2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şşş bak helee..kızlar bi sorum olcak..haydi sor sor..çayda kahvaltıda yenir..acaba nedir nedir..ahh ahh çocukluuma gttm yine..bide bunun azeri versiyonunu okumuş yarılmıştım :)) Aysel sn blrsn :))
neyse sorum şu::dün ıhlamur yaptm içine pekmez attm Fatmadan özenip içmedi velet..bnde kahvaltıda muhallebisini o ıhlamur suyundan yaptm..etkisi azalmaz dimi..yani içiremedm öyle lıkır lıkır..yine fayda edermi

Onu bilmem de Berna sen bana muhallebi tarifi ver ya,nasıl yapıyon,ben bu aralar sadece sebze ve meyve püresi yapıyorm başka bişeye yetişemiyorm ya

kızlar muz veriyomusunuz bebelere..bakıcım internetten bi bak da öyle veriyim dedi..53 yaşında 3 torun büyütmüş kadın ama bişey olunca böyle internetten bak, emin olalım diyo bana :) zamane bakıcısı :) bi bakıma iyi herşeyi sorarak yapması ama bi yandan da ben nasılsa görmüş geçirmiş kadın, bilir neyi nasıl yedireceğini, çok uğraşmam diyodum ama herbişeyi benden onay alarak yapıyo...

kızlar muz veriyomusunuz bebelere..bakıcım internetten bi bak da öyle veriyim dedi..53 yaşında 3 torun büyütmüş kadın ama bişey olunca böyle internetten bak, emin olalım diyo bana :) zamane bakıcısı :) bi bakıma iyi herşeyi sorarak yapması ama bi yandan da ben nasılsa görmüş geçirmiş kadın, bilir neyi nasıl yedireceğini, çok uğraşmam diyodum ama herbişeyi benden onay alarak yapıyo...

Canm bizim doktorun bi yaşına kadar yedirme dediklerinin içinde vardı muz

Onu bilmem de Berna sen bana muhallebi tarifi ver ya,nasıl yapıyon,ben bu aralar sadece sebze ve meyve püresi yapıyorm başka bişeye yetişemiyorm ya

bn yapmıormki cnm..hipp 7 tahıllı kullanıyorm o btnce bildiin kahvaltıya geççem..yumurta peynir fln..ayrı ayrı çiğnesin diye vercem ağzına o şklde olcak kahvaltımız öbr türlü yemiyo

vay vay vay sen ne kadannn yakışıklısın öyle ..maşşallah, subhanallah kuzuma..

teşekkür ederiz teyzesi...

gdlmezmi bu sıpanın yanına maşallahh..insan markete gtse bile 5 dk.lına özlüyo dimi

ah bernacım özlenmezmi akşamlar zor oluyor inanki :))

şşş bak helee..kızlar bi sorum olcak..haydi sor sor..çayda kahvaltıda yenir..acaba nedir nedir..ahh ahh çocukluuma gttm yine..bide bunun azeri versiyonunu okumuş yarılmıştım :)) Aysel sn blrsn :))
neyse sorum şu::dün ıhlamur yaptm içine pekmez attm Fatmadan özenip içmedi velet..bnde kahvaltıda muhallebisini o ıhlamur suyundan yaptm..etkisi azalmaz dimi..yani içiremedm öyle lıkır lıkır..yine fayda edermi

bernacım bende kahvaltıda ıhlamur kullanıyorum genelde etkisi azalırmı bilmiyorum ama azalmaz heralde fayda faydadır :44::1:

bu arada herkese günaydın güzel mart annelerim eklenen fotoğraflara baktım biraz hepiniz süpersiniz kızlar Allah özene bözene kurmuş bu grubu sanırım :46::46:

valla bn veriyorm hiçde bişi olmuyo..çoğu zmn katıyorm muhallebilerin yourtların içine

Ben bu ek gıda işini pek beceremiyorm ya :(
Gamzenin blogundaki 5. hafta menüsünü yazdırdım belki bi örnek olur,bişiler yapamamda yardımcı olur diye,of çok suçlu hiss ediyorm kendimi ya ama ben ne yapsam çoğu zaman geri geliyor yemedi diye evde ben yediriyorm ama.

ulan hergün birileri kapışıyo şu marketin deposunda yaa..bıktım bu sokaktan ne çirkefler var burda yaa..hele karşımda apartman bozması evde bi kadın oturuyo sesi aynı hindi gibi..yemin ederm bktm..tam çocuu uyutuorm gulu gulu gulu gulu bi başlıyo konuşmaya çocuk uyanıyo sesine..ya çocuunu balkondan çıırtkanca çaaran annelere ve aşağıdan annesine 50 defa anne diye baaran çocuklara ve bu çağrılara yanıt vermeyen annelere sinir oluyorm..ya huzur denen bişi yok bu sokakta..eski sakin huzurlu sokağımı çok özlüyorm..güya anadolu yakasına taşınırz diye sevnmştm ama eşimin işi yine avrupada oldu..neysee sağlık olsun sabıırr sabırr

