S. a. kızlar bugün yazmıştım nişanım geldi diye açılmam ve sancılarım tam başlamadığı için eve gönderdiler cok yorgundum uyumusum az önce hafif agrı ile uyandım sımdılık cok sık ve düzenli değil fakat nişanın devamı da geliyor.Ama azcık azcık.3 saate de olur 3 güne de dediler doktor.Dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısı ile kurtuluruz hepimiz...
evethadi ya yalnız değilim demekki ogün totem yapalım birbirimize dua edelim:)) ay herkes beş kasım süper... daha bir mutlu oldm şimdi...
Amin inşallah canım geçsin hemen şu 4 gün.39+1 40. haftanın içinde doğurmuş olacağız.benim doktor şu son 4 gün yorma kendini dedi.bende de heyecan var son temizliğimi filan yapayım çantamı son bir kez daha gözden geçireyim , dedim. yavaş yavaş yaparım artık.Heheyaşasın demek ki aynı gün doğum yapıcaz,ne güzel ya.birbirimize dua ederiz kızlar,hayırlısıyla bebişleri kucaklarız inşallah
bendede öyle oluyor canım doktorum yarım saatten uzun süren sertleşme olursa doğum belirtisi demişti ama çok şükür yarım saat olmuyor.Kızlar birsey soracağım , benim iki gündür cok kazılman oluyo bebek özellikle karnimi yanımdan delecek gibi saatlerce bastırıyor gece 3 te geçmişti şimdi tekrar basladi öyle şişiyor ki yanım yırtılacak gibi oluyo ve canim aciyo bu erken dogum belirtisi olabilir mı sizce ya da ne olacak böyle cok zorluyo beni
canım böyle bir durumda normal doğum olmayacağını biliyorum yarenin dediği topiğe gir korkulacak bir şey yok. riske atma bence sezeryan ol.canım önünde değil bebek gayet net gözüküyo. şöyleki bebeğin eşi rahim çkışını kapatıyo. aman ne zor işler çokta anlamıyorum ama haklısın başka bi doktora daha danışıcam.
dualarımız seninle canım Allaha emanet olun inşallah bir sorun olmaz korkma bak er_canında öyle olmuştu. sana yazmış zaten , inşallah sağlıkla gelsin bebeğin.S. a. kızlar bugün yazmıştım nişanım geldi diye açılmam ve sancılarım tam başlamadığı için eve gönderdiler cok yorgundum uyumusum az önce hafif agrı ile uyandım sımdılık cok sık ve düzenli değil fakat nişanın devamı da geliyor.Ama azcık azcık.3 saate de olur 3 güne de dediler doktor.Dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısı ile kurtuluruz hepimiz...
S. a. kızlar bugün yazmıştım nişanım geldi diye açılmam ve sancılarım tam başlamadığı için eve gönderdiler cok yorgundum uyumusum az önce hafif agrı ile uyandım sımdılık cok sık ve düzenli değil fakat nişanın devamı da geliyor.Ama azcık azcık.3 saate de olur 3 güne de dediler doktor.Dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısı ile kurtuluruz hepimiz...
Günaydın kızlarvevet
canım inşallah birbirimize dua edelim çok güzel aynı gün doğacaklarını bilmemiz pazar geceside ayrı bir heyecan olacak .
Amin inşallah canım geçsin hemen şu 4 gün.39+1 40. haftanın içinde doğurmuş olacağız.benim doktor şu son 4 gün yorma kendini dedi.bende de heyecan var son temizliğimi filan yapayım çantamı son bir kez daha gözden geçireyim , dedim. yavaş yavaş yaparım artık.
bendede öyle oluyor canım doktorum yarım saatten uzun süren sertleşme olursa doğum belirtisi demişti ama çok şükür yarım saat olmuyor.
canım böyle bir durumda normal doğum olmayacağını biliyorum yarenin dediği topiğe gir korkulacak bir şey yok. riske atma bence sezeryan ol.
dualarımız seninle canım Allaha emanet olun inşallah bir sorun olmaz korkma bak er_canında öyle olmuştu. sana yazmış zaten , inşallah sağlıkla gelsin bebeğin.
Günaydın kızlarv
Güzel bi gün olsun hepimize
Bugün varmıydı doğuma giden bilmiyorum ama giden varsa da allah yardımcısı olsun
Cvr canım doktor banada bu hafta yorma kendini mümkünse sürekli yat,dinlen dedi
Temizliğe yardım edicek kimse yok mu,yalnız yapman zor olcak
Elektrik süpürgesi falan kullanmak riskli
Benim temizlik yarın olcak annemle teyzem gelcekler sağolsunlar
Zaten bişey yapçak halimde yok hem yoruluyorum hem karnım sertleşiyo hemen
Ya hastane çantasına emzik biberon mama kabı- kaşığı falan koydunuz mu
Ben koydum her ihtimale karşı pazar akşamı bi kaynatıcam steril olsun die
Ama çok gerekli mi bilemedim
günaydın canım , senin doktordamı dedi demekki bu son günler tehlikeli evet canım , bende yormayayım kendimi.benimde karın sertleşiyor ama Allahtan çok uzun sürmüyor.
ben minik bir biberon bir kaçtane farklı türden emzik ( hangisini alırsa diye) hepsini kaynatıp tuperwer kabım vardı onun içine koydum , hastaneye götürücem. ama kaşık filan koymadım canım.buarada sana sorcam kaç gündür unutuyorum sen elevit veya decavit kullanıyormusun hala?
