- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #68.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilgin için çok teşekkür ederim mervecim çok sağol bakıcaz artık...
sanırım bana çekti zeynep bende kuruyemiş, sucuk, acı bişeyler yiyinc kızarıp bozarıyorum oda benim gibi olcak bu gidişle
Merveeem nerdesın yaaaa,bgn hıc gelmedın
ilgin için çok teşekkür ederim mervecim çok sağol bakıcaz artık...
sanırım bana çekti zeynep bende kuruyemiş, sucuk, acı bişeyler yiyinc kızarıp bozarıyorum oda benim gibi olcak bu gidişle
hangi merveyi sorduğuna bağlı
ben çookk hastayım annemm faranjit geldi buldu beniağlıcam ya Alyadan uzak duruyordum sabahtan beri,dayanamadım aldm smdi,tokat atıyor bana, geliyor dudağımı öpüyor kafasını sürtüyor ( biz cok fena koklasırız da kızımla,ısırırız birbirimizi ) kafamı çeviriyorum kızıyorr ayy ağlamama ramak kaldı,aynı evde hasret kaldım küçük kelebeğimee
inşallah şifa bulursunuz canım.
sizler için hiç bi masraftan kaçmadım, araştırdım bunları buldum :) buyrun öncesi sonrası :))
Eki Görüntüle 523423 Eki Görüntüle 523424
şimdi gel de yemek yeeeyemicem işteeee
![]()
merve çok geçmiş olsun güzelim, biliyorum çok zor ama iyi olana kadar sabret..kocana söle öpsün doya doya senin yerine, bende geçen grip oldum 2 gün öpemedim gökalp i.. diyorum ki eşime öpsene çouğu sevsene çocuğa sarılsana..başını yedim adamın.. oğlum mahrum kalmasın sevgiden dediydim![]()
hangi merveyi sorduğuna bağlı
ben çookk hastayım annemm faranjit geldi buldu beniağlıcam ya Alyadan uzak duruyordum sabahtan beri,dayanamadım aldm smdi,tokat atıyor bana, geliyor dudağımı öpüyor kafasını sürtüyor ( biz cok fena koklasırız da kızımla,ısırırız birbirimizi ) kafamı çeviriyorum kızıyorr ayy ağlamama ramak kaldı,aynı evde hasret kaldım küçük kelebeğimee
inşallah şifa bulursunuz canım.
Oku oku anca bitirebildim. Hangi arada bu kadar yazdınız yahu...
Alp cok huysuzdu bugun, alp i kayınvalidemlere bıraktım simdi arkadasım dogum yaptı ona gidiyorum tek basıma( şimdiden özledim valla bitanemi... Sonrasında da kocamla buluşup donecez. Azcik basbasa da olmak lazım.
İsten istifa ettigimi öğrenmiş halam sabahtan beri bı sürü kötü mesaj yağdırıyor telefonuma. Psikolojimi bozdu valla, yok ya boşanırsan,, yok bugünün yarını var daha neler neler yazıp duruyo surekli...
Hasta olan bebislerimiz ve annelerimiz iyi olsun artık.
Yaslardan kilplardan konusmussunuz. Topikteki cogu kisi çitirmis yahu. Ben 83 luyum. Bir de erken mi anne olmak icin fln diyordum. Su anda 56 kiloyum ama 47 kıloydum evlendiğimde. (boyum kısa benim bu arada.)
fatma yaa bide utanmadn 57kiloyum diosn..cok kiloluymus gibi..bnm bekarkenki kilom ve gayette memnundum o kilodan
ya berna gobeem var,hala adet olmadım,bı olaydım gıderdı
Bende adet olmadım daha Haftasonu kadın dogumcumla konuştuk cok normal dedi emziriyorsan olmaman.
Dogumdan once kOcaman kalçam vardı ama göbeğim yoktu simdi göbeğim var kocaman görüşlerim var ama kalçam ufaldi vücudum evrim geçirdi resmen
senı sordum kuzuum,cok cok gecmıs olsun bıtanemm yaaa,ınsallah hemencık ıyılesırsınde yarin alyana kavusursun,merve o dedıklerının aynısını bızde yapıyoz bılıyonmu,aysıma kafasını hoop gomuyo yanagıma falan cok guzel yaa,bızde ask yasıyoz kızımla,o benım tek askım zaten...
Bana ıhanet etmıcek tek kısı...
