2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mertur cnm allah yar ve yardımcın olsun guzelım inş cabucak acılır bıkerede doguruverırsın ve bızede dua edersın hadı hyrlı haberlerle don inş.. yarın sabah bebeğimi aldım kucagıma dıe yazmana beklıorumm cnmmmm

ben geldiimmm.. vay be hamilelelik takvimimde bugün itibariyle bitti. bebem hala göbemde yatıyo yatsın bakalım tosbilik..

kızlarr yıne gece yıne yatak kabusum oldu yaa resmen yatakta fıl yavrusu gıbı donemıorum sola yatmak ıı dıolar ama ben yatamıorum sırt ustu en rahat edıorum ozamanda horluorum offfffffff ne olcakkk bu halım yaa uykussuz gecelere şmdıden alıştık zaten kızlar ıdmanlı olacagız bebekelrımz uyumazsaaaa buda ıı bişi

ay bende sagdan sola dönerken ay falan derdım eşimde fırlardı ne oldu sancınmı var dıye
ohhh catlayın artık yuzustu bıle yatıyorummmmmm

merb. canım o dediğin beyaz renkli şey benden de geldi. ay dün gecede uykumdan bi uyandım acıyla sanki orama iğne saplanmış gibi fırladım yataktan gece lambası vardı yatağa baktım hemen bişi gördüm kan sandım karanlıkta ödüm koptu meğersem topaklanmış bir yün parçasıymış. dokununca yere düştü adamıda uyandırdım korkuyla.

evet ben tınaztepedeyim zaten el mahkum yapıyolar epidurali. iki gündür üstüste olumsuz şeyler denk geldi komşumuzun gelinin boynu tutulmuş epidural yüzünden off. bi de ekim annelerinde biri geçici körlük ve yürüyememe yaşamış.

benim arkadaşımda doruk ta daha yeni hamile. o da ayşe hanım sanırım. arkadaşının bebek erkekmiydi kız mı? geçen gittiğinde hiç bişeyi yoktu de mi öyle yazmıştın.

kız bebek, işte dün karşılaştık o da nst için gelmiş, doktora nst sonuçlarımızı gösterdik, dün günü dolmuştu, pztesi sabah 7 de gel dedi suni vericez ama bugun işte olan olmuş doğmuş bebek :)) 40+1 de doğurdu yani
yalnız ben de o sümükümsü şey baya çok geldi, ama tık yok, valla nişan ve türevlerini doğum başlama belirtisi olarak görmüyorum artık ben, ne zaman sancımız gelicek o zaman doğurcaz herhalde, arada da şeyime şeyime vuruyor birşeyler acı değil ama şu an da var o his, doğmuyor ama anası gibi tembel olucak bu oğlan ona yanıyom

ay ben doyamadım takvımıme hıc hahaha

hahaha bu işinde güzel tarafı bu songül cüm. doğuranlar bebişleriyle uğraşıyolar buralara uğrayan yok pek sen dışında. biz heyecanla beklerken herşeyden herkesten haber alıyoruz valla. en nihayetinde bizde kavuşacağız inş..

ay o ekım annesını bende okudum cok uzuldum bıde bırı topik açmış asla epudural spınal olmayın dıye ama cok memnun olanda var

eevt cnm ya bende styorumkı bebeklerımızle ılgılıde yazışalım dıye
bıde ınan hep aklım sızde ara ara bakıyorum doğuran varmı kızlarda durum ne dıye he belkı benım şöyle şansım var bebgım cok duzenlı yavrum benım eşimde akşamları evde yok gunduz ışgucumu bıtırıyorum ınşalla sızler doğum yapınca bırakmazsınız burayı

