2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

inşallah canım bende korkuyorum valla Allah yardımcımız olsun... doğum iyi geçerde hemen ayağa kalkarım, annemler Trabzondan gelicek onlarla iyi bi şekilde vakit geçirmek istiyorum bebeşimizde uslu bi bebek olur inşallah valla bütün yaşadıklarımı anlatıcam merak etme

bu nst de bebekte sancı çıkarsa ya da kasılma falan doktorlar ne karar veriyor? yani senin hissetmediğin sancılar oluyor anladığım kadarıyla? ee peki çıkarsa sonuçta bebeğe zararlı mıymış napıomuş?

suyu falan maaşallah cok ııyı dedı yerıde cok ıyı hala rahat hareket edebılıo dedı boyumuz 52 cm canım kılomuzda 3 200 olmuş maaşallah bnm kızıma cok uzuluodum zayıf dıe allahıma sukur bu hafta 200 gr almışız inş usg de şaşmazda aynı kıloda cıkıverır kızım ay hem cok merak edıorum hemde korkuorum hakkımzda hyrlısı kzlarrrr

canım ben cuma ya da cumartesi gideceğim doktora eşimin izin alma durumuna bağlı.. onsuz gitmek istemiyorum
işte yarını da atlatalım hangi gün gidebilirsem muhtemelen parmağı yicem doktordan :)

bnm dr um hıc alttan muayne etmedı benı cnm dogum esnasnda edıoruz dedı bnde hıc ustelemedım zaten korktugum ıcın ne bılım ısıme geldı benım

sen nerde oturuosun cnm ? inş hemencecık ayaga kalkarsn ama mutlaka en gec eve gecınce yaz buraya hıkayenı bnde okuyum ptesı ye kadar bışı kalmadı kzlarrrrrr ayyyy anaaaaaaaaaaaaammmmmmmm :18:

canım nst sonucuna baktı dr um kalp atışı suyu her seyı cok guzel dedı ctesı tekrar gormem lazım dedı başka bışı solemedı egerkı gelmezse ptesı yatış yapaıcaksın dedı okadar bnde bole kala kaldım :26:

ben trabzondan konyaya gelin geldim canım, aslen İstanbul kartal doğumluyum karışık işte uzak olunca herkese daha bi zor herşey ama yinede annemlerin gelmesine çok seviniyorum bu yüzden ii vakit geçirmek için bir an önce iyileşip ayağa kalkmalıyım :)

tabıkı ınsan aılesının yanında olmasını ıstıo bu gıbı zamanlarda cok sukur ben yakınım annmlere ayaga kalkarsn hemen yeterkı dogum normal olsun cnm sezeryanda bıraz daha zor ama etrafmda gorduklerıme gore ... ayy cok heyecanlıyım yaaaaaa :18:

ben bugun humana stıll te a de aldım kızlar dogum oldugu gun ıcmeye başlıcam herhalde erken ıcmeye gerek yoktur ?

ben bugun humana stıll te a de aldım kızlar dogum oldugu gun ıcmeye başlıcam herhalde erken ıcmeye gerek yoktur ?

Doğum tarihi bellimi bilemiyorum ama belli değilse içme erken getirtebiliyomuş oda iyi bişey değil ilk süt çok önemli demişti benim doktorum bile erkenden süt gelsin diye uğraşma sakın demişti

Kizlar bende yarin doktora gidecegim. Bakalim ne diyecekler bize. İcmedigim kusburnu yemedigim hurma kalmadi ama benim oglumun gelecegi yok . Cok merak ediyorum artik. Allah hepimizi saglikla kurtarsin insallah.

kızlar bugün dr kontrolüm vardı.38+5 te bebeğim 3700 gr boyu 53cm.bir haftada 350 gr almış.eğer bir hafta daha beklerse 4 kiloyu geçecek diye korkmaya başladım.4buçuk kiloya kadar normal doğum yaptırılıyormuş ama 4 kilonun da doğumu biraz zor olabilir dedi dr.şimdi de bundan korkmaya başladım.gerçi ben ve eşim de bayağı uzun boylu ve biraz da yapılıyız ama yine de insan korkuyor... :18:
ultrasonun yarım kilo hata payı var ama bu doktorun gerçeğe yakın ölçümler yaptığını düşünüyorum.
beklemeye devam... bebeğim sağlıklı olsun ve onu sağlıkla kolaylıkla dünyaya getirebileyim inşallah...