12 kasım da kaç kişi var acaba...gell 12 kasım gelllllllll
bizede doktorumuz 13kasımda doğum dedi 38.haftayı o gün doldurduğum için ama ben 10.da olsun istiyorum 3günden bişey olurmu ya 10.11.12 doğumlu olucak oğluşum eşimde olmaz 3günde 3gündür diyo nolcek kiiii yaaa
Kızlar birsey soracağım , benim iki gündür cok kazılman oluyo bebek özellikle karnimi yanımdan delecek gibi saatlerce bastırıyor gece 3 te geçmişti şimdi tekrar basladi öyle şişiyor ki yanım yırtılacak gibi oluyo ve canim aciyo bu erken dogum belirtisi olabilir mı sizce ya da ne olacak böyle cok zorluyo beni
asya kasılmaları naasıl anlıosun bnm şuan karnmda bışıler oluo onlar kasılma olabılırmı yaa saglı sollu sankı bebek dışarı cıkacak gıkbı acıtıo cnmı uff ılk dogumda cok cahılız yaaaaa
benim nişanım geleli 2 hafta oldu canım. telaşlanma hiç hala ara ara devam diyor gelmeye. ama rengi açıldı.
bende bugün dr.a gittim. pre parı 3 saatte bire indirdik. 2 saatte alıyordum.
bebeğim 3 kilo olmuş. bu sefer fazla almamış. öncekinde 2 haftada 500 gr. almıştı. şimdi 300 gr. almış. iyiymiş sağlığı çok şükür.
haftaya hapı bırakıcaz. ve oğluşum gelicek:)
kızlar kasım ayına girdik
hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar diliyorum darısı başımaaa inşallahhh :)
ayşecim çok saol
haberin var dimi bizim kızların çogu dogurdu esra hatice yasemin burcu burcu hilal ve bir suru kişi daha
darısı basıma ve senin basınaaa
bende elevit, balık yağı kullanıyorum canım.bebeğin kilo almasında bunlarıında çok etkisi olduğunu düşündüğüm için sordum.osteocare ne onu bilmiyorum . doğumdan sonra balık yağı ve elevitimi kullanacaksın dedi.Kullanıyorum canım ben elevit,osteocare ve balık yağını kullanmya devam ediyorum
Doğumdan sonra da bi süre daha kullanıcaksın dedi doktor
Vücudun toparlaması için ihtiacın olcak dedi
selam canlarrrr
burcumuz dogumda saglıkla alsın meleğini kucagınaaaa
ayşecim çok saol
haberin var dimi bizim kızların çogu dogurdu esra hatice yasemin burcu burcu hilal ve bir suru kişi daha
darısı basıma ve senin basınaaa
geçmiş olsun canım demek ondanmış rahatsızlığın Allah bir daha göstermesin, benimde 5 kasım hepimiz inşallah sorunsuz atlatırız.merhaba kızlar nasılsınız ben çok şükür biraz daha iyiyim giremedim epeydir ilaç dozum değişti nöbet geçirmişim o dönemde Allahtan hafif geçmiş ama şimdide ilaç dozuna alışma döneminde geçirme ihtimalim var korkuyorum açıkcası salı günü nst ye girdim hafif sancım vardı ama okadar olacak dedik yrn tekrar gidicez nstye bakalım haftaya bbi gün alıncak muhtemelen 5 kasım diyoruz ama dr ne der bilmiyorun h.sonu annemler geliyor benden haberler bu kadar
bu arada doğuma giden tüm arkadaşlarıma rabbim kolaylıklar versin sağlıklı haberlerini alalım inşallah doğum yapanlarda hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bende elevit, balık yağı kullanıyorum canım.bebeğin kilo almasında bunlarıında çok etkisi olduğunu düşündüğüm için sordum.osteocare ne onu bilmiyorum . doğumdan sonra balık yağı ve elevitimi kullanacaksın dedi.
merhaba kızlar nasılsınız ben çok şükür biraz daha iyiyim giremedim epeydir ilaç dozum değişti nöbet geçirmişim o dönemde Allahtan hafif geçmiş ama şimdide ilaç dozuna alışma döneminde geçirme ihtimalim var korkuyorum açıkcası salı günü nst ye girdim hafif sancım vardı ama okadar olacak dedik yrn tekrar gidicez nstye bakalım haftaya bbi gün alıncak muhtemelen 5 kasım diyoruz ama dr ne der bilmiyorun h.sonu annemler geliyor benden haberler bu kadar
bu arada doğuma giden tüm arkadaşlarıma rabbim kolaylıklar versin sağlıklı haberlerini alalım inşallah doğum yapanlarda hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Osteocare in içinde kalsiyum ve magnezyum var canım onun için kullanıyorum.doğumdan sonra da balık yağının içinde omega 3 olduğu için bebeğin beyin gelişiminde önemli die eleveti de içinde demir falan var die bi süre daha kullanıcaksın dedi ama osteocare ile ilgili bişi demedi cnm
Sana bişey dedi mi bu konuda doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?