2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sizler için hiç bi masraftan kaçmadım, araştırdım bunları buldum :) buyrun öncesi sonrası :))

şimdi gel de yemek yeee yemicem işteeee

ilgin için çok teşekkür ederim mervecim çok sağol bakıcaz artık...

sanırım bana çekti zeynep bende kuruyemiş, sucuk, acı bişeyler yiyinc kızarıp bozarıyorum oda benim gibi olcak bu gidişle

canım cok gecmıs olsun,bal yedıgını soylemıstın dımı yanlıs hatırlamıyorsam,onu bı kes bakalım sonuc degısecekmı,belkıde ırsı bı durum vardır senın dedıgın gıbı sana cekmıstır kuzun...hassas bı cıldın var demekkı,valla benımkı manda derısı gıbı ne yersem yıyeyım banamısın demıyo,ama aysıma kuzusuna kahvaltıda yedırdıgım yumurta allerjı yaptı galıba,cıldınde sıvılce gıbı seyler cıktı,eee hassas hatun anasına cekmemıs:)

Merveeem nerdesın yaaaa,bgn hıc gelmedın

hangi merveyi sorduğuna bağlı
ben çookk hastayım annemm faranjit geldi buldu beni ağlıcam ya Alyadan uzak duruyordum sabahtan beri,dayanamadım aldm smdi,tokat atıyor bana, geliyor dudağımı öpüyor kafasını sürtüyor ( biz cok fena koklasırız da kızımla,ısırırız birbirimizi ) kafamı çeviriyorum kızıyorr ayy ağlamama ramak kaldı,aynı evde hasret kaldım küçük kelebeğimee

ilgin için çok teşekkür ederim mervecim çok sağol bakıcaz artık...

sanırım bana çekti zeynep bende kuruyemiş, sucuk, acı bişeyler yiyinc kızarıp bozarıyorum oda benim gibi olcak bu gidişle

inşallah şifa bulursunuz canım.

merve çok geçmiş olsun güzelim, biliyorum çok zor ama iyi olana kadar sabret..kocana söle öpsün doya doya senin yerine, bende geçen grip oldum 2 gün öpemedim gökalp i.. diyorum ki eşime öpsene çouğu sevsene çocuğa sarılsana..başını yedim adamın.. oğlum mahrum kalmasın sevgiden dediydim

fatma yaa bide utanmadn 57kiloyum diosn..cok kiloluymus gibi..bnm bekarkenki kilom ve gayette memnundum o kilodan

sağol canım benim yaa, valla çok zormuş dayanmak. siz yazarken hak veriyordum size ama ne bilim bu kdr yogun ve zor oldugunu bilmiyordum. aksama kdr kızardm hep huysuz huysuz kızım dye smdi anladım ki huysuz muysuz ama o benim var olmam sebebim kocam gelsin yapamadıgım herseyi yaptırcam ona buaralar cok anneci olmustu kızım bakalım nasıl idare edicez bu dönemde

senı sordum kuzuum,cok cok gecmıs olsun bıtanemm yaaa,ınsallah hemencık ıyılesırsınde yarin alyana kavusursun,merve o dedıklerının aynısını bızde yapıyoz bılıyonmu,aysıma kafasını hoop gomuyo yanagıma falan cok guzel yaa,bızde ask yasıyoz kızımla,o benım tek askım zaten...
Bana ıhanet etmıcek tek kısı...

Oku oku anca bitirebildim. Hangi arada bu kadar yazdınız yahu...
Alp cok huysuzdu bugun, alp i kayınvalidemlere bıraktım simdi arkadasım dogum yaptı ona gidiyorum tek basıma ( şimdiden özledim valla bitanemi... Sonrasında da kocamla buluşup donecez. Azcik basbasa da olmak lazım.
İsten istifa ettigimi öğrenmiş halam sabahtan beri bı sürü kötü mesaj yağdırıyor telefonuma. Psikolojimi bozdu valla, yok ya boşanırsan,, yok bugünün yarını var daha neler neler yazıp duruyo surekli...
Hasta olan bebislerimiz ve annelerimiz iyi olsun artık.
Yaslardan kilplardan konusmussunuz. Topikteki cogu kisi çitirmis yahu. Ben 83 luyum. Bir de erken mi anne olmak icin fln diyordum. Su anda 56 kiloyum ama 47 kıloydum evlendiğimde. (boyum kısa benim bu arada.)

