aynen benimkide kocaman bişidi hayatım boyunca öle bi akıntı görmedim esasen ama ben de senin gibi umursamıyorum onu olacak olsaydı olurdu heralde şimdiye. ben de salı günü gideceğim doktora. oğlanları buluşturalım yaza Allah izin verirse :)
di mi baya da sorunlu olmuş.. sanırım bi iki denemden sonra zorlamamak gerekiyo şans meselesi galiba.
maaşallah ona. resmini gördüm bugün çekik çekik gözleri. akrep burcunu yaladımıydı o erken diye terazi olduysa bence basbas bağırıyo ben akrebim diye. daha yazışılır canım bi toplasın millet kendini. acaba diyom facebookta filan sayfa mı açtılar ki? ben her daim uğrarım önceleri cok yazmıyodum sürekli girsemde samimi değildim ama buralar tenhalaşınca samimi bi ortam oluşmaya başladı benim açımdan. belki ilk haftalar giremem uzun uzun gelen gidenden o ayrı.
aynen aynen benim de kocaman bişeydi valla bakalım önce kim doğurcak merak etmeye başladım ama sen doğurursun gibi, buluşturalım valla, çok beklettiniz bizi deriz artık :))
bu arada aynen ben de hergün giriyordum ama katılmıyordum muhabbete, şimdi herkes doğurdu meydan bize kaldı salı günü doktor ne dicek bakalım, o zamana kadar doğurmazsak ama cık doğurmam bu gidişle, oysa ayşe hanım salıya kalır mısın bilmem deyip beni heveslendirmişti, neyseee ben yatayım artık, hareketsiz oturunca üşüdüm sankim, kaloriferleri yakmaya başlamadık daha, ev sıcak oluyor bizim, herkese iyi geceler, iyi uykular :)