2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım baya varmış ama izmirde malesef aynı kiralar uçuk
çok şükür krediylede olsa ev almak nasip oldu bize Rabbim herkese kendi evini nasip etsin
bazen isyan ediyorum neden insanların hayat standartları arasında bu kadar uçurum var diye
biz bir ev sahibi olalım diye 10 yıl kredi ödücez ama bir yandanda hiç başını bir eve sokamayan insanlar var
yada plazadamı otursam yalıdamı otursam diye düşünenler :40:
ama valla ben heidinin dağ evinden istiyorum çocukluğum hayallarım için :))

evt en azından siz kendi evinizin parasını ödüyosnz bizde hiçbi zmn bzm olmıcak bi ev içn para ödüyorz :)) ev almakda ömr boyu hayal gibi geliyo bna nedense..ama en azndn hayat standartlarmz iyi kötü şartlarda yaşamıyorz çok şükür Allaha..hep kötü yanlarndan bakarsak isyankar olurz ama şükretmemiz için sayamıycamız kdr sebep var aslında..bunların en başını sağlık çekiyo..yaşadıklarmzdan sonra sağlığın ne kdr önemli olduunu ve hiçbir şeyle takas edilemez yada paha biçilemez olduunu anladm..sağlıın varsa paranda olur evinde ama evin yada paran ne kdr çok olursa olsun sağlığın elden gitti mi hiçbirisi geri getiremez..ve sağlık olmadanda bu hayatın hiçbi tadı tuzu yaşanabilirliği kalmıyo..hiçbişeyden zevk almıyosun..

olablr onun tarzını hatrlattı bna :))
seviyosundur inşallah kendilerini

nisancım hem sen çok güzelsin hemde o koca göbüşün içindeki :))
çok saol canım adım yeliz bu arada aklında kalırsa

Çok güzelsin canım kilolarda gitmiş ne güzel,ben de bu aralar hamilelik günlerimi özledim:))))[/QUOTE]

çok saol canım benim sen en çıtırımızsın heralde:nazar::nazar:

evt en azından siz kendi evinizin parasını ödüyosnz bizde hiçbi zmn bzm olmıcak bi ev içn para ödüyorz :)) ev almakda ömr boyu hayal gibi geliyo bna nedense..ama en azndn hayat standartlarmz iyi kötü şartlarda yaşamıyorz çok şükür Allaha..hep kötü yanlarndan bakarsak isyankar olurz ama şükretmemiz için sayamıycamız kdr sebep var aslında..bunların en başını sağlık çekiyo..yaşadıklarmzdan sonra sağlığın ne kdr önemli olduunu ve hiçbir şeyle takas edilemez yada paha biçilemez olduunu anladm..sağlıın varsa paranda olur evinde ama evin yada paran ne kdr çok olursa olsun sağlığın elden gitti mi hiçbirisi geri getiremez..ve sağlık olmadanda bu hayatın hiçbi tadı tuzu yaşanabilirliği kalmıyo..hiçbişeyden zevk almıyosun..

Aynı şeyleri düşünüyorz Bernam ya,kız biz senle hakket çok benziyoz,tanışmamız tesadüf değil:))
Hiç dua ederken,evim olsun,arabam olsun,ne bilim şu olsun bu olsun,dediğimi hatırlamıyorum.Kızımın,eşimin,annemin,kardeşimin canı sağ olsun bi ömür mutlu,huzurlu,sağlıklı bi yaşam sürelim kalanı hayırlıysa olsun derm.Dediğin gibi bu günümüze binlerce kez şükür olsun.

seviyosundur inşallah kendilerini

çok saol canım adım yeliz bu arada aklında kalırsa

Çok güzelsin canım kilolarda gitmiş ne güzel,ben de bu aralar hamilelik günlerimi özledim:))))

çok saol canım benim sen en çıtırımızsın heralde:nazar::nazar:[/QUOTE]

ya kndisini tanımam etmem ama şarkılarına bayılırm yani kadınla bi alp veremediim yok :1:

Aynı şeyleri düşünüyorz Bernam ya,kız biz senle hakket çok benziyoz,tanışmamız tesadüf değil:))
Hiç dua ederken,evim olsun,arabam olsun,ne bilim şu olsun bu olsun,dediğimi hatırlamıyorum.Kızımın,eşimin,annemin,kardeşimin canı sağ olsun bi ömür mutlu,huzurlu,sağlıklı bi yaşam sürelim kalanı hayırlıysa olsun derm.Dediğin gibi bu günümüze binlerce kez şükür olsun.

aynen ayselim yaa hç mal mülk maddiyat içn dua ettiimi htrlamıorm..edememki zaten utanırm öyle şeyler istemeye..:17:
hayatta hiçbişey tesadüf değildir

Kız bernaaa o kıralar ne oyle anaaam,maasın tamamı kıraya gıder o vakıt,kayserının gozunu seveyım,300e oturuyom hacım,yenı bına,dogalgazlı,merkezı ısıtma,guney cephe..oohhh la mıs gıbı,kı kayserının en nezıh semtınde oturuyorum ...
Valla halıme sukrettım abariiiiiiii

ama en çabuk kabul olan duam şuan kollarımın arasında bna bakıp gülümsüyo ...sahip olmak için deliler gibi uğraşam o kdr insan varki şükürler olsn Rabbim...
isteyipte sahip olamayanlarıda fazla aratmasın..

