2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba,

Berra'nın diş uğdayı hazırlıklarına gömülmüş durumdayım, çok yoruldum...

Burayıda takip edemiyorum ne olup bitiyor bi haberim...

PAzar günü 15.00-17.00 arası yapıyoruz diş buğdayını,

SAhrayiceditte, teknosa genel müdürlüğünün çaprazındaki cafede olacak. Gelmek isteyen arkadaşlara bana mesaj atsın, daha da detay veririm. Metro ile gelecek olanlar Yenisahra durağında inip, teknosa ya yürüyecek, 7 dakikalık bir yol.

Bugün kurabiyeleri bitirdim, beğenecekmisiniz bakalım :)

$Fotoğraf0282.jpg

iyi akşamlar herkese,
çok zor bir günün ardından sinirlerim yıpranmış ağlarken buldum kendimi bugün. sanki sihirli bi değnek geldi liva'ya dokundu, huyu suyu herşeyi değişti bugün. sabah kalktı mamasını içmek istemedi içtiği kadar dedim zorlamadım, sonraki öğünde mama vereyim dedim almadı biberonu değiştireyim dedim yine almadı, mamayı tatlandırmak amaçlı pekmez ekledim ki doktorumuz önerdi yine almadı cam rendede üzüm rendeledim biraz yedi uyudu. uyandı mama vereyim dedim almadı biberon istemiyor kaşıkla vereyim dedim yine yok, içerisine bisküvi kattım yine yemedi. bebek ekmeği labne vereyim dedim tam oh ne güzel yemeye başladı derken hooop kustu. bir günde ne değişti problem ne çözemedim. biraz mızırdanıyor bu ara salyamız arttı gibi diş olabilir mi acaba? ama 1 gündemi huyu suyu değişir diş çıkarken yaaaa. yoruldum valla birde kilitliyor ağzını görmeniz lazım ki bu ağız kilitleme olayı da bugün çıktı.

kızlar merhaba,

Berra'nın diş uğdayı hazırlıklarına gömülmüş durumdayım, çok yoruldum...

Burayıda takip edemiyorum ne olup bitiyor bi haberim...

PAzar günü 15.00-17.00 arası yapıyoruz diş buğdayını,

SAhrayiceditte, teknosa genel müdürlüğünün çaprazındaki cafede olacak. Gelmek isteyen arkadaşlara bana mesaj atsın, daha da detay veririm. Metro ile gelecek olanlar Yenisahra durağında inip, teknosa ya yürüyecek, 7 dakikalık bir yol.

Bugün kurabiyeleri bitirdim, beğenecekmisiniz bakalım :)

Eki Görüntüle 524296

gamze kurabiyeler çok güzel görünüyor. inci gibi dişleriniz olsun, ağrısız acısız gelsin devamı.

Gülnhiali aldm geldm,kuzenimin eşi c.tesi misafiri geleceğini,Gülnihale bakamayacağın söyledi,işeyrinden izin istedm yani müdürden,c.tesi kasada olduğm için mümkün olmadığını söyledi,eve gldm oturdm ağlıyorm,kızımı bırakacak kimsem yok burda,sizinin de başınızı ağrıttım biliyorm,hakkınızı helal edin,ama sizden başka konuşacağım kimse de yok kii:((

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki inan gö<lerim doldu okurkwn biz de burda yalnızı ailelerimiz ankarada eşimle birlikte idare etmeye çAlışıyoruz allah razı olsun o bakacak arkadaştan tanımıyorum ama tanımadan çok sevdim:nazar:

