Benim doktrorumda başta lansinosh verdi.. Ama daha hastanedeki ilk gün berbat oldu göğüs uçlarım.. Doktorum, lansinosh yara olmadan önce besleyici olarak kullanılır, eğer yara olduysa abepanthene kullanacaksıun dedi bana.. Bence sende bepanthene kullan canım.. Ama unutma bu kremi her kullanmada temizlemen gerek...
Benim bebişimde sürekli emmek istiyor.. Hiç durmadan.. Ya uyuyacak, kiii uykuda uyku değil sürekli mızırdanma.. Ya da ağlayacak, emecek.. Öyle boş boş durduğunu, etrafa baktığını hiç görmedim... Doktorumuza da kaç kere sorduysam, "bebekler sadece acıktıkları için ağlamazlar, sevgi ister, ilgi ister ağlarlar, ağlayacak tabii " deyip konuyu kapatıyor.. Huysuz bebek çok zor, ilk oğlumda böyle çok huysuzdu benim.. Ne zorluklarla büyütttüm ben onu, sanki şimdi sil baştan yapmış gibi hissediyorum.. Bunalıyorum bazen.. Rabb'im affetsin, yardım etsin hepimize...
aynısı bnde de var kolları bırı sagda bırı solda gıdıklayıp duruo bnm kızda ama öle cok baskı yok aşagıya dgruuu bnmkınde :)ayy sabrszlkla kucagıma alacagım gunu beklıorum melegımı mıs kokulumuuuuuuannesının prensesııııı
ya kızlar bulantım oluyor dünden beri hafif hafif kusma hissi oluyor hafiften
sizde bu tarz sıkıntılar var mı yoksa sadece ağırlık mı hissediyorsunuz
benimki artık yatarken kalkarken zorlanmayı kasık ağrılarını geçti extra şeyler çıkmaya başladı
örneğin bebek şeyime şeyime vuruyor sanki kolu şeyimden çıkacakmış gibi sizde oluyor mu?
Kızlar oğlumun gözü çapaklandı çok fena açılmıyo
Ne yapabilirim bi firkri olan var mı:26:
cnm en dogalı sabah cay demlıcen ya cay tabagına demınden azcık koy pamukla temızlee yada şmdi yap demle 2 dkka cayı temzle bebişinin gozunu korkma hıc bışı olmaz cnm
aman aman taze annış te burdaymış
cnm benım napıyo bızım ufaklık mızırdanmaya devammı bakalım
kontrole gıdıcektın cnm nasıl gectı bızde dun dr daydık
ay erva2008 ın bebegının resmını gördum maşalla bıblo gıbı ya
ayy yaren bnde gormek ıstıorum cnm nrden gorebılırım ? bebegı kızmıydı erkekmı ?
Kızlar oğlumun gözü çapaklandı çok fena açılmıyo
valla ne yapacağımı şaşırdım memeyi veriyorum 20 dk uyuyor bir guzel sonra yatırıyorum 15 dk sonra uyanıyor acaba sutüm mü kuvvetsiz mama veriyormusun ben arada vermek zorunda kalıyorum
merhaba herkese,
SEA daha bekliyon mu canım sen?
nasıl durumlar?
ben toparladım kendimi çabucak bugün doktora gittik bebeğim gayet iyi dikişlerimde iyi. sezeryan olmaktan cok korktum ama gayet iyi hissediyorum. öpücükler hepinize..
hot-ice naptınnnnn???
şimdi biraz iyiyim
sea senin bebek benimkinden de geç gelecek gibi görünüyor :) baskı yokmuş baksana gıdıklıomuş :)
Kizlar ay hafta gün sayarken iller plakalar derken günlerimiz bitiverdi iste.
Şimdi yorum yazarken farkettim de takvim kalkivermis, şaşırdım üzüldüm sevindim karmakarisigim :/
Yalnız ben hala doğurmadım, kaşıntılardan dokuz doğurdum o ayrı :)
Bugün kontrolde hersey yolunda bekleyebiliriz 1 hafta daha ama her 2 günde 1 kontrol şartıyla dedi doktorumuz. Ben de normal doğurmayı cok istediğim icin kabul ettim.
Bütün vücudumda döküntü oldugundan bahsetmiştim ya cildiyeye göründüm tam da tahmin ettigim gibi Pupp teşhisi kondu.
Pupp %1 gebelerde gorulebilen kasintili alerjik bir deri hastaligi. Tam nedeni aciklanamasa da gebeliğe bağlı gerilmelerle ortaya çıkıyor. Çılgınca kaşınıyor ve sürekli artıyor suan heryerimi kapladı yüzüm hariç, uykular haram, bütün yaşamımı etkiledi.
Allah'tan doğumdan birkaç hafta sonra kendiliğinden geciyormuş, bebeğe bu donemde bulaşma riski yok cok şükür.
Ama mahvoldum kaç gündür
Şimdi doğal yollarla sancımın gelmesini bekliyorum, dua alma sırası bende, sizlerden dua etmenizi rica edeceğim.
evet annesıne hıc kıyamıo bnm kız gıdıklayıp duruo parmaklaryla :))) ee sen bnden 1 hafta ondesn sen dogurcan snrada ben sıraylaa cıcımm
tarcın 1 hafta yokmuş laa 2 gunmuş aramızzzz
benim oğlanında çapaklandıKızlar oğlumun gözü çapaklandı çok fena açılmıyo
evet yaaa boşuna konuşmuyoruz burda :) benim belirtiler senden daha çok bilmem artık :)
ben cuma gidiyorum muayeneye bakalım neler olacak inşallah hakkımızda hayırlısı olur dua edelim
sen yarın gidiyorsun mutlaka haber ver gelişmeleri
hamilelik döneminde bahsettiğin kaşıntılı dönemi bende yaşadımuyuzlar gibi kaşınıyordum ve tekrar nüksetti iki gündür yine kaşınıyorum ellerimin üzeri göğüslerim karnım kaşıntıdan uyuyamadım dün gece ...
doktor ilaç fln verdi mi ?
heheh olsun cnm sen dogur farketmez artık doguralımda sen bnden once dogur sıkıntı yokk :))
tamam tamam eve gecınce hbr verırım once agdaya gıdıcem arıfe gunu gtmıştım dogum bayrmdan snra olur dıe ama nerde yokk anam tuyler beklemıo uzadı gene oramı aldrcam sadece ordan da hastaneye gecıcem eşim de benı beklıcek ben temzlenırken garııbım karı bı doguramadı o da sıkıldı iyiceee :)))
Kizlarrrr hastaneye gidiyorum suan annem saçlarımı lüle yapıyor. Dua edin bol bol muhtemelen 12 gibi bebeğime kavuşmuş olurum inşallah Allah'ın izniyle[/QUOT
Hadi inşallah hayırlısıyla bir solukta ve kolaylıkla olup bitiversin ve sağlıcakla bu defa görünen şekliyle de iki kişi olarak dönün evinize mutlu mesut bebeğinizle.
Kizlarrrr hastaneye gidiyorum suan annem saçlarımı lüle yapıyor. Dua edin bol bol muhtemelen 12 gibi bebeğime kavuşmuş olurum inşallah Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?