- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.201
Nerdeyse bir buçuk sene önce iyi ki buraya üye olmuşum,iyi ki sizler gibi altın kalpli insanlarla tanışmışm.Çaresiz,tek başına evde ağlarken önce Berna aradı,çok sağolsn bakabileceğini söyledi,ona götürecektm Kerimenin mesajını gördm,çok yakın oturuyorz onunla,Ctesi o bakacak Gülnihale,ona da bir günlük zahmet vericezama eminim ki burdaki herkes bu kadar iyi kalpli,bu kadar iyi niyetli,sizleri tanıdığm için kendimi çok şanslı hiss ediyorm.O kadar sevindim ki hem ağlayıp hem gülerek eşimi aradm,ben mağazada olacağm için son çare eşim iş yerine götürürm demişti,ben her ne kadar istemesem de başka çare yoktu,oda çok sevindi kızlar Allah sizlerden binlerce kez razı olsun.
Gunaydin kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim malesef aden dun cok ama cok huysuzdu disindwn olabilirmi gorunurde bisey tok ama dun aglamaktan agzinin iki tarafida yirtilmis baya yirtik yani.surekli diliyle alt damagi ittiriyo wlu hep agzinda huysuzluk diz boyu bunlar dis belirtisimi kizlar
dün acile gittik akşamüstü eşimle canım,doktor calpol verdi şırıngayla, yarım saat gözlem için burdasınız dedi..soyduk çocuğumu, bekledik,37.7 e düştü yarım saatte..izlemeye devam dedi..viral enfeksiyon ve antibiyotik yazmayı sevmem dedi doktor sağolsun..bugün iyiyiz çok şükür..kayınvalidem geldi ısparta dan çok mutluyum..sorduğun için sağol canım..iyi geceler hepinize..
Gunaydin kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim malesef aden dun cok ama cok huysuzdu disindwn olabilirmi gorunurde bisey tok ama dun aglamaktan agzinin iki tarafida yirtilmis baya yirtik yani.surekli diliyle alt damagi ittiriyo wlu hep agzinda huysuzluk diz boyu bunlar dis belirtisimi kizlar
kızlar ben dün burda bebeklerine lor bisküvi yapan arkadaşları okadan kıskandım ki akşam yemedim içmedim oğluma lor yapayım dedim yoğurdu koydum ocağa sizin söylediğiniz gibi kaynattım aldım bir güzel süzgüden geçirdim ama böyle topak topak bir tuhaf bişi oldu tadıda çok ekşimsiydi ben bile yiyemedim anlamadım nerde hata yaptım ben yaa ben bu işi beceremicem sanırım( eşimde dalga geçti zaten benimle bir lor bile yapamıyosun diye offffff
lor ztn topak topak olr cnm böle kçk kçk toplar halnde..ama ekşiliine bişi diyemicem..hazır yourttan yaptysn belki o yzdendr..bn kendi yaptıım yourttan yaptm hatta ölümün ekşiydi yourt zaten o yzdn lor yaptm ama yinede ekşi olmadı..
tarifi bende istiyoruummmGökalp uyurken fırsat bu fırsat bisküwisini yaptım attım fırına pişiyor.. geçen sefer tutturamamıştım ama bu sefer iddialıyım:)) 20 dk yeter herade dimii??
çook güldüm yaa kendi babamı gördüm azıcıkkkevt cnm bn fazla tutmuştm sert oldu..çok zor eziliyo o zmn..
ya bn bu bisküviyi yapıp babamlara gtmştm..sn babam saklama kabında bul bunu ye..bide bna afra tafra yapıyo ne biçim kurabiye bu tadı yok tuzu yok diye..baba o sna değil selçuğa yaptm..doal olrk şkr fln katmadm içine..her bulduunu ağzına atma snde dedm..nası bi adam ya..teletabilerdeki süpürge gibi herşeyi süpürüyo..
Duanı bütün yüreğimle paylaşıyorummmama en çabuk kabul olan duam şuan kollarımın arasında bna bakıp gülümsüyo ...sahip olmak için deliler gibi uğraşam o kdr insan varki şükürler olsn Rabbim...
isteyipte sahip olamayanlarıda fazla aratmasın..
