2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım benim hepimizde kuruntular var,ne kadar etkilenmemeye çalışsakta olmuyo.sırf bu endişelerden gece ne rüyalar görüyorum bir bilsen daha sabah gördüğüm rüyadan sinirim bozuldu oturdum ağladım.bütün dualarımız sağlıklı doğmaları için ne kadar kuruntuda etsek allaha emanetler napalım:26:

canım benim güzel haberlerinizi aldıkya çok şükür rabbime maşallah Arasımızada Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
herşey yolundaya sen başka bişey düşünme ayyyy çok heyecanlandım şimdi :))))

kızlar hayatbanaguzel yani yasemin sabah 9:20 de sağlıklıca oğlunu dünyaya getirdi kilosu 3390 gr ve herkese selamı var.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, çok zor bir gece geçirdim çok ağrım oldu. neyseki şimdi iyiyim. ne güzel hergün bir doğum haberi geliyor. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

yaren canım yavruna hayırlı ömür diliyorum. ne güzel allah sana iki kere yaşattı bu mutluluğu.

kızlar hayatbanaguzel yani yasemin sabah 9:20 de sağlıklıca oğlunu dünyaya getirdi kilosu 3390 gr ve herkese selamı var.

çok güzel bir haber bu. dün düşündüm de yahu bu bebeklerin ilk tekmelerine şahit olduk biz. annelerinin minnacık göbişlerini gördük. şimdide aramıza katıldılar. çok güzel bir mutluluk. Çınar Mete bebek hep mutlu ol inşallah.

sahinuz nasılsın arkadaşım? heyecanlı mısın?

Bazen durgun bazen telaşlıyım hem doğurmak istiyorum hemde... Bu arada bebeklerin hepsi birbirinden tatlı görünüyo

canım benim ne gözün aydın ... demekki kordon dolanmasındanmış çok şükür başka bir sorun yokmuş...
hep aklımıza takılan soruydu şu usg de ki kiloyla doğuncaki kilosu en geçen gün 3.500 demişti dr sana fazlası var maşallh eksiği yok

sütünü gelmesinede iyi olmanada çok sevindim ..
darısı 3 gün sonra bana ve benim gibi bekleyenelere inşallah .. ilkte sütüm gelmemişti çok çektim inşallah bunda hemen gelirde mama vermek zorunda kalmamm..

rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah ..

oh oh maşallah ikinizede canım darısı başımıza inşallah , Allah analı babalı büyütsün canım.gözünaydın.

kızlar beklenen doğum tarihi 1-2-5-7-9 olanlar teker teker doğuruyor , sanırım sıra bize geldi yani 10 ve 15 arası olanlara böyle duydukça hemen doğurasım geliyor valalhi , hadi hayırlısı olsun

muhtemelen şimdi oğlun kucağındadır. dünyanın en mutlu insanı :)
hayatınız boyunca sağlıkla yaşayın.
canım geçmiş olsun.
yıllık kirası 156 tlydi... 5 yıllık 10 yıllık diye de kiralar var. 3 çeşit saklama yöntemi var. acıbademi arayıp bilgi alabilirsin. korkulacak kadar çok büyük rakamlar yok.
bu konuda çok güzel bilgide veriyorlar.

mutlaka gidip bir nst çektir. sanıyorum erken doğum habercisi benim de öyle oldu. ve birden nişan geldi işte. şimdide dursun biraz daha diye 2 saatte bir hap alıyorum.

çoook sevindim senin adına kilosu çok güzel maşallah. Allah korumuş yavrunu.
şimdi bakmaya doyamazsın ne güzel..
sağlıklı ömürler diliyoum size

darısı biz bekleyenlerin başına...

Doğurdu bile canım bi önceki sayfada yazdım iyiler şükür

Maaşallah canım çok sevindim oh,merak etmiştik bizde seni 2 çocuklusun artık he
maaşallah sağlıklısınız ya anne oğul daha ne olsun darısı bize artık.
Hatice ile(lavinya27)aynı gün anne oldunuz,bugün de Yasemin (hayatbanagüzel) doğum yaptı çok şükür anne oğul herkesler iyiler maaşallah

Benim de tarih tam netleşti artık salı 8:30'da hastanedeyim kısmetse dualarınızı esirgemeyin...

benimde 7 ama hala bir kıpırtı yok :)

selam kızlarr
aman Allahım 2 gün giremedim neler neler olmuş öyle 1 saatte anca bitirdim geçmişi
kocişim maça gitti hemen bi bakayım size dedim ağzım açık kala kaldım pc başında

aaa duymamıştın o kordon neden kısa ki doktorum hiç bahsetmedi :)

banada hiç bahsetmedi canım öyleymiş diye okudum :26:

maşallah annemiz ve kızçesine, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin

19.10.2012 saat 11:00 civarı lavinya27 (Hatice) arkadaşımız doğuma gidiyor bilginize.
dualarımızı eksik etmeyelim..Sağlıkla kucağına alsın inşallah oğluşunu..

