• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Mrb güzel anneler ve adayları nasılsınız ben çok iyiyim şükür 8 kasımda sabah 9 da onur bende varım hayatta dedi şükür rabbime sesini duyurdu hastaneden 1saat önce çıktık dr.umuz biraz fazla tuttu sorun yoktu ama göz önünde olun dedi birazcık sarardık ama azcık ilk 3 gün sütüm gelmedi mama verdik ayrıntıları yazarım onur beni çağırıyor

Ah canım maşallah ikiniz de iyisinin oh harika:)
Yerim onurunu çağırıyormuş oy kuzu, biz de görsek o günleri artık ay yarebbim ya hepimize nasip et güzel günler evlatlarımızla...
Bak yine duygusallastim memiskomdan islaklik geldi, oradan agliyom hahah:)

Mrb güzel anneler ve adayları nasılsınız ben çok iyiyim şükür 8 kasımda sabah 9 da onur bende varım hayatta dedi şükür rabbime sesini duyurdu hastaneden 1saat önce çıktık dr.umuz biraz fazla tuttu sorun yoktu ama göz önünde olun dedi birazcık sarardık ama azcık ilk 3 gün sütüm gelmedi mama verdik ayrıntıları yazarım onur beni çağırıyor

Canım gözünaydın...:nazar::nazar: Güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah :16::16:
Darısı başımıza olsun inşallah:16::16:

Canım bildiğim kadarıyla mervecik_20 orda doğum yapacak.. Onunda günü doldu benim gibi bekliyor.. Ve hastane'den bayağı memnundu..

Öyle mı benim durumum karışık doktorum kendisi ameliyat oldu umut'taydi, şimdi b planim var başka bir hastane ama cok icime sinmiyor oradaki doktor iyi de hastane eski :/

Anadolu yakasında nerelere gidiyorsunuz kizlar ?
Cok az zamanım kaldı bu saatten sonra araştırmak da istemiyorum ama yarın bakabilirim burası cok iyi doktorumda süper diyen varsa?

Öyle mı benim durumum karışık doktorum kendisi ameliyat oldu umut'taydi, şimdi b planim var başka bir hastane ama cok icime sinmiyor oradaki doktor iyi de hastane eski :/

Anadolu yakasında nerelere gidiyorsunuz kizlar ?
Cok az zamanım kaldı bu saatten sonra araştırmak da istemiyorum ama yarın bakabilirim burası cok iyi doktorumda süper diyen varsa?

Ben Çamlıca Erdem Hastane'sinde Ayşegül hanım'a gidiyorum.. Hastanemden de doktorumdan da çok memnunum.. Fazla ilaç, gereksiz tahlil sevmez, normal doğumu destekler hastanede yeni temiz.. Ebelerle görüştüm çok güleryüzlüler.. Ben memnunum yani :49::49:

Ben Çamlıca Erdem Hastane'sinde Ayşegül hanım'a gidiyorum.. Hastanemden de doktorumdan da çok memnunum.. Fazla ilaç, gereksiz tahlil sevmez, normal doğumu destekler hastanede yeni temiz.. Ebelerle görüştüm çok güleryüzlüler.. Ben memnunum yani :49::49:

Sen normal bekliyorsun dımı kajucum, çatı muayenesi oldun mu.
Ayşegul Ünal dımı araştırıyorum şimdi, peki gece olursa doğumun gelecek mi doktorun yoksa kim nöbetçiyse o mü giriyo?
Fiyatlar ucuzdu da odalar dogumhane ameliyathane falan nasıl temiz ve güzel m?

