2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu bebelerımızın ıcemedıgı meyve sularını dondurucuya koysak bıse olarmı?

bence olur, yani bir şey olur, yani kötü olur:)) boşver az az sık ver fazla kalırsa kendin iç saklama:)

güzel güzel, gezin bakalım baş başa:) bu arada ben de 83 lüyüm aynen erken mi falan diyordum ben de:) 56 çok iyi ya ben 66 kiloyum

Canim mesaj kutun dolu yaAmiyorumm

tek tek alıntı yapamadım önerileriniz içinde geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim kızlar:)bir kaç alını irden nasıl yapılıyo bilmiyorum

konusu geçmiş bari söyliyim 57 kg la hamile kaldım şimdi 58 kiloyum biraz göbek vvar oda adet olmadığımdandır heralde bi olaydım

çok şükür ateşimiz düştüü :) acile yolumuz düştü bizimde böylelikle..nasıl tedirgindim anlatamam..düşmeyen ateş beni korkutuyor bacım..öldüm öldüm dirildim..Allah ım korusun yavrularımızı..oku oku bitmiyor ya, ne çok yazmışsınız..eski hallerinizi de gördüm..olur o kadar azıcık kilo..ben de regl olmadım henüz ve çok istiyorum olayım..bu da benim önceki halim :)

Gecmis olsun alpdeniz.ilk ve son acil deneyiminiz olur ins.
Oncesini ve sonrasini paylasan arkadaslar her halinizle guzelsiniz..
Okadar hizli ilerliyor ki muhabbet yetisemiyorum yeni gelen anneler hosgeldiniz..
Hepinize tatli ruyal

kızlar ben nisan annesiyim benim ahsen adında bir kızım var çok huysuz meme emmesi ve sakinlemesi için 500 defa EL-HADİ cekermisiniz dualarınızı bekliyorum allah rızası için cekenler yazarsa sevinirim

kızlar ben nisan annesiyim benim ahsen adında bir kızım var çok huysuz meme emmesi ve sakinlemesi için 500 defa EL-HADİ cekermisiniz dualarınızı bekliyorum allah rızası için cekenler yazarsa sevinirim

Allah şifasını versin, ben okuyorum canım..herkese günaydınnnn bu arada, günaydın mart anneleriiiiii :)

otri bebeden burada bulamadım, Ardacık hala tıkalı burunla geziyorbiraz sprey,biraz ıhlamur, bol bol emzirme, pekmez ve geceleri yüksek yastıkla durumu biraz çözmeye çalışıyorum. yarın da doktor kontrolümüz var bakalım.

yarı yaşınız tamlansın sağlıkla inşallah:)nice yaşlara böyle güzel pastalarla...

Gunaydın fıstıklar,aysıma 7 ıtıbarıyle kalktı ve halıyle bende kalktım,oyle beklıyoruz ıste,o ısrarla dgr odalara gıdıyor bende dıger odalardan topluyorum:)

Merve bitanem çook geçmiş olsun ya kıyamam ben sana,inş.hemen atlatırsın hayatm
Mine kuzum anamı 1 aydır görmiyimm ya ama inş.gelirim sonraki hafta mı olacak buluşma.
Baharrr ben senin sonraki halini daha çok beğendim ya,annelik bi insana anca bu kadar yakışır,bu kadar güzel bi anne cnm arkadşm benimmGöklap konusunda da ciddiym canım
Fatma Gülnihal de aynı hep diğer odalara gitme derdinde ama akşamları kordora çıkıyor diğer odalar karanlık olduğu için geri geliyor
Gelelim bize,dün kızımı da aldm bi sürü mağaza gezdik,eşim olmadan rahat rajat baktm o olunca acele ettiriyor,bi sürü cici aldm kendime, çok mutluym bu gün,Gülnihali de ihmal etmedm ona da aldım
bide Gülnihal 4 gecedir uyumuyor,hep bi huzursuz,ağlama derdinde ne oldu anlamıyorm,geceleri deliksiz uyuyan kızm artık 2 saatte bi uyanıyor ve ağlıyor

yeni bi gelişim dönemine giriyodur belki..tarık da bi hafta 10 gün öyleydi, sonra emeklemeye başladı ve rahatladı..artık mutlu...

şşş bak helee..kızlar bi sorum olcak..haydi sor sor..çayda kahvaltıda yenir..acaba nedir nedir..ahh ahh çocukluuma gttm yine..bide bunun azeri versiyonunu okumuş yarılmıştım :)) Aysel sn blrsn :))
neyse sorum şu::dün ıhlamur yaptm içine pekmez attm Fatmadan özenip içmedi velet..bnde kahvaltıda muhallebisini o ıhlamur suyundan yaptm..etkisi azalmaz dimi..yani içiremedm öyle lıkır lıkır..yine fayda edermi

ıcmedımı kızz,selcukumun ıceceklerle pek arası yok galıba,muhallabıye katmanda bı sıkıntı olacagını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…