenarları yırtılmıştı bizde dişten olablir dedik ama ortada bişey yok zaten zor bi süreç diş çıkarma süreci inşallah hafifler bugün sıkıntısı

bizim çocukların huyları da benziyo galiba:1::1::1::1::1::1:

dün acile gittik akşamüstü eşimle canım,doktor calpol verdi şırıngayla, yarım saat gözlem için burdasınız dedi..soyduk çocuğumu, bekledik,37.7 e düştü yarım saatte..izlemeye devam dedi..viral enfeksiyon ve antibiyotik yazmayı sevmem dedi doktor sağolsun..bugün iyiyiz çok şükür..kayınvalidem geldi ısparta dan çok mutluyum..sorduğun için sağol canım..iyi geceler hepinize..

canım çok çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz...bu arada da gözün aydın kayınvaliden yetişmiş bu durumda yanımızda bir büyük olması rahatlatıyor insanı böylr durumlarda tecrübe başka bişi tabi :))

bu arada herkese günaydın hanımlar hayırlı cumalar inşallah hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle...:emir_bebek::emir_bebek:

belli cnm diş çıkartıyo..yazık nasıl acıyodr km bilir cnm ya

Güzel mart anneleri hepinize merhaba nerdeyse bir aydır giremiyordum evdeki misafir yoğunluğundan :5: Ama inanınki hepinizi ayrı ayrı çoook özledimmm :16: Ben geçmişe biraz bakınıveriyimmm :54:

Son düzenleme:
kızlar ben dün burda bebeklerine lor bisküvi yapan arkadaşları okadan kıskandım ki akşam yemedim içmedim oğluma lor yapayım dedim yoğurdu koydum ocağa sizin söylediğiniz gibi kaynattım aldım bir güzel süzgüden geçirdim ama böyle topak topak bir tuhaf bişi oldu tadıda çok ekşimsiydi ben bile yiyemedim anlamadım nerde hata yaptım ben yaa ben bu işi beceremicem sanırım :(( eşimde dalga geçti zaten benimle bir lor bile yapamıyosun diye offffff

kızlar ben dün burda bebeklerine lor bisküvi yapan arkadaşları okadan kıskandım ki akşam yemedim içmedim oğluma lor yapayım dedim yoğurdu koydum ocağa sizin söylediğiniz gibi kaynattım aldım bir güzel süzgüden geçirdim ama böyle topak topak bir tuhaf bişi oldu tadıda çok ekşimsiydi ben bile yiyemedim anlamadım nerde hata yaptım ben yaa ben bu işi beceremicem sanırım :(( eşimde dalga geçti zaten benimle bir lor bile yapamıyosun diye offffff

lor ztn topak topak olr cnm böle kçk kçk toplar halnde..ama ekşiliine bişi diyemicem..hazır yourttan yaptysn belki o yzdendr..bn kendi yaptıım yourttan yaptm hatta ölümün ekşiydi yourt zaten o yzdn lor yaptm ama yinede ekşi olmadı..

lor ztn topak topak olr cnm böle kçk kçk toplar halnde..ama ekşiliine bişi diyemicem..hazır yourttan yaptysn belki o yzdendr..bn kendi yaptıım yourttan yaptm hatta ölümün ekşiydi yourt zaten o yzdn lor yaptm ama yinede ekşi olmadı..

hazır yoğurttan yapmıştım bernacım evet hemde sırf onun için yeni almıştım tarihi filan mı geçikti acaba yaaa bakmak hiç aklıma gelmedi keşke baksaydım neyse pes etmedim ama yine denicem eşime inat bu sefer becericem görür o gününü...bu arada hayırdır sen neden gerginsin tatlım canını sıkan bir durum yoktur umarım :44:

Gökalp uyurken fırsat bu fırsat bisküwisini yaptım attım fırına pişiyor.. geçen sefer tutturamamıştım ama bu sefer iddialıyım:)) 20 dk yeter herade dimii??
tarifi bende istiyoruummm:31:

evt cnm bn fazla tutmuştm sert oldu..çok zor eziliyo o zmn..
ya bn bu bisküviyi yapıp babamlara gtmştm..sn babam saklama kabında bul bunu ye..bide bna afra tafra yapıyo ne biçim kurabiye bu tadı yok tuzu yok diye..baba o sna değil selçuğa yaptm..doal olrk şkr fln katmadm içine..her bulduunu ağzına atma snde dedm..nası bi adam ya..teletabilerdeki süpürge gibi herşeyi süpürüyo..
çook güldüm yaa kendi babamı gördüm azıcıkkk :9:

ama en çabuk kabul olan duam şuan kollarımın arasında bna bakıp gülümsüyo ...sahip olmak için deliler gibi uğraşam o kdr insan varki şükürler olsn Rabbim...
isteyipte sahip olamayanlarıda fazla aratmasın..
Duanı bütün yüreğimle paylaşıyorummm:nazar:

Gülnhiali aldm geldm,kuzenimin eşi c.tesi misafiri geleceğini,Gülnihale bakamayacağın söyledi,işeyrinden izin istedm yani müdürden,c.tesi kasada olduğm için mümkün olmadığını söyledi,eve gldm oturdm ağlıyorm,kızımı bırakacak kimsem yok burda,sizinin de başınızı ağrıttım biliyorm,hakkınızı helal edin,ama sizden başka konuşacağım kimse de yok kii:((
Ahh tatlım ankarada olsan seve seve bakardım ben kuzucuaaa:31:
kızlar merhaba,

Berra'nın diş uğdayı hazırlıklarına gömülmüş durumdayım, çok yoruldum...

