2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gayserıce gonustu gadasını aldıgım,abarı kele berna,sende hıcbırsey bılmıon gadasını aldıgım:)
puuhahaaa yarıldım ya la kendı konusmama

haha..bnde hastayım snn konuşmana anam..çok tatlısın..bnm eşimde maraş dilinde konuşur genelde tipine hiç gitmesede..çok gülerm..oda çok kızar güldüüme..akşama kdr mesela akşamaci..amokaçi gibi bişi aklıma geliyo..bulgura düürcük diyolar..ne bilim bisürü şey var..kayınvalidemlere gittiimde bazen gülmekten ölüyorm..tama..ne oldu olana yapsammı olana gibi ilginç kelimeler..çok komime gidiyo napiim hiç duymamışımki..bide sanki aslında istanbul türkçesi öyleymiş gibi bilmiyomusun fln diyolar haha nerden bilim gadasını aldıım haha

Kız berna alemsın haaa,bende aysıma emzıgı agzına kendı kendıne alınca pek uzuluom ya,besıgıne koyuorum yanınada emzıgını koyuyorum,bı gıdıp gelıom emzık agızda,buna uzulunurmu laa,ben uzuluom ıste

slm kızlar geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, zeynep in durumu aynı sayılır kızarıklıklar gitti ama pul pul rengi soluk halde duruyolar damlaya bi kaç gün devam edeyim diyorum, hep iyi doktorlar özldemi anlamıyorum çok methedilen bi doktora götürdüm devlette tabi oda aynı tahlillleri yaptı kanın bişey yok olsa alerji testi isticektim dedi yoksa bu çocuğs ne oluyo? bu arada bişey geldi aklıma ablam uyardı sende yediklerine dikat et dedi bu ara bende köyden gelen doğal balı görmemişlik yapıp mideye indiriyodum her kahvaltı artık kestim bugün itibariyle:) bakalım ne olacak

merve canım istanbuldayım ama eşim çalıştığı için ben yanlız uzak yerlere gidemiyorum yinede eşimin izinli olduğu gün gidebiiliriz önereceğin doktora

gamzecim anadolu yakasında olmasına çok sevindim inşallah bana yakın iyer ayarlarsınızda bende gelirim gerçi zeynep kalabalığa hiç gelmiyo beni öldürüyo ama uğramakta yeterli olur bana:)

bide bu yaş mevzusu nerden çıkı kızlar bende 86 lıyım:)

oyyy oyyy kıyamam yerim ben seni yawrum..berende uyumuş bigün öle yaerum emziğide düşmüş takmış kendi geri ama ters takmış emiyo b içim parçalandı

aynen yaa emzii kendi takıyo bide ters takıyo ya içim parçalanıyo..ama yolda yürürken bebek arabasıyla bi bakıom ters takmış o zmnda yarılıom..dengesizim..

Kız berna alemsın haaa,bende aysıma emzıgı agzına kendı kendıne alınca pek uzuluom ya,besıgıne koyuorum yanınada emzıgını koyuyorum,bı gıdıp gelıom emzık agızda,buna uzulunurmu laa,ben uzuluom ıste

üzülünür anam üzülünür..analık böle bişi..abuk sabuk şeylere üzülmek demek..yoksaa erken yaşta çökmezdik :))

Ne çıtırı kız ,katur kutur olduk artık:27: evet çok geç değil de bana bi gaz lazım ne bilim rencide edin beni çok şişkosun diyin :27:

aysel çok güzelsiiiiiinnnnnnnnnnnnn:1::1: (gaza maza ihtiyacın yok bence )

bnde seni seviom bebeem..

aha buda bnm bekarlık halim..kapalı halimle pek foto yok bunları bulabildim bide kat kat giyinmişim..açık halimi görseniz tanıyamassınz zaty :))
Eki Görüntüle 523142 Eki Görüntüle 523143

berna ben ilk kez görüyorum senin kapalı olduğunu bile bilmiyordum ama çok yakışmış inşallah bir gün banada nasip olur ama benim kocada iş yok lafını bile ettirmiyor ya :((

Arkadaşlar merhaba. Bende mart annesiyim 20 Mart'ta kızım Gülce Ebrar dünyaya geldi. Uzun zaman önce sizlerle tanışmak için üye oldum ama birtürlü muhabbetinizi bölüp yazamadım. Hamileliğimin ilk zamanlarından beri takip ediyorum forumu sizinle birlikte ettiğiniz dualara katıldım kendimce hasta olanlara zor günler geçirenlere bende uzaktanta olsa dua ettim hep. Geçen hafta Aysel ve Gülnihali'i rüyamda gördüm o zaman yazacaktım nasip olmadı. Eşimle birlikte Aysellere misafirliğe gitmiştik evi o kadar garipti ki oda içinden oda çıkıyordu rüyamda diyordum ki birde evim küçük diyorsun ne kadar çok odan varmış :) bugün ev sahibinin evden çıkmaları gerektiğini söylediğini okudum inşaallah rüyamdaki gibi büyük bir ev nasip olur. Birde odanın birinde Gülnihal yüksekçe bir yatakta yatıyordu tam düşmek üzereydi ben tuttum sarıldım kendi evladım gibi :) o kadar benimsemişim sizi. Neyse çok uzun oldu kısacası bende aranızdayım artık.

hoşgeldin canım...:emir_bebek:

gayserıce gonustu gadasını aldıgım,abarı kele berna,sende hıcbırsey bılmıon gadasını aldıgım:)
puuhahaaa yarıldım ya la kendı konusmama

gadanı aldığım kayseri lafımı yaa benim bir adanalı arkadaşım var ünversiteden o hep öyle konuşuyor benzer kelimeler var demekki :))

anaam yavrum yaa bi baktım orda kendi kendine uyuya kalmış..neden böyle olunca üzülüyorm..gariban gibi geliyo
Eki Görüntüle 523155 Eki Görüntüle 523156

kıyamam ya çok tatlı maşallah :nazar::nazar: bende oğlumu uyurken görünce ağlarım özellikle akşam anneme gittiğimde uyuyorsa eğer özlüyorum ondan sanırım:43:

Ama ben seni çok merak ediyormmm,:52:

çekinir çekinmez koyarım datlım

anaam yavrum yaa bi baktım orda kendi kendine uyuya kalmış..neden böyle olunca üzülüyorm..gariban gibi geliyo
Eki Görüntüle 523155 Eki Görüntüle 523156

:nazar::nazar::nazar::nazar:

ohh ohh maşallah..ay bnde hazrliim bakim iççekmi..ama bnmki üzüm suyunu bile içmio..dün bisürü yaptm buzlua koydum sbh muhallebisine koyuyorm

içmez tabi üzüm suyunu şarap istiyo aslan parçası

Aysel yaaa anlamadıgım bı sebeble ozelden mesaj atamıyorum kuzu yaa,tesekkur etmıstım bıde varsa baska guzel tarıflerın yollasana dıcektım

kızlar bebeğimin ateşi yüksek..bir inip bir çıkıyor,düşürmek için yapabileceğim ılık duş dışında aklınıza gelen ne var? :((((eşim gelince gideceğim doktora..

Back