2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu bebelerımızın ıcemedıgı meyve sularını dondurucuya koysak bıse olarmı?

bence olur, yani bir şey olur, yani kötü olur:)) boşver az az sık ver fazla kalırsa kendin iç saklama:)
Oku oku anca bitirebildim. Hangi arada bu kadar yazdınız yahu...
Alp cok huysuzdu bugun, alp i kayınvalidemlere bıraktım simdi arkadasım dogum yaptı ona gidiyorum tek basıma :(( şimdiden özledim valla bitanemi... Sonrasında da kocamla buluşup donecez. Azcik basbasa da olmak lazım.
İsten istifa ettigimi öğrenmiş halam sabahtan beri bı sürü kötü mesaj yağdırıyor telefonuma. Psikolojimi bozdu valla, yok ya boşanırsan,, yok bugünün yarını var daha neler neler yazıp duruyo surekli...
Hasta olan bebislerimiz ve annelerimiz iyi olsun artık.
Yaslardan kilplardan konusmussunuz. Topikteki cogu kisi çitirmis yahu. Ben 83 luyum. Bir de erken mi anne olmak icin fln diyordum. Su anda 56 kiloyum ama 47 kıloydum evlendiğimde. (boyum kısa benim bu arada.)

güzel güzel, gezin bakalım baş başa:) bu arada ben de 83 lüyüm aynen erken mi falan diyordum ben de:) 56 çok iyi ya ben 66 kiloyum:(

Merhaba; bende jeofizik muhendisiyim ,2 yıl ücretsiz izin aldım . Su an seninle aynı moddayim 4 yıllık is hayatım var ama sanki hiç çalışmamış gibiyim. Bazen bende çalışmak istemiyorum sonrada bu kadar zor ise girdim tayinim oldu saçmalara diyorum,böyle 10 yıllık anneymisim gibi geliyor:) dedigin gibi 3 yasina geldiklerinde paylasimlari degisecek,o yuzden birakmak mantıklı değil . Ayrica bende Ankara Bayındırlik ve iskan bakanlığında 3 yil çalıştım.Karayollari genel müdür yrd. Akbiyik duruyor değil mı?

Canim mesaj kutun dolu yaAmiyorumm

tek tek alıntı yapamadım önerileriniz içinde geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim kızlar:)bir kaç alını irden nasıl yapılıyo bilmiyorum:17:

konusu geçmiş bari söyliyim 57 kg la hamile kaldım şimdi 58 kiloyum biraz göbek vvar oda adet olmadığımdandır heralde bi olaydım:1:

$IMAG0014.jpg $IMAG0043.jpg $IMAG0050.jpg $IMAG0058.jpg $IMAG0085.jpg yarım yaşımızı kutladık bizde

çok şükür ateşimiz düştüü :) acile yolumuz düştü bizimde böylelikle..nasıl tedirgindim anlatamam..düşmeyen ateş beni korkutuyor bacım..öldüm öldüm dirildim..Allah ım korusun yavrularımızı..oku oku bitmiyor ya, ne çok yazmışsınız..eski hallerinizi de gördüm..olur o kadar azıcık kilo..ben de regl olmadım henüz ve çok istiyorum olayım..bu da benim önceki halim :) $IMG_0826.jpg

Gecmis olsun alpdeniz.ilk ve son acil deneyiminiz olur ins.
Oncesini ve sonrasini paylasan arkadaslar her halinizle guzelsiniz..
Okadar hizli ilerliyor ki muhabbet yetisemiyorum yeni gelen anneler hosgeldiniz..
Hepinize tatli ruyal

kızlar ben nisan annesiyim benim ahsen adında bir kızım var çok huysuz meme emmesi ve sakinlemesi için 500 defa EL-HADİ cekermisiniz dualarınızı bekliyorum allah rızası için cekenler yazarsa sevinirim

hangi merveyi sorduğuna bağlı:1::1:
ben çookk hastayım annemm faranjit geldi buldu beni:14: ağlıcam ya Alyadan uzak duruyordum sabahtan beri,dayanamadım aldm smdi,tokat atıyor bana, geliyor dudağımı öpüyor kafasını sürtüyor ( biz cok fena koklasırız da kızımla,ısırırız birbirimizi ) kafamı çeviriyorum kızıyorr ayy ağlamama ramak kaldı,aynı evde hasret kaldım küçük kelebeğimee:43:

