- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.001
Kızlar bu bebelerımızın ıcemedıgı meyve sularını dondurucuya koysak bıse olarmı?
Oku oku anca bitirebildim. Hangi arada bu kadar yazdınız yahu...
Alp cok huysuzdu bugun, alp i kayınvalidemlere bıraktım simdi arkadasım dogum yaptı ona gidiyorum tek basıma( şimdiden özledim valla bitanemi... Sonrasında da kocamla buluşup donecez. Azcik basbasa da olmak lazım.
İsten istifa ettigimi öğrenmiş halam sabahtan beri bı sürü kötü mesaj yağdırıyor telefonuma. Psikolojimi bozdu valla, yok ya boşanırsan,, yok bugünün yarını var daha neler neler yazıp duruyo surekli...
Hasta olan bebislerimiz ve annelerimiz iyi olsun artık.
Yaslardan kilplardan konusmussunuz. Topikteki cogu kisi çitirmis yahu. Ben 83 luyum. Bir de erken mi anne olmak icin fln diyordum. Su anda 56 kiloyum ama 47 kıloydum evlendiğimde. (boyum kısa benim bu arada.)
Merhaba; bende jeofizik muhendisiyim ,2 yıl ücretsiz izin aldım . Su an seninle aynı moddayim 4 yıllık is hayatım var ama sanki hiç çalışmamış gibiyim. Bazen bende çalışmak istemiyorum sonrada bu kadar zor ise girdim tayinim oldu saçmalara diyorum,böyle 10 yıllık anneymisim gibi geliyor:) dedigin gibi 3 yasina geldiklerinde paylasimlari degisecek,o yuzden birakmak mantıklı değil . Ayrica bende Ankara Bayındırlik ve iskan bakanlığında 3 yil çalıştım.Karayollari genel müdür yrd. Akbiyik duruyor değil mı?
ya berna yaaa ben cok merak edıyorum o kahveyı,bı defa tv de bı kerede burda muhabbetı donmustu,nerde satılır nasıl yapılır hıc bılmıyorum,ama herkes cok guzel dıyo
hangi merveyi sorduğuna bağlı
ben çookk hastayım annemm faranjit geldi buldu beniağlıcam ya Alyadan uzak duruyordum sabahtan beri,dayanamadım aldm smdi,tokat atıyor bana, geliyor dudağımı öpüyor kafasını sürtüyor ( biz cok fena koklasırız da kızımla,ısırırız birbirimizi ) kafamı çeviriyorum kızıyorr ayy ağlamama ramak kaldı,aynı evde hasret kaldım küçük kelebeğimee
çok geçmiş olsun mervecim allahım şifa versin
çok şükür ateşimiz düştüü :) acile yolumuz düştü bizimde böylelikle..nasıl tedirgindim anlatamam..düşmeyen ateş beni korkutuyor bacım..öldüm öldüm dirildim..Allah ım korusun yavrularımızı..oku oku bitmiyor ya, ne çok yazmışsınız..eski hallerinizi de gördüm..olur o kadar azıcık kilo..ben de regl olmadım henüz ve çok istiyorum olayım..bu da benim önceki halim :)Eki Görüntüle 523677
çok geçmişler olsun canım benim ya allahım göstermesin bi daha
canım ben okurum ama möğleden sonra okuyunca yazarım tekrar allahım yardımcın olsunkızlar ben nisan annesiyim benim ahsen adında bir kızım var çok huysuz meme emmesi ve sakinlemesi için 500 defa EL-HADİ cekermisiniz dualarınızı bekliyorum allah rızası için cekenler yazarsa sevinirim
kızlar ben nisan annesiyim benim ahsen adında bir kızım var çok huysuz meme emmesi ve sakinlemesi için 500 defa EL-HADİ cekermisiniz dualarınızı bekliyorum allah rızası için cekenler yazarsa sevinirim