iyi akşamlar herkese,
çok zor bir günün ardından sinirlerim yıpranmış ağlarken buldum kendimi bugün. sanki sihirli bi değnek geldi liva'ya dokundu, huyu suyu herşeyi değişti bugün. sabah kalktı mamasını içmek istemedi içtiği kadar dedim zorlamadım, sonraki öğünde mama vereyim dedim almadı biberonu değiştireyim dedim yine almadı, mamayı tatlandırmak amaçlı pekmez ekledim ki doktorumuz önerdi yine almadı cam rendede üzüm rendeledim biraz yedi uyudu. uyandı mama vereyim dedim almadı biberon istemiyor kaşıkla vereyim dedim yine yok, içerisine bisküvi kattım yine yemedi. bebek ekmeği labne vereyim dedim tam oh ne güzel yemeye başladı derken hooop kustu. bir günde ne değişti problem ne çözemedim. biraz mızırdanıyor bu ara salyamız arttı gibi diş olabilir mi acaba? ama 1 gündemi huyu suyu değişir diş çıkarken yaaaa. yoruldum valla birde kilitliyor ağzını görmeniz lazım ki bu ağız kilitleme olayı da bugün çıktı.

canım allah yardımcın olsun diş sıkıntısı olabilir biraz ortam değişikliği yapsanız dolaşsanız açık hava iyi gelir belki sana ve bebişe:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi akşamlar herkese,

geçmiş olsun canım üzme kendini senin stresin ona da gecer sonra daha da huzursuzlnır. biz henüz diş çıkarmadığımız için bilemiorum ama emmemeyi yemek yememeyi cok yaptı bende o uyurken hemen veriodum ağzına göğsümü o şekilde emdi 1 hafta boyunca. ama uyanıkken tam 10 saat hiç emmediğini bişey yemediğini bilirim. uykudayken dene derim bi de

Gülnhiali aldm geldm,kuzenimin eşi c.tesi misafiri geleceğini,Gülnihale bakamayacağın söyledi,işeyrinden izin istedm yani müdürden,c.tesi kasada olduğm için mümkün olmadığını söyledi,eve gldm oturdm ağlıyorm,kızımı bırakacak kimsem yok burda,sizinin de başınızı ağrıttım biliyorm,hakkınızı helal edin,ama sizden başka konuşacağım kimse de yok kii:((

canım benim ya çaresizliğini o kadar iyi anlıyorum ki, yalnızlık çok kötü ya. keşke orda olsaydım ben seve seve bakardım:(

Şu an burada saat 00.30 ve Arda yeni uyudu. neredeyse gün boyu uyumadı diyebilirim. o kadar sıkıntılıydı ki bir saniye nefes aldırmadı bana ve şu an gerginlikten her yerim kasılmış durumda. yalnızlık çok zor hele de çocuk büyütürken. insan 2 dakika kendini soluklandıracak birini öyle çok arıyor ki. arada buraya girip okudukça böyle sıkıntılarınızı gördükçe öyle üzülüyorum ki, çünkü nasıl olduğunu en iyi anlayan bizleriz.bunun içinde yazıyorum işte, kendimi rahatlatmaya, kafamı boşaltmaya çalışıyorum. bir taraftan da midem bulanıyor, kendime nane limon kaynattım içip yatmayı düşünüyorum Arda izin verirse tabi.

Nisan2003 Yeliz'di sanırım, kızının kime benzediği belli oldu, annesi gibi hoş ve sempatik:)

Berra'nın diş kurabiyelerine bayıldım, orada olsam kesin katılırdım, şimdiden fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum, hazırlıklarda da kolaylıklar diliyorum Gamze'ciğim.

Aysel canım Gülnihal'e bakacak birinin bulunmasına en az senin kadar sevindim canım gözümüz aydın.

