2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülnihalin bide dişi çıksa 3 yaşına gelmeden kocaya kaçar valla :52::52::52:

Benim kızım zati 4 hafta erken gelerek aceleci olacağını te o zamandan gösterdi kuzum :1:

Bide Esra o nedir ya öyle sen kiloları da bebekle beraber doğurdun mu ne yaptınnn,Berna ne yapak biz kendimizi köpürüden aşağı mı sallandırsak (ama sadece ayaklarımızı ):27:

Eki Görüntüle 524741 Eki Görüntüle 524742 Eki Görüntüle 524743

kızlar buda benim hamilelikten önce hamilelikte ve hamilelikten sonraki hallerim bende ekliim dedim :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kııız aynı anda sormusuz:)
yarın bulusucaz ınsallah canım cok heyecanlıyım

ya bende çok olmak istiyordum resimlerinizi bekliyorum

yuh diyorm..maşallah doğumdan öncekinden bile zayıfsın heral..off bugn zayıf kmse görmek istemiorm :))

günlük sütten yourt yap bide onla dene yDA kızlarn dediği şekilde bi dene cnm

maşallah çok tatlılar..o çarşaftan bizim yazlıktada var çocukluumun çarşafı..TUrabın üstündekindende Selçuğa hediye geldi :))

evet kuzularım bugün çıkcak babam hastaneye gtmştr belkide ama aramaya korkuyorm..iyi bişey olsaydı ztn uçarak arardı o beni..çok gerginim

canım inşallah sonuçlar iyidir tekrar geçmiş olsun

Benim kızım zati 4 hafta erken gelerek aceleci olacağını te o zamandan gösterdi kuzum :1:

Bide Esra o nedir ya öyle sen kiloları da bebekle beraber doğurdun mu ne yaptınnn,Berna ne yapak biz kendimizi köpürüden aşağı mı sallandırsak (ama sadece ayaklarımızı ):27:

annesine çekmiş cadı desene kız valla doğru esrayla beni yanyana koysalar esrayı kızım çınarıda muhtemelen torunum zannederler

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 524741 Eki Görüntüle 524742 Eki Görüntüle 524743
kızlar buda benim hamilelikten önce hamilelikte ve hamilelikten sonraki hallerim bende ekliim dedim :16:
yuh diyorm..maşallah doğumdan öncekinden bile zayıfsın heral..off bugn zayıf kmse görmek istemiorm :))
hazır yoğurttan yapmıştım bernacım evet hemde sırf onun için yeni almıştım tarihi filan mı geçikti acaba yaaa bakmak hiç aklıma gelmedi keşke baksaydım neyse pes etmedim ama yine denicem eşime inat bu sefer becericem görür o gününü...bu arada hayırdır sen neden gerginsin tatlım canını sıkan bir durum yoktur umarım :44:
:16:Bu arada biz geçen ay ebrarla tanıştık. Bizim bıdıklarda tanışıp oynadılar. Gecikmeli olsada resimleri paylaşıyorummm:16:

Eki Görüntüle 524745 Eki Görüntüle 524746 Eki Görüntüle 524747

bu arada seninle tanışmak ve arkadaş olmak benim için büyük bir zevk:16:
maşallah çok tatlılar..o çarşaftan bizim yazlıktada var çocukluumun çarşafı..TUrabın üstündekindende Selçuğa hediye geldi :))
Bernacım bgn annecının sonucları acıklanacaktı dımı,ınsallah guzel cıkar

Berna bugün annenin sonuçları çıkacaktı canım belli oldu mu, hayırla tertemiz çıkar herşey inşallah.

Berna anneciginin tahlil sonuclari bugun mu cikacakti?

Bernaaa:( Bebısımm Insalalh gonlunu ferahlatacak haberler alırısn
:)

evet kuzularım bugün çıkcak babam hastaneye gtmştr belkide ama aramaya korkuyorm..iyi bişey olsaydı ztn uçarak arardı o beni..çok gerginim

Olmaz mı,bizim saçlar da uzun,ama nedense bazen hatta çoğunlukla erkek mi diye soruyorlar,hiç erkeksi de giydirmiyorm kızımı ya.Özellikle bazı tanıdıklar gıcık olduğumu bile bile ''ay bu kızdan çok erkeğe benziyor hihihi''deyip sırıtmıyorlar mı iyice zıplıyor sinirlerm,size ne ya Allah Allah.
H bide kızmasan Liva ismi ne demek,biliyorm çok duymuşsundur bu soruyu ama merak ettim,hem ben onun teyzesi sayılırm bilmek hakkım :1:

evet ismimizi duyan herkes soruyor anlamını ama sana kızmam ben :)) liva'nın birçok karşılığı var. liva lazcada kar suyu arapçada Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak (livaü'l hamd, Liva-i şerif), osmanlıcada da sancak demek.