deniz cim düz yatacaksan bile sol kalcanın altına bişey koy yastık ya da küçük bi bezle yükselt sağ tarafını. horla canım nolucak ki geçen ben de horlamışım eşim dedi. ilk defa duymuş. şişko oldugumuz için olabilir.. bi de benim burnum tıkalı bu aralar ya.:2: nezle olmuşum. ama ne yalan söliyim ben iki gün önce yorgan cıkardım. biraz sıcak oluyo ama ağırlık bastıgından mı nedir iki gecedir bi rahat uyuyom ki sorma

aynen benimkide kocaman bişidi hayatım boyunca öle bi akıntı görmedim esasen ama ben de senin gibi umursamıyorum onu olacak olsaydı olurdu heralde şimdiye. ben de salı günü gideceğim doktora. oğlanları buluşturalım yaza Allah izin verirse :)

ay o ekım annesını bende okudum cok uzuldum bıde bırı topik açmış asla epudural spınal olmayın dıye ama cok memnun olanda var

di mi baya da sorunlu olmuş.. sanırım bi iki denemden sonra zorlamamak gerekiyo şans meselesi galiba.

maaşallah ona. resmini gördüm bugün çekik çekik gözleri. akrep burcunu yaladımıydı o erken diye terazi olduysa bence basbas bağırıyo ben akrebim diye. daha yazışılır canım bi toplasın millet kendini. acaba diyom facebookta filan sayfa mı açtılar ki? ben her daim uğrarım önceleri cok yazmıyodum sürekli girsemde samimi değildim ama buralar tenhalaşınca samimi bi ortam oluşmaya başladı benim açımdan. belki ilk haftalar giremem uzun uzun gelen gidenden o ayrı.

selam kızlar..ayy bugun günüm okadar guzel basladı kı ama sonu bıraz sıkıntılı bitio ya Allah sonumuzu iyi etsin..sabah kalktık ıste k.valıdem bızde hep bırlıkte kahvaltı ettık gezmeye gıttık kendıme cok ıstedıgım saten nevresım takımını aldm hem lohusalıgımda kullanrm felan dıe felan sonra eve geldık aksam oldu bı haber geldı 17 yasındakı yegenım habersızce almıs abimin yanı babasının arabasını gıtmıs 3 tane arabaya vurmus kaza yapmıs abımı cagırmıslar gıtmıs orda 4-5 kişiyle kavga etmısler karakolluk olmuslar bı haber geldı eşime ayy ben öle korktm ki hamılelgmın basından beri 9a 6 olan tansıyonum 12 ye 8 oldu hala basım agrıo hatta..neyse kı halledıldı mevzu bı sekılde ama valla bu stresle bu gece dogurmazsam dahada dogurmam heralde...tansıyonuun böle olmasına alısık deılım azcık düşse keske ya.neyse kı yarın sabah erkenden dr.a gıtcem muayeneye..dua edın kızlar artık bebeğim gelsın ıstıorum ya en ufak streste bıle onu dusunuorum benım bedenımde sonucta bıse olur dıe korkuorum felan..sımdı cıkmam lazım hepınızi öpuorum..gorusuruzzz..

bende ıkı hafta gıremedım cnm gelen gıden oldu bıde annem bendeydı uygun olmuyo bırı varken sureklı gırmek arada grdım
cnm az kışı kalınca belkı sorular kaynamıyo arada ınşalla yakın zmanda toplaşırız bırlıkte
aras son anda terazı oldu cnm akrep olucakken
arasın gözler ben çekık ve şiş dr ne dedıyse cıktı zaten cnm

hadi ya çok tatlı ama ya. akreplerinde normalde gözler hafif çekik olur ya ondan dedim. terazide olsa bi akreplik var yani. benim annemde kalıcak ben de bi 10 15 gün. sonra kaynanamlar gelir. unutmayın beni heee.

kızlar ben artık kaçayım uyuyayım guzlce sut en guzel uykuda salgılanıyo
seaaaa cnm karnımın ustune ustune yatcam bı o yana döncem bı bu yana haha senı ayrı öptum cnm
epınıze hayırlı guzel uykular kızlar
ervaaa ALLAH KURTARSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…