• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Yaren göbeğini mı sarıyorsun o bezle nasil bağlanıyor ?

cnm benım ıkı hemşıre yatırıyo senı yada hasta bakıcı ay yada ıkı kışı amma uzattım
legen kemıgınden gögusaltına kadar ıkı yandan çekıştırerek sıkıcak dönduruyolar hastane bantlarıyla bantlıyolar oh bıdaha oluyosun cıvı gıbı cnm kıme tavsıye ettıysem memnun kaldı özellıkle ılkınde takmayan ıkıncısınde takanlar farkı anladılar

erkek anaları dıkkat dıkkat erkek bebkler cok tehlıkelı az önce altını acınca ışeyıverdı heryere bıde böcuk böcuk bakıyo pıs oğlumu $061120121835.jpg

erkek anaları dıkkat dıkkat erkek bebkler cok tehlıkelı az önce altını acınca ışeyıverdı heryere bıde böcuk böcuk bakıyo pıs oğlumuEki Görüntüle 550260
aynen canım ya nezaman acsak ısıyr gıtsın bırak ısemeyı bızımkı suratınıza edeyım der gıbı bıde sıcıyor valla cok fenalar bugun gobegımız dustu yıkadık guzelce uyur sımdı dedık ama nafıle bızımkını etkıemedı bocuk bocuk bakıyr cok fena olcak valla cokkk:17::17::17::nazar::nazar::nazar:

cnm bı hoca ablamız 21 kere nas suresı nı önermıştı nazar vb ıcın o okunurmu gercekten rahatlıyo ınsan
su anda arasınhuzursuzlugu yok ama dışarı cıktık ya bı okuyayım dedım babamız taa gece gelcek bıde bızım topiğede baksana lamış bı soru soruyo senın fıkrınde önemlı

Yok canmımın içi.. Okunmaz, ayet o....

aynen canım ya nezaman acsak ısıyr gıtsın bırak ısemeyı bızımkı suratınıza edeyım der gıbı bıde sıcıyor valla cok fenalar bugun gobegımız dustu yıkadık guzelce uyur sımdı dedık ama nafıle bızımkını etkıemedı bocuk bocuk bakıyr cok fena olcak valla cokkk:17::17::17::nazar::nazar::nazar:

ay yavrum mıs olmuştur kaçıncı gınde dustu bızm 17 de dustu resmen
ay bızrası bı yıkıyoz gıyınırken uyuyo resmen o gun kendınden gecıyo sızın yaramaz uyanık he

hep maşalla dedıler cnm
şimdilık sakın artık geec babamıza okuturuz

Haa bak, en iyisi bu.. Babası okusun.. Ya da ayet olmayan nazar duaları var.. Onu okuyabilirsin sende oğluşuna..

Mesela:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım." gibi...

ay yavrum mıs olmuştur kaçıncı gınde dustu bızm 17 de dustu resmen
ay bızrası bı yıkıyoz gıyınırken uyuyo resmen o gun kendınden gecıyo sızın yaramaz uyanık he

14 gunde anca dustu cnm bıze doktor gobegıne surmek ıcın hıcbsey vermedı eskıden tentırıyot falan verıyorlarmıs dedım artık vermyrz dedı sonrası ıcınde bsy demedıler sze verdılermı bıde bsy sorucam ya gaz cıkarmıyr ustten bızımkısı alttan cıkarıyr boll bol yeterlımıdır bılmıyrm yarn doktr kontrolumuz var sorucam bakalım normalmı dye

14 gunde anca dustu cnm bıze doktor gobegıne surmek ıcın hıcbsey vermedı eskıden tentırıyot falan verıyorlarmıs dedım artık vermyrz dedı sonrası ıcınde bsy demedıler sze verdılermı bıde bsy sorucam ya gaz cıkarmıyr ustten bızımkısı alttan cıkarıyr boll bol yeterlımıdır bılmıyrm yarn doktr kontrolumuz var sorucam bakalım normalmı dye

cnm bızede sprey verdıler onu sıktık mıkrop kapmasın dıye hatta göbek duşuncede ıkı gun kullandık
cnm eger bebek huzurluysa alttan ustten farketmez aras ın agzından gazı cıkarmassak alttan patır patır cıkarıyo
ama ben yınede ustten cıkarıyorum garantı olsun dıye nasıl huzurlu bı bebekmı annesı
sızde bızım gıbı gec duşurmusunuz ay bıde dr duşurmeden yıkamayın dedı bız dayanamadık 17 gun cok uzundu ya

Kızlar bende yarın sabah 8:30 da sezeryanla doğum yapacağım..

Dualarınızı esirgemeyin ne olur..

Yarın başka kimler doğum yapacaktı ya?
ah canım bende seni merak ettim rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin evladına sakın sezeryandan korkma bak bende sezeryanla aldım kucağıma erdemi Allaha şükür hiçsıkıntım olmadı ve kesinlikle belden uyuşturulmayı öneriyorum :)
erkek anaları dıkkat dıkkat erkek bebkler cok tehlıkelı az önce altını acınca ışeyıverdı heryere bıde böcuk böcuk bakıyo pıs oğlumuEki Görüntüle 550260

beysal cnm hoşgeldın erdem nasıl
ayyy songül Maşallah aras beye bayıldım biz iyiyiz teyzesi uyuyor tosunum yanımda bende sizlere bakıyım dedim ne zamandır girip yazamadım sizler neler yapıyrsunuz kim ne yaptı yeni doğum yapan varmı en son bulemsuyu duydum

ah canım bende seni merak ettim rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin evladına sakın sezeryandan korkma bak bende sezeryanla aldım kucağıma erdemi Allaha şükür hiçsıkıntım olmadı ve kesinlikle belden uyuşturulmayı öneriyorum :)

ayyy songül Maşallah aras beye bayıldım biz iyiyiz teyzesi uyuyor tosunum yanımda bende sizlere bakıyım dedim ne zamandır girip yazamadım sizler neler yapıyrsunuz kim ne yaptı yeni doğum yapan varmı en son bulemsuyu duydum

haha aras buyuyo cnm bugun gezelre bıle bıttı
ee nasıl annesı duzenınız huyu suyu uykusu gazı
cnm valla doğuran doğurana bulemsu esra crv hankar hevın reces ıncıtanem aysaece selcen fatoş er ca valla aklımdakıler su anda böle

beysalımmm yarenimmm ve diğer cici annelerrr selammlarrr nasılsınızzzzz:16::16::16:

oğluşlar nasıl kızlarrrr:1::1::1:

beysalımmm özledim yaaaa :49:

Rabbime şükürler olsun güzel kızım artık kollarımda evimizde başımızın tacı. Perşembe 16.10 da sezeyanle geldi hayatımın anlamı.
Evimize dün geldik kızım gececi uyumuyoruz geceleri. Çoooook güzel bir duygu. Rabbim isteyenlerede bu duyguyu tattırsın...
Doğum yapacak olanlara da Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.

Back