- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #69.021
Yaptığım alıntıları unutmuşum cevap yazarken :) kafa gidik benim
afyonun patlamamıs daha,kahve getıremmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptığım alıntıları unutmuşum cevap yazarken :) kafa gidik benim
şşş bak helee..kızlar bi sorum olcak..haydi sor sor..çayda kahvaltıda yenir..acaba nedir nedir..ahh ahh çocukluuma gttm yine..bide bunun azeri versiyonunu okumuş yarılmıştım :)) Aysel sn blrsn :))
neyse sorum şu::dün ıhlamur yaptm içine pekmez attm Fatmadan özenip içmedi velet..bnde kahvaltıda muhallebisini o ıhlamur suyundan yaptm..etkisi azalmaz dimi..yani içiremedm öyle lıkır lıkır..yine fayda edermi
kızlar muz veriyomusunuz bebelere..bakıcım internetten bi bak da öyle veriyim dedi..53 yaşında 3 torun büyütmüş kadın ama bişey olunca böyle internetten bak, emin olalım diyo bana :) zamane bakıcısı :) bi bakıma iyi herşeyi sorarak yapması ama bi yandan da ben nasılsa görmüş geçirmiş kadın, bilir neyi nasıl yedireceğini, çok uğraşmam diyodum ama herbişeyi benden onay alarak yapıyo...
Onu bilmem de Berna sen bana muhallebi tarifi ver ya,nasıl yapıyon,ben bu aralar sadece sebze ve meyve püresi yapıyorm başka bişeye yetişemiyorm ya
vay vay vay sen ne kadannn yakışıklısın öyle ..maşşallah, subhanallah kuzuma..
gdlmezmi bu sıpanın yanına maşallahh..insan markete gtse bile 5 dk.lına özlüyo dimi
şşş bak helee..kızlar bi sorum olcak..haydi sor sor..çayda kahvaltıda yenir..acaba nedir nedir..ahh ahh çocukluuma gttm yine..bide bunun azeri versiyonunu okumuş yarılmıştım :)) Aysel sn blrsn :))
neyse sorum şu::dün ıhlamur yaptm içine pekmez attm Fatmadan özenip içmedi velet..bnde kahvaltıda muhallebisini o ıhlamur suyundan yaptm..etkisi azalmaz dimi..yani içiremedm öyle lıkır lıkır..yine fayda edermi
kızlar muz veriyomusunuz bebelere..bakıcım internetten bi bak da öyle veriyim dedi..53 yaşında 3 torun büyütmüş kadın ama bişey olunca böyle internetten bak, emin olalım diyo bana :) zamane bakıcısı :) bi bakıma iyi herşeyi sorarak yapması ama bi yandan da ben nasılsa görmüş geçirmiş kadın, bilir neyi nasıl yedireceğini, çok uğraşmam diyodum ama herbişeyi benden onay alarak yapıyo...
Canm bizim doktorun bi yaşına kadar yedirme dediklerinin içinde vardı muz
niyeymiş AYsel..ne yapıomuş ki muz?
belki kabız yapar diye demiştir..Allaha şükür bzm wc düzenimiz çok iyi maşallah
Ben bu ek gıda işini pek beceremiyorm ya
Gamzenin blogundaki 5. hafta menüsünü yazdırdım belki bi örnek olur,bişiler yapamamda yardımcı olur diye,of çok suçlu hiss ediyorm kendimi ya ama ben ne yapsam çoğu zaman geri geliyor yemedi diye evde ben yediriyorm ama.
bebeim sakin ol..çok az kaldı..sen miss gibi şeyler hazırlayıp verceksin annene oda miss gibi yedrcek gülnihale..bak yine heyheylerim geldi..ya yazık günah ne yio peki bu çocuk btn gün aysel..mamayı dayıyodr yemio diye..neyse sabırr sabırr..az kaldı..
ulan hergün birileri kapışıyo şu marketin deposunda yaa..bıktım bu sokaktan ne çirkefler var burda yaa..hele karşımda apartman bozması evde bi kadın oturuyo sesi aynı hindi gibi..yemin ederm bktm..tam çocuu uyutuorm gulu gulu gulu gulu bi başlıyo konuşmaya çocuk uyanıyo sesine..ya çocuunu balkondan çıırtkanca çaaran annelere ve aşağıdan annesine 50 defa anne diye baaran çocuklara ve bu çağrılara yanıt vermeyen annelere sinir oluyorm..ya huzur denen bişi yok bu sokakta..eski sakin huzurlu sokağımı çok özlüyorm..güya anadolu yakasına taşınırz diye sevnmştm ama eşimin işi yine avrupada oldu..neysee sağlık olsun sabıırr sabırr
afyonun patlamamıs daha,kahve getıremmı
Aynen cnm hep biberon maması yiyorbide meyvesini kalan geri geliyor
bende bi gün için yaptığımı 1-2 saate sıkıştırıp vermem ya emeğim çöpe gidiyor,tam yapamasamda uğarşıyorm sonuçta
![]()
Eki Görüntüle 523646 Eki Görüntüle 523648 Eki Görüntüle 523649 Eki Görüntüle 523650 Eki Görüntüle 523651 yarım yaşımızı kutladık bizde
Aynen cnm hep biberon maması yiyorbide meyvesini kalan geri geliyor
bende bi gün için yaptığımı 1-2 saate sıkıştırıp vermem ya emeğim çöpe gidiyor,tam yapamasamda uğarşıyorm sonuçta
![]()