Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hani benim uykusuzlarım?? uyku tutmayanlarım?? uykudan uyananlarım??
senide uyku tutmadı sanırım bende halen ayaktayım üstelik sabah 8'de doğuma gircem
hani benim uykusuzlarım?? uyku tutmayanlarım?? uykudan uyananlarım??
ya bende vardm ama yataktan cıkmadım bu sefer hattaa eşime soylendım hep yatakta sabaha kadar ne kadar cok uyuyosun sen ac azcık su gozunu dıe ama adam benı hıc kale almıo nyapsın o da çalışıo bıde bnlemı ugraşcak gece gece pufff ezandn snra dalmşım zorla
rahimde yumuşama ve hiç açılması olmayan için ilk adım rahim içine fitil sonra damardan suni sancı ...
ben o şekilde 18 saat sancı çekerek doğum yaptım
Mertur yarın sabah saat 5de hastaneye yatış yapacam ne olur bana acele cevap yazzzz (
Mertur yarın sabah saat 5de hastaneye yatış yapacam ne olur bana acele cevap yazzzz (
normal denencek dımı cnm sana once catı muayenen nası gecmıştı pekı uygunmusun normale ? bana catı muayenessı bıle yapılmadı ama normal denencek ptesı yarınden snra snden hbr beklıorum nası gectıgını bana mutlaka yaz cok korkuorum bnde eeeee ((
canım daha dogurmamışsın hayret ettim valla senin nişan geleli kaç gün oldu daha bişey yok mu belirti filan ben küt diye doguma gittim seninle yazıştıgımız gün 16 gün olmuş zaman ne çabuk geçiyo dilerim sende bir an önce kavuşursun bebişine
yok cnm dogurmadım ama artık kendılıgınden gelmezse ptesı yatıoruz ve sunı sancıyla denıcek dr um ve ben cok korkuorum sunı sancıdan nasıl oluo yavaş yavaş mı başlıo sancı yoksa bı anda şiddetlemı başlıo ayy yazarmıısn bıraz detaylı cnm yaaaa :18:
sancı kısmı zordu gece 2 de hastaneye yattım rahim içine ilaç yerleştirildi o sancılar o kadar zorlamadı tabi sırada karnım toktu enerjim yerindeydi 100 ü geçen sancılar oluyordu biraz ah uh yapıyordum o kadar , açılmam çok çok yavaş ilerliyordu saat 12 oldu 4 cm açılmam vardı o da zorlayarak , suni sancı vermeye başladılar damardan . saat 15 oldu yine 4 cm açıklık zorlayarak , sürekli geziniyorum sabahtan beri ayaktayım odamın içinde , karnım acıktı sancılar 100 leri daha da aşıyor biraz biraz bağırtmaya başladı beni , halsizlik uykusuzluk ve açlıktan olduğunu düşünüyorum ama saat 16 dan sonra bana yüksek doz suni sancı vermeye başladılar onlar çok zorlayıcıydı . sancı sürelerinde sancı giriyor sonra geçiyor benim son süreçte geçme kısmı yoktu direk yüksekten devam ediyordu saat 20 gibi kontrol için doğumhaneye aldılar doktorum 15 dakika daha bekleyelim dedi odama geldim yatağın ayak ucunda ayaklarım açık tuvalete oturacakmış gibi yapıp ıkınmaya fln çalışıyordum . son kısımlarda ebeler hemşireler hep büyük tuvaletin gelmiş hissi varmı diye soruyordu bende küçüğü gelmiş gibi bir his oluyordu . son kısımda bebeğimin indiğini hissettim bu arada hastaneyi de inletiyordum . hemen sandalye getirdiler doğumhaneye aldılar , bu kısım sancı kadar uzun sürmedi çok şükür üç ıkınmada çıktı bebeğim çok çabuk oldu
sana tavsiyem ben nst haricinde ayakta durmaya çalışıyordum çok çok yorucu oluyor ama uzanırken hem sancı daha ağrılı oluyor hemde ayakta durmak bile açılmaya daha yardımcı oluyor , ben artık son üç saat fln bayılma derecesinde halsizdim eşim tutuyordu ayakta resmen beni
inşallah senin sancı kısmında uzun sürmeden bebeğine kavuşursun , hayırlı haberlerini verirsin
oyy oyyy cekecegız yanı bu sancıları anladıgım kadaryla ısın zor kısmı sancı anı bebegın cıkması cok kısa surede oluyor dımı ? ayy bnmkı kac saatte olacak acaba hastaneye karnımz tokmu gtmelıyız guclu olmak ıcın nede olsa bışı yıyemıcez sanırım sancı cekerkennn:18:
canım hiç korkma korktukça daha kötü olur benim oglanda zorla olmuştu ilk fitil verdiler hiç bişey olmadı sonra suni verdiler ilk serum bitmeden sancılanmaya başladım yavaş yavaş giriyo sancı dayanabilecegin bi sancı oluyo en son nokta zaten sadece adet agrısının en şiddetli halini düşün zaten fazla sürmüyo doguruyosun oglumda 3 saatte falan dogurdum ama uyuyarak sancı aralarında uyuyodum ama 2, dogumda çok çabuk oldu akşam 8,15 de suni verdiler 10 gibi sancım başladı o da suyu patlattıgı için doktorum fazla sürmedi en fazla 2 saattir ama son yarım saati şiddetliydi o da olması lazım zaten yoksa bebiş nasıl aşagı itilecek çıkacak demi korkmana gerek yok şimdi olsa yine dogururum diyorum o kadar düşün yani korkma
tok git bence ne su ne yiyecek doğuma kadar hiç birşey yemene izin vermiyorlar çünkü heran sezeryana gitme ihtimalide var