- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.181
iyi akşamlar herkese,
çok zor bir günün ardından sinirlerim yıpranmış ağlarken buldum kendimi bugün. sanki sihirli bi değnek geldi liva'ya dokundu, huyu suyu herşeyi değişti bugün. sabah kalktı mamasını içmek istemedi içtiği kadar dedim zorlamadım, sonraki öğünde mama vereyim dedim almadı biberonu değiştireyim dedim yine almadı, mamayı tatlandırmak amaçlı pekmez ekledim ki doktorumuz önerdi yine almadı cam rendede üzüm rendeledim biraz yedi uyudu. uyandı mama vereyim dedim almadı biberon istemiyor kaşıkla vereyim dedim yine yok, içerisine bisküvi kattım yine yemedi. bebek ekmeği labne vereyim dedim tam oh ne güzel yemeye başladı derken hooop kustu. bir günde ne değişti problem ne çözemedim. biraz mızırdanıyor bu ara salyamız arttı gibi diş olabilir mi acaba? ama 1 gündemi huyu suyu değişir diş çıkarken yaaaa. yoruldum valla birde kilitliyor ağzını görmeniz lazım ki bu ağız kilitleme olayı da bugün çıktı.
Nerdeyse bir buçuk sene önce iyi ki buraya üye olmuşum,iyi ki sizler gibi altın kalpli insanlarla tanışmışm.Çaresiz,tek başına evde ağlarken önce Berna aradı,çok sağolsn bakabileceğini söyledi,ona götürecektm Kerimenin mesajını gördm,çok yakın oturuyorz onunla,Ctesi o bakacak Gülnihale,ona da bir günlük zahmet vericezama eminim ki burdaki herkes bu kadar iyi kalpli,bu kadar iyi niyetli,sizleri tanıdığm için kendimi çok şanslı hiss ediyorm.O kadar sevindim ki hem ağlayıp hem gülerek eşimi aradm,ben mağazada olacağm için son çare eşim iş yerine götürürm demişti,ben her ne kadar istemesem de başka çare yoktu,oda çok sevindi kızlar Allah sizlerden binlerce kez razı olsun.
Önce(19.06.2011)Bu arada sat 17 hazirandı:) Sonra(doğuma giderken) Şimdi
Eki Görüntüle 524068 Eki Görüntüle 524069 Eki Görüntüle 524070
ahh kuzum çok fenayım vallahi,gece 2 dk dahi uyuyamadım. Şimdi birde kusma başladı eksikmiş gbi. Burun akıntısı faranjitte ilerledi,Allah sonumu hayır etsin.
Telefonum nerde bilmiyorum sen diyince aklıma geldi,aradın demek hiç duymadımBi bakim evin içinde bir yerlerdedir.
Nerdeyse bir buçuk sene önce iyi ki buraya üye olmuşum,iyi ki sizler gibi altın kalpli insanlarla tanışmışm.Çaresiz,tek başına evde ağlarken önce Berna aradı,çok sağolsn bakabileceğini söyledi,ona götürecektm Kerimenin mesajını gördm,çok yakın oturuyorz onunla,Ctesi o bakacak Gülnihale,ona da bir günlük zahmet vericezama eminim ki burdaki herkes bu kadar iyi kalpli,bu kadar iyi niyetli,sizleri tanıdığm için kendimi çok şanslı hiss ediyorm.O kadar sevindim ki hem ağlayıp hem gülerek eşimi aradm,ben mağazada olacağm için son çare eşim iş yerine götürürm demişti,ben her ne kadar istemesem de başka çare yoktu,oda çok sevindi kızlar Allah sizlerden binlerce kez razı olsun.
kızlar merhaba,
Berra'nın diş uğdayı hazırlıklarına gömülmüş durumdayım, çok yoruldum...
Burayıda takip edemiyorum ne olup bitiyor bi haberim...
PAzar günü 15.00-17.00 arası yapıyoruz diş buğdayını,
SAhrayiceditte, teknosa genel müdürlüğünün çaprazındaki cafede olacak. Gelmek isteyen arkadaşlara bana mesaj atsın, daha da detay veririm. Metro ile gelecek olanlar Yenisahra durağında inip, teknosa ya yürüyecek, 7 dakikalık bir yol.
Bugün kurabiyeleri bitirdim, beğenecekmisiniz bakalım :)
Eki Görüntüle 524296
Eki Görüntüle 524566 Eki Görüntüle 524567
mert alinin saçını kestirdik... dişinden dolayı saçını çekmekten hep yara olmuştu kulakları şimdi daha rahatladık...
ne dmk yavrum zevkle bakarm sultanıma..kendi kızım gibi bakarım..hatta geldiinde semiz bi çocuk görrsn kilo bile aldırrm bi günde :))
dün acile gittik akşamüstü eşimle canım,doktor calpol verdi şırıngayla, yarım saat gözlem için burdasınız dedi..soyduk çocuğumu, bekledik,37.7 e düştü yarım saatte..izlemeye devam dedi..viral enfeksiyon ve antibiyotik yazmayı sevmem dedi doktor sağolsun..bugün iyiyiz çok şükür..kayınvalidem geldi ısparta dan çok mutluyum..sorduğun için sağol canım..iyi geceler hepinize..
Duygucum hoş geldin,nerelerdesin özledm seni,Mert Ali ne kadar yakışıklı olmuş böyle,saçları kesilince küçük adam olmuş
Gülnihal'in de saçları çok fazla,hep çekiştiriyor,diş zaten bi türlü çıkmadı,kabarma fln da yok sadece deli gibi kaşınıyor
Bide kızlar Gülnihal'in saçlarının diplerinde şey var neyidi o :26: hani bizde kepek oluyor ya onun ki de böyle saçlarının dibine yapışmış öyle kepek,valla Türkçe ne denir bilmiyorm,onları nasıl temizleycem ya,Kerime bebek yağı sür yıka demişti yaptım olmadı
Duygucum hoş geldin,nerelerdesin özledm seni,Mert Ali ne kadar yakışıklı olmuş böyle,saçları kesilince küçük adam olmuş
Gülnihal'in de saçları çok fazla,hep çekiştiriyor,diş zaten bi türlü çıkmadı,kabarma fln da yok sadece deli gibi kaşınıyor
Bide kızlar Gülnihal'in saçlarının diplerinde şey var neyidi o :26: hani bizde kepek oluyor ya onun ki de böyle saçlarının dibine yapışmış öyle kepek,valla Türkçe ne denir bilmiyorm,onları nasıl temizleycem ya,Kerime bebek yağı sür yıka demişti yaptım olmadı
konak mı:44:..............
maaşallah çok tatlı oğluşunEki Görüntüle 524566 Eki Görüntüle 524567
mert alinin saçını kestirdik... dişinden dolayı saçını çekmekten hep yara olmuştu kulakları şimdi daha rahatladık...
Yani şöyle sarı -sarı,saçının diplerine yapışmış kuzum,tam tepesinde var arka taraflarda yok.
Yani şöyle sarı -sarı,saçının diplerine yapışmış kuzum,tam tepesinde var arka taraflarda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?