Burayıda takip edemiyorum ne olup bitiyor bi haberim...

PAzar günü 15.00-17.00 arası yapıyoruz diş buğdayını,

SAhrayiceditte, teknosa genel müdürlüğünün çaprazındaki cafede olacak. Gelmek isteyen arkadaşlara bana mesaj atsın, daha da detay veririm. Metro ile gelecek olanlar Yenisahra durağında inip, teknosa ya yürüyecek, 7 dakikalık bir yol.

Bugün kurabiyeleri bitirdim, beğenecekmisiniz bakalım :)

Eki Görüntüle 524296
Çok güzeller gamzecim darısı bizim başımızaaa :26:

iyi akşamlar herkese,
çok zor bir günün ardından sinirlerim yıpranmış ağlarken buldum kendimi bugün. sanki sihirli bi değnek geldi liva'ya dokundu, huyu suyu herşeyi değişti bugün. sabah kalktı mamasını içmek istemedi içtiği kadar dedim zorlamadım, sonraki öğünde mama vereyim dedim almadı biberonu değiştireyim dedim yine almadı, mamayı tatlandırmak amaçlı pekmez ekledim ki doktorumuz önerdi yine almadı cam rendede üzüm rendeledim biraz yedi uyudu. uyandı mama vereyim dedim almadı biberon istemiyor kaşıkla vereyim dedim yine yok, içerisine bisküvi kattım yine yemedi. bebek ekmeği labne vereyim dedim tam oh ne güzel yemeye başladı derken hooop kustu. bir günde ne değişti problem ne çözemedim. biraz mızırdanıyor bu ara salyamız arttı gibi diş olabilir mi acaba? ama 1 gündemi huyu suyu değişir diş çıkarken yaaaa. yoruldum valla birde kilitliyor ağzını görmeniz lazım ki bu ağız kilitleme olayı da bugün çıktı.
Hepimiz bu ara zor anlar yaşıyoruz bebeklerle. Bunlarda çok yakında geçecek ve bizde güleceğizz:16:
dün acile gittik akşamüstü eşimle canım,doktor calpol verdi şırıngayla, yarım saat gözlem için burdasınız dedi..soyduk çocuğumu, bekledik,37.7 e düştü yarım saatte..izlemeye devam dedi..viral enfeksiyon ve antibiyotik yazmayı sevmem dedi doktor sağolsun..bugün iyiyiz çok şükür..kayınvalidem geldi ısparta dan çok mutluyum..sorduğun için sağol canım..iyi geceler hepinize..
Çoook geçmiş olsuuunnn:71:

Eki Görüntüle 524566 Eki Görüntüle 524567

mert alinin saçını kestirdik... dişinden dolayı saçını çekmekten hep yara olmuştu kulakları şimdi daha rahatladık...
Çook şirin olmuuuşşş:nazar:

Ay çoook güldümm:1:

$222021_1874681539611_3686353_n.jpg $2.jpg $23092012929.jpg

kızlar buda benim hamilelikten önce hamilelikte ve hamilelikten sonraki hallerim bende ekliim dedim :16:

:16:Bu arada biz geçen ay ebrarla tanıştık. Bizim bıdıklarda tanışıp oynadılar. Gecikmeli olsada resimleri paylaşıyorummm:16:

$12092012165.jpg $12092012168.jpg $12092012170.jpg

bu arada seninle tanışmak ve arkadaş olmak benim için büyük bir zevk:16:

Son düzenleme:

Cnm bende sutten yaptim ama cok guzel oldu birlitre gunluk sutu aldim isittim uzerihafif kaymak tutunca icine yarim cay bardagi sirke koydum sonra tekrar karistirdim alti acikken sonra top top binik minik yani yukari toplandilar sonracima aldim bir tulbent hani su agiz silmek icin yapulan bebe mendilleri varya ondan suzgecinicine koydum sonra suzdurdum mendili icinseki lorlarla kaldirdim muslugun badina astim suyu suzulene kadar beklettim gayetguzel oldu cnm birde boyle dene istersen

tarifi bende istiyoruummm:31:

Hepimiz bu ara zor anlar yaşıyoruz bebeklerle. Bunlarda çok yakında geçecek ve bizde güleceğizz:16:

Evet mart bebeklerine bi haller olmuş, geçicek inşallah ama çok sancılı bir süreç.

Mervecim geçmiş olsun, umarım daha iyisindir. Bu durumda annenin yanında olman en iyisi onlar Alya ile ilgilenir sende dinlenip en kısa zamanda toparlarsın kendini inş.

Berna bugün annenin sonuçları çıkacaktı canım belli oldu mu, hayırla tertemiz çıkar herşey inşallah.

canım sutle yapmayı dene bıde,sutu al kaynat kaynar haldeyken ıcıne sırke koy,kesılınce suzgecle topla lorları ustten,ben oyle yapmıstım cok lezzetlı oldu

Dur farkli bir metod soyliyim.yine burdaki arkadaslardan ogrendim.bir litre sutu kaynat kaynarken icine yarim cay bardagi kadar limon sık.sut kesilmeye baslayinca onlari kevgirle topla.bir kasede sulari suz.valla bir arkadas yapmisti ve resmini koymustu super gozukuyordu.bildigin lor

Back