• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım magnezyum bende feci karın ağrısı ve ishal yaptı günde 4-5 kere tuvalete taşındığım oluyordu, kestim, doktoruma söyledim böyle böyle ishal olduğum için kestim diye, zaten son ay kesmen gerekiyor doğum kasılmalarını engeller dedi, bence artık siz de kesin kramplar için muz yiyebilirsiniz

bu arada doğum yapan arkadaşların güzaydın diyorum darısı başımıza artık, kasım annesi kalmadı hiç gerçek kasım annesi biz olucaz bu gidişle
benim sezeryan canım senin normal mi o yüzden kestirmiştir doktorun , yani kasılmaları önlüyorsa normal doğumu engeller diye. sezeryan olacağım için içiyorum.zaten 5 kasıma gün verdi.5 kasıma kadar normal sancım olmaması daha iyi yani. günde 1 tane alıyorum. ne bileyim en son doktorumlada hiç konuşmadık bu magnezyumu.

ya kızlar cıldırıcam bnm şurda 15 gunum kalmış kalmamış kaynanamın gelıp kalacagı tuttu bıde hasta elını hıcbışeye surmuo sabahın korunde aradılar gelıoruz bız delırcem yaa bnm butun ışımı annem yapıo o varken annmde yardıma gelmez kadın banamı hızmet etcek kaynanamamı bnm 2 aylkken kanamam oldu çaghr annen baksın sana dedı bana şmdi dogumum yaklaşmış gelmış buraya cokta tıksınıyorum abdest alıo arkasndan lavabo domestozluyorum vc ye grıo klozet yıkıorum offf egılıp kalkamıorum zaten bukadar duşunceszlk olmaz yaa torununa 1 ıgne dahı almadı herşeyı benım annem yaptı bıde yuzsuz yuzsuz kalmaya gelıo bu ınsanların bu sorumszlugu benı cıldrtcak zaten tansıyonum sureklı cıkıo şmdı hıc ınmıcek sınırden gıdene kadar ne yapım nası davranım blmıorum artıkkk cok doluyum zaten hıc sormadılar bıle alıncak bı eksk varmı dıe bıde gelmş dırek kızımın odasına bakmaya gdıo guzel olmuş guzel dıo Allahım delırcem ..........................................
ay canım ne kadar can sıkıcı bir durum haklısın asıl senin şimdi bakıma ihtiyacın var. bugün doktorum bana pazartaesiye kadar yorma kendini çok gezinme riske atmayalım dedi. pazartesi doğum var inşallah.sende yapacak bir şey yok tatlım kadın uzaklardan mı geldi , evine dönme imkanı yokmu

selam millet ;
geçmişi okumadım yalan yok çünkü heycan var bende çokk demin oyüsden özür diliorum herkesden doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve annişleri opüyorum.bende demincek doktordan geldim. usg uzmanıyla görüştük nstye aldılar.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
05.11.2012 ye gün aldık:))))))))))) çok heycan bastı şimdiden ilk bebişim değil ama heycan aynı....böbreklerimin zarar görmemesi için pazartesi alıcaklarmış pazartesi tamda 38 haftam bitiyor.biraz erken oldu ama senide tehlikeye atamam dedi güldeniz hanım.hayden bakalım banada dualarınızı esirgemeyin olarmı:))))))))))))
benimde 5 kasım canım bir çok kişi 5 kasımda olacak ,sen ben, emaya bir kaç kişi daha var galiba ama hatırlayamadım.

anaaamm 8 sene bekledin hee.ay rabbim çok çok sağlıklı bir bebek ve hayırlı bir doğum nasip etsin sana.geçermi 2-3 hafta geçmez tabi sana.senin kadar beklemesemde nasıl duygular içinde olduğunu anlayabiliyorum.

Cok sagol canim, amin.Öyle valla cok heyecanlıyım bı o kadar da korkuyorum sag salim bı doğsaydı inşallah yüzümüz gülecek inşallah

canım hiç korkma bu kişiden kişiye değişiyor sanırım.bende 1 hafta önce epidural sezeryan oldum ama hiç bir şey hissetmedim gayet rahattı sonrasın dada bir sorun yaşamadım.2 günde rahat bir şekilde ayakta dolaşıyordum.ayrıca sondayı uyuşturduktan sonra takıyorlar zaten..hatta benim başıma şöyle garip bir şey geldi hani bu ameliyat ışıkları var ya tepeden duran onları çevresi ayna oluyor.benim bakış açımı kapatmayı unuttular bende böylece güzel kızımın doğumunu izledim :)) herkes nasıl seyrettin diyorlar ama benim için çok özel oldu kızımın çıkartılış anı