Kız bernaaa o kıralar ne oyle anaaam,maasın tamamı kıraya gıder o vakıt,kayserının gozunu seveyım,300e oturuyom hacım,yenı bına,dogalgazlı,merkezı ısıtma,guney cephe..oohhh la mıs gıbı,kı kayserının en nezıh semtınde oturuyorum ...

öyle tatlım..bzde kayseri gbi bi yerde otrsak deli gbi birikm yprdk

Gülnhiali aldm geldm,kuzenimin eşi c.tesi misafiri geleceğini,Gülnihale bakamayacağın söyledi,işeyrinden izin istedm yani müdürden,c.tesi kasada olduğm için mümkün olmadığını söyledi,eve gldm oturdm ağlıyorm,kızımı bırakacak kimsem yok burda,sizinin de başınızı ağrıttım biliyorm,hakkınızı helal edin,ama sizden başka konuşacağım kimse de yok kii:((

Gülnhiali aldm geldm,kuzenimin eşi c.tesi misafiri geleceğini,Gülnihale bakamayacağın söyledi,işeyrinden izin istedm yani müdürden,c.tesi kasada olduğm için mümkün olmadığını söyledi,eve gldm oturdm ağlıyorm,kızımı bırakacak kimsem yok burda,sizinin de başınızı ağrıttım biliyorm,hakkınızı helal edin,ama sizden başka konuşacağım kimse de yok kii:((

Ayselll askolsunn!!!2 gundur girmiyorum gecmis cok birikmis son sayfaya bakayim dedim iyi ki de girmisim.bu kadar yakin oturuyoruz nasil kimsem yok diye dusunursun?? cumartesi bana getiriyorsun gulnihali o kadar! Aglama guzel kalpli arkadasim.emin ol guzel bakicam ben uslu kizima

Canim ne olur aglama,bana yakin olsan inan ben bakardim. eminim bunu teklif edecek bir suru arkadasin var burda.hem bi kac gune annende geliyormus. ne sanslisin ki gozun arkada kalmadan birakacagin biri var gulnihali. bi cogumuzun boyle bi imkani yok...

Nerdeyse bir buçuk sene önce iyi ki buraya üye olmuşum,iyi ki sizler gibi altın kalpli insanlarla tanışmışm.Çaresiz,tek başına evde ağlarken önce Berna aradı,çok sağolsn bakabileceğini söyledi,ona götürecektm Kerimenin mesajını gördm,çok yakın oturuyorz onunla,Ctesi o bakacak Gülnihale,ona da bir günlük zahmet vericez:(ama eminim ki burdaki herkes bu kadar iyi kalpli,bu kadar iyi niyetli,sizleri tanıdığm için kendimi çok şanslı hiss ediyorm.O kadar sevindim ki hem ağlayıp hem gülerek eşimi aradm,ben mağazada olacağm için son çare eşim iş yerine götürürm demişti,ben her ne kadar istemesem de başka çare yoktu,oda çok sevindi kızlar Allah sizlerden binlerce kez razı olsun.

Nerdeyse bir buçuk sene önce iyi ki buraya üye olmuşum,iyi ki sizler gibi altın kalpli insanlarla tanışmışm.Çaresiz,tek başına evde ağlarken önce Berna aradı,çok sağolsn bakabileceğini söyledi,ona götürecektm Kerimenin mesajını gördm,çok yakın oturuyorz onunla,Ctesi o bakacak Gülnihale,ona da bir günlük zahmet vericez:(ama eminim ki burdaki herkes bu kadar iyi kalpli,bu kadar iyi niyetli,sizleri tanıdığm için kendimi çok şanslı hiss ediyorm.O kadar sevindim ki hem ağlayıp hem gülerek eşimi aradm,ben mağazada olacağm için son çare eşim iş yerine götürürm demişti,ben her ne kadar istemesem de başka çare yoktu,oda çok sevindi kızlar Allah sizlerden binlerce kez razı olsun.

Canım benim şimdi gördüm yakın olsak ben bile bakardım ne olcak sen benden şnslısın bak yakınında var arkadaşın ama iyi gerçekten burası var ve bizde seni tanımışız.Burdaki paylaşım,arkadaşlık gerçekten çok başka...Gülnihal'i çok öpüyorum:))))

Back