Ben bu ek gıda işini pek beceremiyorm ya :(
Gamzenin blogundaki 5. hafta menüsünü yazdırdım belki bi örnek olur,bişiler yapamamda yardımcı olur diye,of çok suçlu hiss ediyorm kendimi ya ama ben ne yapsam çoğu zaman geri geliyor yemedi diye evde ben yediriyorm ama.

bebeim sakin ol..çok az kaldı..sen miss gibi şeyler hazırlayıp verceksin annene oda miss gibi yedrcek gülnihale..bak yine heyheylerim geldi..ya yazık günah ne yio peki bu çocuk btn gün aysel..mamayı dayıyodr yemio diye..neyse sabırr sabırr..az kaldı..

bebeim sakin ol..çok az kaldı..sen miss gibi şeyler hazırlayıp verceksin annene oda miss gibi yedrcek gülnihale..bak yine heyheylerim geldi..ya yazık günah ne yio peki bu çocuk btn gün aysel..mamayı dayıyodr yemio diye..neyse sabırr sabırr..az kaldı..

Aynen cnm hep biberon maması yiyor:(bide meyvesini kalan geri geliyor:(bende bi gün için yaptığımı 1-2 saate sıkıştırıp vermem ya emeğim çöpe gidiyor,tam yapamasamda uğarşıyorm sonuçta :(

ulan hergün birileri kapışıyo şu marketin deposunda yaa..bıktım bu sokaktan ne çirkefler var burda yaa..hele karşımda apartman bozması evde bi kadın oturuyo sesi aynı hindi gibi..yemin ederm bktm..tam çocuu uyutuorm gulu gulu gulu gulu bi başlıyo konuşmaya çocuk uyanıyo sesine..ya çocuunu balkondan çıırtkanca çaaran annelere ve aşağıdan annesine 50 defa anne diye baaran çocuklara ve bu çağrılara yanıt vermeyen annelere sinir oluyorm..ya huzur denen bişi yok bu sokakta..eski sakin huzurlu sokağımı çok özlüyorm..güya anadolu yakasına taşınırz diye sevnmştm ama eşimin işi yine avrupada oldu..neysee sağlık olsun sabıırr sabırr

hıc anlamıom su ıstanbul ısını yaa,avrupamı daha ıyı anadolumu?nereler ıyı semt,nereler dııl?

afyonun patlamamıs daha,kahve getıremmı

getiiir..evet evet..zaten canım da nasıl kahve istiyo..ya işyerinde yoğunluktan beynim dönüyo..arada size bir iki bişey yazıp kaçmasam hiç çekilmeyecek...güya süt izni kullanıyorumya, onu bana kazandırtıyolar resmen..sen erken çıkacaksınya şu işi de yap, bunu da al bilmem ne bilmem ne..bugün kayışı kopardım artık..bi saat erken çıkıcam diye anamı ağlattınız, yeter dedim...bi de memurum ha, devlet vermiş bu izni bana...ama lutfediyo gibi davranıyolar

Aynen cnm hep biberon maması yiyor:(bide meyvesini kalan geri geliyor:(bende bi gün için yaptığımı 1-2 saate sıkıştırıp vermem ya emeğim çöpe gidiyor,tam yapamasamda uğarşıyorm sonuçta :(

ayselcim üzülme canım bende seninle aynı durumdayım burda bebeklerine bisküvi lor yapan annelere çok özeniyorum bende çok istiyorum oğluma kendim yapayım bunları ama yetişmek mümkün değil meyve sebze püreleriniz zor yetiştiriyorum ama Allahtan annem düzenli olarak yaptıklarımı yediriyor senin de anneciğin gelince düzene girersin kuşum inşallah ozaman çöpe gitmeyeceği için üzülmezsinde :1::1: Gülnihalimde doğru düzgün beslenir kuşum :16:

otri bebeden burada bulamadım, Ardacık hala tıkalı burunla geziyor:(biraz sprey,biraz ıhlamur, bol bol emzirme, pekmez ve geceleri yüksek yastıkla durumu biraz çözmeye çalışıyorum. yarın da doktor kontrolümüz var bakalım.

yarı yaşınız tamlansın sağlıkla inşallah:)nice yaşlara böyle güzel pastalarla...

haklısın cnm..olsun napalm bikaçgün daha böyle idare et..arta kalanı buzlua at annen çıkartır yedirir olmazmı..

Back