tek kendim için dua ettiğimi düşünmeyin umarım hepimiz sağlıklı ve kolay doğumlar geçiririz kızlar...korkumdan kendime yoğunlaşmışım :)

Doğum tarihi bellimi bilemiyorum ama belli değilse içme erken getirtebiliyomuş oda iyi bişey değil ilk süt çok önemli demişti benim doktorum bile erkenden süt gelsin diye uğraşma sakın demişti

Kizlar bende yarin doktora gidecegim. Bakalim ne diyecekler bize. İcmedigim kusburnu yemedigim hurma kalmadi ama benim oglumun gelecegi yok . Cok merak ediyorum artik. Allah hepimizi saglikla kurtarsin insallah.

kızlar bu durumda durumu net olmayan bi biz kaldık sizde var mı gelişmeler? muayeneleriniz ne zaman?

Ay Allah'ım..
Bizde yarın 10 günlük olacağız teyzeleri..

Daha dün yazışıp duruyorduk, nst, kanama, sancı diye..
Şİmdi kollarımızda meleklerimiz..
Biz şimdi sarılıklarla, çok ağlamalarla, gazlarla uğraşıyoruz...
Ne tuhaf değil mi..........

Hala doğurmayıpta bekleyen arkadaşlarıma Rabb'im kolaylıklar versin..
Bir an önce kolaylıkla doğurun inşaAllah..
Hayırlı haberlerle gelin hepiniz..

bugün kontrolümüz vardı doktorumuz sıvı azalması olduğunu söyledi ve cuma günü rahim içine yerleştirelecek fitille doğum yapmayı önerdi bir bilgisi olan varmı acep?

rahimde yumuşama ve hiç açılması olmayan için ilk adım rahim içine fitil sonra damardan suni sancı ...
ben o şekilde 18 saat sancı çekerek doğum yaptım

aynen canım bnm bebeğimde 12 günlük oldu bugün.her nekadar uykusuz geceler gaz problemi olsada onun varlığı kokusu dünyaya bedel.allah herkesi bi avazda kurtarıp bebeğini sağlıklı bi şekilde kıucağına almayı nasip eder.sen emzik kullanmaya başladınmı canım valla bizim ki çok huysuz acaba başlasammı die düşünorum

yok cnm zaten dogum yapacagım gun ıcmeyı duşunuorum o gunde eger bebegım kendılıgınden gelmezse pazartesi gunu olacak allahın ıznıyleee

vaktı zamanı gelmeden ne yersen ye canım gelmez hayrlısı artık dr un sana da gun verır buyuk ıhtımal benım gıbı sende sunı sancı kurbanı olabılırsın benımkı pazartesıye kadar gelmezse sunıyle dogurtacak dr um

rahimde yumuşama ve hiç açılması olmayan için ilk adım rahim içine fitil sonra damardan suni sancı ...
ben o şekilde 18 saat sancı çekerek doğum yaptım

ben dr uma sordum bugun rahım e ılac falan yerleştrılıomuş dedım yok yok dedı dırek adam o dogumu uzatır ona hıc gerek yok dırek sunı sancıyla denıcez bız dedı bende daha bışı demedım sonucta bılmedgm şeyler

ayyyy aklıma geldkceee ıcım urperıo kzlarr nası olcak pazartesi dualrınızı beklıorum wallaa allhım hepımızın yardımcısı olsun vallaaa

benim bebeğimde bugün tam 1 haftalık bi tosun oldu çok usluyuz şimdilik maşallah.darısı bekleyen arkadaşların başına hayırlısıyla inşallah

benim bebeğimde bugün tam 1 haftalık bi tosun oldu çok usluyuz şimdilik maşallah.darısı bekleyen arkadaşların başına hayırlısıyla inşallah

normalmıydı cnm senın dogum unuttum yaa ayy ben cok unutkan oldum bu gunlrde dr un catı muayenesı yapmşmydı merak ettım ?

benim baştan beri hep tersti bebeğim o yüzden direk sezeryana alındım.damar yolu,lavman vs ve mutlu son :))

anladım cnm bnm dr um catı muayenesı yapmadı da ptesıye kadar da kndılıgınden gelmezse sunı sancyla dogumu başlatacak ama bnde tedrgınım bıraz ışte bakalım nasıl olacak acaba usg de karnımzdan bakarken catı bolgesıde gorunuoda ondan mı gerek duymuo dr catı muayenesine dıe meraktayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…