_lilyum_ yukarıda da bahsettiğim gibi çok iyi anlıyorum seni canım, büyük ihtimalle diş sıkıntısıdır, diş mahvediyor yavruları, öyle bir anda ne olduğunu anlayamıyorsun. inşallah bir an önce çıkar da rahatlarsınız. diş jellerinden muhakkak edin çok rahatlatıyor, bir de arada calpol verebilirsin doktorum önermişti Arda'yı baya rahatlatıyordu.

kuzeninin eşine acayip gıcık oldum... senin zor durumda olduğunu biliyor hazırlığını akşamları yapabilirdi sen sanki çok meraklısın onun bakmasına.

bugün demekki hepimizin bebişlerine bir şeyler olmuş. Alp de hiç uyumadı, bütün gün huysuzdu... hiç bir yere koyamadığım için meyve püresini bile yapamadım. akşam tam uyuttum dedim biraz ortalığı topladım dedim çıkıp yukarı biraz nete bakayım oturayım. aaaa diye bir ses geldi. tekrar uyutmak yarım saat... yarın umarım düzelir bebişlerimiz...

bugün demekki hepimizin bebişlerine bir şeyler olmuş. Alp de hiç uyumadı, bütün gün huysuzdu... hiç bir yere koyamadığım için meyve püresini bile yapamadım. akşam tam uyuttum dedim biraz ortalığı topladım dedim çıkıp yukarı biraz nete bakayım oturayım. aaaa diye bir ses geldi. tekrar uyutmak yarım saat... yarın umarım düzelir bebişlerimiz...

umarım:( yarın güzel uyanmak ve güzel bir gün geçirmek dileğiyle herkese iyi geceler...

canım allah yardımcın olsun diş sıkıntısı olabilir biraz ortam değişikliği yapsanız dolaşsanız açık hava iyi gelir belki sana ve bebişe:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ilgine teşekkür ederim canım günlük 45 dk 1 saat akşamüzeri çıkıp dolaşıyoruz zaten. fakat yağmurlu kasvetliydi bugün çıkmadım.

geçmiş olsun canım üzme kendini senin stresin ona da gecer sonra daha da huzursuzlnır. biz henüz diş çıkarmadığımız için bilemiorum ama emmemeyi yemek yememeyi cok yaptı bende o uyurken hemen veriodum ağzına göğsümü o şekilde emdi 1 hafta boyunca. ama uyanıkken tam 10 saat hiç emmediğini bişey yemediğini bilirim. uykudayken dene derim bi de

sağol canım benim. aynen dediğin gibi ben gerildim liva gerildi. uyurken vermeyi de denedim ama biraz içtikten sonra uyanıp kilitleyiverdi ağzını. bu konuyu araştırdım biraz dişetleri şişmeye başlarmış diş çıkarma döneminde. emzirme ve biberon emzikleri sürtünmeyle acıyı artırabilirmiş bundan reddedebiliyorlarmış beslenmeyi. umarım diştendir alışkanlık olursa yandık. nedenini anlamak için doktor yolları görünüyor gibi.

life84 yozgattaydın değil mi? burada önerebileceğin bir doktor var mı? yoksa kayseri yolları görünüyor bize.

Şu an burada saat 00.30 ve Arda yeni uyudu. neredeyse gün boyu uyumadı diyebilirim. o kadar sıkıntılıydı ki bir saniye nefes aldırmadı bana ve şu an gerginlikten her yerim kasılmış durumda. yalnızlık çok zor hele de çocuk büyütürken. insan 2 dakika kendini soluklandıracak birini öyle çok arıyor ki. arada buraya girip okudukça böyle sıkıntılarınızı gördükçe öyle üzülüyorum ki, çünkü nasıl olduğunu en iyi anlayan bizleriz.bunun içinde yazıyorum işte, kendimi rahatlatmaya, kafamı boşaltmaya çalışıyorum. bir taraftan da midem bulanıyor, kendime nane limon kaynattım içip yatmayı düşünüyorum Arda izin verirse tabi.

Nisan2003 Yeliz'di sanırım, kızının kime benzediği belli oldu, annesi gibi hoş ve sempatik:)

Berra'nın diş kurabiyelerine bayıldım, orada olsam kesin katılırdım, şimdiden fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum, hazırlıklarda da kolaylıklar diliyorum Gamze'ciğim.

Aysel canım Gülnihal'e bakacak birinin bulunmasına en az senin kadar sevindim canım gözümüz aydın.