canım ıstıfanı vermekle ıyı yapmıssın,herkesın kendıne gore bı yasantısı var,senın ıcın rahatmı ona bak sen,sen calısmadıgında senın yoklugunu aratmıcak bırı varsa kızına bakacak amenna,ama oyle bı durumun yoksa ve ıse her gıttıgınde orda olma durumun senı rahatsız edecekse bence en dogru kararı vermıssın,hem bu omrunun sonuna dek calısmıcan anlamına gelmıyorkı,bır zaman gelır tekrar calısırsın,rabbım hakkında hayırlısını nasıp eder ınsallah...

ya berna gobeem var,hala adet olmadım,bı olaydım gıderdı

Bende adet olmadım daha Haftasonu kadın dogumcumla konuştuk cok normal dedi emziriyorsan olmaman.
Dogumdan once kOcaman kalçam vardı ama göbeğim yoktu simdi göbeğim var kocaman görüşlerim var ama kalçam ufaldi vücudum evrim geçirdi resmen

bende doğumdan sonra 50. gün oldum..karnım gitti gibi geldi sonra geri geldi ama adetten sonra karnı sıkılaşmıştı

Sağol btanem yaa Valla bazen diyorum ne biçim yetiştiriyorum çocuğu diye ama napim dayanamıyorum ağzını gözünü sürüyor ya içim gidiyor benim,güzel yavrum benim ona dayanılır mı yaaa Aysima kuşum artık seni seviyorum anne der yakında, maşallah pek hızlı çıktı sen ozaman gör aşkı sevgiyi
ayrıca son yazdıgın cümleyi görmezden geliyorum. bu konuyu konusup moral bozmak yok. biz yavrularımızla cookkk mutlu anneleriz

Maşallahhh ne cok kaynatmıssınız oku okuu sonu zor geldı neysekıı atlamadnn fıre vermedn okuyup bıtrdım:)))
Gozun aydın canım bızımkıde surunme modunda ınsallah emekledıgınıde gorurum
Yaaa okurken valla gozlerım dolduuu sen nereye gıttın nasıl bı yer nedemek bebekler ıcın olan ıgnede yokk bebek hemsıresının bıle ayrı olması lazm ınan ıcım parcalandı Gecmıs olsn cok ınsallah bıdaha boyle canı ınsanlrın oldugu bıyere gıtmezsn neysekı yavrun ıyııı ınsallah toprlanıp kendıne gelırr ınsallah sende gonlune gore bı dr bulursun canm

Kızz aysell gelceksn gelll ama bu pazar harıcc hergun gel yarn gel buaksm gel gelll yanı yeterkı gel ama sonra bana bı kac hafta yokum deme lutfen kıs gelmeddn bulsmak ıstıorum Pazr gunu eısmn arkısının dugunu var banada dun soyledı buarada evden cıkıomsnn ALLAh yardımcın olsun cnım ınsallah kolayca tasınırsınn gel bu tarafaa tasın rahata er:)
maşallah canım çok güzel hayırlı olsun yarı yaşınız. bizim geçti 15inde ama bende yapıcam ayselin dediği gibi gününde kutladık deriz:)))))))))))))
Kutla kutlaaa ben bırdaha cocuk mocuk yapmazsam hıcbısey ıcımde kalmasın dıyee herseyı yasamakkk ıstıorumm valla:)
Hosgeldınız bende 30 mart dogumlu kuzeyın annesı mıne memnun oldum:)
Kızzzz 90 gorunce gozlerımm Gulnıhal gıbıı oldu:) Dedım cusss devenın bale pabucu:))) mınık kuzum benm bende 86 lıyım:)
Gecmıs olsn ınsallah bıseyı yoktr bebegnın bızım kuzyı okuduysan bır cok kere dusmuslugu vardı ALLAh koruyuoo meleklerımzıı
Ozgecımmm ben gecenlerde nerde okudum oksurenler ayagının altına vıks surup corap gıymelıymss bebeklerede yapılan en ıyı yontemmıs bı dene ıstersn?
Hosgeldın canım bende mıne memnun oldum
anaam yavrum yaa bi baktım orda kendi kendine uyuya kalmış..neden böyle olunca üzülüyorm..gariban gibi geliyo
Eki Görüntüle 523155 Eki Görüntüle 523156
Kız aysell bende oylee garıp oluorum oysakı uyanık oldugu zamanlrda uyusun dıye gozunun ıcıne bakarım ama kendı uyuynca cok garıbanmıs gıbı gelıo banada:))
Kızlar bu bebelerımızın ıcemedıgı meyve sularını dondurucuya koysak bıse olarmı?

Koy anamm fruttaree olur yaza dondurma dıye yer:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…