Allah anali babali büyütsün meleğini :) burda sezeryan olanlara sondayi uyusmadan takmışlar cok acıyormuş ama kaçman yapmıyorlarmış artık elden bise gelmiyo herkes basına gelince bireysel yaşıyor herhalde inşallah senin gibi güzel gecer bizim de canim cok sagol :)

a cnm benım gecmış olsun nasıl sımdı abın
rabbım yardımcın olsun arkadaşım ya

Canım sağol.. Şu an istanbul a gittiler, hastaneye yatırmışlar.. Annemde başında işte..
Ne bileyim, hangisine üzülşeceğimi şaşırdım.. Aman herkes iyi olsunda, ben
burada idare ederim artyık...

benim sezeryan canım senin normal mi o yüzden kestirmiştir doktorun , yani kasılmaları önlüyorsa normal doğumu engeller diye. sezeryan olacağım için içiyorum.zaten 5 kasıma gün verdi.5 kasıma kadar normal sancım olmaması daha iyi yani. günde 1 tane alıyorum. ne bileyim en son doktorumlada hiç konuşmadık bu magnezyumu.

ay canım ne kadar can sıkıcı bir durum haklısın asıl senin şimdi bakıma ihtiyacın var. bugün doktorum bana pazartaesiye kadar yorma kendini çok gezinme riske atmayalım dedi. pazartesi doğum var inşallah.sende yapacak bir şey yok tatlım kadın uzaklardan mı geldi , evine dönme imkanı yokmu

benimde 5 kasım canım bir çok kişi 5 kasımda olacak ,sen ben, emaya bir kaç kişi daha var galiba ama hatırlayamadım.

hadi ya yalnız değilim demekki ogün totem yapalım birbirimize dua edelim:)) ay herkes beş kasım süper... daha bir mutlu oldm şimdi...

Allah allah ne diye gelmiş ki?doğum için mi gelmiş, ne kadar kalcak acaba?:26:
Walla geniş olup kafana takmamaya çalışçaksın,çok sinir bi durum tahmin edebiliyorum ama yapılcak bişey yok.
Keşke gelmeden önce eşin falan müdahale edip gelmemelerini sağlasaydı
Son günlerin de sıkma kendini geçip gidicek bu günlerde inşallah:34:

ya valla kızlar ne dogumu yaa canı sıkılmış gotunu gezdrcek yer aramış kndını buraya atmş işte ama kılımı kıpırdatmıorum bana annm bakıo yemek iş vs herşey kndıme bakamıorum yatsam kalkamıorum onlara nası bakım eşimnde haberı yoktu sabah arfadılar bugun ızın gunu eşimin bılıolar bız yolladyz gelıoz uyuyomusunz hala dıolar uzak mesafe deıl ıst teyız ıkımzde ama ben kndı anneme yakınım yaa bnm kızdgım gelmerı deıl ama akşama sabaha durumundayım yanıı kpederın yanında nası yatcm kalkcm uf dua edın yarın gtsınler patlıcam hıc yemek yapmadım anne yemeklerı yap kafana gore dedım elımı surmuorum fazla dayanmaz bu şeklde :)

bizede doktorumuz 13kasımda doğum dedi 38.haftayı o gün doldurduğum için ama ben 10.da olsun istiyorum 3günden bişey olurmu ya 10.11.12 doğumlu olucak oğluşum eşimde olmaz 3günde 3gündür diyo nolcek kiiii yaaa

bizede doktorumuz 13kasımda doğum dedi 38.haftayı o gün doldurduğum için ama ben 10.da olsun istiyorum 3günden bişey olurmu ya 10.11.12 doğumlu olucak oğluşum eşimde olmaz 3günde 3gündür diyo nolcek kiiii yaaa

aaa 13 kasım sabahı ,benim de doğumum o gün canım 38 hafta 6 gün oluyor tam o gün .Hayırlısı olur inşallah :46::46::46:
ben de 10.11.12 istiyordum ama Atamızın ölüm yıldönümü olması yüzünden 13.kasım uygun geldi.Zaten gelmese de getirtirler dr.kendi durumuna göre randevu veriyor :27:

