Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hayırlısı hadi iyi haberlerini bekliyoruz da neden gece gece yatış yapıyorsun anlamadım:44:
ben geldiimmm.. vay be hamilelelik takvimimde bugün itibariyle bitti. bebem hala göbemde yatıyo yatsın bakalım tosbilik..
Ben sabah da erkenden kalktım gece 15 kere falan uyanıyorum suanda da hiç uyumak istemiyorum ne de olsa uyanicam dönerken diye;(
Bebek cok hareketli bugün suanda fikir fikir kaynıyor, kanala yerleşiyor olsa bari artık.
Yeşilimsi beyaz puturlu bir akıntım var 2 gündür, bilen var mı nedir bu?
kızlarr yıne gece yıne yatak kabusum oldu yaa resmen yatakta fıl yavrusu gıbı donemıorum sola yatmak ıı dıolar ama ben yatamıorum sırt ustu en rahat edıorum ozamanda horluorum offfffffff ne olcakkk bu halım yaa uykussuz gecelere şmdıden alıştık zaten kızlar ıdmanlı olacagız bebekelrımz uyumazsaaaa buda ıı bişi
canım şimdi ben salı günü gidicem kontrole, alttan yine bakar herhalde, öbür pazar günüm doluyor bakalım salıdan sonra ne zaman çağırır, ne olur 40. haftayı tamamlar mıyım bilemiyorum ama gelmicek bu gidişle tık yok, bugun yoğun aynı sümükümsü birşey geldi ama baya çoktu yani de rengi beyazdı ama kahverengi akıntım var yine, anneme söledim açılman var herhalde dedi, böyle işte amacım bu hafta açmak yani söyle sancısız bi 5 cm acılsam sonra da hemen epidural taktırsam
esas ne dicem yarın sabah suni verilecek arkadaşım vardı ya, o da doruka ayşe hanıma gidiyordu bu sabah 11 de su gelmiş az az, sonra sancısı başlamış 6 da da doğurmuş o kadar sevindim ki, epidural taktırmış 3 cm açıklıkta takmışlar rahat ettim diyor, epidural olmasa dayanamazdım diyor :) büyük ölçüde rahatlatmış, şu an iyi yarın çıkıcakmış işte :)
çoğu kişi suni sancı daha sistematik diyor şimdi ara ara 6 saat çekmektense 2 saatte doğuyor çocuk, açılma eğer çatı musaitse daha rahat oluyor, bence suni epidural taktırdıktan sonra o kadar da korkunç değil bir de dozu yavaş yavaş veriyorlar pat diye vermiyorlar, açılman olmazsa sezeryana dönersin, yine de öncesinde normali düşün derim ben, bi anlık oluyor boşuna kesilmiyorsun, sen tınaztepe has. gidiyordun demi, epidural yapıyordur orası da düşünmüyor musun, çok konforlu gerçekten
MERTUR canım, dualarımız seninle çabucak açılırsın çabukcak doğurursun inşallah
gece gidecem coyness saat 2 gibi yatış yapmış olurum , gitmeden bir bakayım dedim
gece verilmeye başlanacak suni sancı ...
merb. canım o dediğin beyaz renkli şey benden de geldi. ay dün gecede uykumdan bi uyandım acıyla sanki orama iğne saplanmış gibi fırladım yataktan gece lambası vardı yatağa baktım hemen bişi gördüm kan sandım karanlıkta ödüm koptu meğersem topaklanmış bir yün parçasıymış. dokununca yere düştü adamıda uyandırdım korkuyla.
evet ben tınaztepedeyim zaten el mahkum yapıyolar epidurali. iki gündür üstüste olumsuz şeyler denk geldi komşumuzun gelinin boynu tutulmuş epidural yüzünden off. bi de ekim annelerinde biri geçici körlük ve yürüyememe yaşamış.
benim arkadaşımda doruk ta daha yeni hamile. o da ayşe hanım sanırım. arkadaşının bebek erkekmiydi kız mı? geçen gittiğinde hiç bişeyi yoktu de mi öyle yazmıştın.
ay ben doyamadım takvımıme hıc hahaha
merb. canım o dediğin beyaz renkli şey benden de geldi. ay dün gecede uykumdan bi uyandım acıyla sanki orama iğne saplanmış gibi fırladım yataktan gece lambası vardı yatağa baktım hemen bişi gördüm kan sandım karanlıkta ödüm koptu meğersem topaklanmış bir yün parçasıymış. dokununca yere düştü adamıda uyandırdım korkuyla.