çok geçmiş olsun mervecim allahım şifa versin

çok şükür ateşimiz düştüü :) acile yolumuz düştü bizimde böylelikle..nasıl tedirgindim anlatamam..düşmeyen ateş beni korkutuyor bacım..öldüm öldüm dirildim..Allah ım korusun yavrularımızı..oku oku bitmiyor ya, ne çok yazmışsınız..eski hallerinizi de gördüm..olur o kadar azıcık kilo..ben de regl olmadım henüz ve çok istiyorum olayım..bu da benim önceki halim :)Eki Görüntüle 523677

çok geçmişler olsun canım benim ya allahım göstermesin bi daha
kızlar ben nisan annesiyim benim ahsen adında bir kızım var çok huysuz meme emmesi ve sakinlemesi için 500 defa EL-HADİ cekermisiniz dualarınızı bekliyorum allah rızası için cekenler yazarsa sevinirim
canım ben okurum ama möğleden sonra okuyunca yazarım tekrar allahım yardımcın olsun:nazar::nazar:

Allah şifasını versin, ben okuyorum canım..herkese günaydınnnn bu arada, günaydın mart anneleriiiiii :)

otri bebeden burada bulamadım, Ardacık hala tıkalı burunla geziyor:(biraz sprey,biraz ıhlamur, bol bol emzirme, pekmez ve geceleri yüksek yastıkla durumu biraz çözmeye çalışıyorum. yarın da doktor kontrolümüz var bakalım.

yarı yaşınız tamlansın sağlıkla inşallah:)nice yaşlara böyle güzel pastalarla...

Gunaydın fıstıklar,aysıma 7 ıtıbarıyle kalktı ve halıyle bende kalktım,oyle beklıyoruz ıste,o ısrarla dgr odalara gıdıyor bende dıger odalardan topluyorum:)

Merve bitanem çook geçmiş olsun ya kıyamam ben sana,inş.hemen atlatırsın hayatm:54:
Mine kuzum anamı 1 aydır görmiyimm ya ama inş.gelirim sonraki hafta mı olacak buluşma.
Baharrr ben senin sonraki halini daha çok beğendim ya,annelik bi insana anca bu kadar yakışır,bu kadar güzel bi anne :nazar:cnm arkadşm benimm:16:Göklap konusunda da ciddiym canım:34:
Fatma Gülnihal de aynı hep diğer odalara gitme derdinde ama akşamları kordora çıkıyor diğer odalar karanlık olduğu için geri geliyor :1:
Gelelim bize,dün kızımı da aldm bi sürü mağaza gezdik,eşim olmadan rahat rajat baktm o olunca acele ettiriyor,bi sürü cici aldm kendime, çok mutluym bu gün,Gülnihali de ihmal etmedm ona da aldım:46:
bide Gülnihal 4 gecedir uyumuyor,hep bi huzursuz,ağlama derdinde ne oldu anlamıyorm,geceleri deliksiz uyuyan kızm artık 2 saatte bi uyanıyor ve ağlıyor :(

Arkadaşlar merhaba. Bende mart annesiyim 20 Mart'ta kızım Gülce Ebrar dünyaya geldi. Uzun zaman önce sizlerle tanışmak için üye oldum ama birtürlü muhabbetinizi bölüp yazamadım. Hamileliğimin ilk zamanlarından beri takip ediyorum forumu sizinle birlikte ettiğiniz dualara katıldım kendimce hasta olanlara zor günler geçirenlere bende uzaktanta olsa dua ettim hep. Geçen hafta Aysel ve Gülnihali'i rüyamda gördüm o zaman yazacaktım nasip olmadı. Eşimle birlikte Aysellere misafirliğe gitmiştik evi o kadar garipti ki oda içinden oda çıkıyordu rüyamda diyordum ki birde evim küçük diyorsun ne kadar çok odan varmış :) bugün ev sahibinin evden çıkmaları gerektiğini söylediğini okudum inşaallah rüyamdaki gibi büyük bir ev nasip olur. Birde odanın birinde Gülnihal yüksekçe bir yatakta yatıyordu tam düşmek üzereydi ben tuttum sarıldım kendi evladım gibi :) o kadar benimsemişim sizi. Neyse çok uzun oldu kısacası bende aranızdayım artık.

