baysal cnm kaç kg gıttı
göbuş kaldımı
bıde hangı takvıyelerı kullanıyosun ben kan şurubu ve clsıyuma deavm emzırırken kullanmak gerekırmış
beysalım senleee catlaklara çözum bulmalıyızzzzz
kırmızıyken belki azda olsa ıyıleştirebiliirizzz ama nasıl
göbüş var tabi tatlım ama kocaman diil :) en son 8 kilo gitmişti tartılmıyorum korkuyorum ya gitmediyse diye :) aa iştahım çok yok hamilelik zamanımda ki gibi değil ben sadece kan hapını içiyorum tatlım takviye olarak başka bişi vermedi doktor senden kaç kg gitti
neyse kızlar erdem bey uyandı beslenme zamanı kendinize iyi bakın görüşmek üzereee
tek kötü haberim onlar aysnum ay göbek gerginken daha iyiydi şimdigörmek istemessin
ismim ayşenaz :) valla canım perşembe günü kontrolde 1 cm açıklığın var rahim yumuşamış, pek zorlamıyacak gibi görülüyor dedi, salıya tekrar goruselım tabi kalırsa diye ekledi, bugun nstye geldim 3 günde gel diyor çünkü, bi arkadaş var işte bugun günü doluyordu, ona göre alttan bakmış olacak ki demek pztesi 7 de gel suni verelim diyor, çok bekleme taraftarı değil ayşe hanım, demekki açılması var, açılma olmasa zorlamaz çünkü korkak bir kadın riske girmiyor hiç, bu arada doruka gidiyorum biliyorsun bucada, bu arkadaşa %50 sezeryan da olabilirsin demiş, dorukta sezeryan yapılıyormuş, sormuş arkadaş yapıyoruz burda son anda demiş, buna da sevindim, hani son anda ters giden birşey olursa sezeryan olanakları mevcut
ayrıca bi bayanla görüştüm şimdi 3 yaşında oğlu varmış o da dorukta ayşe hanımda yapmış en fazla 3 gün bekliyor demiş ama açılmaya göre tabi, şimdi 1 cm açıklığın varsa o hafta bol bol yürü merdiven çık daha açılır dedi, kendisinin de günü dolmuş suni sancı ile doğuma gelmiş, düşün hiç birşey hissetmeden geldiğinde 5 cm açıkmış, bu hafta bol bol yürücem valla merdiven çıkıcam, çok faydalı gerçekten, ah ah bi açılsam şöle 5 cm
hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz..ben bu gece hastaneye yatış yapacağım inşallah , suni sancı verecekler inşallah açılmam olur. yarın ; beş gün rötarlı olarak bebeğime kavuşurum inşallah =)
Bende hala doğurmayanlardanım yarın dr randevum var ilk defa çatı kontrolü yapacak offff çok gerginim ya acısına falan takmıyorum da çoookkk utanıyorum yaNasıl yatıcam oraya ya valla düşününce afakanlar basıyo.Allah yardımcımız olsun kadın olmak çok zor anne olmak çok kutsal...
cnm bızede sprey verdıler onu sıktık mıkrop kapmasın dıye hatta göbek duşuncede ıkı gun kullandık
cnm eger bebek huzurluysa alttan ustten farketmez aras ın agzından gazı cıkarmassak alttan patır patır cıkarıyo
ama ben yınede ustten cıkarıyorum garantı olsun dıye nasıl huzurlu bı bebekmı annesı
sızde bızım gıbı gec duşurmusunuz ay bıde dr duşurmeden yıkamayın dedı bız dayanamadık 17 gun cok uzundu ya
sondan 1,5 gün öncekavuşmaya az kaldı .
evet biliyorum ayşenaz cım buca doruğa gittiğini. yani şimdi sen ne zaman gidiyosun sancın gelmesse? beni gören herkes suni sancı çekmek cok zor sezezryan ol diyor kafayı yicem ya. annem bile aynı şeyi diyo ki hiç beklemezdim kendisinden. korkuyo sanırım o da kıyamıyo bana ne bileyim..
bir gece daha başlıyor kızlar yatmanın sağa sola dönmenin zor olduğu Allah hepimize kolaylık versin
yarın doğum yapacaklar Allah kolayca kurtarsın ,,iyi geceler
bir gece daha başlıyor kızlar yatmanın sağa sola dönmenin zor olduğu Allah hepimize kolaylık versin
yarın doğum yapacaklar Allah kolayca kurtarsın ,,iyi geceler
Bende hala doğurmayanlardanım yarın dr randevum var ilk defa çatı kontrolü yapacak offff çok gerginim ya acısına falan takmıyorum da çoookkk utanıyorum yaNasıl yatıcam oraya ya valla düşününce afakanlar basıyo.Allah yardımcımız olsun kadın olmak çok zor anne olmak çok kutsal...
hala doğuramadım 7 günün varken benim gibi 5 gün geçmiş olsa içimde kaldı diyeceksin sanırım =)
canım sen yatıs yapmıcak mıydın suni verilcekti noldu?
gece gidecem coyness saat 2 gibi yatış yapmış olurum , gitmeden bir bakayım dedim
gece verilmeye başlanacak suni sancı ...
gece gidecem coyness saat 2 gibi yatış yapmış olurum , gitmeden bir bakayım dedim
gece verilmeye başlanacak suni sancı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?