• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
baysal cnm kaç kg gıttı
göbuş kaldımı
bıde hangı takvıyelerı kullanıyosun ben kan şurubu ve clsıyuma deavm emzırırken kullanmak gerekırmış

göbüş var tabi tatlım ama kocaman diil :) en son 8 kilo gitmişti tartılmıyorum korkuyorum ya gitmediyse diye :) aa iştahım çok yok hamilelik zamanımda ki gibi değil ben sadece kan hapını içiyorum tatlım takviye olarak başka bişi vermedi doktor senden kaç kg gitti

neyse kızlar erdem bey uyandı beslenme zamanı kendinize iyi bakın görüşmek üzereee

göbüş var tabi tatlım ama kocaman diil :) en son 8 kilo gitmişti tartılmıyorum korkuyorum ya gitmediyse diye :) aa iştahım çok yok hamilelik zamanımda ki gibi değil ben sadece kan hapını içiyorum tatlım takviye olarak başka bişi vermedi doktor senden kaç kg gitti

cnm benımde 11 gıttı sımdılık 10 kaldı
cnm calsıyumda cok öenmlıymış sutun kalıtesı ıcın
ay benımde ıstahım yok cnm ya hep su ıcmek ıstıyorum ınan ağzımda buyuyo yemekler zorla yemek yıyorum
bu arada ızın kaç hafta

ismim ayşenaz :) valla canım perşembe günü kontrolde 1 cm açıklığın var rahim yumuşamış, pek zorlamıyacak gibi görülüyor dedi, salıya tekrar goruselım tabi kalırsa diye ekledi, bugun nstye geldim 3 günde gel diyor çünkü, bi arkadaş var işte bugun günü doluyordu, ona göre alttan bakmış olacak ki demek pztesi 7 de gel suni verelim diyor, çok bekleme taraftarı değil ayşe hanım, demekki açılması var, açılma olmasa zorlamaz çünkü korkak bir kadın riske girmiyor hiç, bu arada doruka gidiyorum biliyorsun bucada, bu arkadaşa %50 sezeryan da olabilirsin demiş, dorukta sezeryan yapılıyormuş, sormuş arkadaş yapıyoruz burda son anda demiş, buna da sevindim, hani son anda ters giden birşey olursa sezeryan olanakları mevcut
ayrıca bi bayanla görüştüm şimdi 3 yaşında oğlu varmış o da dorukta ayşe hanımda yapmış en fazla 3 gün bekliyor demiş ama açılmaya göre tabi, şimdi 1 cm açıklığın varsa o hafta bol bol yürü merdiven çık daha açılır dedi, kendisinin de günü dolmuş suni sancı ile doğuma gelmiş, düşün hiç birşey hissetmeden geldiğinde 5 cm açıkmış, bu hafta bol bol yürücem valla merdiven çıkıcam, çok faydalı gerçekten, ah ah bi açılsam şöle 5 cm :D

evet biliyorum ayşenaz cım buca doruğa gittiğini. yani şimdi sen ne zaman gidiyosun sancın gelmesse? beni gören herkes suni sancı çekmek cok zor sezezryan ol diyor kafayı yicem ya. annem bile aynı şeyi diyo ki hiç beklemezdim kendisinden. korkuyo sanırım o da kıyamıyo bana ne bileyim..

ben bu gece hastaneye yatış yapacağım inşallah , suni sancı verecekler inşallah açılmam olur. yarın ; beş gün rötarlı olarak bebeğime kavuşurum inşallah =)
hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz..

Bende hala doğurmayanlardanım yarın dr randevum var ilk defa çatı kontrolü yapacak offff çok gerginim ya acısına falan takmıyorum da çoookkk utanıyorum ya :( Nasıl yatıcam oraya ya valla düşününce afakanlar basıyo.Allah yardımcımız olsun kadın olmak çok zor anne olmak çok kutsal...

bişi yok onda canım ilkinde utanıyosun ikincide ben gayet rahattım. sıkma kendini sakın rahat bırak..

