2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selamm....

nasılsınız kızlar.... uyuyamadım geldim :)

kasım bebekleri çok hızlı çıktılar :) pıtır pıtır çıkıyolar annelerinin göbüşlerinden :)

Arkadaşlar, bugün kotrolüm vardı. Doktor sıvımın azaldığını ve ölçümlerden gelişiminde bir gerileme olduğunu söyledi. Belki genetiktir ama acaba bebek beslenemiyor mu diye yarın için doppler'e gireceğim. Benzer durumla karşılaşan var mı?
Doktor birşey olmaz bu saatten sonra ama 40. haftayı beklemeden almak gerekebilir dedi. 36. haftada da olabilir dedi, canım sıkıldı.

Dua edin inşallah bir sorun yoktur.

nil cimm nasılsınn??? artık normal herslde benımde arada kasılıyo bişeyler oluyo,kasık ağrısı bel ağrısı ne ararsan var valla:)
bakk songül bebişine kavuştuu ne güzell,,, ayy bi de tatlı maşşallah tombiş tombişşş......

Gelişimi geriliyor derken ne kadar ki bebek bazen 1-2hafta geri çıkabilio ona da normal diyo doktorlar yada kilosu düşük olabilio.tabi en iyi doktorun bilir ama zaman zaman bende de diğer arkadaşlarda da 1-2 hafta geri çıkıp sonra toparladılar ki benim ki hala cılız b bebek.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Bence de normal kasılmalar bazen benimki daha bile uzun sürüyo ama panik yapmamaya çalışıyorum.belime belime sancı giriyo bebek bi yerde toplanıo bi süre sonra gevşio.bebek hareket ettiği sürece suyum ve nişanım gelmediği sürece sakin olmaya çalışıyorum.herhalde gerçek sancıyıda artık anlarız diye düşünüyorum:26:

canım bende de oluyor ama yine de sor bence doktoruna ama panik yapma , bendede oluyor ama bende sancı filan yok , bebekte ters tabi ondan oluyormuş ben sordum

ay aşkolsun hee bıse sordum cevap vermıosunuz hıh
valla mıllet doguruo bende doğurmak ıstıorum artııııkkkk

ne sordun canım geçmişe baktım ama göremedim

canım sağlıkla al bebeğini inşallah kucağına dualarım seninle rabbim ikinizide korusun güzel haberlerini duyalım inşallah

ben bu gün ortalama 2850 kg olması gereken bebişimin 3210 kg olduğunu öğrendim.biraz sevindim, biraz doğum için kaygılandım.
sonuç: uykum kaçtı
kuruntularım yersiz mi acaba.... sezeryan olmak istemiyorum...

Son düzenleme:
iyi geceler herkese..

geçmişi okumaktan yazamadım. ne çok doğuma giden arkadaş olmuş şaka gibi.. ben hala daha var zannediyorum. halbuki aylar öncesinden 20 ekimde filan doğururum belki diyordum bugün 20 ekimmiş. şimdi çok daha fazla zamanım varmış gibi geliyor.

taze anne ve bebeklerine tebrikler.. Allah yaşamlarını her daim güzel eylesin..

ben bu gün ortalama 2850 kg olması gereken bebişimin 3210 kg olduğunu öğrendim.biraz sevindim, biraz doğum için kaygılandım.
sonuç: uykum kaçtı
kuruntularım yersiz mi acaba.... sezeryan olmak istemiyorum...

ohh maşallah bende kızımın o kilolarını duyarım inş.

bende de var ama am tersi normal doğumdan tırsıyorum , tırnaklarımı kopartmaya başladım :18::18::18::18::18:

kızla hepınze hayırlı gunler hastaneden yazıyorum dun 37+2 de aras bebek dunyaya geldı yavrum coksukuq coksaglklı 3780 gr 51 cm boynda kalp carpntı sebebı kordonun tam yerlesmlı boynuna dolanp oksıjensz kalmasndnms aman kzlar sonhaftalarda şakn ha 2 hafta beklemeyn dr cagrmasada ısrarla gdn herhafta sezeryn olck arkadaskarmda korkmasn sutumz erkn olmasna daır hemen geldı emstk 4 saat sonrada gezmeye basladm wçye gttm ve gece arası yardmsz alabldm yavrum emıyo ve uyuyo gece uydm uyandm hep onu izledm rabbme bınsukur 2.ye buguzel duyguyu tattrdı dogum yapan arkadaşlrmada gecms olsn

tebrik ederim.bebişinle sana sağlıklı bir ömür dilerim.

Ayy evet aradım konuştum ben onla, oğumdan 1,5 saat sonra.. Songülün sesi o kadar güzel geliyrdu ki, ben önce doğum olmadı sandım.. Normal gür bir sesi vardı.. Meğer doğmuş bitmiş bilee.. Valla bende o kadar heves ettim ki, anlatamam.. Bebişinin yanında yattığını düşündükçe, içim uçtuuu gittiiii.. Ayyyy bizde görsek o günleri yaa..........

Canım bu kasılmalar 7. aydan beri sürekli oluyor bende.. Hatta normalin üstünde oluyor.. Ama dünden beri düzenli ve çok sık.. Yani 1 saatte yaklaşık 8 - 10 kere olunca ne oluyor dedim.. Böyle sık olması korkuttu beni.. Yoksa kasılmalar tabiki normal..

canım bende de oluyor ama yine de sor bence doktoruna ama panik yapma , bendede oluyor ama bende sancı filan yok , bebekte ters tabi ondan oluyormuş ben sordum

Bu topikte birinden okumuştum sanki, 1 saatte 10 kere olursa hemen gel demişti doktoru.. Beni panişk yapan bu oldu.. Eğer bu kadar sık olması normal değilse, gitmeliyim.. Ama bana doktorum hiç böyle birşey demedi, o ayrı mesele.. Ayy ne bileyim ya, burada öyle şeyler okuyoruz ki, herşeye hastaneye koşasım geliyor, son zamanlarda...

AYRICA CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR....

Son düzenleme:

Maşallah
Boyu da kilosuda yerinde sağlıklıda doğmuş allah sizlere bağışlasın oğluşunuzu
Benimde sezeryan olcak ne güzel sütünde gelmiş hemen darısı bizlerin başına:18:

AAAAAA... Çarpıntısı korkdonun dolanmasından mıymııış.. Ee doktorun usg de anlamadı mı kordonun dolandığını yaa.. Ayy ben varya, bu son ayımı nasıl geçireceğim merak ediyorum.. Şİmdi iyice evhamlandım.. Allah'ım korusun yaa.. Gerçekten haftada 1 gitmek lazım doktorua.. Benim kontrol 30. unda.. Daha 10 gün var.. Şİmdi seni okuyunca arada gitsem mi diyorum....
Kızlar, panik yapan tek ben miyim yaa.. Gerçekten aklıma takılır şimdi bu benim..

Oyyy masallah saglikli dogum haberleri geldikce icim rahatliyor:) allah hepimize nasip etsin insallah.
Benim de oglusum hala ters duruyor, boyle giderse29 ekimle - 4 kasim arasi belirledigimiz bi gunde sezeryan olucaz.
Gonlum normalden yana ama hep duamda hepimiz icin en hayirlisi neyse onu diliyorum.

canımm çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu...
maşallah
darısı başımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…