Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ya, dün ve bugün karnım çok sık kasılıp kasılıp gevşiyor.. O kadar kasılıyor ki, nefes almakta zorlanıyorum o an..
Yalancı kasılmalar bunlar sanırım di mi.. Birde çok sıklaştı.. Sürekli kasılıp 1-2 dk. sonra gevşiyor.. Sizde de olmuş muydu..
Yoksa doktora sorsammı?
Arkadaşlar, bugün kotrolüm vardı. Doktor sıvımın azaldığını ve ölçümlerden gelişiminde bir gerileme olduğunu söyledi. Belki genetiktir ama acaba bebek beslenemiyor mu diye yarın için doppler'e gireceğim. Benzer durumla karşılaşan var mı?
Doktor birşey olmaz bu saatten sonra ama 40. haftayı beklemeden almak gerekebilir dedi. 36. haftada da olabilir dedi, canım sıkıldı.
Dua edin inşallah bir sorun yoktur.
Kızlar ya, dün ve bugün karnım çok sık kasılıp kasılıp gevşiyor.. O kadar kasılıyor ki, nefes almakta zorlanıyorum o an..
Yalancı kasılmalar bunlar sanırım di mi.. Birde çok sıklaştı.. Sürekli kasılıp 1-2 dk. sonra gevşiyor.. Sizde de olmuş muydu..
Yoksa doktora sorsammı?
Yoksa doktora sorsammı?
ay aşkolsun hee bıse sordum cevap vermıosunuz hıh
valla mıllet doguruo bende doğurmak ıstıorum artııııkkkk
slm kızlaaar yarın sabah 20.10.2012 de :) sezeryana gireceğim dualarını esirgemeyinn, oğlumu kucağıma alacağım inş. Çınar Mete Durmaz :) çok mutluyum heyecanlıyımmm. eşimle birlikte son 2 kişilik gecemiz. yarın Allahın izniyle 3 kişi olacağız. bu gün kuaföre gittim, sonra eşimle başbaşa akşam yemeği yedikk, güldük stres attık gezindik şimdi sabah olmasını bekliyoruz. çok heyecanlıyım mutluyumm beklediğimiz gün geldi çattı şaka gibi
herkese hayırlı doğumlar diliyorum dualarını esirgemeyin..
iyi akşamlar..
ben bu gün ortalama 2850 kg olması gereken bebişimin 3210 kg olduğunu öğrendim.biraz sevindim, biraz doğum için kaygılandım.
sonuç: uykum kaçtı
kuruntularım yersiz mi acaba.... sezeryan olmak istemiyorum...
kızla hepınze hayırlı gunler hastaneden yazıyorum dun 37+2 de aras bebek dunyaya geldı yavrum coksukuq coksaglklı 3780 gr 51 cm boynda kalp carpntı sebebı kordonun tam yerlesmlı boynuna dolanp oksıjensz kalmasndnms aman kzlar sonhaftalarda şakn ha 2 hafta beklemeyn dr cagrmasada ısrarla gdn herhafta sezeryn olck arkadaskarmda korkmasn sutumz erkn olmasna daır hemen geldı emstk 4 saat sonrada gezmeye basladm wçye gttm ve gece arası yardmsz alabldm yavrum emıyo ve uyuyo gece uydm uyandm hep onu izledm rabbme bınsukur 2.ye buguzel duyguyu tattrdı dogum yapan arkadaşlrmada gecms olsn
nil cimm nasılsınn??? artık normal herslde benımde arada kasılıyo bişeyler oluyo,kasık ağrısı bel ağrısı ne ararsan var valla:)
bakk songül bebişine kavuştuu ne güzell,,, ayy bi de tatlı maşşallah tombiş tombişşş......
Bence de normal kasılmalar bazen benimki daha bile uzun sürüyo ama panik yapmamaya çalışıyorum.belime belime sancı giriyo bebek bi yerde toplanıo bi süre sonra gevşio.bebek hareket ettiği sürece suyum ve nişanım gelmediği sürece sakin olmaya çalışıyorum.herhalde gerçek sancıyıda artık anlarız diye düşünüyorum:26:
canım bende de oluyor ama yine de sor bence doktoruna ama panik yapma , bendede oluyor ama bende sancı filan yok , bebekte ters tabi ondan oluyormuş ben sordum
kızla hepınze hayırlı gunler hastaneden yazıyorum dun 37+2 de aras bebek dunyaya geldı yavrum coksukuq coksaglklı 3780 gr 51 cm boynda kalp carpntı sebebı kordonun tam yerlesmlı boynuna dolanp oksıjensz kalmasndnms aman kzlar sonhaftalarda şakn ha 2 hafta beklemeyn dr cagrmasada ısrarla gdn herhafta sezeryn olck arkadaskarmda korkmasn sutumz erkn olmasna daır hemen geldı emstk 4 saat sonrada gezmeye basladm wçye gttm ve gece arası yardmsz alabldm yavrum emıyo ve uyuyo gece uydm uyandm hep onu izledm rabbme bınsukur 2.ye buguzel duyguyu tattrdı dogum yapan arkadaşlrmada gecms olsn