evet ben tınaztepedeyim zaten el mahkum yapıyolar epidurali. iki gündür üstüste olumsuz şeyler denk geldi komşumuzun gelinin boynu tutulmuş epidural yüzünden off. bi de ekim annelerinde biri geçici körlük ve yürüyememe yaşamış.
benim arkadaşımda doruk ta daha yeni hamile. o da ayşe hanım sanırım. arkadaşının bebek erkekmiydi kız mı? geçen gittiğinde hiç bişeyi yoktu de mi öyle yazmıştın.
ay bende sagdan sola dönerken ay falan derdım eşimde fırlardı ne oldu sancınmı var dıye
ohhh catlayın artık yuzustu bıle yatıyorummmmmm
hahaha bu işinde güzel tarafı bu songül cüm. doğuranlar bebişleriyle uğraşıyolar buralara uğrayan yok pek sen dışında. biz heyecanla beklerken herşeyden herkesten haber alıyoruz valla. en nihayetinde bizde kavuşacağız inş..
kızlarr yıne gece yıne yatak kabusum oldu yaa resmen yatakta fıl yavrusu gıbı donemıorum sola yatmak ıı dıolar ama ben yatamıorum sırt ustu en rahat edıorum ozamanda horluorum offfffffff ne olcakkk bu halım yaa uykussuz gecelere şmdıden alıştık zaten kızlar ıdmanlı olacagız bebekelrımz uyumazsaaaa buda ıı bişi
offfff offffffffff
kız bebek, işte dün karşılaştık o da nst için gelmiş, doktora nst sonuçlarımızı gösterdik, dün günü dolmuştu, pztesi sabah 7 de gel dedi suni vericez ama bugun işte olan olmuş doğmuş bebek :)) 40+1 de doğurdu yani
yalnız ben de o sümükümsü şey baya çok geldi, ama tık yok, valla nişan ve türevlerini doğum başlama belirtisi olarak görmüyorum artık ben, ne zaman sancımız gelicek o zaman doğurcaz herhalde, arada da şeyime şeyime vuruyor birşeyler acı değil ama şu an da var o his, doğmuyor ama anası gibi tembel olucak bu oğlan ona yanıyom
ay o ekım annesını bende okudum cok uzuldum bıde bırı topik açmış asla epudural spınal olmayın dıye ama cok memnun olanda var
eevt cnm ya bende styorumkı bebeklerımızle ılgılıde yazışalım dıye
bıde ınan hep aklım sızde ara ara bakıyorum doğuran varmı kızlarda durum ne dıye he belkı benım şöyle şansım var bebgım cok duzenlı yavrum benım eşimde akşamları evde yok gunduz ışgucumu bıtırıyorum ınşalla sızler doğum yapınca bırakmazsınız burayı
aynen benimkide kocaman bişidi hayatım boyunca öle bi akıntı görmedim esasen ama ben de senin gibi umursamıyorum onu olacak olsaydı olurdu heralde şimdiye. ben de salı günü gideceğim doktora. oğlanları buluşturalım yaza Allah izin verirse :)
di mi baya da sorunlu olmuş.. sanırım bi iki denemden sonra zorlamamak gerekiyo şans meselesi galiba.
maaşallah ona. resmini gördüm bugün çekik çekik gözleri. akrep burcunu yaladımıydı o erken diye terazi olduysa bence basbas bağırıyo ben akrebim diye. daha yazışılır canım bi toplasın millet kendini. acaba diyom facebookta filan sayfa mı açtılar ki? ben her daim uğrarım önceleri cok yazmıyodum sürekli girsemde samimi değildim ama buralar tenhalaşınca samimi bi ortam oluşmaya başladı benim açımdan. belki ilk haftalar giremem uzun uzun gelen gidenden o ayrı.
bende ıkı hafta gıremedım cnm gelen gıden oldu bıde annem bendeydı uygun olmuyo bırı varken sureklı gırmek arada grdım
cnm az kışı kalınca belkı sorular kaynamıyo arada ınşalla yakın zmanda toplaşırız bırlıkte
aras son anda terazı oldu cnm akrep olucakken
arasın gözler ben çekık ve şiş dr ne dedıyse cıktı zaten cnm