Gozun aydın canım bızımkıde surunme modunda ınsallah emekledıgınıde gorurumselamlar annişler....
ben çok mutluyum...tarık 2 hafta önce başladığı emekleme faaliyetini dün tam kararına erdierdi..bi anda bişey oldu çocuğa, fıldır fıldır gezmeye başladı..düjn salonun en dip köşesine koyduk, koridorda çamaşır seriyoruz eşimle..bi yandan muhabbet tabi, gülüyoruz filan, bebek içerde nasılsa diye rahatız..bi döndükki yanımızda sıpa..2 dakikada salondan koridora gelmiş.ve artık düşmeden, seri bi şekilde pıtı pıtı emekliyo![]()
Yaaa okurken valla gozlerım dolduuu sen nereye gıttın nasıl bı yer nedemek bebekler ıcın olan ıgnede yokk bebek hemsıresının bıle ayrı olması lazm ınan ıcım parcalandıgünaydın herkese..
kızlar dün doktora gittik, berenin kg su normalin biraz altındaymış( sanki bu zamana kadar çok üstüne çıktıda) bunun sebini aşırı derecede hareketli olmasına bağladı..hiperaktif olabilir dedi..tv kesinlikle yasak,hareketli şeyleri izlemek yok,hareketli oyuncaklar yok..idrar tahlili istedi..kan ilacı ferrumu kullanıyorum dedim bi kanına bakalım dedi.troidlere başka deeğerlerede..nese indik kan alım yerine 2 tane neneyi koymuşlar oraya bereni gördüler bundanmı alcaz dediler sanki çelişkiye düşer gibi hani nası alcaz falan.önceden 1 kere daha aldırtmıştık başka bi özel hastanede çokk ince değişik bi iğneyle almışlardı hemen hemen hiç ağlamamıştı.ondan varmı dedim yok öyle bi iğne bilmiyoz dediler.bizden kan aldıkları iğneyle kızımdan kan aldılar ben çıktım eşim yanındaydı.yawrum öyle bir ağladıki aşılarda bile böle olmamıştı.heryere kan bulaştırdılar eşim çıldırdı hastane karıştı kavga kıyamet.verdiği gazlı bezide tam eline bastıramadı sanırım eşim bütün bez kan içinde kaldımı eşim onu görünce hastane inledi.herkes geldi.bi yandanda bana kızdı senin yüzünden çocuğun hiçbişeyi yok yalandan aldılar diye.kendimi affetmicem nasıl engel olmadım ince iğne yoktuda neden aldırttım,eşimde aynen öyle. bian basiretimi bağlanıyo insanın.hala etkisinden kurtulamadım.çok canını yaktılar nasıl izin verdim ya.yawrum kurtulmak için öbür eliyle atılıyodu babasına.yazdıkça kendime sinirleniyorum lanet olsun bana nasıl böyle bi aptallık yaparım.
bu doktorda pek hoşuma gitmedi..ben ek gıdaya ne sebzeyle ne meyvayla başlamıyorum dedi.tahıl grubuyla yulaf unu,pirinç unuyla dedi.yani muhalleb, tarzı.pirinçunuyla suyla yapıp ılıyınca formül süt ve pekmez kat dedi.sütle pekmez olurmu ya? bide zeytin yağı koy biraz kalorisi artsın dedi.sabah kahvaltısıda yumurta sarısını yine formül mamanın içine koy dedi. ıhlamurla seyretsem dedim.olur dedi ama besin değeri düşermiş.
offffffffffffff ben içime sinen iyi bi doktor bulamıcakmıyım
Slm kızlar,herkes iyidir inş.geçmişe hiç bakamadım.
Moralim bozuk, herşey üst üste geliyor bu aralar
Neyse eşime oyuncak fuarından davetiye verilmiş h.sonu belki ora gideriz,buluşma olaydı gelirdim,sonraki haftalarda ben yokum buluşmalarda bi süre anam geliyor çünküüü :)
Kızz aysell gelceksn gelll ama bu pazar harıcc hergun gel yarn gel buaksm gel gelll yanı yeterkı gel ama sonra bana bı kac hafta yokum deme lutfen kıs gelmeddn bulsmak ıstıorumÇook geçmiş olsun bitanem.