Eki Görüntüle 523646 Eki Görüntüle 523648 Eki Görüntüle 523649 Eki Görüntüle 523650 Eki Görüntüle 523651 yarım yaşımızı kutladık bizde
Arkadaşlar merhaba. Bende mart annesiyim 20 Mart'ta kızım Gülce Ebrar dünyaya geldi. Uzun zaman önce sizlerle tanışmak için üye oldum ama birtürlü muhabbetinizi bölüp yazamadım. Hamileliğimin ilk zamanlarından beri takip ediyorum forumu sizinle birlikte ettiğiniz dualara katıldım kendimce hasta olanlara zor günler geçirenlere bende uzaktanta olsa dua ettim hep. Geçen hafta Aysel ve Gülnihali'i rüyamda gördüm o zaman yazacaktım nasip olmadı. Eşimle birlikte Aysellere misafirliğe gitmiştik evi o kadar garipti ki oda içinden oda çıkıyordu rüyamda diyordum ki birde evim küçük diyorsun ne kadar çok odan varmış :) bugün ev sahibinin evden çıkmaları gerektiğini söylediğini okudum inşaallah rüyamdaki gibi büyük bir ev nasip olur. Birde odanın birinde Gülnihal yüksekçe bir yatakta yatıyordu tam düşmek üzereydi ben tuttum sarıldım kendi evladım gibi :) o kadar benimsemişim sizi. Neyse çok uzun oldu kısacası bende aranızdayım artık.
Kız berna alemsın haaa,bende aysıma emzıgı agzına kendı kendıne alınca pek uzuluom ya,besıgıne koyuorum yanınada emzıgını koyuyorum,bı gıdıp gelıom emzık agızda,buna uzulunurmu laa,ben uzuluom ıste
kızlar bebeğim tam 6 aylık oldu.bugün çok huzursuz.3 gündürde nezle gibi hem burnu akıyor hemde çok fazla salyası akıo.ama 3 gündür bi keyifsizliği yoktu.bugün çıldırmış gibi ağlıyor.gece uyanmayan çocuk bugün 3 defa çığlık atarak uyandı.ve uyurken bile ağlayarak uyuyor.doktora götürmedim henüz.acaba diyorum diş mi çıkarıyor.ne gibi belirtileri var diş çıkarmanın.lütfen yardımcı olun.çıldırcam...
Merve bitanem çook geçmiş olsun ya kıyamam ben sana,inş.hemen atlatırsın hayatm
Mine kuzum anamı 1 aydır görmiyimm ya ama inş.gelirim sonraki hafta mı olacak buluşma.
Baharrr ben senin sonraki halini daha çok beğendim ya,annelik bi insana anca bu kadar yakışır,bu kadar güzel bi annecnm arkadşm benimm Göklap konusunda da ciddiym canım
Fatma Gülnihal de aynı hep diğer odalara gitme derdinde ama akşamları kordora çıkıyor diğer odalar karanlık olduğu için geri geliyor
Gelelim bize,dün kızımı da aldm bi sürü mağaza gezdik,eşim olmadan rahat rajat baktm o olunca acele ettiriyor,bi sürü cici aldm kendime, çok mutluym bu gün,Gülnihali de ihmal etmedm ona da aldım
bide Gülnihal 4 gecedir uyumuyor,hep bi huzursuz,ağlama derdinde ne oldu anlamıyorm,geceleri deliksiz uyuyan kızm artık 2 saatte bi uyanıyor ve ağlıyor
ya berna gobeem var,hala adet olmadım,bı olaydım gıderdı
şşş bak helee..kızlar bi sorum olcak..haydi sor sor..çayda kahvaltıda yenir..acaba nedir nedir..ahh ahh çocukluuma gttm yine..bide bunun azeri versiyonunu okumuş yarılmıştım :)) Aysel sn blrsn :))
neyse sorum şu::dün ıhlamur yaptm içine pekmez attm Fatmadan özenip içmedi velet..bnde kahvaltıda muhallebisini o ıhlamur suyundan yaptm..etkisi azalmaz dimi..yani içiremedm öyle lıkır lıkır..yine fayda edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?