Ahh tatlım ankarada olsan seve seve bakardım ben kuzucuaaaGülnhiali aldm geldm,kuzenimin eşi c.tesi misafiri geleceğini,Gülnihale bakamayacağın söyledi,işeyrinden izin istedm yani müdürden,c.tesi kasada olduğm için mümkün olmadığını söyledi,eve gldm oturdm ağlıyorm,kızımı bırakacak kimsem yok burda,sizinin de başınızı ağrıttım biliyorm,hakkınızı helal edin,ama sizden başka konuşacağım kimse de yok kii(
Çok güzeller gamzecim darısı bizim başımızaaa :26:kızlar merhaba,
Berra'nın diş uğdayı hazırlıklarına gömülmüş durumdayım, çok yoruldum...
Burayıda takip edemiyorum ne olup bitiyor bi haberim...
PAzar günü 15.00-17.00 arası yapıyoruz diş buğdayını,
SAhrayiceditte, teknosa genel müdürlüğünün çaprazındaki cafede olacak. Gelmek isteyen arkadaşlara bana mesaj atsın, daha da detay veririm. Metro ile gelecek olanlar Yenisahra durağında inip, teknosa ya yürüyecek, 7 dakikalık bir yol.
Bugün kurabiyeleri bitirdim, beğenecekmisiniz bakalım :)
Eki Görüntüle 524296
Hepimiz bu ara zor anlar yaşıyoruz bebeklerle. Bunlarda çok yakında geçecek ve bizde güleceğizziyi akşamlar herkese,
çok zor bir günün ardından sinirlerim yıpranmış ağlarken buldum kendimi bugün. sanki sihirli bi değnek geldi liva'ya dokundu, huyu suyu herşeyi değişti bugün. sabah kalktı mamasını içmek istemedi içtiği kadar dedim zorlamadım, sonraki öğünde mama vereyim dedim almadı biberonu değiştireyim dedim yine almadı, mamayı tatlandırmak amaçlı pekmez ekledim ki doktorumuz önerdi yine almadı cam rendede üzüm rendeledim biraz yedi uyudu. uyandı mama vereyim dedim almadı biberon istemiyor kaşıkla vereyim dedim yine yok, içerisine bisküvi kattım yine yemedi. bebek ekmeği labne vereyim dedim tam oh ne güzel yemeye başladı derken hooop kustu. bir günde ne değişti problem ne çözemedim. biraz mızırdanıyor bu ara salyamız arttı gibi diş olabilir mi acaba? ama 1 gündemi huyu suyu değişir diş çıkarken yaaaa. yoruldum valla birde kilitliyor ağzını görmeniz lazım ki bu ağız kilitleme olayı da bugün çıktı.
Çoook geçmiş olsuuunnndün acile gittik akşamüstü eşimle canım,doktor calpol verdi şırıngayla, yarım saat gözlem için burdasınız dedi..soyduk çocuğumu, bekledik,37.7 e düştü yarım saatte..izlemeye devam dedi..viral enfeksiyon ve antibiyotik yazmayı sevmem dedi doktor sağolsun..bugün iyiyiz çok şükür..kayınvalidem geldi ısparta dan çok mutluyum..sorduğun için sağol canım..iyi geceler hepinize..
Çook şirin olmuuuşşşEki Görüntüle 524566 Eki Görüntüle 524567
mert alinin saçını kestirdik... dişinden dolayı saçını çekmekten hep yara olmuştu kulakları şimdi daha rahatladık...
Ay çoook güldümmerkek değilmi
kızlar ben dün burda bebeklerine lor bisküvi yapan arkadaşları okadan kıskandım ki akşam yemedim içmedim oğluma lor yapayım dedim yoğurdu koydum ocağa sizin söylediğiniz gibi kaynattım aldım bir güzel süzgüden geçirdim ama böyle topak topak bir tuhaf bişi oldu tadıda çok ekşimsiydi ben bile yiyemedim anlamadım nerde hata yaptım ben yaa ben bu işi beceremicem sanırım( eşimde dalga geçti zaten benimle bir lor bile yapamıyosun diye offffff
tarifi bende istiyoruummm
Hepimiz bu ara zor anlar yaşıyoruz bebeklerle. Bunlarda çok yakında geçecek ve bizde güleceğizz
sen benden çok yaşayacan fatma, benden evvel sormuşun ben alıntılara cevap yazarken. haa birde yarın buluşuyonuz demi siz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?