2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım arkadaşlarımmmmmm bugün son iş günü en azından benim içim hafta sonu bebişimle birlikteyim hep diye içim kıpır kıpır.haftasonları ne kıymetliymiş eve uçarak gitmek böyle bişeymiş allahım kimseyi evladından ayırmasın

günaydın herkese.
Aşağıya baktım da kimsecikler yok. herkes geceyi zor geçirmiş anlaşılan benim gibi:) ayın konumundan mıdır güneşten midir havadan mıdır nedir bir huysuzluk bir huysuzluk da benim paşa hazretlerinde var..lilyum , canım seninki de diş çıkarıyordur büyük ihtimal, o zamanlarda ekstra huysuz olurlarmış ve hiçbir şey yemek istemezlermiş, hem canları acıdığı için hem de canları birşey istemediği, vucütları kırgın oldugu için. düşünsene. damağını yararak, ordan, hiç alışkın olmadıkları bir nesne çıkıveriyor, sancılı bir süreç..sabır göstericez artık:) 3 süreçmiş zaten bu. salyalanma, ucunu gösterme, ve yararak dışarı çıkma. 3 er günlük süreçlermiş bunlar hatırladığım kadarıyla.. en zoru da son aşamaymış. en acısız şekilde atlatırlar inşallah ...

canım ne zor bir durumda kalmışsın... keşke yakın olsak bende elimden geleni yapardım... kendi evladım gibi sahip çıkardım canım iyiki bende seni tanımışım...

mert alinin saçını kestirdik... dişinden dolayı saçını çekmekten hep yara olmuştu kulakları şimdi daha rahatladık...

canım geçmiş olsun... Alya nasıl oldu?

ayyy canım inanki ben seve seve bakarım hafta sonu olursa bende çalışıyorum benimde burda kimsem yok seni çok çok iyi anlıyorum pendikte oturuyourm canm aklında olsun. Allah razı olsun bakan arkadaştan ben her zaman buraya yazamasamda hergün giremesemde aklımda hep varsınız.

çok güzel olmuş kurabiyeler dişlleri hayırlı olsun berra'nın:)) bende keşke gelebilsem.

ne dmk yavrum zevkle bakarm sultanıma..kendi kızım gibi bakarım..hatta geldiinde semiz bi çocuk görrsn kilo bile aldırrm bi günde :))

Eki Görüntüle 524566 Eki Görüntüle 524567

mert alinin saçını kestirdik... dişinden dolayı saçını çekmekten hep yara olmuştu kulakları şimdi daha rahatladık...

Duygucum hoş geldin,nerelerdesin özledm seni,Mert Ali ne kadar yakışıklı olmuş böyle,saçları kesilince küçük adam olmuş
Gülnihal'in de saçları çok fazla,hep çekiştiriyor,diş zaten bi türlü çıkmadı,kabarma fln da yok sadece deli gibi kaşınıyor
Bide kızlar Gülnihal'in saçlarının diplerinde şey var neyidi o :26: hani bizde kepek oluyor ya onun ki de böyle saçlarının dibine yapışmış öyle kepek,valla Türkçe ne denir bilmiyorm,onları nasıl temizleycem ya,Kerime bebek yağı sür yıka demişti yaptım olmadı

çok geçmiş olsn cnm..acil şifalar

konak mı:44:..............

canımmm gülnihali takipteyim buluşma fotolarınız harikaydı... :))) bizimde dişler çıkmadı daha canım bu gece çok kötü geçti...

o başındaki kepek tarzı şeye annemler konak diyor sanırım o bizde hiç olmadı ama bazılarında olurmuş canım zamanla geçer inşallah...
bende fırsat buldukça katılıyorum canım cepten girmek çok or oluyor... pc den bağlanamıyorum... çok öptüm sizleri...

Gunaydin kizlar. ayse huma gece gec uyumasinin hediyesi olsq gerek 9 a kadar uyudu. bi sevindim anlatamam.
Konak onlar aysel, bebe yagi yada zeytinyagi sur, bi sapka tak biraz beklesin basinda.sonra yika ve yumusak bi fircaylq tara giderler ins.

Eki Görüntüle 524566 Eki Görüntüle 524567

maaşallah çok tatlı oğluşun
Yani şöyle sarı -sarı,saçının diplerine yapışmış kuzum,tam tepesinde var arka taraflarda yok.

canım zeytinyağının içine biraz karbonat koyup yumuşak uçlu diş fırçasıyla birazcık tara sonra da yıka istesen geçer bi kaç seferde

Yani şöyle sarı -sarı,saçının diplerine yapışmış kuzum,tam tepesinde var arka taraflarda yok.

arkada olmaz ztn cnm..ne yap biliyomusun
küçük bi kase zeytinyaına bi paket kabartma tozu koy banyodan 1 saat önce sür yedir iyice kafasının tepesine..beklesn kafayıda tülbentle sarablrsn..banyodan sonra öyle bi kabarıyoki ztn..
sonra sık dişli taraklar varya bit şampuanlarında çıkan onlarla geriye doğru tara nasıl temzleniyo görceksin..bn Selçuun kafasını bu şeklde 2 seferde temzlemştm..bidaada olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…