• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
A öylemi canım hadi hayırlısı olsun . neden erken alınıyor tansiyon sorunundan dolayımı ?

canım dün tüm gece hastanedeydik, sancılarım başlamış,tansiyonum inmemiş,ayrıca birde enfeksiyon çıktı
doktor durumun riskinin arttığını söyledi
biraz rahatladım eve geldik ama yine başladı sancılar:S
bide çok ağladım doğumum normal olayacak diye...
bu şekilde canım

tabiki sormaz mıyım canım. 24 saat doğum hekimi var hastanede. benim doktorum dışında doktorlar olacakmış, sorun yok yani. doktor bayramdan sonra gelir sizinki dedi. 29 ekim bebişi olur belkide :)
inşallah canım sağlıkla gelsin. benim hastanedede vardır o zaman , sorucam bakalım doktorumuza yazarım canım.arkadaşların böyle aniden doğurduğunu görünce panik oluyorum vallahi.:49:

canım dün tüm gece hastanedeydik, sancılarım başlamış,tansiyonum inmemiş,ayrıca birde enfeksiyon çıktı
doktor durumun riskinin arttığını söyledi
biraz rahatladım eve geldik ama yine başladı sancılar:S
bide çok ağladım doğumum normal olayacak diye...
bu şekilde canım
hımm anladım canım, sancıların nasıldı ? senle aramızda 2 gün var endişelendim şimdi bende :44: Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin canım.

slm kızlaaar yarın sabah 20.10.2012 de :) sezeryana gireceğim dualarını esirgemeyinn, oğlumu kucağıma alacağım inş. Çınar Mete Durmaz :) çok mutluyum heyecanlıyımmm. eşimle birlikte son 2 kişilik gecemiz. yarın Allahın izniyle 3 kişi olacağız. bu gün kuaföre gittim, sonra eşimle başbaşa akşam yemeği yedikk, güldük stres attık gezindik şimdi sabah olmasını bekliyoruz. :16: :55: çok heyecanlıyım mutluyumm beklediğimiz gün geldi çattı şaka gibi :52:

herkese hayırlı doğumlar diliyorum dualarını esirgemeyin..

iyi akşamlar..

slm kızlaaar yarın sabah 20.10.2012 de :) sezeryana gireceğim dualarını esirgemeyinn, oğlumu kucağıma alacağım inş. Çınar Mete Durmaz :) çok mutluyum heyecanlıyımmm. eşimle birlikte son 2 kişilik gecemiz. yarın Allahın izniyle 3 kişi olacağız. bu gün kuaföre gittim, sonra eşimle başbaşa akşam yemeği yedikk, güldük stres attık gezindik şimdi sabah olmasını bekliyoruz. :16: :55: çok heyecanlıyım mutluyumm beklediğimiz gün geldi çattı şaka gibi :52:

iyi akşamlar..
:52:ay canım çok heyecanlı bir gece bende bugün doğuma girmeden önceki son gecemizi düşündüm insan ne tuhaf hisseder kendini değilmi Allah izin verirse bende 1 gün önceden kuaföre gitmeyi düşünüyorum. gerçekten şaka gibi 9 ay geçti.dualarımız seninle . oğluşunla beraber sağlıkla gel.

acıbadem de 3500 tl ortalama çok pahalı değil.

Merhaba canım bende bunu düşünüyorumda, toplam fiyat mı bu? yani senelik kira falan oluyormuş bu işte...

hımm anladım canım, sancıların nasıldı ? senle aramızda 2 gün var endişelendim şimdi bende :44: Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin canım.

Amin canım hepimize inşllh, belimde ve kasıklarımda 15 dkda bir falan aşırı ağrı hissettim kaç kere uykudan uyandım
duş aldım rahatladım yine tekrarladı
sabahı zor ettik bu şekilde
neyse meğer enfeksiyondan dolayı böbrek ağrısıyla bu dönemde olabilecek doğum sancısı birbiri ile karışmış
ölüyorum sandım ya...
ikisi birbirini tetiklemiş:43:

iyi akşamlar..

Canım şimdiden hayırlı olsun diorum inşallah keyifli güzel bir doğum yaşayacaksın, yarın bebeğin ellerinde olacak ne kadar güzel... :16:

Son düzenleme:
evet ya doğru çocuğa rollon kokusu gelebilir değilmi , ay bende rollonsuz hiç duramam ne yapıcaz :44: emzirirken anne normalden 500-700 daha fazla kalori harcarmış ter kokusuda olmasın

kokusundan çok kimyasallığından etkilenebilir bende çok kullanırım , kullanmamak gerek sanırım ne yapalım ...

