• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sabahın 5 i ve uyandım görüyor musun yaaa uyumayı özledim geceleri de sevmez oldum ne olacak böyle ya sabır ya rabbim ya sabırrr

AYNEN BENDE UYANMIŞTIM O SAATTE BILSEYDIM UYANIK OLDUGUNU GELIRDIM CANM DERTLAŞIRDIK

Benimde bugün kontrolüm var yine, ve yine ağrım yok :)) bakalım bizi neler bekliyor
IM BAKALIM NE OLACAKK PUFFF:31:

BENDE GIDICEM BIRAZDAN KONTROLE CAN

Kizlarrrr hastaneye gidiyorum suan annem saçlarımı lüle yapıyor. Dua edin bol bol muhtemelen 12 gibi bebeğime kavuşmuş olurum inşallah Allah'ın izniyle

AYY HADI CNM HYRLI HABERLERLE DON SENI BEKLIORUZ :nazar:

Doğurmayan arkadaşlar hadi bakalım Allah yardımcınız olsun sağ salim evlatlarınıza kavuşun sizde, artık yeni topicimize geçelim yavaştan :10:

VALLA CANIM BIZDE COK ISTIORUZ AMA BIZIM BEBİŞLERİN GELMEYE NIYETI YOK BIZ BU TOPICTE KALDIK GALIBAAAA :1:

benim sütüm yetmiyor malesef canım ve mama takviyesi yapıyoruz. yoksa uykuya dalar dalmaz ac oldugu ıcın cığlık cığlığa uyanıyor kolumu, yüzümü, ellerimi, omuzumu nereyi görse emiyor. mama yedikten sonra mışıl mışıl uyuyor. doktorumuzda önce anne sütü doymazsa mama ver dedi. günde yaklasık 200-300 ml mama içiyor.

valla bnmki de öle cnm.veriorum memeyii emio ama tam alamıoda memeyiii aldıramıorum hepsini emio 20 dk duruo uyuma moduna geçio yatağa geçiricem başlıo mızmızlanmaya ne gelirse ağzına doğru emmeye başlıo. senin bebeğin ne kadarlık oldu bnmki daha 12 günlük.ama veriorum mama maalesef.günde 200-300 ml demişsin peki hazırlarken mamayı ne kadarlık yapıosun ben bazen 30 ml bazende 60 ml yapıorumm valla

canım bence doktoruyla konuşmak en doğrusu..

malesef bizde mama yiyoruz çünkü sütümüz çoök az akşamdan sabaha bekliyorum sonra sağyorum ve bi bakıyorum sadece 15 sisi çıkmış önceleri çok mücadele ettim çok ağlattım emsin diye ama doktorumuz aç bırakma yoksa obez bi çocuk olur mamayı vereceksin dedi ve bende istemesemde veriyorum malesef
ve süt olsundiye yemedğiyim içmediğim bişey kalmadı ama olmayınca olmuyo
süt olmayınca oda çekmek istemiyo tabi çok üzülüyorum..

valla bende öle cnm çok üzülüyorum sonuçta en yararlısı anne sütü ama olmayınca olmuyor işte..bide şu gaz işini çözsekk çok daha güzel olacak.dr gazı için ne verir acaba.

kızlar nasılsınız doğum yapacak arkadaslar hadi cabuk olun ya valla meraktan catlıorum Sea en cokda seni:))) biz bebişle iyiyiz cok sukur ama göbeği dusmedı daha ya 10 gun oldu cok kurudu ama:26: benım sütde ancak yetıo sımdı ıcmedıgım sey kalmıo valla ama arkadasın dedıgı gıbı olmayınca olmuyo..bıraz buyudugunde yetmıcek muhtemelen ama kızlar mamadan korkmayın bence ya kilo kaybedıp zayıf dusmesındense mama yesin saglıklı olsunlarda mamayla buyusunler.elımızden geldıgı kadar gayret edıcez süt ıcın ama olmayıncada üzülmeyelım:20:

kızlar gaz ıcın benım kuzenım bebeğine yapıodu karnını ayaklarının altını çörekotu yağıyla ovuyodu sonra bacaklarını karnına dogru ıterek gazını cıkartıodu bebegının bi deneyın bence..

kasım ayı anneleri topiğine uğramayalı bir çok anne doğum yapmış ne güzel analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsun bebişleriniz darısı bizlerin başına hayırlısıyla inşallah:40:

bugün kontrolümüz vardı doktorumuz sıvı azalması olduğunu söyledi ve cuma günü rahim içine yerleştirelecek fitille doğum yapmayı önerdi bir bilgisi olan varmı acep?