Şu an emişip koklaşıyorlardır muhtemelen Rabbim hayırlı uzun ömürler versin

songül ( yaren2007) DOĞUM YAPMIŞŞ kızlarr,,çok saglıklı bi oğluşumuz olduu..darısı bizlerin başınaa..çok duygulandım ya,,

ayy en çok yarenime şaşırdım 29 ekimi beklerken aras beyimiz aceleci davranmışş

kocaman maşallahh ikisinide evede dönmüşler demek Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin

benimde bugun bol kahverengi akıntım oldu doktoru aradım hemen nişanımmış bekle doğum yakın dedi bekliyoruz

hadi hayırlısı canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kızlar nasılsınız

Pazartesi bende kavuşuyorum bebeğime inşallah...

Bugün belli oldu

dualarımız seninle canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle

kuzumm emişip koklaşıyorsunuzdur şimdi kesin hayırlı upurlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömürler nasşp etsinn

banada iki gün önce oldu canım, akşam 6da başladı sabah 4e kadar sürdü, oğlumda kıpır kıpırdı eşimde uyumadı uykusuz işe gitti o gece nolur nolmaz diye ama şu an çok iyiyiz,
ara sıra oluyor o sertleşmeler yine , ama doktorum demişti ne zaman bel ve kasık ağrılarıyla beraber sertleşiyorsa o zaman gerçek sancı oluyormuş,
yalnız saatte 15 defayı geçerse kesinlikle kontrol edilmesi lazımmış

canım benimm hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin darısı bizim başımıza

a.selam canım kocaman maşallahh her ikisinide Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

kızlar beklenen doğum tarihi 1-2-5-7-9 olanlar teker teker doğuruyor , sanırım sıra bize geldi yani 10 ve 15 arası olanlara böyle duydukça hemen doğurasım geliyor valalhi , hadi hayırlısı olsun

bizimde bdt 7 kasım doğuramadık daha
ama tarihimiz belli 29 ekim 2012

ay hergün doğum haberi okur oldum şu saatlerde emişip koklaşan anneleri tebrik ediyorum.valla okudukçada hevese geliyorum ayy benimdaha çok var daha otuz beşim bitmedi off off bu dört haftada bitermi yaaaa(((

ay hergün doğum haberi okur oldum şu saatlerde emişip koklaşan anneleri tebrik ediyorum.valla okudukçada hevese geliyorum ayy benimdaha çok var daha otuz beşim bitmedi off off bu dört haftada bitermi yaaaa(((

Öyle bir bitiyorki canım pzt sıra bende walla salı da niltte

benim de 6 kasımda doğumum inşallah kızımı kucağıma alırım.taze anneleri tebrik ediyorum. darısı bekleyenlerin başına artık.

ay bide bi tatlı yawrum songüle benzettim ben:) bende çok heveslendim ya çok merak ediyorum bende doğum nasıl olcak bebişim nasıl olcak,ay o günleide görelim inşallahh,,
dün beşiğinin nevresimlerini yerleştirdim çantasını hazırladım falann,1-2 eksik var onun dışında herşey tamam..

canımm şimdi oğluşunla koyun koyunasınız ne güzel rabbim sağlık mutluluğu esirgemesin sizlerden...

korkma canım olabilecek şeyler panik yapıyrsan da doktorunu ara ihmal etme güzelim

aah songülüm dün sizi gördükten sonra aşık oldum oğluşuna maşallah arasımıza ikinizde çok güzel gözüküyordunuz yanınızdan ayrılasım gelmedi hiç.. rabbim sağlıkla eve çıkmanızı nasip etsin inşallah

ooh ne güzel maşallah burcum seninde az kaldı herşey güzel olacak dularımız seninle...

ah güzelim benimde artık gecelerim zor geçmeye başladı yatmak zor geliyor birde hiç uykum yokmuş gibi dikiyorum gözlerimi tavana olmadı eşimee birde oğlumun beşiğini hazırladık ona bakıp iç geçirmekten uyuyamıyorum.. gündüzleri de istediiğim gibi iş yapamamak beni yoruyor hemen yoruluyorum ama oğlumu çok özleidm ben :)

kızlar nasılsıınız bugün evimde temizlik var bir abla ve annem yapıyorlar onlar temizledikçe ben yorgunluktan ölüyorum :) oğlumun beşiğinin içerisini düzelttik nevresimlerini serdik annemle allahım içinde yatıcağını düşünmek bile heyecanımı arttırıyor rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallaj

Oh!! annelerimiz birer birer doğuruyorlar içlerinde ki aşkları...Allah sağlıklı ömürler nasip etsin.
Benim daha çok var günüm artık 20 den geri saymak istiyorum bende
Böyle konuşuyorum ama daha bir hazırlık yapmadım. Evimi temizlemedim doğum alışverişi yapmadım sadece karnımda kızım var başka da birşeyim yok. Tek istediğim zaten kızımın sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi. Kızıma karnımda 2 bayramı yaşattım inşallah en büyük bayramı o da doğduğu zaman bana yaşatacak. Ben kızıma bir sürü mektuplar yazdım büyüdüğünde okuması için. Onu daha dünyaya gelmeden bile ne kadar çok sevdiğimi anlasın diye.

tüm doğum yapan bebeğini kucağına alan annelere sağlıkla mutlulukla bebeklerini büyütmelerini diliyorum. bende çok hevesleniyorum artık bi an önce doğurmak istiyorum bazende bebeğim için yok yok beklesin biraz daha diyorum.onu çok özledim::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…