cnm bızede sprey verdıler onu sıktık mıkrop kapmasın dıye hatta göbek duşuncede ıkı gun kullandık
cnm eger bebek huzurluysa alttan ustten farketmez aras ın agzından gazı cıkarmassak alttan patır patır cıkarıyo
ama ben yınede ustten cıkarıyorum garantı olsun dıye nasıl huzurlu bı bebekmı annesı
sızde bızım gıbı gec duşurmusunuz ay bıde dr duşurmeden yıkamayın dedı bız dayanamadık 17 gun cok uzundu ya

ya bıze mıkrop kapmasın dyede bsy vermedıler bakalım yarın bsy verıceklermı bılmem cnm sukur huzurlu bır bebek sadece sık acıkıyrz bıde uykusu cok yok bu aralar bocuk bocuk bakınıyrz valla 17gun uzun bır sure ama bız bekledık sukurkı dustu sonunda:nazar::nazar::nazar:

evet biliyorum ayşenaz cım buca doruğa gittiğini. yani şimdi sen ne zaman gidiyosun sancın gelmesse? beni gören herkes suni sancı çekmek cok zor sezezryan ol diyor kafayı yicem ya. annem bile aynı şeyi diyo ki hiç beklemezdim kendisinden. korkuyo sanırım o da kıyamıyo bana ne bileyim..

canım şimdi ben salı günü gidicem kontrole, alttan yine bakar herhalde, öbür pazar günüm doluyor bakalım salıdan sonra ne zaman çağırır, ne olur 40. haftayı tamamlar mıyım bilemiyorum ama gelmicek bu gidişle tık yok, bugun yoğun aynı sümükümsü birşey geldi ama baya çoktu yani de rengi beyazdı ama kahverengi akıntım var yine, anneme söledim açılman var herhalde dedi, böyle işte amacım bu hafta açmak :37: yani söyle sancısız bi 5 cm acılsam sonra da hemen epidural taktırsam :D
esas ne dicem yarın sabah suni verilecek arkadaşım vardı ya, o da doruka ayşe hanıma gidiyordu bu sabah 11 de su gelmiş az az, sonra sancısı başlamış 6 da da doğurmuş :D o kadar sevindim ki, epidural taktırmış 3 cm açıklıkta takmışlar rahat ettim diyor, epidural olmasa dayanamazdım diyor :) büyük ölçüde rahatlatmış, şu an iyi yarın çıkıcakmış işte :)
çoğu kişi suni sancı daha sistematik diyor şimdi ara ara 6 saat çekmektense 2 saatte doğuyor çocuk, açılma eğer çatı musaitse daha rahat oluyor, bence suni epidural taktırdıktan sonra o kadar da korkunç değil bir de dozu yavaş yavaş veriyorlar pat diye vermiyorlar, açılman olmazsa sezeryana dönersin, yine de öncesinde normali düşün derim ben, bi anlık oluyor boşuna kesilmiyorsun, sen tınaztepe has. gidiyordun demi, epidural yapıyordur orası da düşünmüyor musun, çok konforlu gerçekten

MERTUR canım, dualarımız seninle çabucak açılırsın çabukcak doğurursun inşallah

bir gece daha başlıyor kızlar yatmanın sağa sola dönmenin zor olduğu Allah hepimize kolaylık versin

yarın doğum yapacaklar Allah kolayca kurtarsın ,,iyi geceler

bir gece daha başlıyor kızlar yatmanın sağa sola dönmenin zor olduğu Allah hepimize kolaylık versin

ahh ahh gecelerden nefret eder oldum 1 haftayı geçti uyuyamayalı.bel fıtığı ağrım tuttu malesef çok kötü durumdayım Allahım yardımcımız olsun inşallah bide kocaman göbek..:37:

Ben sabah da erkenden kalktım gece 15 kere falan uyanıyorum suanda da hiç uyumak istemiyorum ne de olsa uyanicam dönerken diye;(
Bebek cok hareketli bugün suanda fikir fikir kaynıyor, kanala yerleşiyor olsa bari artık.
Yeşilimsi beyaz puturlu bir akıntım var 2 gündür, bilen var mı nedir bu?

Bende hala doğurmayanlardanım yarın dr randevum var ilk defa çatı kontrolü yapacak offff çok gerginim ya acısına falan takmıyorum da çoookkk utanıyorum ya :( Nasıl yatıcam oraya ya valla düşününce afakanlar basıyo.Allah yardımcımız olsun kadın olmak çok zor anne olmak çok kutsal...

hala doğuramadım diyorsun 7 günün varken, benim gibi 5 gün geçmiş olsa içimde kaldı diyeceksin sanırım =)

Son düzenleme:
gece gidecem coyness saat 2 gibi yatış yapmış olurum , gitmeden bir bakayım dedim
gece verilmeye başlanacak suni sancı ...

cnm benım rabbım kolaylık versın bak arkADAŞIM TEMMUZDA SUNI SANCIYLA DOĞUM YAPTIKI EN COK CEKINDIGI ŞEYDI ORDAN BURDAN DUYDUKLARIYLA ama öle rahat doğum yaptıkı saaatlerce sancıyla ugraşmadı dırek sıddetlı sancı başlayıp kısa surede doğurdu darısı başına cnm

Back