2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım arkadaşlarımmmmmm bugün son iş günü en azından benim içim hafta sonu bebişimle birlikteyim hep diye içim kıpır kıpır.haftasonları ne kıymetliymiş eve uçarak gitmek böyle bişeymiş allahım kimseyi evladından ayırmasın:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

iyi akşamlar herkese,
çok zor bir günün ardından sinirlerim yıpranmış ağlarken buldum kendimi bugün. sanki sihirli bi değnek geldi liva'ya dokundu, huyu suyu herşeyi değişti bugün. sabah kalktı mamasını içmek istemedi içtiği kadar dedim zorlamadım, sonraki öğünde mama vereyim dedim almadı biberonu değiştireyim dedim yine almadı, mamayı tatlandırmak amaçlı pekmez ekledim ki doktorumuz önerdi yine almadı cam rendede üzüm rendeledim biraz yedi uyudu. uyandı mama vereyim dedim almadı biberon istemiyor kaşıkla vereyim dedim yine yok, içerisine bisküvi kattım yine yemedi. bebek ekmeği labne vereyim dedim tam oh ne güzel yemeye başladı derken hooop kustu. bir günde ne değişti problem ne çözemedim. biraz mızırdanıyor bu ara salyamız arttı gibi diş olabilir mi acaba? ama 1 gündemi huyu suyu değişir diş çıkarken yaaaa. yoruldum valla birde kilitliyor ağzını görmeniz lazım ki bu ağız kilitleme olayı da bugün çıktı.

günaydın herkese.
Aşağıya baktım da kimsecikler yok. herkes geceyi zor geçirmiş anlaşılan benim gibi:) ayın konumundan mıdır güneşten midir havadan mıdır nedir bir huysuzluk bir huysuzluk da benim paşa hazretlerinde var..lilyum , canım seninki de diş çıkarıyordur büyük ihtimal, o zamanlarda ekstra huysuz olurlarmış ve hiçbir şey yemek istemezlermiş, hem canları acıdığı için hem de canları birşey istemediği, vucütları kırgın oldugu için. düşünsene. damağını yararak, ordan, hiç alışkın olmadıkları bir nesne çıkıveriyor, sancılı bir süreç..sabır göstericez artık:) 3 süreçmiş zaten bu. salyalanma, ucunu gösterme, ve yararak dışarı çıkma. 3 er günlük süreçlermiş bunlar hatırladığım kadarıyla.. en zoru da son aşamaymış. en acısız şekilde atlatırlar inşallah ...:emir_bebek::emir_bebek:

Nerdeyse bir buçuk sene önce iyi ki buraya üye olmuşum,iyi ki sizler gibi altın kalpli insanlarla tanışmışm.Çaresiz,tek başına evde ağlarken önce Berna aradı,çok sağolsn bakabileceğini söyledi,ona götürecektm Kerimenin mesajını gördm,çok yakın oturuyorz onunla,Ctesi o bakacak Gülnihale,ona da bir günlük zahmet vericez:(ama eminim ki burdaki herkes bu kadar iyi kalpli,bu kadar iyi niyetli,sizleri tanıdığm için kendimi çok şanslı hiss ediyorm.O kadar sevindim ki hem ağlayıp hem gülerek eşimi aradm,ben mağazada olacağm için son çare eşim iş yerine götürürm demişti,ben her ne kadar istemesem de başka çare yoktu,oda çok sevindi kızlar Allah sizlerden binlerce kez razı olsun.

canım ne zor bir durumda kalmışsın... keşke yakın olsak bende elimden geleni yapardım... kendi evladım gibi sahip çıkardım canım iyiki bende seni tanımışım...

$304473_152220358252969_1386727019_n.jpg $375803_151974948277510_2084305421_n.jpg

mert alinin saçını kestirdik... dişinden dolayı saçını çekmekten hep yara olmuştu kulakları şimdi daha rahatladık...

ahh kuzum çok fenayım vallahi,gece 2 dk dahi uyuyamadım. Şimdi birde kusma başladı eksikmiş gbi. Burun akıntısı faranjitte ilerledi,Allah sonumu hayır etsin.
Telefonum nerde bilmiyorum sen diyince aklıma geldi,aradın demek hiç duymadım:( Bi bakim evin içinde bir yerlerdedir.

canım geçmiş olsun... Alya nasıl oldu?

Nerdeyse bir buçuk sene önce iyi ki buraya üye olmuşum,iyi ki sizler gibi altın kalpli insanlarla tanışmışm.Çaresiz,tek başına evde ağlarken önce Berna aradı,çok sağolsn bakabileceğini söyledi,ona götürecektm Kerimenin mesajını gördm,çok yakın oturuyorz onunla,Ctesi o bakacak Gülnihale,ona da bir günlük zahmet vericez:(ama eminim ki burdaki herkes bu kadar iyi kalpli,bu kadar iyi niyetli,sizleri tanıdığm için kendimi çok şanslı hiss ediyorm.O kadar sevindim ki hem ağlayıp hem gülerek eşimi aradm,ben mağazada olacağm için son çare eşim iş yerine götürürm demişti,ben her ne kadar istemesem de başka çare yoktu,oda çok sevindi kızlar Allah sizlerden binlerce kez razı olsun.

ayyy canım inanki ben seve seve bakarım hafta sonu olursa bende çalışıyorum benimde burda kimsem yok seni çok çok iyi anlıyorum:( pendikte oturuyourm canm aklında olsun. Allah razı olsun bakan arkadaştan ben her zaman buraya yazamasamda hergün giremesemde aklımda hep varsınız.

kızlar merhaba,

Berra'nın diş uğdayı hazırlıklarına gömülmüş durumdayım, çok yoruldum...

