2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya berna yaaa ben cok merak edıyorum o kahveyı,bı defa tv de bı kerede burda muhabbetı donmustu,nerde satılır nasıl yapılır hıc bılmıyorum,ama herkes cok guzel dıyo

çok süper..hemde faydalı..bn misafrlerime genelde ondan yaparm..tadı bna çikolatalı bişei htrlatıo..ama bn şkrsz içiom tabi..aktarlardan bulablrsn..çklmiş menengiç iste ama..kavanozda oluyo..sütü koy cezveye bi kupaya bi tatlı kaşığı menengiç koy kaynat karıştıra karıştıra...o kdr

çok süper..hemde faydalı..bn misafrlerime genelde ondan yaparm..tadı bna çikolatalı bişei htrlatıo..ama bn şkrsz içiom tabi..aktarlardan bulablrsn..çklmiş menengiç iste ama..kavanozda oluyo..sütü koy cezveye bi kupaya bi tatlı kaşığı menengiç koy kaynat karıştıra karıştıra...o kdr

ay bende çok severim menegiçi bende var içiyom geçen seneden beri alıyorum..mide rahatsızlıkları,boğaz enfeksiyonları,öksürük falan çok iyimiş

slm kızlar geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, zeynep in durumu aynı sayılır kızarıklıklar gitti ama pul pul rengi soluk halde duruyolar damlaya bi kaç gün devam edeyim diyorum, hep iyi doktorlar özldemi anlamıyorum çok methedilen bi doktora götürdüm devlette tabi oda aynı tahlillleri yaptı kanın bişey yok olsa alerji testi isticektim dedi yoksa bu çocuğs ne oluyo? bu arada bişey geldi aklıma ablam uyardı sende yediklerine dikat et dedi bu ara bende köyden gelen doğal balı görmemişlik yapıp mideye indiriyodum her kahvaltı artık kestim bugün itibariyle:) bakalım ne olacak

merve canım istanbuldayım ama eşim çalıştığı için ben yanlız uzak yerlere gidemiyorum yinede eşimin izinli olduğu gün gidebiiliriz önereceğin doktora

gamzecim anadolu yakasında olmasına çok sevindim inşallah bana yakın iyer ayarlarsınızda bende gelirim gerçi zeynep kalabalığa hiç gelmiyo beni öldürüyo ama uğramakta yeterli olur bana:)

bide bu yaş mevzusu nerden çıkı kızlar bende 86 lıyım:)

Canım Prof. Dr. Nermin Güler,İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Allerjisi ve Akciğer Bilim Dalı Başkanı. Daha iyisini görmedim. İstersen direkt görüş kendisiyle doktor doktor gezmeden.

oğlumu bir parka çıkarıp geleyim dedim ne çok kaynatmışınız vallahi ya.

Canım adını bilmiyorum :) benimde bayramda kendi memlketime gidesim var,ay sen Baküdeyim diyorsun ya içim pır pır ediyor orada olmayı çok istiyorm :)

:) Adım Gönül hayatım, devam eden muhabbetlere de katılmak adına yazıyorum ben de 1983 doğumluyum:) hakkaten öyle oluyor insanın memleketi gibisi yok...

KIZLAR YA ANNEMLE KONUŞTUM BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BEŞİKTEN DÜŞMÜŞ KAFASI ŞİŞMİŞ BİRAZ UYUYORMUS ŞUAN BİR SEY OLMUŞMUDUR İÇİM İÇİMİ YİYOR çalışan anne olmak ne zormuş ya istediğim zaman yanında olamamak

ay canım çok geçmiş olsun geçen arda düştüğünde ben de çok kötü olmuştum inşallah bir sorun olmaz, gidip sarılırsın geçer neyi varsa. yine burdan bilgi var görünce kuzucuğunu.

kızlar bebeğimin ateşi yüksek..bir inip bir çıkıyor,düşürmek için yapabileceğim ılık duş dışında aklınıza gelen ne var? :((((eşim gelince gideceğim doktora..

geçmiş olsun canım umarım düşer bir an önce arkadaşlar yazmışlar zaten yazacaklarımı.

kızlar bebeğim tam 6 aylık oldu.bugün çok huzursuz3 gündürde nezle gibi hem burnu akıyor hemde çok fazla salyası akıo.ama 3 gündür bi keyifsizliği yoktu.bugün çıldırmış gibi ağlıyor.gece uyanmayan çocuk bugün 3 defa çığlık atarak uyandı.ve uyurken bile ağlayarak uyuyor.doktora götürmedim henüz.acaba diyorum diş mi çıkarıyor.ne gibi belirtileri var diş çıkarmanın.lütfen yardımcı olun.çıldırcam...
diş belirtileri tatlım, calpol verebilirsin bir de dişlere sürülen jeller var ondan al çok işe yarıyor.

2. bebek konusunda kesinlikle olması gerektiğini düşünenlerdenim ben de.hep söylerim bir tane isteyen kendisi için ikinciyi isteyen çocuğu için diye:)aslında keşke imkan olsa da 4 tane olsa 2kız 2 erkek çok daha güzel olurdu ama çok zor tabi.

beni yıllar öncesine götürdünüz uleynn.gözlerim doldu halime görünce...üniversite son sınıftayım,hatta mezun olduğum günlerden biriydi..nekdarda güzelmişim,hemde manken gibimm zapzayıf...

$S7302126.JPG

Boyle okuzce sevılırmı bı bebek yaaa,valla daha ılerı gıtmemek ıcın kendımı bıldıgın sıkıyorum,oooff napım yaaa ıcımden onun hertarafını ıssırmak geliii

Vaaay vaaayy evlendıgımde 45 kıloydum,ozaman aldıgım kıyafetler sımdı hayal oldu,bıldıgın sıfır bedendım,sımdı 57kıloyum,olsun bu halımede sukur

Canım çok sağol tşkr ederim,annem gelecek zaten sadece 2 gün kadına zor geldi ya uyuz.Sen Gökalp'i dert etme eğer ki istersen annem bakar ona merak etme cnm,aklında bulunsun :54:
canımsın yaaa, senin söylemen aklından geçirmen yeter..insanın böyle arkadaşları olması çook gurur verici :))
Bende çok yaş farkı olsun istemiyorum o yüzden kısmet olursa 2. 2015te gelsin inş.:))))
oo özgecim seni cesaretinden ötürü tebrik ediyorum arkadaşım :)) inşallah dilediğin gibi olur herşey..

Canım Prof. Dr. Nermin Güler,İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Allerjisi ve Akciğer Bilim Dalı Başkanı. Daha iyisini görmedim. İstersen direkt görüş kendisiyle doktor doktor gezmeden.

ilgin için çok teşekkür ederim mervecim çok sağol bakıcaz artık...

sanırım bana çekti zeynep bende kuruyemiş, sucuk, acı bişeyler yiyinc kızarıp bozarıyorum oda benim gibi olcak bu gidişle

Back