_lilyum_ yukarıda da bahsettiğim gibi çok iyi anlıyorum seni canım, büyük ihtimalle diş sıkıntısıdır, diş mahvediyor yavruları, öyle bir anda ne olduğunu anlayamıyorsun. inşallah bir an önce çıkar da rahatlarsınız. diş jellerinden muhakkak edin çok rahatlatıyor, bir de arada calpol verebilirsin doktorum önermişti Arda'yı baya rahatlatıyordu.

teşekkür ederim canım. tam uyku ve yeme düzenimiz oluştu amanda ne güzel oldu derken düzenin bozulması canımı sıkmadı desem yalan olur. şimdilik banyo sonrası mama içerken uykuya geçiş yaptık ama gece sıkıntı yaşarsak; huzursuzluk, ateş falan calpol aklımda olsun.

burayı seviyorum işte. birbirinin halinden derdinden anlayan, destek olmaya çalışan birilerinin olması ne güzel iyi ki varsınız...

Bugunun bittigine tek sevinen ben degilmisim galiba, ayse huma da hic uyumadi nedense.gozleri kizardi ama uykuya gecmedi. Yarin daha guzel bigun olsun ins. hepinize tatli ruyalar kizlar..

alpdeniz bebişin nasıl oldu?

dün acile gittik akşamüstü eşimle canım,doktor calpol verdi şırıngayla, yarım saat gözlem için burdasınız dedi..soyduk çocuğumu, bekledik,37.7 e düştü yarım saatte..izlemeye devam dedi..viral enfeksiyon ve antibiyotik yazmayı sevmem dedi doktor sağolsun..bugün iyiyiz çok şükür..kayınvalidem geldi ısparta dan çok mutluyum..sorduğun için sağol canım..iyi geceler hepinize..

Ben de hiç bağırmadm ama kedime zarar veriyorm eşim de yapma böyle diyor da sinirimi bi yerden almam lazım :(

Özge 41 bin kere maşallah :nazar: çok güzelsin hiç bi fark da yok ki:16:

Canm ya kıyamam,çok geçmiş olsn elimden de bişi gelmiyor ki yakın olsak gelirdm hemen:(

Valla o kadar guzelmissin ki pespese gelmesi hic sorun olmadi..

merve cok gecmis olsun, yaninda sana bakacak bebekle ilgilenecek kimse var mi?

Hayırlı olsn yarı yasınızz pastanın ustundekı 1/2 ıfadesıde cok hosuma gıttı:))

Gecmıs olsun cnm ınsallah bırdaha hıc ugramazsınz oralaraaa eskı halınde pek guzll emnm sımdıde oylesındr

Aysell dedıgm gıbı hayatımm benm pazar dısında hergunum musaıt bu pazar yanıı lutfen ayarlıyalmmm hatta okdr ıstıorumkı bulsmayı karsıya bıle gelmıyı goze aldım tekrar amaa bunu acık cek olark gormeyın lutfen ılk once buraya beklıoruz:)))

Olur bacım olrr nıcın olmasnnn bende bazn kuzyn mamasını ıhlamr suyundn hazırlıorum

Daha 2 gun oldu baslayalııı kahvaltı olrk kuzeye evde yaptgm püskevit evde yaptıgım lorrr 1 tatlı k pekmz 1 cay kasıgıı tereyaggsıı:) bıde 100 ml mamayla karstrıp verıorum cnm ama bugnkı kahvaltısındn pek hoslanmadı kuzey uzuldum:( Yarındn sonrada yumrta eklıcm ıcıne ınsallah

Yolunuz acık olsn canım hayırlısıyla gıdersnz ınsallah

Benm oglan hıc 10 bucuktan once uyumuo en gecte 11 de uyuoo rutınmz boyle nede rutınn bı turlu asaa cekemıorum)))

Oooo hadı gozun aydın canm ınsallah bızede nasıp olr o gunler:))