Ev sahibimiz evi satıyoruz,en kısa zamanda taşının dedi
Kardeşim için dün bi sürü evrak hazırladım,gönderdim maille yine sorun çıkmış
Kuzenimin eşi sabah haftaya işim var bakamam Gülnihal e dedi
Annem de pasaportunu salı alacak off kuzum![]()
Kutla kutlaaa ben bırdaha cocuk mocuk yapmazsam hıcbısey ıcımde kalmasın dıyee herseyı yasamakkk ıstıorumm valla:)maşallah canım çok güzelhayırlı olsun yarı yaşınız. bizim geçti 15inde ama bende yapıcam ayselin dediği gibi gününde kutladık deriz:)))))))))))))
Hosgeldınız bende 30 mart dogumlu kuzeyın annesı mıne memnun oldum:)arkadaşlar merhaba hepinize...ben de 17 mart 2012 de oğlum levent in doğumuyla mart annesi oldum.2002 doğumlu bir de kızım var.ben 79 doğumluyum ve ankaralıyım.aslında sizleri uzun zamandır ara ara takip ediyorum.çoğu zaman üye olmaya niyetleniyorum fakat sizleri okuyup konulara takılana kadar oğlum uyanıyor:)kısmet bugüne imiş.bundan sonra hep beraber tecrübelerimizi paylaşmak dileğiyle sevgiler..
Kızzzz 90 gorunce gozlerımm Gulnıhal gıbıı oldu:) Dedım cusss devenın bale pabucu:))) mınık kuzum benm bende 86 lıyım:)Ben ben ben benn 1990 vhuuuuuu
Ama kimlikde öyle yazıyor aslında 88 liyim onuda söyleyim yani,18 e gelene kadar kimliğe yanlış yazmışlar diye yırtıyordum da bu aralar hiç çaktırmıyorum 90lıyım işte hihihihi
Gecmıs olsn ınsallah bıseyı yoktr bebegnın bızım kuzyı okuduysan bır cok kere dusmuslugu vardı ALLAh koruyuoo meleklerımzııKIZLAR YA ANNEMLE KONUŞTUM BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BEŞİKTEN DÜŞMÜŞ KAFASI ŞİŞMİŞ BİRAZ UYUYORMUS ŞUAN BİR SEY OLMUŞMUDUR İÇİM İÇİMİ YİYOR çalışan anne olmak ne zormuş ya istediğim zaman yanında olamamak
Ozgecımmm ben gecenlerde nerde okudum oksurenler ayagının altına vıks surup corap gıymelıymss bebeklerede yapılan en ıyı yontemmıs bı dene ıstersn?kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim bir türlü nasılsınız?Uras artık daha iyi ama çok öksürüyo sanırım geniz akıntısından dr ciğerlerinde bişey yok dedi çünkü bende pekmez veriyorum ilaç kullanmak istemiyorum inş.geçer....
Hosgeldın canım bende mıne memnun oldumArkadaşlar merhaba. Bende mart annesiyim 20 Mart'ta kızım Gülce Ebrar dünyaya geldi. Uzun zaman önce sizlerle tanışmak için üye oldum ama birtürlü muhabbetinizi bölüp yazamadım. Hamileliğimin ilk zamanlarından beri takip ediyorum forumu sizinle birlikte ettiğiniz dualara katıldım kendimce hasta olanlara zor günler geçirenlere bende uzaktanta olsa dua ettim hep. Geçen hafta Aysel ve Gülnihali'i rüyamda gördüm o zaman yazacaktım nasip olmadı. Eşimle birlikte Aysellere misafirliğe gitmiştik evi o kadar garipti ki oda içinden oda çıkıyordu rüyamda diyordum ki birde evim küçük diyorsun ne kadar çok odan varmış :) bugün ev sahibinin evden çıkmaları gerektiğini söylediğini okudum inşaallah rüyamdaki gibi büyük bir ev nasip olur. Birde odanın birinde Gülnihal yüksekçe bir yatakta yatıyordu tam düşmek üzereydi ben tuttum sarıldım kendi evladım gibi :) o kadar benimsemişim sizi. Neyse çok uzun oldu kısacası bende aranızdayım artık.
Kız aysell bende oylee garıp oluorum oysakı uyanık oldugu zamanlrda uyusun dıye gozunun ıcıne bakarım ama kendı uyuynca cok garıbanmıs gıbı gelıo banada:))anaam yavrum yaa bi baktım orda kendi kendine uyuya kalmış..neden böyle olunca üzülüyorm..gariban gibi geliyo
Eki Görüntüle 523155 Eki Görüntüle 523156
Kızlar bu bebelerımızın ıcemedıgı meyve sularını dondurucuya koysak bıse olarmı?