2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aman aman taze annış te burdaymış
cnm benım napıyo bızım ufaklık mızırdanmaya devammı bakalım
kontrole gıdıcektın cnm nasıl gectı bızde dun dr daydık
ay erva2008 ın bebegının resmını gördum maşalla bıblo gıbı ya

Kızlar oğlumun gözü çapaklandı çok fena açılmıyo
Ne yapabilirim bi firkri olan var mı:26:

canım bence doktoruyla konuşmak en doğrusu..

valla ne yapacağımı şaşırdım memeyi veriyorum 20 dk uyuyor bir guzel sonra yatırıyorum 15 dk sonra uyanıyor acaba sutüm mü kuvvetsiz mama veriyormusun ben arada vermek zorunda kalıyorum

malesef bizde mama yiyoruz çünkü sütümüz çoök az akşamdan sabaha bekliyorum sonra sağyorum ve bi bakıyorum sadece 15 sisi çıkmış önceleri çok mücadele ettim çok ağlattım emsin diye ama doktorumuz aç bırakma yoksa obez bi çocuk olur mamayı vereceksin dedi ve bende istemesemde veriyorum malesef
ve süt olsundiye yemedğiyim içmediğim bişey kalmadı ama olmayınca olmuyo
süt olmayınca oda çekmek istemiyo tabi çok üzülüyorum..

merhaba herkese,

SEA daha bekliyon mu canım sen?
nasıl durumlar?

ben toparladım kendimi çabucak bugün doktora gittik bebeğim gayet iyi dikişlerimde iyi. sezeryan olmaktan cok korktum ama gayet iyi hissediyorum. öpücükler hepinize..

ay evet şekerim yaa bakalım yarın yıne kontrolumuz war bakalım ne olacak hyrlısı artık bebegın nasıl ıyıdır inş... senınde ıyıleşmene cok sevndım...

hot-ice naptınnnnn???

şimdi biraz iyiyim

sea senin bebek benimkinden de geç gelecek gibi görünüyor :) baskı yokmuş baksana gıdıklıomuş :)

hot-ice naptınnnnn???

şimdi biraz iyiyim

sea senin bebek benimkinden de geç gelecek gibi görünüyor :) baskı yokmuş baksana gıdıklıomuş :)

evet annesıne hıc kıyamıo bnm kız gıdıklayıp duruo parmaklaryla :))) ee sen bnden 1 hafta ondesn sen dogurcan snrada ben sıraylaa cıcımm

hamilelik döneminde bahsettiğin kaşıntılı dönemi bende yaşadım uyuzlar gibi kaşınıyordum ve tekrar nüksetti iki gündür yine kaşınıyorum ellerimin üzeri göğüslerim karnım kaşıntıdan uyuyamadım dün gece ...
doktor ilaç fln verdi mi ?

evet annesıne hıc kıyamıo bnm kız gıdıklayıp duruo parmaklaryla :))) ee sen bnden 1 hafta ondesn sen dogurcan snrada ben sıraylaa cıcımm

tarcın 1 hafta yokmuş laa 2 gunmuş aramızzzz

evet yaaa boşuna konuşmuyoruz burda :) benim belirtiler senden daha çok bilmem artık :)

ben cuma gidiyorum muayeneye bakalım neler olacak inşallah hakkımızda hayırlısı olur dua edelim

sen yarın gidiyorsun mutlaka haber ver gelişmeleri

Kızlar oğlumun gözü çapaklandı çok fena açılmıyo
Ne yapabilirim bi firkri olan var mı:26:
benim oğlanında çapaklandı canım ilk önce sol gözü sonra her ikiside oldu, uyanınca gözünü açamıyor yavrum, anne sütü ile sil sürekli , ben öyle yapıyorum, 2 gün sonrada doktora gidicez zaten bakalım damla filan verecekmi yazarım canım. ama çapaklanma yeni doğanlarda normal dediler üzülme

heheh olsun cnm sen dogur farketmez artık doguralımda sen bnden once dogur sıkıntı yokk :))

tamam tamam eve gecınce hbr verırım once agdaya gıdıcem arıfe gunu gtmıştım dogum bayrmdan snra olur dıe ama nerde yokk anam tuyler beklemıo uzadı gene oramı aldrcam sadece ordan da hastaneye gecıcem eşim de benı beklıcek ben temzlenırken garııbım karı bı doguramadı o da sıkıldı iyiceee :)))

Evet Avil merhem kesmeyince şimdi hapını kullanıyorum ama benimkiler azdilar ve her yerimi sardılar büyüyüp şiştiler her yerim yanıyor yara yaptım resmen kasimaktan.

Bebeğimi artık alalim istedik kizlar alerji butun vucudumu sardi gunlerdir 1-2 saatlik uykuylayim, gunum gecti, bebegimin kilosu masallah 3,700 o yuzden yarın sezeryana giricem sanırım hala sancım gelmezse artik riske atmaya gerek yok dedik. Cunku hepimiz stresliyiz esim ve ailelerimiz de dahil. bu Dakika'dan itibaren yemeği içmeyi kesiyorum. Epidural isteyeceğim inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin, bir de epidural sezeryan olanlar ne kadar sürede kendilerine geldiler merak ediyorum

sabahın 5 i ve uyandım görüyor musun yaaa uyumayı özledim geceleri de sevmez oldum ne olacak böyle ya sabır ya rabbim ya sabırrr

Son düzenleme:
Kizlarrrr hastaneye gidiyorum suan annem saçlarımı lüle yapıyor. Dua edin bol bol muhtemelen 12 gibi bebeğime kavuşmuş olurum inşallah Allah'ın izniyle

Kizlarrrr hastaneye gidiyorum suan annem saçlarımı lüle yapıyor. Dua edin bol bol muhtemelen 12 gibi bebeğime kavuşmuş olurum inşallah Allah'ın izniyle

Canımm ne güzel, sanırım bizimde sonumuz senin gibi olcak bekliyoz ama benim kızda tosuncuk gelcek gibi değil :) ne güzel siz kavuşcaksınız bizi bekletiyo daha doktor, allahım sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inşallah

Doğurmayan arkadaşlar hadi bakalım Allah yardımcınız olsun sağ salim evlatlarınıza kavuşun sizde, artık yeni topicimize geçelim yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…