merhaba güzel anne ve anne adayları bende 30 ekimde doğum yaptım 3 kasımdı beklenen doğum tarihimiz ama oğluşum daha fazla duramadı allahın izniylede kucağıma aldım normal doğum yaparak bunları yazmaya anca fırsatım oldu iki çocuklu olmak gerçekten çok zormuş birde iki yaş araYLA OLUNCA allayardımcımız olsun
artık darısı bebişlerini bekleyenlerin başını inş sizlerde hayırlısıyla dünyaya getirirsiniz yavrularınızı rabbim kimseyi o yolda bırakmasın

günlerimiz aynı sayılır aynı tepkiler demek gidişat normal endişelenmeyelim
bende bu aralar kendimi dinleme başladı bebek iyi mi hareket etsin falan filannnn
hareketleri azaldı mı acaba diyorum bazen psikolojik olarak sonlara gelince korkuyor insan
Allahım hayırlısıyla sağlıkla bi tamamlasaydık 40 haftamızı
sayılı günler ama evde çok zor geçiyorrrrr
geçen hafta izne ayrılmadan önce pıtır pıtır geçiyordu oysa ki
bana kalsa son ana kadar çalışayım kafam başka şeylerle meşgul olsun bu şekilde sürekli odak noktanın orda olması seni evhamlandırıyor
senin bebek hareketleri nasıl sea??

bir aynı gün daha sende durumlar nasıl hot ice
bebek hareketleri? akıntı? yatış zorluğu? kasıklarda ağrı? şeyde batma :) ellerde uyuşma ve parmak ağrısı??

walla cnm eskisi kadar cok oldugunu soleyemem azaldı hareketlerı hemde bnm bebegım cok tombul bı bebekte deıl yanı sureklı dnlıorum kontrol edıorum aklım hep karnımda wallaa hareketler şu şeklde olmaya başladı sag tarafa dgru ıttırme ayaklarıyla karnımı acıtırcasına hemde sol tarafta bıldıgın tumsek cıkarma sırtı sanırım anlayamıorumda pek neresı kafa aşagıda oldugu ıcın tahmınlerım bunlar ole tekmelemeler bttı bzde ıttırmeler var sadece yerım onun gotunu ben yaaa:16:

akıntı cok .yatış zorlugu zaten fıx karnım cok buyuk olmadıgı halde zorlanıorum .şeydekı batmayı hıc sormayın o nası bışı anlamadım acısı berbat yatakta saga sola donmeye kadar yataktan kalkarkende acıyo şeyıme ne oldu bole bılmıorum :))ellerimde fil elı gıbı şiştigi ıcın her sabah uyuşuk ellerle uyanıorumm bndekı son durumlar bu bıde tansıyonum yukselıo bnm arada okadar kızlarr heee bıde adet agrısı gıbı agrılarım var ara ara son 1 haftadr bakalım hyrlısı artıkk :49:

kızlar coynes bebegıne kavuştumu acabaaa inş sag salim kavuşmuştr haberı olan varsa yazsın lutfeeennnn:44:

kızlar az önce nılı ı aradm eşiyle konuştum
amelıyattan yenı cıkmışler gec almışlar amelıyata bebekte nılde ıyıymış ancak nerkozdan ayııyomuş ve oksıjen verıyolarmış nıle sebebını bılmıyorum kendıne geldıgınde arıcak ınşalla benı benden haberler bu kadar

kızlar az önce nılı ı aradm eşiyle konuştum
amelıyattan yenı cıkmışler gec almışlar amelıyata bebekte nılde ıyıymış ancak nerkozdan ayııyomuş ve oksıjen verıyolarmış nıle sebebını bılmıyorum kendıne geldıgınde arıcak ınşalla benı benden haberler bu kadar

aa genelmi oldu o da?? ayılmak daha zor ve ağrılı oluyo derler niye genel olduki,,gerçi sende genel oldun memnunsun ama..kişiden kişiye değişir tabi durum..
bende msj çekmiştim.. gece uyudum uyandım aklımdaydı hep ..çok zor uyuyorum ya off hiç yatılmıyor, ayakalrım fil ayağı gibi oldu yaa:(

