- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #69.141
saçlardan mı acaba![]()
olablr onun tarzını hatrlattı bna :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlardan mı acaba![]()
canım baya varmış ama izmirde malesef aynı kiralar uçuk
çok şükür krediylede olsa ev almak nasip oldu bize Rabbim herkese kendi evini nasip etsin
bazen isyan ediyorum neden insanların hayat standartları arasında bu kadar uçurum var diye
biz bir ev sahibi olalım diye 10 yıl kredi ödücez ama bir yandanda hiç başını bir eve sokamayan insanlar var
yada plazadamı otursam yalıdamı otursam diye düşünenler
ama valla ben heidinin dağ evinden istiyorum çocukluğum hayallarım için :))
sağol canım anlamadım bende neden oldu geçer inş.
ne kullanmak gerekiyo canım ilk aylar sebamad kullandım ama sonra bıraktım tekrar onu mu alsam?
seviyosundur inşallah kendileriniolablr onun tarzını hatrlattı bna :))
çok saol canım adım yeliz bu arada aklında kalırsanisancım hem sen çok güzelsin hemde o koca göbüşün içindeki :))
evt en azından siz kendi evinizin parasını ödüyosnz bizde hiçbi zmn bzm olmıcak bi ev içn para ödüyorz :)) ev almakda ömr boyu hayal gibi geliyo bna nedense..ama en azndn hayat standartlarmz iyi kötü şartlarda yaşamıyorz çok şükür Allaha..hep kötü yanlarndan bakarsak isyankar olurz ama şükretmemiz için sayamıycamız kdr sebep var aslında..bunların en başını sağlık çekiyo..yaşadıklarmzdan sonra sağlığın ne kdr önemli olduunu ve hiçbir şeyle takas edilemez yada paha biçilemez olduunu anladm..sağlıın varsa paranda olur evinde ama evin yada paran ne kdr çok olursa olsun sağlığın elden gitti mi hiçbirisi geri getiremez..ve sağlık olmadanda bu hayatın hiçbi tadı tuzu yaşanabilirliği kalmıyo..hiçbişeyden zevk almıyosun..
seviyosundur inşallah kendilerini
çok saol canım adım yeliz bu arada aklında kalırsa
Çok güzelsin canım kilolarda gitmiş ne güzel,ben de bu aralar hamilelik günlerimi özledim:))))
Aynı şeyleri düşünüyorz Bernam ya,kız biz senle hakket çok benziyoz,tanışmamız tesadüf değil:))
Hiç dua ederken,evim olsun,arabam olsun,ne bilim şu olsun bu olsun,dediğimi hatırlamıyorum.Kızımın,eşimin,annemin,kardeşimin canı sağ olsun bi ömür mutlu,huzurlu,sağlıklı bi yaşam sürelim kalanı hayırlıysa olsun derm.Dediğin gibi bu günümüze binlerce kez şükür olsun.
Kız bernaaa o kıralar ne oyle anaaam,maasın tamamı kıraya gıder o vakıt,kayserının gozunu seveyım,300e oturuyom hacım,yenı bına,dogalgazlı,merkezı ısıtma,guney cephe..oohhh la mıs gıbı,kı kayserının en nezıh semtınde oturuyorum ...
Valla halıme sukrettım abariiiiiiii
Sunaaaa sana bısı sorcam,az once nette okudumda uyumayan bebeklere anason verıyolarmıs,bı sakıncası varmı acaba?
Bı fıkrı olan varmı kızlar?
Gülnhiali aldm geldm,kuzenimin eşi c.tesi misafiri geleceğini,Gülnihale bakamayacağın söyledi,işeyrinden izin istedm yani müdürden,c.tesi kasada olduğm için mümkün olmadığını söyledi,eve gldm oturdm ağlıyorm,kızımı bırakacak kimsem yok burda,sizinin de başınızı ağrıttım biliyorm,hakkınızı helal edin,ama sizden başka konuşacağım kimse de yok kii(
Gülnhiali aldm geldm,kuzenimin eşi c.tesi misafiri geleceğini,Gülnihale bakamayacağın söyledi,işeyrinden izin istedm yani müdürden,c.tesi kasada olduğm için mümkün olmadığını söyledi,eve gldm oturdm ağlıyorm,kızımı bırakacak kimsem yok burda,sizinin de başınızı ağrıttım biliyorm,hakkınızı helal edin,ama sizden başka konuşacağım kimse de yok kii(
Nerdeyse bir buçuk sene önce iyi ki buraya üye olmuşum,iyi ki sizler gibi altın kalpli insanlarla tanışmışm.Çaresiz,tek başına evde ağlarken önce Berna aradı,çok sağolsn bakabileceğini söyledi,ona götürecektm Kerimenin mesajını gördm,çok yakın oturuyorz onunla,Ctesi o bakacak Gülnihale,ona da bir günlük zahmet vericezama eminim ki burdaki herkes bu kadar iyi kalpli,bu kadar iyi niyetli,sizleri tanıdığm için kendimi çok şanslı hiss ediyorm.O kadar sevindim ki hem ağlayıp hem gülerek eşimi aradm,ben mağazada olacağm için son çare eşim iş yerine götürürm demişti,ben her ne kadar istemesem de başka çare yoktu,oda çok sevindi kızlar Allah sizlerden binlerce kez razı olsun.