oğlum anne dedi:53:mutfağa gitmiştim anne dediğini duydum koşarak geldim bida söylemedi:)ama ben çok duygulandım şimdi:43:

maşallah kuzucuğuna annesi. liva'da gece 3'de uyandı döndü döndü yatağında bizim yatak tarafına doğru yönelip annee dedi nasıl mutlu oldum anlatamam ama gerisi gelir mi bilmem.

evet bernacım hamile kalmadan önce biraz daha şişmandım canım ama asıl bomba şu ki bundan 4 yıl kadar önce tartımın ibresi 68 lerde geziyordu :))

lor konusunda da bu akşam değil ama pazar günü yapana kadar denicem becerene kadar denicem sırf kocama inat :37:

ayselcim ya şu an o kadar sinirliyim ki anlatamam ama pc yi açıpta senin şu yorumunu okuduktan sonra yüzümde garip bir gülümseme oldu yanımdaki arkadaşta dengesiz olduğumu düşünüyor sanırım bunca söylendikten sonra nasıl böyle güldüğümü merak ediyor bilseki kk da öyle güzeller varki mutsuzu mutlu acıyı tatlı yaparlar :16::16:

sabah kızımıda alıp dışarı çıkayım dedim ilk defa kızımla araba kullandım annesine hiç sıkıntı çıkarmadı yavruşum. dönüşte alışveriş yapayım dedim markette görevli kız liva'ya baktı sevmek istedi liva karşılık vermedi pas vermiyo yakışıklı dedi, kasaya geldik bir elimde liva ben cüzdanımı çıkarayım derken arkamda sıradaki teyze öne geçti sen paşayla uğraşana kadar ben ödeyiveririm dedi ne diyeceğimi bilemedim. dur kızım dememle kadının bir bakışı vardı işte böyle :53: pembe kıyafet var üzerinde ayakkabılar bile pembeydi üstelik, size de oluyor mu böyle kızlar şu saçlarımız uzasaydı iyi olacaktı...

bzmkinide kız sanıyolar

liva çok güzelmiş..bnde kızm olursa koyarm belki..sare isminide düşünüyorm..sahra da güzel..bide hiç kızm olmazmış :53:

evet bernacım hamile kalmadan önce biraz daha şişmandım canım ama asıl bomba şu ki bundan 4 yıl kadar önce tartımın ibresi 68 lerde geziyordu :))

lor konusunda da bu akşam değil ama pazar günü yapana kadar denicem becerene kadar denicem sırf kocama inat :37:

ayselcim ya şu an o kadar sinirliyim ki anlatamam ama pc yi açıpta senin şu yorumunu okuduktan sonra yüzümde garip bir gülümseme oldu yanımdaki arkadaşta dengesiz olduğumu düşünüyor sanırım bunca söylendikten sonra nasıl böyle güldüğümü merak ediyor bilseki kk da öyle güzeller varki mutsuzu mutlu acıyı tatlı yaparlar :16::16:

çabuk söyle dört yılda ne değişti bende değiştiricem

berna sen söylemiştin değil mi diş çıkarken pırasanın beyaz kısmını verin diye. bugün ince bir pırasanın beyaz kısmını verdim eline ağzından çıkarmadı. görmen lazım elinden alınca ağladı. sonra bana uzatıyor ben almaya yeltenince tekrar ağzına alıyor.

bzmkinide kız sanıyolar

Ama benim Selçüküm çok güzel gerçekten,ağzı burnu minicik yirim ben onu ya bak yine sakinleştm,bana sakineşltirici etki yapıyor bu çocuk ya ama bakın hele öyle değil mi
$IMG_1358.jpg
Bide Gülnihale bakn ben buna bakınca direk gülmeye başlıyorm oyh cadım benimm
$IMG_1375.jpg

liva çok güzelmiş..bnde kızm olursa koyarm belki..sare isminide düşünüyorm..sahra da güzel..bide hiç kızm olmazmış :53:

Hii BErna arkadaşm geldi aklıma ,hep kızıma olursa Meryem koycam adını diyordu 3 tane oğlu oldu :1: birisi yolda gerçi 7 aylık hamile:)tüpleri bağlatcakmış vaz geçtm kızdan diyor :1:

Back