aa genelmi oldu o da?? ayılmak daha zor ve ağrılı oluyo derler niye genel olduki,,gerçi sende genel oldun memnunsun ama..kişiden kişiye değişir tabi durum..
bende msj çekmiştim.. gece uyudum uyandım aklımdaydı hep ..çok zor uyuyorum ya off hiç yatılmıyor, ayakalrım fil ayağı gibi oldu yaa:(

cnmm bılıyosun nılın atak sorunu var ayıkken onu yaşamamk adına olabılır bıde sesını duysam cok mutlu olucam eşine çok ta soramadım
acaba carpıntıssımı olduda oksıjen taktılar
arasta oksıjensız kaldıgı ıcın carpıntısı olmuştu ordan baglantı vyaptım

cnmm bılıyosun nılın atak sorunu var ayıkken onu yaşamamk adına olabılır bıde sesını duysam cok mutlu olucam eşine çok ta soramadım
acaba carpıntıssımı olduda oksıjen taktılar
arasta oksıjensız kaldıgı ıcın carpıntısı olmuştu ordan baglantı vyaptım

bebeğmi yoksa nile mi takmışlar anlamadım..:?

Kizlar slm ben sizi okuyanlardan ama fazla yazamayanlardanim..bugun 39+5 im.. Cati muayenesi oldgumda doktor ust tarafin kemikli alt tarafin da dar oldugunu ama istersem zor da olsa normal dogurbilecegimi soylemisti..bugun nstde az sancilarim cikti istersen yarin sabah gel sezaryen yapayim istersen de normali bekle ama normal biraz zor ve alta dogru cok dikisli olur dedi kafami karistirdi ben napiyim sizce..

walla cnm eskisi kadar cok oldugunu soleyemem azaldı hareketlerı hemde bnm bebegım cok tombul bı bebekte deıl yanı sureklı dnlıorum kontrol edıorum aklım hep karnımda wallaa hareketler şu şeklde olmaya başladı sag tarafa dgru ıttırme ayaklarıyla karnımı acıtırcasına hemde sol tarafta bıldıgın tumsek cıkarma sırtı sanırım anlayamıorumda pek neresı kafa aşagıda oldugu ıcın tahmınlerım bunlar ole tekmelemeler bttı bzde ıttırmeler var sadece yerım onun gotunu ben yaaa:16:

akıntı cok .yatış zorlugu zaten fıx karnım cok buyuk olmadıgı halde zorlanıorum .şeydekı batmayı hıc sormayın o nası bışı anlamadım acısı berbat yatakta saga sola donmeye kadar yataktan kalkarkende acıyo şeyıme ne oldu bole bılmıorum :))ellerimde fil elı gıbı şiştigi ıcın her sabah uyuşuk ellerle uyanıorumm bndekı son durumlar bu bıde tansıyonum yukselıo bnm arada okadar kızlarr heee bıde adet agrısı gıbı agrılarım var ara ara son 1 haftadr bakalım hyrlısı artıkk :49:

adet ağrısı gibi ağrılar doğumun yaklaştığını iyice belli ediyormuş canım hazırlıklı ol sen... e tabi psikolojikte olabilir çok istiyosun ya :) benimde 1 gün sadece adet ağrısı gibi olmuştu sonra geçti düzenli de olması gerekiyor aynı zamanda tabi

Kizlar slm ben sizi okuyanlardan ama fazla yazamayanlardanim..bugun 39+5 im.. Cati muayenesi oldgumda doktor ust tarafin kemikli alt tarafin da dar oldugunu ama istersem zor da olsa normal dogurbilecegimi soylemisti..bugun nstde az sancilarim cikti istersen yarin sabah gel sezaryen yapayim istersen de normali bekle ama normal biraz zor ve alta dogru cok dikisli olur dedi kafami karistirdi ben napiyim sizce..

imkanın varsa bence bşka bi doktorada görünebilirsin.illa normal doğum die tutturmayanlardansan bence bebeğinide kendinide riske atma sezeryan ol...

Back