2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımm senle dogum tarihlerimiz aynııı

bakalım hangimiz once doguracak

kız oglan ne olucak annesi dogum ne zamana doktorun ne dedi boıyu kilosu nasıl annesi

canımmm bendede 3-4 gundur karnımda şiddetli agrı kasılma oluyorr su, kanama gelmedikçe sancıların 5 dk da bir şiddetli gelmiyorsa sorun yok Allahın izniyle içini rahat ttut bizim melekler en azından 15 gun dayansınlar

Ayy icim rahatladı canim cok sagol biraz da takanlar alakalı sanırım inşallah bizim de öyle olur :)

canım önünde değil bebek gayet net gözüküyo. şöyleki bebeğin eşi rahim çkışını kapatıyo. aman ne zor işler çokta anlamıyorum ama haklısın başka bi doktora daha danışıcam.

canım önünde değil bebek gayet net gözüküyo. şöyleki bebeğin eşi rahim çkışını kapatıyo. aman ne zor işler çokta anlamıyorum ama haklısın başka bi doktora daha danışıcam.

Canim gebeligin basında bana da dendi ama sonra yukarı cikti şükür o zaman bana böyle kalırsa normal dogum yapamazsın denmişti sezeryanda da plesenta kanarsa tehlikeli kan grubundan bı iki kisi tespit eder en kotu tablo kanaman cok olursa kan veririz demişti ama kötüsü olacak diye bise yok olsa da önemli değil bebis ve sen iyi olun da Allah yardım eder inşallah

tatlım bak kk da plesanta prevıa dıe bı topk var senle aynı durumda olan pek cok arkadaşımız var en ıyı bılgıyı onlar verıcekler hepsı saglıcakla sezeryanla aldılar bebeklerını kucaklarına

tatlım bak kk da plesanta prevıa dıe bı topk var senle aynı durumda olan pek cok arkadaşımız var en ıyı bılgıyı onlar verıcekler hepsı saglıcakla sezeryanla aldılar bebeklerını kucaklarına

tamam canım çok teşekkür ederim, ben bakıyım bi oraya :)

Eveeeet :) ne gusel ayniymisiz :) ben cuma gideceğim
İnşallah gun verecek 15-20 gibi demişti onceden ama net tarihi bayramdan sonra veririm demişti. Bebis 2 hafta önce 2300 , 46 cm idi cuma bakalım kac oldu . Kiz bebisin olacak inşallah Mina olacak adı Allah izin verirse :) dediğin gibi bı 15 gun daha geçsin de inşallah büyüsün kuzular? Senin nasil kiz mı erkek mı dogum nasil olacak ?

canımmm bende cumartesi gidicem doktora Allah nasip ederse bizim doktor 38. haftada belli olacak dedi ama ben yinede baya heyecanlı ve sabırsızımmmmm

bizimde kızımız olucak teyzesi adıda inşAllah " SERRA" olucak

canımmm bende cumartesi gidicem doktora Allah nasip ederse bizim doktor 38. haftada belli olacak dedi ama ben yinede baya heyecanlı ve sabırsızımmmmm

bizimde kızımız olucak teyzesi adıda inşAllah " SERRA" olucak
Ay hadi saglikla inşallah :) sizin kilonuz nasil? Benim biraz zayif olacak sanırım doktor 3 U bulursa iyi dedi.

Ay hadi saglikla inşallah :) sizin kilonuz nasil? Benim biraz zayif olacak sanırım doktor 3 U bulursa iyi dedi.

canım pardon yazmamışım

canımmm ben usg cıhazının olcumlerıne pek ınanmıyorum cogunda yanıldı benimki kilolu gorunuyor maşAllah ama bilemicem

2 hafta once 2900 du boyunu bilmiyorum maşAllah kilolu olucak dıyor doktor ama belli olmaz yanılabiliyor..

Masallahh :) az cok tutuyo ama bence en azından iri bebek mı minik mı belli oluyo ilk zamanlar cok taktım çünkü bana 2 kilo dogarsa iyi demişti sonradan toparlandı cuma 2600 falan olur inşallah sağlıklı olsun da :) ince uzun olcak cadım cok sabirsizlaniyorum valla artık 8 yıl bekledim diyorum meleğimi 2 hafta da geçsin de alalım kucumuza inşallah

saglıklı olsun canım kilo muhım degil sag salim kavusalım bebeklerimizeeee

merhaba kızlar ...doğum tarihlerimiz aynı görünüyor yazdıklarınızı okudum.bana da dr iki hafta önce bebeğin 47cm ve 2 500 gr olduğunu söylemişti.oğlumuzun adı kıvanç olacak oadsını eşyalarını hazırladık,çamaşırlarını yıkadık ütüledik şimdiden bebek kokusu var sanki odasında :)

Süper canim bakalım kim önce başlayacak :) saglikla doğsun meleklerimiz canim. Ben de odasını hazırladım dediğin gibi mis kokuyo odasi :) gunde kac defa girip çıkıp bakıyorum :) kasilmalarim cok arttı inşallah acele etmez cadım

S. a. kızlar bugün yazmıştım nişanım geldi diye açılmam ve sancılarım tam başlamadığı için eve gönderdiler cok yorgundum uyumusum az önce hafif agrı ile uyandım sımdılık cok sık ve düzenli değil fakat nişanın devamı da geliyor.Ama azcık azcık.3 saate de olur 3 güne de dediler doktor.Dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısı ile kurtuluruz hepimiz...

bnmde 2 650 bebegım ırı bebek deıl dedı dr eşmle benıde gorsenz sendende bole ufak bebek cıkarsa pes dersnz yanı demekkı anne babanın ırılıgı ılk dogum anında bebegı etkılemıo snradan ırılıo bebek dgduktan snra demekkı aman saglkları yernde olsunda başka bışı ıstemem buarada bnm herşey normal bnde normal ıstıorum o yuzxden gunum bellı deıl ama dr um 2 hafta ıcınde gelır hazrlıklı ol dedı :)) bakalım hepımız peş peşe yazarız hyrlıısyla :))

asya kasılmaları naasıl anlıosun bnm şuan karnmda bışıler oluo onlar kasılma olabılırmı yaa saglı sollu sankı bebek dışarı cıkacak gıkbı acıtıo cnmı uff ılk dogumda cok cahılız yaaaaa

Valla canim hareket ederken cok bastırmıyor ama bazen bı tarafda yığılıp ordan dışarı dogru bastırıyor agri hissediyorum o anda ama düzenli değil tabii.. Yine de cok uzun suruyo sanırım bunlar kasilma, valla normal dogum bunun cok sancıları oluyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…