Mevlam Analı babalı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir ömür nasip eylesin

sağol canım benimmmmm aminnnnnnnnnn :16:

:52:ay canım çok heyecanlı bir gece bende bugün doğuma girmeden önceki son gecemizi düşündüm insan ne tuhaf hisseder kendini değilmi Allah izin verirse bende 1 gün önceden kuaföre gitmeyi düşünüyorum. gerçekten şaka gibi 9 ay geçti.dualarımız seninle . oğluşunla beraber sağlıkla gel.

evet yaaaaa :52: olmaz olur mu yarın başıma neler gelecek bilmiyorum :D birde tabiiii bu gece bebek yok yarın Allahın izniyle bebek var ne kadar tıuhaf karmaşık duygularrrrrr çok karışığımmm ama çok mutluyum yaaaaaaaa :16:

Merhaba canım bende bunu düşünüyorumda, toplam fiyat mı bu? yani senelik kira falan oluyormuş bu işte...

Amin canım hepimize inşllh, belimde ve kasıklarımda 15 dkda bir falan aşırı ağrı hissettim kaç kere uykudan uyandım
neyse meğer enfeksiyondan dolayı böbrek ağrısıyla bu dönemde olabilecek doğum sancısı birbiri ile karışmış
ölüyorum sandım ya...

Canım şimdiden hayırlı olsun diorum inşallah keyifli güzel bir doğum yaşayacaksın, yarın bebeğin ellerinde olacak ne kadar güzel... :16:

aminnnnnn inş. canım korkum var tabi ama baya yendim bebeğime odaklandımmm :16:

hayatbanaguzell hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah ,
çanakkaledeydin değil mi , hangi hastanede doğum yapacaksın ?

Mevlam Analı babalı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir ömür nasip eylesin

sağol canım benimmmmm aminnnnnnnnnn :16:

evet yaaaaa :52: olmaz olur mu yarın başıma neler gelecek bilmiyorum :D birde tabiiii bu gece bebek yok yarın Allahın izniyle bebek var ne kadar tıuhaf karmaşık duygularrrrrr çok karışığımmm ama çok mutluyum yaaaaaaaa :16:

ölüyorum sandım ya...

aminnnnnn inş. canım korkum var tabi ama baya yendim bebeğime odaklandımmm :16:

Merhaba kızlar nasılsınız

Pazartesi bende kavuşuyorum bebeğime inşallah...

Bugün belli oldu

hadi hayırlı olsun canım..salı da ben :18:

birkaç gündür aklıma şey takıldı ; emzirme döneminde roll on , deodorant tarzı koltuk altı ürünleri kullanamayız sanki , siz ne düşünüyorsunuz ?

aynen yaa bende sadece roll on kullanırım diyorum

iyi akşamlar..

canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiii

yarın çok güzel bir gün olacak senin için,güzel haberlerini alacağız inşallah.

dünyalar kızımı görmeye gittik bugün 2470 gram olmuş 2 haftada 650 gram almış maşallah. Sonra ona ciciler almaya gittik havuzluhandan kapı süslerimizi şekerlerimizi çantamızı hemen hemen bütün eksiklerimizi aldık yeşildirekte toptancılardan parekende gecelik aldım etiket fiyatı 140 ama 70 e aldım uyku seti 140 baya uygun yerler keşfettik ama canım çıktı şimdi pestilim çıktı.

Ay yetişemiyorum annelerin hızına maşallah....
Her yandan güzel haberler geliyor......
Doğum yapan tüm anneleri öpüyorum kocaman, kuzucukları da kokluyorum bol bol....
Rabbim huzurlarını sağlıklarını daim etsin, ayırmasın onları birbirinden...

Allah'ım bizlere de sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin, evladımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah...

Doğuracağı gün netleşen, yaklaşan annelere Allah sağ sağlim kolay doğumlar nasip etsin, evlatlarıyla gülsünler hep inşallah.....

Kızlar ya, dün ve bugün karnım çok sık kasılıp kasılıp gevşiyor.. O kadar kasılıyor ki, nefes almakta zorlanıyorum o an..
Yalancı kasılmalar bunlar sanırım di mi.. Birde çok sıklaştı.. Sürekli kasılıp 1-2 dk. sonra gevşiyor.. Sizde de olmuş muydu..
Yoksa doktora sorsammı?

doğum yapmamış üç beş kişi kaldık gibi bir his oluşuyor forumu okudukça :)

Back