hadı hyrlısı cnm o rahıme ılac yerlştrme ışını ben dr uma sordum bugun yok yok o işi uzatıo dedı gerek yok dedı dırek sunı sancı verıcez dedı bana da dr um bnmde ptesıye kadar kendılıgınden gelmezse ptesı yatış yapıoruz hastaneye hyrlısı artık cnmmm sen bnden oncesın lutfen yazda yaşadklarını bana yardımcı olur belkı gerılmeye başladım wallaaaa pufffff:18:
seaaaaaaaaa bababababababa yahu kızlar noluyo size :) e o zaman benim doktorda benzer şeyler söyleyebilir demek, herşeye hazırlıklı gideyim, hakkımızda hayırlısı olsun, belkide aynı zamanlarda alırız bebeklerimizi kucağımıza
40 haftayı çok geçirmek istemiyor demek ki doktorlar, iyi hoş benim 2 arkadaşımın bir tanesini 41 haftası bitene kadar diğerini de 42 bitene kadar beklemiş doktorları ama sonuçta ikiside sezeryan olmuştu beklemeleri bi işe yaramamıştı
inşallah suni sancı normal sancıyı tetiklerde güzel haberler veririz hepimiz kızlar
yok cnm okadar bekletılmez ndn bebek kakasını yaparsa mecbur sezeryana gırersın bu sebebten bnm zaten tahmını dogum tarıhım 27 kasım ya dr um da bebek kendılıgınden gelmezsed 26 kasımda dogurtcak işte
sea suyu ne durumdaymış bebeğinin?
kilosu boyu falan nasılmış?
canım ben cuma ya da cumartesi gideceğim doktora eşimin izin alma durumuna bağlı.. onsuz gitmek istemiyorum
işte yarını da atlatalım hangi gün gidebilirsem muhtemelen parmağı yicem doktordan :)
inşallah canım bende korkuyorum valla Allah yardımcımız olsun... doğum iyi geçerde hemen ayağa kalkarım, annemler Trabzondan gelicek onlarla iyi bi şekilde vakit geçirmek istiyorum bebeşimizde uslu bi bebek olur inşallah valla bütün yaşadıklarımı anlatıcam merak etme
bu nst de bebekte sancı çıkarsa ya da kasılma falan doktorlar ne karar veriyor? yani senin hissetmediğin sancılar oluyor anladığım kadarıyla? ee peki çıkarsa sonuçta bebeğe zararlı mıymış napıomuş?
ben trabzondan konyaya gelin geldim canım, aslen İstanbul kartal doğumluyum karışık işte uzak olunca herkese daha bi zor herşey ama yinede annemlerin gelmesine çok seviniyorum bu yüzden ii vakit geçirmek için bir an önce iyileşip ayağa kalkmalıyım :)
ben bugun humana stıll te a de aldım kızlar dogum oldugu gun ıcmeye başlıcam herhalde erken ıcmeye gerek yoktur ?
kızlar ben geldım bugun dr um nst ye bagladı ctesi tekrar gelıcen dedı egerkı sancım olmazsa artık bızımde dogum gunumuz bellı pazartesi yatış yapıcaz kısmetse sunı sancıyla denıcek dr um tabı oz gune kadar benım zilli kndılıgınden gelmezse :))
kullanılmayacak benden hbrler bole canımm en sonunda bellı artık gunumuz benı heyecan ve korku sardı kızlarrrrrrr :18:
Doğum tarihi bellimi bilemiyorum ama belli değilse içme erken getirtebiliyomuş oda iyi bişey değil ilk süt çok önemli demişti benim doktorum bile erkenden süt gelsin diye uğraşma sakın demişti
Kizlar bende yarin doktora gidecegim. Bakalim ne diyecekler bize. İcmedigim kusburnu yemedigim hurma kalmadi ama benim oglumun gelecegi yok. Cok merak ediyorum artik. Allah hepimizi saglikla kurtarsin insallah.
bugün kontrolümüz vardı doktorumuz sıvı azalması olduğunu söyledi ve cuma günü rahim içine yerleştirelecek fitille doğum yapmayı önerdi bir bilgisi olan varmı acep?
Ay Allah'ım..
Bizde yarın 10 günlük olacağız teyzeleri..
Daha dün yazışıp duruyorduk, nst, kanama, sancı diye..
Şİmdi kollarımızda meleklerimiz..
Biz şimdi sarılıklarla, çok ağlamalarla, gazlarla uğraşıyoruz...
Ne tuhaf değil mi..........
Hala doğurmayıpta bekleyen arkadaşlarıma Rabb'im kolaylıklar versin..
Bir an önce kolaylıkla doğurun inşaAllah..
Hayırlı haberlerle gelin hepiniz..
Doğum tarihi bellimi bilemiyorum ama belli değilse içme erken getirtebiliyomuş oda iyi bişey değil ilk süt çok önemli demişti benim doktorum bile erkenden süt gelsin diye uğraşma sakın demişti
Kizlar bende yarin doktora gidecegim. Bakalim ne diyecekler bize. İcmedigim kusburnu yemedigim hurma kalmadi ama benim oglumun gelecegi yok. Cok merak ediyorum artik. Allah hepimizi saglikla kurtarsin insallah.
rahimde yumuşama ve hiç açılması olmayan için ilk adım rahim içine fitil sonra damardan suni sancı ...
ben o şekilde 18 saat sancı çekerek doğum yaptım
benim bebeğimde bugün tam 1 haftalık bi tosun oldu çok usluyuz şimdilik maşallah.darısı bekleyen arkadaşların başına hayırlısıyla inşallah
benim baştan beri hep tersti bebeğim o yüzden direk sezeryana alındım.damar yolu,lavman vs ve mutlu son :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?