- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
hayırlısı olsun allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsin bebişlerimizi benimde bi oglum var 6 yasında abi oluyor dıye cokkk mutluuu
Busranin canım nasılsın.
Bugün hastaneden gelince evde ayağım kaydı popo üstü düştüm aksilik olacak ya karnımın sag tarafı ağrıyı inşallah bisey olmaz
Busranin canım nasılsın.
Bugün hastaneden gelince evde ayağım kaydı popo üstü düştüm aksilik olacak ya karnımın sag tarafı ağrıyı inşallah bisey olmaz
Size maşallahhhh diyorum başka da bişey demiyorum
daha ay bitmeden hemen hamilelikler belli olmuuuşşş,şaşırdım valladelimiziiiiz,akıllı mısınızzzzzzzz
benim SAT 7 haz. ama daha bişey belli değil adetim 3-4 gün gecikmeden de test yapmayacağım
ondan sonra girerim aranıza inşalahh
benim 2.hamişliğim olacak
kızımı da çook beklemiştik,biraz zor hamile kalıyorum,hamileler bana da dua edin bu ay tutturmuş olalım da aranıza gireyim
beni tanımaktanm çok mutlu olursunuz çoook espirik bi şahsiyetimdir
yeni hamilelere hayırlı olsun:)ne güzel her gün artıyor sayı
sevgili anneyimben senin de gözün aydın olsun:)SAT 7 mış senin;benimki de 9 haziran..sende hiç belirti oldu mu test yapmadan önce??sürekli kendimi dinliyorum:97:
İnşallah bişey olmamıştır canım. Dikkat et kendine.
idare idiyorum canım ya benım mıdem bulanmaya başladı cok erken daha aslındaa kokulara karsı cok hassasım oguruyorum arada senın varmı bulantıların falan dıkkatlı ol tatlım ya bısey olmamıstır ınsallah cokmu hızlı düştünki ?? kac haftalık hamılesın sımdı sen doktora gıtmıssın sanırım keseyı gordunmu bende yarın sabah 9 45 te doktorumla randevum varr ınsallah gorurum bebeişimin kesesini
canım bugun suphelendım mıdem cok bulanıyo ve agzımın tadı yoktu hıcc esımde goguslerın buyuyo senın ıyınce yapayım bı dedım :)) ve en onemlısı oglum anne karnında kardesım var dıyıp durdu :)) melegım
semracım sagol canım aksılık ıste
canım benımde bulantım basladıı malesef erken olmasına ragmen hızlı dustum ama bısey olmadı galıba
3 hafta 3 gun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?