Harıkaa bacım harıkaaa cok guzlsınızz hıc bır fark yok ozgecımm cok guzl görüküosnn:))

Bende o telfnaa whatsaaptn ulasmak suretıyleee baglandım lakın olumlu sonuc alamadım sımdı telfnum vız vızz otuo kesın sen yazıosundr:)))) Gecmıs olsn bebegmm demek bıde kusma basladı :( Insallah duzelırsın hemncık:(

maşallah canım formunu koruyosun cidden :nazar:

merve çok geçmiş olsun hayatım kıyamam ya umarım bebeğinle ilgilenecek biri vardır yanında

Ben de hiç bağırmadm ama kedime zarar veriyorm eşim de yapma böyle diyor da sinirimi bi yerden almam lazım :(

bazen insan gerçekten sinirlerine hakim olamıyor bende dişlerimi sıkıyorum böyle zamanlarda hele saatlerce sallayıpta uyumadığı zaman :50:

geçmiş olsun canım

özge hamileyken bile fittin zaten çok da güzelsin canım özellikle kaşlar oğlun da senin gibi eşine sorabildin mi araba işini ?

çok geçmiş olsun.peki bebeğinle kim ilgileniyor?

haklısın valla ben kendi kendimede homurdanıyorum ama sabrım taşıyor bazen. daha biraz önce sustu inanırmısım.

cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.

hemde nasıl yiyorlar ben birde pekmez katıyorum onların içine.bazende domates rendeliyorum içine pekmek peynir bebe bisküvisi yumurta falan atıyorum onuda afiyetle yiyor.

mervemm çok geçmiş olsun canım

Canlarım hepinize çookk teşekkür ederim. Giremedim foruma. Yatıyorum elimden başka bir şey gelmiyor. Anneme geldim dün gece kaldım,baktım oluru yok bu gecede burdayım. Geçmek ya da azalmak bilmedi illet hastalık. Alya da hapşırıyor arada tek tük öksürüyor,korkuyorum ona da geçmesinden zaten allerjik bünyesi :( Faranjit le başladı sanırım gribe çevirdi burnum aralıksız akıyor:(

hamilelik fotolarına baktım bende özlemişim ya hadi hepimiz paylaşmaya devam edelim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Doğumdan 2 gün önce
50 kiloyla hamile kaldım 70le doğuma gittim şimdi 57 kiloyum ve bu halimden çok memnunum
Eki Görüntüle 524222

Yelizim canım maşallah ne kadar güzelsin sen öyle,prensesin güzelliğini kimden aldığı belli oldu. Ayrıca maşallah ne kadar fit bir annesin, senin kilona gelmek içinn 8 kilo vermem gerek :( Ahh keşkee:26:

dün acile gittik akşamüstü eşimle canım,doktor calpol verdi şırıngayla, yarım saat gözlem için burdasınız dedi..soyduk çocuğumu, bekledik,37.7 e düştü yarım saatte..izlemeye devam dedi..viral enfeksiyon ve antibiyotik yazmayı sevmem dedi doktor sağolsun..bugün iyiyiz çok şükür..kayınvalidem geldi ısparta dan çok mutluyum..sorduğun için sağol canım..iyi geceler hepinize..

Canım çok geçmiş olsun. Antibiyotik yazmamış ne güzel,severim direkt ilaca başvurmayan doktorları. Calpol ü ilaçtan saymıyorum ben o artık mecburen şekerleme gbi birşey oldu :( Kayınvalidenin gelmesi de çok iyi olmuş,sende azcık kafanı dinler kendine gelirsin. Az da olsa faydası dokunur sana. Ben zırt pırt anneme geliyorum,üzülüyorum bizim zilli çok yoruyor kadını. Kayınvalidem yok maalesef :( Keşke olsaydı eminim torununu en az annem kadar severdi.

çok geçmişler olsun canım en büyük hastalığınız bu olsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back