sabahın 5 i ve uyandım görüyor musun yaaa uyumayı özledim geceleri de sevmez oldum ne olacak böyle ya sabır ya rabbim ya sabırrr
IM BAKALIM NE OLACAKK PUFFFBenimde bugün kontrolüm var yine, ve yine ağrım yok :)) bakalım bizi neler bekliyor
Kizlarrrr hastaneye gidiyorum suan annem saçlarımı lüle yapıyor. Dua edin bol bol muhtemelen 12 gibi bebeğime kavuşmuş olurum inşallah Allah'ın izniyle
Doğurmayan arkadaşlar hadi bakalım Allah yardımcınız olsun sağ salim evlatlarınıza kavuşun sizde, artık yeni topicimize geçelim yavaştan
benim sütüm yetmiyor malesef canım ve mama takviyesi yapıyoruz. yoksa uykuya dalar dalmaz ac oldugu ıcın cığlık cığlığa uyanıyor kolumu, yüzümü, ellerimi, omuzumu nereyi görse emiyor. mama yedikten sonra mışıl mışıl uyuyor. doktorumuzda önce anne sütü doymazsa mama ver dedi. günde yaklasık 200-300 ml mama içiyor.
canım bence doktoruyla konuşmak en doğrusu..
malesef bizde mama yiyoruz çünkü sütümüz çoök az akşamdan sabaha bekliyorum sonra sağyorum ve bi bakıyorum sadece 15 sisi çıkmış önceleri çok mücadele ettim çok ağlattım emsin diye ama doktorumuz aç bırakma yoksa obez bi çocuk olur mamayı vereceksin dedi ve bende istemesemde veriyorum malesef
ve süt olsundiye yemedğiyim içmediğim bişey kalmadı ama olmayınca olmuyo
süt olmayınca oda çekmek istemiyo tabi çok üzülüyorum..
Kızlar o güne kadar bişey olmazsa pazartesi sezaryana giriyorumpanikle beraber garip bi dinginlik var allah sonumuzu hayır etsin
bugün kontrolümüz vardı doktorumuz sıvı azalması olduğunu söyledi ve cuma günü rahim içine yerleştirelecek fitille doğum yapmayı önerdi bir bilgisi olan varmı acep?
normal doğum deneyeceksin yani di mi hadi hayırlısı güzel haberler inşallah
son haftada sıvı azalması çok normalmiş bebek hareketlerin ne durumda yavaşladı mı?
ama rahim içine fitil yerleştirip sonrada suni sancı mı vercek bilemedim biraz heycan biraz korku var Allah yardımcımız olsun.. bebeğimizin hareketleri gayet iyi yarın son bi nst ondan sonra cuma günü sabah 5 de gel dedi :)
hayırdır cnm ya doktor ne bahane buldu bugün kontrolünde? suni sancı denemeyecek miymiş?
Yok canım yaa benim doktor normalci zaten ama bizim melek fazla büyüdü 4 kiloyu geçtiiri olduğu içinde hiç gelmeye yeltenmiyo bile. Açıkcası pazartesiye kadar gelirse diye ben bile tırsmaya başladım nasıl çıkacak diye
ama rahim içine fitil yerleştirip sonrada suni sancı mı vercek bilemedim biraz heycan biraz korku var Allah yardımcımız olsun.. bebeğimizin hareketleri gayet iyi yarın son bi nst ondan sonra cuma günü sabah 5 de gel dedi :)
kızlar ben geldım bugun dr um nst ye bagladı ctesi tekrar gelıcen dedı egerkı sancım olmazsa artık bızımde dogum gunumuz bellı pazartesi yatış yapıcaz kısmetse sunı sancıyla denıcek dr um tabı oz gune kadar benım zilli kndılıgınden gelmezse :))
kullanılmayacak benden hbrler bole canımm en sonunda bellı artık gunumuz benı heyecan ve korku sardı kızlarrrrrrr :18:
tarcın senden ne haber varmı bı gelişme canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?