2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsin bebişlerimizi benimde bi oglum var 6 yasında abi oluyor dıye cokkk mutluuu

Hüsranım sagol canım benim kide 4 buçuk yasında Mart 22 doğumlu inşallah bu bebeğimde Mart 13 aynı ay doğumlu olucaklar. Bizimkide çok sevindi sabahtan beri eli karnımda

arkadaşlar ben de mart annesi olacağım allah nasip ederse
bugün aldık mutlu haberi hala inanamıyorum gerçi
satım 2hazirandı beklenen doğum tarihi 8 mart inşallahhhhh

Yeni hamislerimiz hosgeldiniz
Doktordan geldim kan tahlilimdede hamile oldugum çıktı doktor hormonların çok iyi adetine 4 gün olmasına rağmen degerin çok yuksek çıktı dedi belki coguldur dedi bende aman inşallah değildir bende hayırlı ama tek istiyorum dedim :))

Busranin canım nasılsın.
Bugün hastaneden gelince evde ayağım kaydı popo üstü düştüm aksilik olacak ya karnımın sag tarafı ağrıyı inşallah bisey olmaz

yeni hamilelere hayırlı olsun:)ne güzel her gün artıyor sayı
sevgili anneyimben senin de gözün aydın olsun:)SAT 7 mış senin;benimki de 9 haziran..sende hiç belirti oldu mu test yapmadan önce??sürekli kendimi dinliyorum:97:

Busranin canım nasılsın.
Bugün hastaneden gelince evde ayağım kaydı popo üstü düştüm aksilik olacak ya karnımın sag tarafı ağrıyı inşallah bisey olmaz

idare idiyorum canım ya benım mıdem bulanmaya başladı cok erken daha aslındaa kokulara karsı cok hassasım oguruyorum arada senın varmı bulantıların falan dıkkatlı ol tatlım ya bısey olmamıstır ınsallah cokmu hızlı düştünki ?? kac haftalık hamılesın sımdı sen doktora gıtmıssın sanırım keseyı gordunmu bende yarın sabah 9 45 te doktorumla randevum varr ınsallah gorurum bebeişimin kesesini

slm kizlar bende 2012 subat annesi olacagim insAllah.....
masAllah masAllah mart anneleri gelmis bile cok guzel yaa 2 ay nasil gecti anlamadim bende.... Alahim kucaginiza aldiginiz gunleri de göstersin insAllah yolunuz acik olsun kizlarrr

Size maşallahhhh diyorum başka da bişey demiyorum
daha ay bitmeden hemen hamilelikler belli olmuuuşşş,şaşırdım valladelimiziiiiz,akıllı mısınızzzzzzzz

benim SAT 7 haz. ama daha bişey belli değil adetim 3-4 gün gecikmeden de test yapmayacağım
ondan sonra girerim aranıza inşalahh

benim 2.hamişliğim olacak
kızımı da çook beklemiştik,biraz zor hamile kalıyorum,hamileler bana da dua edin bu ay tutturmuş olalım da aranıza gireyim
beni tanımaktanm çok mutlu olursunuz çoook espirik bi şahsiyetimdir

canım mrb benımde adetım 7 hazırandı bugun kan ve ıdrarda cıktı :) meraktan bekleyemedımm

oglumdada erken cıkmıstııı

ınsallah canım hayırlısıyla hamılesındır aramıza beklıyoruz

canım bugun suphelendım mıdem cok bulanıyo ve agzımın tadı yoktu hıcc esımde goguslerın buyuyo senın ıyınce yapayım bı dedım :)) ve en onemlısı oglum anne karnında kardesım var dıyıp durdu :)) melegım

İnşallah bişey olmamıştır canım. Dikkat et kendine.

semracım sagol canım aksılık ıste

canım benımde bulantım basladıı malesef erken olmasına ragmen hızlı dustum ama bısey olmadı galıba
3 hafta 3 gun canım

1 hafta sonracagırdı benı tekrar ama antalyada annemın doktoruna gıdıcem artık orda olucam cunku

kızlar ıyı gecelerrr hepınızeeeeeee

aaa aynı sanırım bızım bebıslerımız benımde tahmınıme gore muzicem 3 hafta 3 günlük oldu duaedın bana sabah doktora gıdecem net kac haftalık oldugunu ogrencem kesemızı gorurur ınsallah gelır gelmez yazıcam sızee

guanydın guzel anne ve anne adaylarım umarım guzel haberlerle baslarız bugunnnn :)

Günaydın arkadaşlar,

Büşracım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Kesenin görünmesi zor gibi ama bakarsın görünür. Son teknoloji usg cihazları var artık. 3 gün önce doktor bana karından bakmasına rağmen ümitli duruyor demişti kan sonucu çıkmadan önce. Hadi hayırlısı

günaydın kızlar, nasılsınız bugün ???

aramıza yeni katılan hamişler hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…