ismim ayşenaz :) valla canım perşembe günü kontrolde 1 cm açıklığın var rahim yumuşamış, pek zorlamıyacak gibi görülüyor dedi, salıya tekrar goruselım tabi kalırsa diye ekledi, bugun nstye geldim 3 günde gel diyor çünkü, bi arkadaş var işte bugun günü doluyordu, ona göre alttan bakmış olacak ki demek pztesi 7 de gel suni verelim diyor, çok bekleme taraftarı değil ayşe hanım, demekki açılması var, açılma olmasa zorlamaz çünkü korkak bir kadın riske girmiyor hiç, bu arada doruka gidiyorum biliyorsun bucada, bu arkadaşa %50 sezeryan da olabilirsin demiş, dorukta sezeryan yapılıyormuş, sormuş arkadaş yapıyoruz burda son anda demiş, buna da sevindim, hani son anda ters giden birşey olursa sezeryan olanakları mevcut
ayrıca bi bayanla görüştüm şimdi 3 yaşında oğlu varmış o da dorukta ayşe hanımda yapmış en fazla 3 gün bekliyor demiş ama açılmaya göre tabi, şimdi 1 cm açıklığın varsa o hafta bol bol yürü merdiven çık daha açılır dedi, kendisinin de günü dolmuş suni sancı ile doğuma gelmiş, düşün hiç birşey hissetmeden geldiğinde 5 cm açıkmış, bu hafta bol bol yürücem valla merdiven çıkıcam, çok faydalı gerçekten, ah ah bi açılsam şöle 5 cm