2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynen aynen benim de kocaman bişeydi valla bakalım önce kim doğurcak merak etmeye başladım ama sen doğurursun gibi, buluşturalım valla, çok beklettiniz bizi deriz artık :))
bu arada aynen ben de hergün giriyordum ama katılmıyordum muhabbete, şimdi herkes doğurdu meydan bize kaldı salı günü doktor ne dicek bakalım, o zamana kadar doğurmazsak ama cık doğurmam bu gidişle, oysa ayşe hanım salıya kalır mısın bilmem deyip beni heveslendirmişti, neyseee ben yatayım artık, hareketsiz oturunca üşüdüm sankim, kaloriferleri yakmaya başlamadık daha, ev sıcak oluyor bizim, herkese iyi geceler, iyi uykular :)

iyi geceler canım. Allah rahatlık versin...

kızlaarrrrrrrrrrr gunaydın..ayy benden kahverengı bıseler gelıo nişan sanırım..sımdı duş alıp kahvaltı edıp dr.a gıtcem..nolur dua edın..çook öpüorum akşama kadar gelmessem hakkınızı helal edın:))

Günaydın kızlarr

sonunda fırsat bulup girebildim, oğlum uyurken bi uğrayayım size dedim,
baya uzak kaldım topicten malesef, kimler doğurdu kimler bekliyor hala acaba :26:

Biz paşamla yeni hayatımıza adapte olmaya çalışıyoruz,
müthiş bir duygu gerçekten Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Tek sorunumuz uykusuz geceler ve yara bere içindeki göğüs uçlarım
ağlıyorum resmen emzirirken ama dayanmak zorundayım biliyorum, her uykudan sonra ağlayarak uyanıp meme araması beni benden alıyor ve dayanmalısın diyip oturup emziriyorum
neler neler denedim düzelmesi için ama bir gün iyi bir gün kötü oluyor uçlar, Allah yardımcımız olsun

hadi hayırlısı canım dualarımız seninle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benimde her gün 1 defa böyle kıvamlı bir akıntım oluyor koyu sarı doğum yaklaşıyor normal diye düşünüyorum endişe etme içini ferah tut olumlu düşün ki olumlu olsun herşey... Rabbimden değil mi herşey teslim ettim kendimi.. geceleri 5 kere tuvalete kalkıyorum uykum bölük pörçük yattığım yerden kalkıyorum sağa sola dönmeksizin. yalnız size şöyle bişi söyliym eğer çok tıka basa yemezseniz daha rahat geçiyor günler, yani doyacak kadar yeyip kendinizi gereksiz yere fazla zorlamazsanız bebek de çok tekmelemiyor, sizde çok rahatsız olmuyorsunuz bilginiz olsun

bende sırt üstü en rahat ediyorum sağa ya da sola döndüğümde karnım yatağa değdiğinden bebeğim başlıyor vurmaya bende çareyi çapraz ya da sırt üstü yatmakta buldum o şekilde o da rahat bende

ben geldiimmm.. vay be hamilelelik takvimimde bugün itibariyle bitti. bebem hala göbemde yatıyo yatsın bakalım tosbilik..

gününü dolduran merturdan sonra 2. kişisin herkese nasip olmuyorrr sevinmelisin olabildiğince besledin bebişini maaşallah
ayy daha cıkamadık evden kızlar hıc sancım yok yaa anlamadm yani :26:

eh bi kaç güne gelir demek ki sancın bi telefon et gitmeden istersen

yarennn ohh sabahh oldu kuzucumm bu gece bıraz ıyı uyudum ama nasıl mumya fırarda sırt ustu yattgm gıbı hıc ıstf bozmadan :)wc ye kalktım yıne aynı şekl yattım öle sag sola donmek hakgetıre anlıcann sen yat sen yat bende şurda nkadar zorlanırımkı

günaydın kızlar,

nasılsınız?

oğluşumla biz iyiyiz, bugün kontrolümüz var umarım herşey yolundadır. bir an önce gelsin istiyorum artık sağlığıyla üzülüyorum çok yeri iyice daraldı

bende yeni geldim kontrolden oğluşum 3400 olmuş pazartesi doğumum.off belki döner bebeğin son güne kadar bekleyelm diyo doktorum doğuma almıo ben 1-2 güne alır die ümid ediyordm

bende yeni geldim kontrolden oğluşum 3400 olmuş pazartesi doğumum.off belki döner bebeğin son güne kadar bekleyelm diyo doktorum doğuma almıo ben 1-2 güne alır die ümid ediyordm

inşallah döner canım bak benim arkadaşımın durdu durdu 40 ta döndü iyi hoş bu seferde kilolu diye suni sancı azıcık verdiler baktı ki çıkmıyor sezeryana aldılar ama en azından denedi kız içinde kalmadı bekleyebildiğin kadar bekle eğer bebeğin ve senin sağlık koşullarınız yerindeyse

çok şükür bi sağlık problemimiz yok canım.baştan beri normal doğum istedim ama kısmet olmıcak sanırım..kilolu bi bebiş doğurmakta nasıl olur normal olursa bilmiyorm ilk doğumum korkuyorum ptesi sabah son kontrolüm o gün dönmediyse sezeryana alıcak,beklemek istemiyorm daha fazla son günler geçmek bilmiyor

Günaydın kızlar,

Ellerim yine acayip uyusuk, resmen ağrıyor, yatakta sabah aglayacaktim birara.
Sallamak iyi gelebiliyor, soğuk suyun altına sokmak da fena olmuyor.
Bunun adı Karpal tünel sendromu biliyor muydunuz?
Özellikle de klavye kullanan ya da el isiyle uğrasan hamilerde daha sık görülüyormuş

haklısın son günler zor geçiyor zor bitiyor her güne başladığımda şükrediyorum mutlu oluyorum çokkk uzun geliyor günler

evt canım okumuştum hamilelik sonrası geçiyormuş kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş
ben özellikle orta parmaklarımda hissediyorum hakikaten şimdi farkettim de klavyede genelde orta parmağım çalışıyorrr geçen haftaya kadar sürekli bilg başındaydım çalışıyordum
ama sanırım herkeste olmuyor

Canım o bende yaklaşık 3 aydır var ellerimin eklemleri ağrıyor.. Sabah uyandığım anda aç kapa yapıyorum biraz hafifliyor.. pc'yi seri kullanan annelerin çekeceği varmış diyelim.. Allahtan doğumdan sonra geçeceğini biliyoruz buda bişey

Aynen ya hep elimde bilgisayar, iPad ya da telefon:/ teknolojik anne olmanın zorlukları ne yazık ki...
Bir cd ödemeler oradan gecen kaslara baskı yapıyormuş o yüzden oluyormuş ağrılar da
Neyse az kaldı.

Kizlar bizim Ekim Kasım annelerinden Kartal umut hastanesinde dogum yapan ya da yapacak olan var mı?

Bu arada ne kadar yavaş ilerliyor topik herkes doğurdu bebeklerden fırsat bulup gelemiyorlar :/

Canım bildiğim kadarıyla mervecik_20 orda doğum yapacak.. Onunda günü doldu benim gibi bekliyor.. Ve hastane'den bayağı memnundu..

Mrb güzel anneler ve adayları nasılsınız ben çok iyiyim şükür 8 kasımda sabah 9 da onur bende varım hayatta dedi şükür rabbime sesini duyurdu hastaneden 1saat önce çıktık dr.umuz biraz fazla tuttu sorun yoktu ama göz önünde olun dedi birazcık sarardık ama azcık ilk 3 gün sütüm gelmedi mama verdik ayrıntıları yazarım onur beni çağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…