Son düzenleme:
bugün kontrolümüz vardı doktorumuz sıvı azalması olduğunu söyledi ve cuma günü rahim içine yerleştirelecek fitille doğum yapmayı önerdi bir bilgisi olan varmı acep?

normal doğum deneyeceksin yani di mi hadi hayırlısı güzel haberler inşallah
son haftada sıvı azalması çok normalmiş bebek hareketlerin ne durumda yavaşladı mı?

normal doğum deneyeceksin yani di mi hadi hayırlısı güzel haberler inşallah
son haftada sıvı azalması çok normalmiş bebek hareketlerin ne durumda yavaşladı mı?

ama rahim içine fitil yerleştirip sonrada suni sancı mı vercek bilemedim biraz heycan biraz korku var Allah yardımcımız olsun.. bebeğimizin hareketleri gayet iyi yarın son bi nst ondan sonra cuma günü sabah 5 de gel dedi :)

ama rahim içine fitil yerleştirip sonrada suni sancı mı vercek bilemedim biraz heycan biraz korku var Allah yardımcımız olsun.. bebeğimizin hareketleri gayet iyi yarın son bi nst ondan sonra cuma günü sabah 5 de gel dedi :)

gözünaydın canım hayırlısıyla yarını da atlatalım inşallah sağlıkla sıhhatle Amin :)

hayırdır cnm ya doktor ne bahane buldu bugün kontrolünde? suni sancı denemeyecek miymiş?

Yok canım yaa benim doktor normalci zaten ama bizim melek fazla büyüdü 4 kiloyu geçti :( iri olduğu içinde hiç gelmeye yeltenmiyo bile. Açıkcası pazartesiye kadar gelirse diye ben bile tırsmaya başladım nasıl çıkacak diye

Yok canım yaa benim doktor normalci zaten ama bizim melek fazla büyüdü 4 kiloyu geçti :( iri olduğu içinde hiç gelmeye yeltenmiyo bile. Açıkcası pazartesiye kadar gelirse diye ben bile tırsmaya başladım nasıl çıkacak diye

son haftaya gelinince en büyük sıkıntı bu kilo mevzusu oluyor sanırım
Allah hayırlısını nasip etsin sağlıklıca ikinizde kurtulunda
bence normal sezeryan önemli değil

kızlar ben geldım bugun dr um nst ye bagladı ctesi tekrar gelıcen dedı egerkı sancım olmazsa artık bızımde dogum gunumuz bellı pazartesi yatış yapıcaz kısmetse sunı sancıyla denıcek dr um tabı oz gune kadar benım zilli kndılıgınden gelmezse :))

kullanılmayacak benden hbrler bole canımm en sonunda bellı artık gunumuz benı heyecan ve korku sardı kızlarrrrrrr :18:

hadı hyrlısı cnm o rahıme ılac yerlştrme ışını ben dr uma sordum bugun yok yok o işi uzatıo dedı gerek yok dedı dırek sunı sancı verıcez dedı bana da dr um bnmde ptesıye kadar kendılıgınden gelmezse ptesı yatış yapıoruz hastaneye hyrlısı artık cnmmm sen bnden oncesın lutfen yazda yaşadklarını bana yardımcı olur belkı gerılmeye başladım wallaaaa pufffff:18:

kızlar ben geldım bugun dr um nst ye bagladı ctesi tekrar gelıcen dedı egerkı sancım olmazsa artık bızımde dogum gunumuz bellı pazartesi yatış yapıcaz kısmetse sunı sancıyla denıcek dr um tabı oz gune kadar benım zilli kndılıgınden gelmezse :))

kullanılmayacak benden hbrler bole canımm en sonunda bellı artık gunumuz benı heyecan ve korku sardı kızlarrrrrrr :18:

seaaaaaaaaa bababababababa yahu kızlar noluyo size :) e o zaman benim doktorda benzer şeyler söyleyebilir demek, herşeye hazırlıklı gideyim, hakkımızda hayırlısı olsun, belkide aynı zamanlarda alırız bebeklerimizi kucağımıza
40 haftayı çok geçirmek istemiyor demek ki doktorlar, iyi hoş benim 2 arkadaşımın bir tanesini 41 haftası bitene kadar diğerini de 42 bitene kadar beklemiş doktorları ama sonuçta ikiside sezeryan olmuştu beklemeleri bi işe yaramamıştı
inşallah suni sancı normal sancıyı tetiklerde güzel haberler veririz hepimiz kızlar

sea suyu ne durumdaymış bebeğinin?
kilosu boyu falan nasılmış?

Son düzenleme:
Back