Burayıda takip edemiyorum ne olup bitiyor bi haberim...

PAzar günü 15.00-17.00 arası yapıyoruz diş buğdayını,

SAhrayiceditte, teknosa genel müdürlüğünün çaprazındaki cafede olacak. Gelmek isteyen arkadaşlara bana mesaj atsın, daha da detay veririm. Metro ile gelecek olanlar Yenisahra durağında inip, teknosa ya yürüyecek, 7 dakikalık bir yol.

Bugün kurabiyeleri bitirdim, beğenecekmisiniz bakalım :)

Eki Görüntüle 524296

çok güzel olmuş kurabiyeler dişlleri hayırlı olsun berra'nın:)) bende keşke gelebilsem.

ne dmk yavrum zevkle bakarm sultanıma..kendi kızım gibi bakarım..hatta geldiinde semiz bi çocuk görrsn kilo bile aldırrm bi günde :))

Eki Görüntüle 524566 Eki Görüntüle 524567

mert alinin saçını kestirdik... dişinden dolayı saçını çekmekten hep yara olmuştu kulakları şimdi daha rahatladık...

Duygucum hoş geldin,nerelerdesin özledm seni,Mert Ali ne kadar yakışıklı olmuş böyle,saçları kesilince küçük adam olmuş :16:
Gülnihal'in de saçları çok fazla,hep çekiştiriyor,diş zaten bi türlü çıkmadı,kabarma fln da yok sadece deli gibi kaşınıyor:(
Bide kızlar Gülnihal'in saçlarının diplerinde şey var neyidi o :26: hani bizde kepek oluyor ya onun ki de böyle saçlarının dibine yapışmış öyle kepek,valla Türkçe ne denir bilmiyorm,onları nasıl temizleycem ya,Kerime bebek yağı sür yıka demişti yaptım olmadı:50:

dün acile gittik akşamüstü eşimle canım,doktor calpol verdi şırıngayla, yarım saat gözlem için burdasınız dedi..soyduk çocuğumu, bekledik,37.7 e düştü yarım saatte..izlemeye devam dedi..viral enfeksiyon ve antibiyotik yazmayı sevmem dedi doktor sağolsun..bugün iyiyiz çok şükür..kayınvalidem geldi ısparta dan çok mutluyum..sorduğun için sağol canım..iyi geceler hepinize..

çok geçmiş olsn cnm..acil şifalar

Duygucum hoş geldin,nerelerdesin özledm seni,Mert Ali ne kadar yakışıklı olmuş böyle,saçları kesilince küçük adam olmuş :16:
Gülnihal'in de saçları çok fazla,hep çekiştiriyor,diş zaten bi türlü çıkmadı,kabarma fln da yok sadece deli gibi kaşınıyor:(
Bide kızlar Gülnihal'in saçlarının diplerinde şey var neyidi o :26: hani bizde kepek oluyor ya onun ki de böyle saçlarının dibine yapışmış öyle kepek,valla Türkçe ne denir bilmiyorm,onları nasıl temizleycem ya,Kerime bebek yağı sür yıka demişti yaptım olmadı:50:

konak mı:44:..............

canımmm gülnihali takipteyim buluşma fotolarınız harikaydı... :))) bizimde dişler çıkmadı daha canım bu gece çok kötü geçti...

o başındaki kepek tarzı şeye annemler konak diyor sanırım o bizde hiç olmadı ama bazılarında olurmuş canım zamanla geçer inşallah...
bende fırsat buldukça katılıyorum canım cepten girmek çok or oluyor... pc den bağlanamıyorum... çok öptüm sizleri...

Gunaydin kizlar. ayse huma gece gec uyumasinin hediyesi olsq gerek 9 a kadar uyudu. bi sevindim anlatamam.
Konak onlar aysel, bebe yagi yada zeytinyagi sur, bi sapka tak biraz beklesin basinda.sonra yika ve yumusak bi fircaylq tara giderler ins.

Eki Görüntüle 524566 Eki Görüntüle 524567

maaşallah çok tatlı oğluşun
Yani şöyle sarı -sarı,saçının diplerine yapışmış kuzum,tam tepesinde var arka taraflarda yok.

canım zeytinyağının içine biraz karbonat koyup yumuşak uçlu diş fırçasıyla birazcık tara sonra da yıka istesen geçer bi kaç seferde:nazar::nazar::nazar::nazar:

Yani şöyle sarı -sarı,saçının diplerine yapışmış kuzum,tam tepesinde var arka taraflarda yok.

arkada olmaz ztn cnm..ne yap biliyomusun
küçük bi kase zeytinyaına bi paket kabartma tozu koy banyodan 1 saat önce sür yedir iyice kafasının tepesine..beklesn kafayıda tülbentle sarablrsn..banyodan sonra öyle bi kabarıyoki ztn..
sonra sık dişli taraklar varya bit şampuanlarında çıkan onlarla geriye doğru tara nasıl temzleniyo görceksin..bn Selçuun kafasını bu şeklde 2 seferde temzlemştm..bidaada olmadı..

Back