2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aysunum naber nasılsın kızçen nasıl doğum ne zamandı senin

şekercimmmm bu cumartesi doktordaydık doktor sordu ne tercih ediyorsun diye bende normal dedim o zaman haftaya catı muayanesi yapalım dedi.

sonra bebeğin kilosuna bakalım dedi masAllah 3700 g cıktı maşAllahh

doktor eger haftaya kadar 4 kgu gecerse senı normal dogurtamam dedi canım sıkıldı cok kkorkuyorum sezeryandan epıdural sezeryan olabilir dedi haftaya kesınlesecek ama bebişin kilosu yuzunden sezeryan olucaz gibi

beysalımmm yarenimmm ve diğer cici annelerrr selammlarrr nasılsınızzzzz

oğluşlar nasıl kızlarrrr

beysalımmm özledim yaaaa

haha ıyıyız cnm benım azönce heryere ışedı şimdik mısıl mısıl uyuyo benım pıs oğlum sen napıyon bakım
beysal cok özlettı dımı

cnm benım bı tosun daha gelyo he maşalla
cnm beım buyuk bebgın normal doğumda dıkışlerı falan cok oluyo bıde malum bölgede oldugundan oturup kalkmada falan sorun oluyo
ama sezeryanda kesılen bölge daha rahat bölgede o yuzden hıc hırpalanma derım bak pek coğumuz sezeryan olduk hemen kalkındık
kglerde gıttı benım göbuş desen oda yok

canım sakın korkma sezeryandan bak bende korkuyordum ama Allaha şükürler olsun çok rahattım halada rahatım maşalah senin kızçene muhtemelen sezeran olurusn kuzucum tombikin yüzünden ben kesinlikle spinal sezeryanı öneriyorum o an bebişi görmek sonrasında ağrı falan hissetmemek harikaydı ben çok rahat ettim
bu arada bende çok özledim hepinizi burdaki muhabbeti

haha ıyıyız cnm benım azönce heryere ışedı şimdik mısıl mısıl uyuyo benım pıs oğlum sen napıyon bakım
beysal cok özlettı dımı

valla uzak kaldım erdemle aşk yaşıyorz :)

maşAllah oglusuna onun pipisini yesinllleeerrr yaramazzz

canımmm inşAllah cok ama coook kolay olurrr duanı eksik etmeeee

pek ınanasım gelmedi ya usg cıhazlarıyla tutmuyor herhalde

canım dogumdan ne zman sonra korse taktın

spinal epıdural aynı değğil mi kahve içirdiler mi sana bol bol 7

banaa cok dua et cnmmm

cnm bak ıkı sayfa gerıde resmı var 3 saat sonra dr um hemen taktırdı
ılk kalkıştı cnm hıc göbuş falan yok cnm
he bu arada neden ınanmıyon tatlım bek arasta 37 haftada 3780 doğdu ee boşa almadık dımı kg lerı

bak cn hıc korkulcak gıbı degılmş dımı
ay cnm sen catlamadınmı 12 saat yatakta ben 3 saat zor dayandım gezmek ıcın sabırsızlandım

beysal sarılık sılındı dımıı
yok canım hala var ama azaldı çok şükür
spinal epıdural aynı değğil mi kahve içirdiler mi sana bol bol 7

banaa cok dua et cnmmm
epiduralde bele katater takılıo spinalde sadece iğne vuruluyor die biliyordum tatlım ama ben gerçekten çok memnunum dualarımdasınız canım rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah

sevındım cnm ya ay aslnda cok görmek ıstıyorum erdemı ama yarende yaşadıgım bı olaydan sonra sana gelmeye cesaret edemedım

bak cn hıc korkulcak gıbı degılmş dımı
ay cnm sen catlamadınmı 12 saat yatakta ben 3 saat zor dayandım gezmek ıcın sabırsızlandım

çatlamammı güzelim öldüm ama olsun:) yattoğım için baş ağrım vs olmadı

sevındım cnm ya ay aslnda cok görmek ıstıyorum erdemı ama yarende yaşadıgım bı olaydan sonra sana gelmeye cesaret edemedım

40 ımız karıştığı için görüşemezmişiz zaten :) nyse çıkaralım şu kırkları bekliyorum ozaman kaçamağın yok tatlım

masAllah gordum canımmm

evetttt bende hhemen takmak istiyorum sen ne sardın yün korsemi alıcam bende

masAllah gordum canımmm

evetttt bende hhemen takmak istiyorum sen ne sardın yün korsemi alıcam bende

cn yun korse hava aldırmadıgından ıyı degılmış ondan amerıkan bezı sardılar bı haftada kullandım onu ama yarende daha uzun zman takmıştım
bak 2 sayfa öncede var takılan bezın resmı yeşil

Son düzenleme:
baysal cnm kaç kg gıttı
göbuş kaldımı
bıde hangı takvıyelerı kullanıyosun ben kan şurubu ve clsıyuma deavm emzırırken kullanmak gerekırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…