kızlar kafam çok karıştı işin içinden çıkamıyorum. görüşlerinize ihtiyacım var. dün bebeğin eşinin önde ve rahim duvarına yapışık olduğunu öğrendim. hep özel doktora gittim fakat böyle bişey hiç söylemedi. kendi doktorum doğum iznine ayrılınca burda kadın doğum hastanesi var büyük güzel bi hastne devletin. ordada kaydım buulunsun ne olur ne olmaz diye orayada gitmeye başladım b,,i süredir düzenli gidiyorum. ve dün kadın hastanesindeki doktor bana bebeğin suyuna bakayım dedi ve ultrasonda bakarken plasentanın durumunu söyledi. şimdiye kadar söylemediler mi sana dedi. hayır dedim nolması gerekiyo diye sorunca normal doğum yapamazsın sezaryende senin için riskli ameliyat olur onun için üniversite hastanesine yönlendiriyorum seni dedi. orda ters bi durum olursa hemen müdahale ederler dedi. aslında gittiğim yerde gayet büyük kapsamlı bi hastane ama niye güvenemedi bilmiyorum. bugünde deiği üniv. hastanesine gittim muayene ettiler deedilerki önce normal doğumu deneriz olmazsa sezaryen yaparız. bebeğin kilosu 2800gr çok kilolu değil olabilir. ama daha bebek kilo alır hiç hesaba katmıyolar onu. yine tatmin olmadım başka bi özel doktora gittim anlattım durumu önce muayene edeyim sonra yorum yaparım dedi. muayene etti evet dedi dedikleri doğru ve normal doğum yapamazsın dedi. açılman başladığında eş direk kanama yapar ve bu büyük tehlike olur dedi. ama sezaryen için çok risk teşkil etmeyeceğini söyledi. 10 gün sonra gel gün vereyim dedi. şimdi karar veremiyorum kapsamlı kadın hastanesi ameliyatımdan çekinirken özel hastanede nasıl yaptırayım. üni. hastanesinede gidip normal doğum deneyip riske girmek istemiyorum. kayınvalidemde tutturmuş normal de normal sanki keyfimden istiyomuşum gibi çok sinirlerim bozuk....
değerli görüşlerinize ihtiyacım var, siz olsaydınız ne yapardınız?