Kız berna alemsın haaa,bende aysıma emzıgı agzına kendı kendıne alınca pek uzuluom ya,besıgıne koyuorum yanınada emzıgını koyuyorum,bı gıdıp gelıom emzık agızda,buna uzulunurmu laa,ben uzuluom ıste

kızlar bebeğim tam 6 aylık oldu.bugün çok huzursuz.3 gündürde nezle gibi hem burnu akıyor hemde çok fazla salyası akıo.ama 3 gündür bi keyifsizliği yoktu.bugün çıldırmış gibi ağlıyor.gece uyanmayan çocuk bugün 3 defa çığlık atarak uyandı.ve uyurken bile ağlayarak uyuyor.doktora götürmedim henüz.acaba diyorum diş mi çıkarıyor.ne gibi belirtileri var diş çıkarmanın.lütfen yardımcı olun.çıldırcam...

Merve bitanem çook geçmiş olsun ya kıyamam ben sana,inş.hemen atlatırsın hayatm:54:
Mine kuzum anamı 1 aydır görmiyimm ya ama inş.gelirim sonraki hafta mı olacak buluşma.
Baharrr ben senin sonraki halini daha çok beğendim ya,annelik bi insana anca bu kadar yakışır,bu kadar güzel bi anne :nazar:cnm arkadşm benimm:16:Göklap konusunda da ciddiym canım:34:
Fatma Gülnihal de aynı hep diğer odalara gitme derdinde ama akşamları kordora çıkıyor diğer odalar karanlık olduğu için geri geliyor :1:
Gelelim bize,dün kızımı da aldm bi sürü mağaza gezdik,eşim olmadan rahat rajat baktm o olunca acele ettiriyor,bi sürü cici aldm kendime, çok mutluym bu gün,Gülnihali de ihmal etmedm ona da aldım:46:
bide Gülnihal 4 gecedir uyumuyor,hep bi huzursuz,ağlama derdinde ne oldu anlamıyorm,geceleri deliksiz uyuyan kızm artık 2 saatte bi uyanıyor ve ağlıyor :(

yeni bi gelişim dönemine giriyodur belki..tarık da bi hafta 10 gün öyleydi, sonra emeklemeye başladı ve rahatladı..artık mutlu...

şşş bak helee..kızlar bi sorum olcak..haydi sor sor..çayda kahvaltıda yenir..acaba nedir nedir..ahh ahh çocukluuma gttm yine..bide bunun azeri versiyonunu okumuş yarılmıştım :)) Aysel sn blrsn :))
neyse sorum şu::dün ıhlamur yaptm içine pekmez attm Fatmadan özenip içmedi velet..bnde kahvaltıda muhallebisini o ıhlamur suyundan yaptm..etkisi azalmaz dimi..yani içiremedm öyle lıkır lıkır..yine fayda edermi

şşş bak helee..kızlar bi sorum olcak..haydi sor sor..çayda kahvaltıda yenir..acaba nedir nedir..ahh ahh çocukluuma gttm yine..bide bunun azeri versiyonunu okumuş yarılmıştım :)) Aysel sn blrsn :))
neyse sorum şu::dün ıhlamur yaptm içine pekmez attm Fatmadan özenip içmedi velet..bnde kahvaltıda muhallebisini o ıhlamur suyundan yaptm..etkisi azalmaz dimi..yani içiremedm öyle lıkır lıkır..yine fayda edermi

ıcmedımı kızz,selcukumun ıceceklerle pek arası yok galıba,muhallabıye katmanda bı sıkıntı olacagını sanmıyorum

Back