Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada hayırlı doğumlar canım, asel çok güzel bir isimmiş.selam arkadaşlar 5 kasımda doguran dogurana demekki hepinize hayırlı dogumlar salı günü bizde kontroldeydik kuzucum baş aşagı dönmüş şükürler olsun nstde sancım çıkmadı ama alttan muayenede 2 cm açıklıgım çıktı veeeeeeee doktorum dogumun her an olabilir hazırda bekle dedi 10 gün sonra geldiğinde o zamana kadar olmazsa suni sancıyla dogumu yapabiliriz dedi eşimle bir süre bakıştık oglum 41. haftada 1 cm açıklıkla oldugu için şaşıp kaldık bakalım benim bıdık ne zaman gelicek allahım cümlemize sag saglim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin bu arada hala kızımın adı belli değil ne olucak bilemiyoruz elif su ve asel arasında kaldık öf...
bende daha 2 gün önce çatı muayenesi oldum öndeki kemik biraz dar ama arkası fena değil sıyırıp alırız sen vitaminlerini kullanma çok kilo almasın dedi bebek benimde kafam fena karıştı son anda tutup da bebek çıkmıyor sıkıştı kaldı hani seni sezeryana alalım demelerinden korkuyorum açıkçası ilk doğum olunca niye bizi yeterince aydınlatmıyor bu doktorlar yada bizmi çok abartıyoruz canımız çok yanıcak diye bilemedim vallaha ya
oğlun çok tatlı emaya maşallah, benim oğlumda böyle tombik suratlı , yanakları dolgun çıkıyor bakalım nasıl çıkacaklar merak ediyorum
dün gece öyle kötüydüm kii karnım taş gibi oldu bir yanda toplandı şişti daha sonra bir o yana toplandı bir bu yana derken arada alt bölgeme baskı oluştu adım atamıyorum yürüyemiyorum uzanamıyorum napacağımı şaşırdım annemleri kocişi telaşlandırmakta istemiyorum ama tabi anladılar yüzümden..şimdi çok şükür daha iyiyim ama korkuyorum yine olmasından..:26:
daha 10 günümüz var bir geçseydi şu günler..uyku yok hareketler kısıtlı off napalım herşey bebeklerimiz için
Arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyorum, cok az katilimda bulundum, tecrubelerinizden faydalandim. Bir cogunuzdan erken dogum yapmis oldum, tecrubelerimi en kisa zamanda paylasacagim. Su anda hastanedeyim, kizim 29ekim gecesi saat 23.00te sezeryanla dunyaya geldi, simdi gayet iyi. Darisi bebeklerini bekleyen annelerin basina.
Sevgiler
Merhabalar..benimde doğum tarihim 20 kasım gözüküyorr.umarım o kadar sürmez nefes alamıyorum artık çocuk ters nasıl olsa sezeryan oluck die özel hastaneye gidip doğum yapsam mı die düşünüyorm.sonrada vicdan yapıyorum çocuğun vakti gelmeden aldırıcam die üfff 37.haftadan snra dönen bebekler var mı acaba ??