aaa 13 kasım sabahı ,benim de doğumum o gün canım 38 hafta 6 gün oluyor tam o gün .Hayırlısı olur inşallah :46::46::46:
ben de 10.11.12 istiyordum ama Atamızın ölüm yıldönümü olması yüzünden 13.kasım uygun geldi.Zaten gelmese de getirtirler dr.kendi durumuna göre randevu veriyor :27:

o yönden haklısın canım da ben hamile kaldığımdan beri hep bu tarihi düşündüm şimdi ben iki doktora gidiyorum kendi doktorum 13kasım dedi p.tesi doğum yapıcağım hastaneye gidicem bakalım orda ne diyicekler gerçi önemli olan hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri tarih falan boş bide şu zaman bi geçse artıkkkkk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Iyi aksamlar arkadaslar bugun kontrole gitim doktor bebegin suyu azalmis dedi. Acaba benimle ayni durumda olan varmi bebegime zarari olurmu cok korkuyorum :(

o yönden haklısın canım da ben hamile kaldığımdan beri hep bu tarihi düşündüm şimdi ben iki doktora gidiyorum kendi doktorum 13kasım dedi p.tesi doğum yapıcağım hastaneye gidicem bakalım orda ne diyicekler gerçi önemli olan hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri tarih falan boş bide şu zaman bi geçse artıkkkkk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

biz de hazırlıkları yavaş yavaş tamamlayınca artık daha çok sabırsızlanıyoruz,gelsin artık meleklerimiz :54:

kızlar kafam çok karıştı işin içinden çıkamıyorum. görüşlerinize ihtiyacım var. dün bebeğin eşinin önde ve rahim duvarına yapışık olduğunu öğrendim. hep özel doktora gittim fakat böyle bişey hiç söylemedi. kendi doktorum doğum iznine ayrılınca burda kadın doğum hastanesi var büyük güzel bi hastne devletin. ordada kaydım buulunsun ne olur ne olmaz diye orayada gitmeye başladım b,,i süredir düzenli gidiyorum. ve dün kadın hastanesindeki doktor bana bebeğin suyuna bakayım dedi ve ultrasonda bakarken plasentanın durumunu söyledi. şimdiye kadar söylemediler mi sana dedi. hayır dedim nolması gerekiyo diye sorunca normal doğum yapamazsın sezaryende senin için riskli ameliyat olur onun için üniversite hastanesine yönlendiriyorum seni dedi. orda ters bi durum olursa hemen müdahale ederler dedi. aslında gittiğim yerde gayet büyük kapsamlı bi hastane ama niye güvenemedi bilmiyorum. bugünde deiği üniv. hastanesine gittim muayene ettiler deedilerki önce normal doğumu deneriz olmazsa sezaryen yaparız. bebeğin kilosu 2800gr çok kilolu değil olabilir. ama daha bebek kilo alır hiç hesaba katmıyolar onu. yine tatmin olmadım başka bi özel doktora gittim anlattım durumu önce muayene edeyim sonra yorum yaparım dedi. muayene etti evet dedi dedikleri doğru ve normal doğum yapamazsın dedi. açılman başladığında eş direk kanama yapar ve bu büyük tehlike olur dedi. ama sezaryen için çok risk teşkil etmeyeceğini söyledi. 10 gün sonra gel gün vereyim dedi. şimdi karar veremiyorum kapsamlı kadın hastanesi ameliyatımdan çekinirken özel hastanede nasıl yaptırayım. üni. hastanesinede gidip normal doğum deneyip riske girmek istemiyorum. kayınvalidemde tutturmuş normal de normal sanki keyfimden istiyomuşum gibi çok sinirlerim bozuk....
değerli görüşlerinize ihtiyacım var, siz olsaydınız ne yapardınız?

hadi ya yalnız değilim demekki ogün totem yapalım birbirimize dua edelim:)) ay herkes beş kasım süper... daha bir mutlu oldm şimdi...

Hehe:21: yaşasın demek ki aynı gün doğum yapıcaz,ne güzel ya.birbirimize dua ederiz kızlar,hayırlısıyla bebişleri kucaklarız inşallah:emir_bebek:

kızlar kafam çok karıştı işin içinden çıkamıyorum. görüşlerinize ihtiyacım var. dün bebeğin eşinin önde ve rahim duvarına yapışık olduğunu öğrendim. hep özel doktora gittim fakat böyle bişey hiç söylemedi. kendi doktorum doğum iznine ayrılınca burda kadın doğum hastanesi var büyük güzel bi hastne devletin. ordada kaydım buulunsun ne olur ne olmaz diye orayada gitmeye başladım b,,i süredir düzenli gidiyorum. ve dün kadın hastanesindeki doktor bana bebeğin suyuna bakayım dedi ve ultrasonda bakarken plasentanın durumunu söyledi. şimdiye kadar söylemediler mi sana dedi. hayır dedim nolması gerekiyo diye sorunca normal doğum yapamazsın sezaryende senin için riskli ameliyat olur onun için üniversite hastanesine yönlendiriyorum seni dedi. orda ters bi durum olursa hemen müdahale ederler dedi. aslında gittiğim yerde gayet büyük kapsamlı bi hastane ama niye güvenemedi bilmiyorum. bugünde deiği üniv. hastanesine gittim muayene ettiler deedilerki önce normal doğumu deneriz olmazsa sezaryen yaparız. bebeğin kilosu 2800gr çok kilolu değil olabilir. ama daha bebek kilo alır hiç hesaba katmıyolar onu. yine tatmin olmadım başka bi özel doktora gittim anlattım durumu önce muayene edeyim sonra yorum yaparım dedi. muayene etti evet dedi dedikleri doğru ve normal doğum yapamazsın dedi. açılman başladığında eş direk kanama yapar ve bu büyük tehlike olur dedi. ama sezaryen için çok risk teşkil etmeyeceğini söyledi. 10 gün sonra gel gün vereyim dedi. şimdi karar veremiyorum kapsamlı kadın hastanesi ameliyatımdan çekinirken özel hastanede nasıl yaptırayım. üni. hastanesinede gidip normal doğum deneyip riske girmek istemiyorum. kayınvalidemde tutturmuş normal de normal sanki keyfimden istiyomuşum gibi çok sinirlerim bozuk....
değerli görüşlerinize ihtiyacım var, siz olsaydınız ne yapardınız?

nasıl eşi önde canımm hafta olrak mı önde yoksa bebegin önunde mi benimki de önunene geçiyor bebegı gostermıyor ama sorun yok dedi doktor eger hafta olarak ıleriyse bilemiyorum canım bence baska doktora daha git Allah sana bagıslasın evladını:31:

nasıl eşi önde canımm hafta olrak mı önde yoksa bebegin önunde mi benimki de önunene geçiyor bebegı gostermıyor ama sorun yok dedi doktor eger hafta olarak ıleriyse bilemiyorum canım bence baska doktora daha git Allah sana bagıslasın evladını:31:

hafta olarak değil yani rahim çıkışında sanırım ve rahim duvarına yapışık. altta kalıyo rahim kanalına doğru.. Sağol canım cümlemizi inşAllah. Allah razı olsun...

hafta olarak değil yani rahim çıkışında sanırım ve rahim duvarına yapışık. altta kalıyo rahim kanalına doğru.. Sağol canım cümlemizi inşAllah. Allah razı olsun...

benimdde plesanta eşi bebegın önunde hep net poz vermıyor o yuzden doktorum böyle birseyden bahsetmedi riskli gebelik uzerıne uzman kötü bişi olsaydı derdi bana acık sözlu cunku ilginc sen baska doktora görun canım Allah buyukkk:16:

Kızlar birsey soracağım , benim iki gündür cok kazılman oluyo bebek özellikle karnimi yanımdan delecek gibi saatlerce bastırıyor gece 3 te geçmişti şimdi tekrar basladi öyle şişiyor ki yanım yırtılacak gibi oluyo ve canim aciyo bu erken dogum belirtisi olabilir mı sizce ya da ne olacak böyle cok zorluyo beni :(

ozlemixxxx emayaa canlarım saglıcakla alın kucaklarınızaaa bebişleriniziii hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzzzz

cvr, aycaece canlarım aynı şekilde gözunuz aydun tarihleriniz belli saglıcakla alın kucaklarınızaaaaa:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

Allah anali babali büyütsün meleğini :) burda sezeryan olanlara sondayi uyusmadan takmışlar cok acıyormuş ama kaçman yapmıyorlarmış artık elden bise gelmiyo herkes basına gelince bireysel yaşıyor herhalde inşallah senin gibi güzel gecer bizim de canim cok sagol :)

hayır hayır kesinlikle öyle düşünmeyin bende en çok sonda ve damar yolundan korkuyordum ama bana da uyuşmadan taktılar ve çıkardılar sadece ilk sıralar hafif çişin varmış gibi hissediyorsun o kadar benim de en büyük korkumdu ama ne takarken ne de çıkarırlarken hiç acı hissetmedim..

Back